- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Sen ona bakma canım benim kolay mi içinde insan taşımak. Biz şanslıyız bu duyguyu tadıyoruz :) ya onlar? Sonradan baba oluyorlarTam olmasa da yakın olsa bari canım3 gündür karnimda acı ağrı oluyor biraz ağır hareket ediyorum abarttigimi düşündü herhalde
Büyüdükçe daha zor öğrenirsin diyorlar bakalım hayırlısıMaşallah.kocaman oldular ama hala öğrenemedik:)
İyi düşün iyi olsun. Eğerki eşin gitmene müsamaha gösterirse bebeğiniz için en doğru kararı vermeniz lazım. Sağlığınızı teşkil edecek bir durum varsa yanlız kalma. Fakat eşinizde madur etmemen lazım sizin yanınıza gelip yardım edecek kalıcak kimse yokmuSelam herkese bende sizin fikirlerinizi almak istedim ben şu an Türkiye’nin en doğusunda sınırda küçük bir ilçedeyim ailelerimiz 10 saat uzaklıkta benim erken doğum riskim var şu an rahim ağzı uzunluğu iyi ama ne olacağını bilemiyoruz doktor raporuyla evdeyim ama ister istemez yemek temizlik için biraz yoruyorum kendimi kaşık ağrılarım artmaya başladı ailemin yanına gitsem eşim çok yoğun çalışıyor sürekli nöbette sınır görevlerinde oluyor yemek yapamıyor az değil aylarca çok zor olur gitmesem sürekli bi korku olacak günlerdir kafa karmaşık
Doğumu memelekette yapcam çünkü burda imkan yok doktorum sadece takip yapıyor Benim annem çalışan bi bayan kayınvalidem de köyde yaşıyorlar orayı bırakamıyor eşim bebeğimiz için git ben bi şekilde idare ederim diyor da işte ben üzülüyorum tehlikeli yerde zaten dua edin bizeİyi düşün iyi olsun. Eğerki eşin gitmene müsamaha gösterirse bebeğiniz için en doğru kararı vermeniz lazım. Sağlığınızı teşkil edecek bir durum varsa yanlız kalma. Fakat eşinizde madur etmemen lazım sizin yanınıza gelip yardım edecek kalıcak kimse yokmu
Neredesin yurt dışında mı? C&A da da çok güzel ürünler oluyor var mı orda?Saydiklarindan ne yazik ki sadece h&m var burda
ben de üşüttüm kızlar nezle oldum, açtım kapıyı pencereyi havaya aldandım
Öncelikle Allah kolaylık versin, gurbetlik zordur bilirim. ben de bir zamanlar doğuda görev yaptım, psikolojisi de kötüdür oraların bir de ailenden uzakta olmak çok koyar. Eşin seni rahatlatmak istiyor ama bu sefer, senin aklın onda onun aklı sende kalacak. 2 güne bir gelebilecek bir kadın mı bulsan yarım gün, hem evini süpürsün hem de 2 günlük yemek yapsın. Ücret olarak da daha ekonomik olur sen de içini rahat ettirmiş olursun.Selam herkese bende sizin fikirlerinizi almak istedim ben şu an Türkiye’nin en doğusunda sınırda küçük bir ilçedeyim ailelerimiz 10 saat uzaklıkta benim erken doğum riskim var şu an rahim ağzı uzunluğu iyi ama ne olacağını bilemiyoruz doktor raporuyla evdeyim ama ister istemez yemek temizlik için biraz yoruyorum kendimi kaşık ağrılarım artmaya başladı ailemin yanına gitsem eşim çok yoğun çalışıyor sürekli nöbette sınır görevlerinde oluyor yemek yapamıyor az değil aylarca çok zor olur gitmesem sürekli bi korku olacak günlerdir kafa karmaşık
kuzum hobi olarak yine ol 1 sene sonra olAma ama ama ben Ajda Pekkan olacaktım
Annelik doğuştan gerçekten çok inanıyorumm buna :)Oyy sirtini yesinler onlarin : )zaten bebekler o kadar guzel ogretiyor ki isteklerini ben kizimda hic anlamam ne yapacagim derken 40 yillik anne gibi buluverdim kendimi ki yasim ufakti o zaman : )
geçmiş olsun canım beter bi sancı dimi bide bu halinle inşallah geçsin gitsin bi daha gelmesinGünaydın kızlar ve tatlış kuzuları. Biz 3 kız işe geldik :):) Cumartesiden beri resmen acı çekiyorum ya ne gaz sancışıymış, sağ böbreğim ve karın boşluğum öyle sancıyor ki anlatamam, direniyorum resmen rapor almamaya, çalışmak iyi geliyor, hiç yoksa hareket oluyor. Sizler ne durumdasınız.
Ay amin hem de ne beter sancıgeçmiş olsun canım beter bi sancı dimi bide bu halinle inşallah geçsin gitsin bi daha gelmesin
geçmiş olsun canım doktora gitseydin keşke
Geçmiş olsun canım yediğin biseyden mi acaba
artık göbek deliğimin üstünden vuruyosa vuruyor günde 3 kere ya hissediyorum ya hissetmiyorum geçen haftalardaki gibi hareketli değil yada ben hissetmiyorum çözemedim canımAy amin hem de ne beter sancıNefes aldırmıyor Direniyorum
Sen ne yaptın kuzucuk oynuyor mu yoksa seni kızdırmaya devam mı
Biz kimseye benzetemedik benimkini gözler ben burun baba gibi duruyor ama doğunca anlicaz inşallahGünaydın kızlar
Ben bugün kızımı 4 boyutlu göreceğim ilk defa inşallah, heyecanlıyımkime benziyor belli olur mu ki minnak yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?