- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Hadi inşallah öğrenirsiniz kaçıncı haftadasinizBende henüz öğrenmedim. Yarın detaylı ultrason var inşallah öğreniriz.
Aynen bende onu diyecektim 1 no alma diye biz primanın no 1 aldık 2- 5 kilo valla pişman oldum.Almadım canım, biraz daha bekleyeceğim ama 2 numara almaya karar verdim nasıl olsa kullanılır. 1 lazım olursa yani bebiş düşük kilo da olursa onu da o an alırız artık.
Çatlaksız anne olmaz :))))))))
Canım ağrım yoktu gün boyu dra sormadı. Ebeye danıştım ayakta çok mu kaldın dedi. Dün misafir vardı yorulmuştum olursa tekrar gideceğimMaşallah size :) Hiç 2 çocuk annesi demezsinHem iş hem ev olması çok zorluyor zaten, her iki tarafta da sorumlukların ve beklentinin olması bizi zorlayan :):) Neyse ki senin gidebileceğin bir sahilin var, ben ankara da hangi betona bakayım :):):)
Çok geçmiş olsun, üşüttün mü acaba?
Evet hazır gitmişken bi görüş bakalım yaz bize de neden oluyormuş.
Aynen katılıyorum hatta ben bu durumlara seviniyorum bile .Çatlasam da podyuma mı çıkıcam diyorum .Bebeğim başıma gelen en güzel şey ondan gelen herşey güzel. Inşallah doğduktan sonra hepimiz eski halimize döneriz.Kızlar yapmayın Allah aşkına 100 kilo olalım karnımız çatlak dolsun Bi zayıflamaya spora diyete bakar Bi lazere bakar
Can getiricez dünyaya daha güzel bi olay mı var umrumda değil hiç bişey yemin ederim sağ salim kavuşalım yeter
Bezler için erken değil mi:) aceleniz ne kizlarrrrrr
tadını çıkarıyoruz. Hiç bir şey için geç olmadığı gibi erkende değil :))) tam kararı son 3 buçuk ay. Tecrübeleşiyoruz. İyi bir indirimde varsa alırım ben. 138 ilk primayı 67 tl ye aldığım gibiBezler için erken değil mi:) aceleniz ne kizlarrrrrr
Ben 20 +3 üm aslinda belli olmasi laximdi simdiye kadar ama göstermiyor korkarım yarın da göstermesin.Hadi inşallah öğrenirsiniz kaçıncı haftadasiniz
evet canim. Şart değildir insaAllah, giremedim çünkü.Vay bee devletide özelide para kazanmanın türlü türlü yolunu bulmuş cidden
Benimkinde durum bu :) yüz üstü bugünde poposu yukardaydi daha doğrusu zipliyordu 18 haftalık olduk bizde büyük ihtimal ayrintilida öğrenirsinBen 20 +3 üm aslinda belli olmasi laximdi simdiye kadar ama göstermiyor korkarım yarın da göstermesin.
Kilo neyse de çatlak olmasın ya :)Kızlar yapmayın Allah aşkına 100 kilo olalım karnımız çatlak dolsun Bi zayıflamaya spora diyete bakar Bi lazere bakar
Can getiricez dünyaya daha güzel bi olay mı var umrumda değil hiç bişey yemin ederim sağ salim kavuşalım yeter
Bezlerde genelde her ay indirim oluyortadını çıkarıyoruz. Hiç bir şey için geç olmadığı gibi erkende değil :))) tam kararı son 3 buçuk ay. Tecrübeleşiyoruz. İyi bir indirimde varsa alırım ben. 138 ilk primayı 67 tl ye aldığım gibi
Bez önemli ne kadar çok okadar iyi kafamız rahat olsun . Birde öğretmenim ben o yüzden rahat rahat vakit varken alışverişimi yapıyorum. Karın şiştikçe insan ağırlaşıyor. [/QUOTE]Bezlerde genelde her ay indirim oluyor
Ben Mayıs’ta yapacagim allahın izniyle
Nerde indirim orda kadınlar
Umarım öyle olurKuzu annelik izleri onlar, merak etme eşin seni eskisinden daha çok sevecek ve daha çok beğenecek, daha çok üzerine titreyecek
[/QUOTE]Bez önemli ne kadar çok okadar iyi kafamız rahat olsun . Birde öğretmenim ben o yüzden rahat rahat vakit varken alışverişimi yapıyorum. Karın şiştikçe insan ağırlaşıyor.
Yok yaptırmak şart canımevet canim. Şart değildir insaAllah, giremedim çünkü.
Tam olmasa da yakın olsa bari canımLütfen böyle düşünme. Hatta lafıni etmeye çalışıyorsa tepkini koy sakin bas eğme. Hem zamanla hersey düzelecek kabul eskisi gibi olmasada ona çok yakin olacak
Benim ergenlikten çatlaklar vardı canım ben zaten eşimden fazla takintiliyim kilo da alınca vücudumun şeklini aynada sabah görünce bı de eşim öyle deyinceEşimden de ziyade ben kendime çok takacağım begenmeyecegim diye korkuyorum. Ama sanırım analık bu kuzum. Kilo vericez sıkılaşıcaz ne gerekirse yapıcaz artık. Sağ salim yavrularimiza kavuştuktan sonra. Ama seni çok iyi anlıyorum çünkü dün ayna da ufak ufak izleri görünce moralim o kadar bozuldu ki. Gözlerimden yaş geldi istemsiz.
İnşallah canım, ikizler bizi yoracak bu süreçte doğunca ayrı yoracak hayırlısı olsun bakalımİnşallah karaciğerle alakalı değildir canım
Bazen onların içimizde bir insan büyüdüğünü unuttuğunu bile düşünüyorum canım , bazen gelip karnın çıktı diye sevip bazen de böyle görmesi tuhaf gerçekten anlamıyorumCanım ister istemez kalçada belde çekme oluyor yürüyüş değişiyor
Yapma Allah aşkına en güzel zamanın beğenmesin yine sen sensin hatta hamilesin can taşıyorsun daha da güzelsin öyle düşünme hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?