2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın canlar, işten çıktım diye sabahları rahat rahat uyumak istiyorum ama babası kalkınca bizim kız tepinmeye başlıyor erkenden uyandırıyor artık beni
Benimki nasıl anlıyorsa anlıyor gece yatağa yattığım an başlıyor tepinmeye:)) sağa yatıom sağdan vuruyo sola yatıom soldan vuruyor bütün gece oyun oynuoz bi sağa bi sola:)))

Günaydın kızlar
Ben bugün kızımı 4 boyutlu göreceğim ilk defa inşallah, heyecanlıyım kime benziyor belli olur mu ki minnak yavrum
Haydi bakalım güzel haberlerle gel, daha çok küçük kuzu, son 2 ay daha belirgin olur bence :):)
Onlar oynuyor sürekli de biz anlamıyoruz :) Hadi bakalım Cumartesi kavuşuyorsunuz. Ben de Cuma günü Eskişehire eski doktoruma gideceğim ayrıntılı usg ye :)
Günaydın kızlar ben doktora kaçar
Günaydın, hayırdır rutin kontrol mü başka bir şey mi var?

Kızlar son kontrolümde doktor suyumun biraz az olduğunu söyledi ama çok kötü değil dedi bol su içmemi söyledi tekrar kontrol edecek ki son 2 gün az su içtiğimi düşünüyorum şimdi bol su içersem kaç günde düzelir acaba ? birde şeker yüklemesini sordum açlık tokluk kan şekerime bakarak gerek olmadığını söyledi sizde durumlar nasıl

Hadi inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canım

Kızlar zaman geçmiyor ya sanki temmuz hiç gelmicekmiş gibi daha koskoca aylar var önümüzde
Kızlar zaman geçmiyor ya sanki temmuz hiç gelmicekmiş gibi daha koskoca aylar var önümüzde
Canım bence hamileliğin tadını çıkar hamilelik süreci de çok özel bence sonucta misal 20 yılda bir kalıyorsun acele etmeden bitmesi ,ç,n gün saymadan her anını güzel tadını çıkara çıkara geçir :)

Canım arkadaşıma doktoru havuç suyu iç demişti iki günde düzeldi. deneyebilirsin.

Allah razı olsun bende düşündüm bi kadın bulmayı ama çevreyi hiç tanımıyorum bakalım eşim araştıracak inşallah Allahım bi kolaylık verir

Bu arada Trendyolda indirim var. Titreşimli ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz kızlar ? düşünüyorsanız hangi marka
Ben doğru dürüst ne almam gerektiğini bile bilmiyorum canım yaa, anakucağı alacağım tamam ama içine girince hepsinden ayrı birşey çıkıyor matruşka gibi. yok şu özellikli yok bu özellikli napacağımı bilmiyorum. detaycı değilim böyle şeylerle uğraşmayıda hiç sevmem.. sen karar verdin mi? keşke biri bana en iyisi bebek için şu olur fiyatı da iyi desede alıp kenara koysam

Hahahahha aslında al benden de okadar canım. Ama araştırmalarım sonucunda prego ya da tiny love arasında kaldım. Sana da fikir olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…