2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tam olmasa da yakın olsa bari canım 3 gündür karnimda acı ağrı oluyor biraz ağır hareket ediyorum abarttigimi düşündü herhalde
Sen ona bakma canım benim kolay mi içinde insan taşımak. Biz şanslıyız bu duyguyu tadıyoruz :) ya onlar? Sonradan baba oluyorlar

İyi düşün iyi olsun. Eğerki eşin gitmene müsamaha gösterirse bebeğiniz için en doğru kararı vermeniz lazım. Sağlığınızı teşkil edecek bir durum varsa yanlız kalma. Fakat eşinizde madur etmemen lazım sizin yanınıza gelip yardım edecek kalıcak kimse yokmu

Doğumu memelekette yapcam çünkü burda imkan yok doktorum sadece takip yapıyor Benim annem çalışan bi bayan kayınvalidem de köyde yaşıyorlar orayı bırakamıyor eşim bebeğimiz için git ben bi şekilde idare ederim diyor da işte ben üzülüyorum tehlikeli yerde zaten dua edin bize

ben de üşüttüm kızlar nezle oldum, açtım kapıyı pencereyi havaya aldandım
Öncelikle Allah kolaylık versin, gurbetlik zordur bilirim. ben de bir zamanlar doğuda görev yaptım, psikolojisi de kötüdür oraların bir de ailenden uzakta olmak çok koyar. Eşin seni rahatlatmak istiyor ama bu sefer, senin aklın onda onun aklı sende kalacak. 2 güne bir gelebilecek bir kadın mı bulsan yarım gün, hem evini süpürsün hem de 2 günlük yemek yapsın. Ücret olarak da daha ekonomik olur sen de içini rahat ettirmiş olursun.

Günaydın kızlar ve tatlış kuzuları. Biz 3 kız işe geldik :):) Cumartesiden beri resmen acı çekiyorum ya ne gaz sancışıymış, sağ böbreğim ve karın boşluğum öyle sancıyor ki anlatamam, direniyorum resmen rapor almamaya, çalışmak iyi geliyor, hiç yoksa hareket oluyor. Sizler ne durumdasınız.

geçmiş olsun canım beter bi sancı dimi bide bu halinle inşallah geçsin gitsin bi daha gelmesin

Ay amin hem de ne beter sancı Nefes aldırmıyor Direniyorum
Sen ne yaptın kuzucuk oynuyor mu yoksa seni kızdırmaya devam mı
artık göbek deliğimin üstünden vuruyosa vuruyor günde 3 kere ya hissediyorum ya hissetmiyorum geçen haftalardaki gibi hareketli değil yada ben hissetmiyorum çözemedim canım
doktor kontrolüm var cumartesi iple çekiyorum

Kızlar zaman geçmiyor ya sanki temmuz hiç gelmicekmiş gibi daha koskoca aylar var önümüzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…