2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bezi ilk zamanlarda stok yapmak çok iyi olmuyor elinizde kalır, benim kızım küçük doğmuştu ilk ay 0 kullandık, 1.ayında 1 no,2.ayında 2 no,3.ayında 3 no kullandık sonra 4 numarayı çok uzun bi süre kullandık, tamamen bebeğin gelişimi ile alakalı. Eltimin kızı 2 yaşında hala 3 numara kullanıyordu mesela pek kilolu değildi, o yüzden numara sabitlenmeden çok almayın derim.
[/QUOTE]
Yok ona katılıyorum aynısından stok değil bizim dediğimiz. Erken almak vs... yoksa 1 adet atmakta sakınca yok nasılsa kullanıcaz.

Canım inan ki hiç umrumda değil sağlığımızı bozmadığı sürece hiç bi sorun yok benim için doğsun kızışım hallederim

Eşim umrumda olmaz o durumda açıkçası =) önceliğim kızım çocuğum doğsun yeter ki eşim gitsin kendine baksın istediğini söyleyebilir ben mucizeyim biz mucizeyiz

Bende inanılmaz kilo aldım bende üzülüyorum hiç bir kıyafetim olmuyor napalım ya can taşıyoruz. Düşünsenize adet olamıyoruz. Vücudumuz kanı atmıyor sürekli artıyor şişiyoruz göğüslerimiz şişiyor bebeğin kilosu bebeğin eşinin kilosu , su tutuyoruz vs sadece biz kilo almıyoruz ki veririz ya bolbol emziririz yeterki sağlıklı doğsun bebeişler

Yok yaptırmak şart canım
Ben ikili,üçlü testleri yaptırmadım
Ayrintiliyida doktorum 1,2 yaptir dedi
Devlette ücretsiz yapiyor diye yaptırdım
İsteğe baglı bişey
girmek istiyorum da nasil olacak bende bilmiyorum :)

Selam herkese bende sizin fikirlerinizi almak istedim ben şu an Türkiye’nin en doğusunda sınırda küçük bir ilçedeyim ailelerimiz 10 saat uzaklıkta benim erken doğum riskim var şu an rahim ağzı uzunluğu iyi ama ne olacağını bilemiyoruz doktor raporuyla evdeyim ama ister istemez yemek temizlik için biraz yoruyorum kendimi kaşık ağrılarım artmaya başladı ailemin yanına gitsem eşim çok yoğun çalışıyor sürekli nöbette sınır görevlerinde oluyor yemek yapamıyor az değil aylarca çok zor olur gitmesem sürekli bi korku olacak günlerdir kafa karmaşık

Merhaba arkadaşlar 3lu testin değerlerinden anlayan varmı acaba bi çözemedim
E3 0.7
Afp 30.5
Hcg 10912
Bu değerler normalmi ?

Canım risk oranı ne çıktı? Onu daha çok önemsiyorlar..

Ne anladık bu işten. Siyah beyaz ultrasona girelim sürekli daha iyi. En azindan ücret talebi yok.
evet canim. Şart değildir insaAllah, giremedim çünkü.

Canım benim 2011'li ve 2013'lü iki bebeğim var. İkisinde de sadece ikili tarama yapıldı. Ayrıntılı ultrasonu duymamıştım bile..
Hep siyah beyaz ultrason ve 6-7 kez ancak gördüm onları. Çok şükür sağlıklı doğdular..
Aynı özel hastaneye gidiyorum. Dr ayrılmış Altınoluk'a gitmiş. Başka bir dr var. Kendisi organlar kan akımı vs baktı. Başka yerden ayrıntılı ultrason için ona gelenler de oluyor.
Ayrıntılı ultrasonu burda forumda okudum. Şimdilerde önemseniyor. Ayrıntılıya girmeyince sağlıksız bebek olacak diye bir şey yok. Sadece doğunca müdahale edilebilir organ anormalilerini yakalamaya çalışıyorlar. Mesela işitmeyle ilgili bi problemi doğum öncesi tespit edebilecek bi teknik gelişme yok.
Tabii ki rahatlamak için girmeye çalış ama giremesen de dert etme derim.. Allah kerim..

Canım tabii ki zor bi durum doğum yaşadığın yerde olacaksa kal derim bi problem olduğunda ailen yanına gelir..

Son düzenleme:
Valla bazen buraya içimi dökmek çok iyi geliyor iyi ki varsınız kızlar tanismasak da iyi oluyorum konuşunca. Teşekkür ederim herkese :) iyi geceler
Canım hiç takılma içindeki mucizelerin tadını çıkar. Gerisi olur gider inşallah

Çok haklısınız.. inanın öyle bir yönlendirme yapıldı ki "aaa senin haftan gelmiş geçmeden gitmen lazim, hemen git" vs vs boyle oluncada çok gerekli heralde diye düşündüm, giremedim diye ağladım bile. Annemde aynı şeyi söyledi boşuna ağlama abartmışlar hemen git derken dedi. Sizde içimi extra rahatlattınız, teşekkür ederim.

Oyy sirtini yesinler onlarin : )zaten bebekler o kadar guzel ogretiyor ki isteklerini ben kizimda hic anlamam ne yapacagim derken 40 yillik anne gibi buluverdim kendimi ki yasim ufakti o zaman : )

Oyy sirtini yesinler onlarin : )zaten bebekler o kadar guzel ogretiyor ki isteklerini ben kizimda hic anlamam ne yapacagim derken 40 yillik anne gibi buluverdim kendimi ki yasim ufakti o zaman : )
Canım Allah kısmet ederse Haziran da mı doğuracaksın sen?
edit: evet Haziran mış. Sağlıcak ve hayırla kucağına al insaAllah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…