2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım ağrım yoktu gün boyu dra sormadı. Ebeye danıştım ayakta çok mu kaldın dedi. Dün misafir vardı yorulmuştum olursa tekrar gideceğim

Yaa lütfen oram büyüdü buram şişti demeyi bırakın inanın düzelir hiç canınızı sıkmayın. Üçüncü bebeğine hamile olan biri olarak söylüyorum bir süre sonra hamile olmayı doğurmayı inanın özlüyor insan (gerçi bende bir süre denecek kadar sürmedi bile) Yani içinizde bir canın büyümesi o hissi özlüyor insan tekrar bebek sahibi olmak istemeseniz bile özleyebiliyorsunuz ah benim yavrum içimdeydi hareket ediyordu onu merakla bekliyordum ne güzel bir zamandı diyorsunuz. Ne olur tadını çıkarın, hamileliği bu heyecanı doya doya yaşayın kilo verilir beden kendini toparlar. Tabi çatlak gitmiyor ama o da zamanla daha az belirgin oluyormuş üzülmeyin. Hepsine değiyor.

Aynen katılıyorum hatta ben bu durumlara seviniyorum bile .Çatlasam da podyuma mı çıkıcam diyorum .Bebeğim başıma gelen en güzel şey ondan gelen herşey güzel. Inşallah doğduktan sonra hepimiz eski halimize döneriz.

Bezler için erken değil mi:) aceleniz ne kizlarrrrrr
Bezler için erken değil mi:) aceleniz ne kizlarrrrrr
tadını çıkarıyoruz. Hiç bir şey için geç olmadığı gibi erkende değil :))) tam kararı son 3 buçuk ay. Tecrübeleşiyoruz. İyi bir indirimde varsa alırım ben. 138 ilk primayı 67 tl ye aldığım gibi

Ben 20 +3 üm aslinda belli olmasi laximdi simdiye kadar ama göstermiyor korkarım yarın da göstermesin.
Benimkinde durum bu :) yüz üstü bugünde poposu yukardaydi daha doğrusu zipliyordu 18 haftalık olduk bizde büyük ihtimal ayrintilida öğrenirsin

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-11-19-17-35.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 42
Bezlerde genelde her ay indirim oluyor
Ben Mayıs’ta yapacagim allahın izniyle
Nerde indirim orda kadınlar

Bezlerde genelde her ay indirim oluyor
Ben Mayıs’ta yapacagim allahın izniyle
Nerde indirim orda kadınlar
Bez önemli ne kadar çok okadar iyi kafamız rahat olsun . Birde öğretmenim ben o yüzden rahat rahat vakit varken alışverişimi yapıyorum. Karın şiştikçe insan ağırlaşıyor. [/QUOTE]

Bez önemli ne kadar çok okadar iyi kafamız rahat olsun . Birde öğretmenim ben o yüzden rahat rahat vakit varken alışverişimi yapıyorum. Karın şiştikçe insan ağırlaşıyor.
[/QUOTE]
Bezi ilk zamanlarda stok yapmak çok iyi olmuyor elinizde kalır, benim kızım küçük doğmuştu ilk ay 0 kullandık, 1.ayında 1 no,2.ayında 2 no,3.ayında 3 no kullandık sonra 4 numarayı çok uzun bi süre kullandık, tamamen bebeğin gelişimi ile alakalı. Eltimin kızı 2 yaşında hala 3 numara kullanıyordu mesela pek kilolu değildi, o yüzden numara sabitlenmeden çok almayın derim.

Lütfen böyle düşünme. Hatta lafıni etmeye çalışıyorsa tepkini koy sakin bas eğme. Hem zamanla hersey düzelecek kabul eskisi gibi olmasada ona çok yakin olacak
Tam olmasa da yakın olsa bari canım 3 gündür karnimda acı ağrı oluyor biraz ağır hareket ediyorum abarttigimi düşündü herhalde

Benim ergenlikten çatlaklar vardı canım ben zaten eşimden fazla takintiliyim kilo da alınca vücudumun şeklini aynada sabah görünce bı de eşim öyle deyince umarım haritaya dönmem cok kotu hissettim bugün kendimi offf hormonal mıdır nedir

Bazen onların içimizde bir insan büyüdüğünü unuttuğunu bile düşünüyorum canım , bazen gelip karnın çıktı diye sevip bazen de böyle görmesi tuhaf gerçekten anlamıyorum kiloya dikkat edeyim bari biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…