Benimki nasıl anlıyorsa anlıyor gece yatağa yattığım an başlıyor tepinmeye:)) sağa yatıom sağdan vuruyo sola yatıom soldan vuruyor bütün gece oyun oynuoz bi sağa bi sola:)))Günaydın canlar, işten çıktım diye sabahları rahat rahat uyumak istiyorumama babası kalkınca bizim kız tepinmeye başlıyor erkenden uyandırıyor artık beni
Haydi bakalım güzel haberlerle gel, daha çok küçük kuzu, son 2 ay daha belirgin olur bence :):)Günaydın kızlar
Ben bugün kızımı 4 boyutlu göreceğim ilk defa inşallah, heyecanlıyımkime benziyor belli olur mu ki minnak yavrum
Onlar oynuyor sürekli de biz anlamıyoruz :) Hadi bakalım Cumartesi kavuşuyorsunuz. Ben de Cuma günü Eskişehire eski doktoruma gideceğim ayrıntılı usg ye :)artık göbek deliğimin üstünden vuruyosa vuruyor günde 3 kere ya hissediyorum ya hissetmiyorum geçen haftalardaki gibi hareketli değil yada ben hissetmiyorum çözemedim canım
doktor kontrolüm var cumartesi iple çekiyorum
Günaydın, hayırdır rutin kontrol mü başka bir şey mi var?Günaydın kızlarben doktora kaçar
inşallah canım :) ben kaş şeklinden anlarım ben mi babası mıBiz kimseye benzetemedik benimkini gözler ben burun baba gibi duruyor ama doğunca anlicaz inşallah
İnşallah suratını açar miniğin
güzel haberlerle inşallah canımGünaydın kızlarben doktora kaçar
Hadi inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canımHaydi bakalım güzel haberlerle gel, daha çok küçük kuzu, son 2 ay daha belirgin olur bence :):)
Onlar oynuyor sürekli de biz anlamıyoruz :) Hadi bakalım Cumartesi kavuşuyorsunuz. Ben de Cuma günü Eskişehire eski doktoruma gideceğim ayrıntılı usg ye :)
Günaydın, hayırdır rutin kontrol mü başka bir şey mi var?
inşallah canım :) ben kaş şeklinden anlarım ben mi babası mı
Kızlar zaman geçmiyor ya sanki temmuz hiç gelmicekmiş gibi daha koskoca aylar var önümüzde
Canım bence hamileliğin tadını çıkar hamilelik süreci de çok özel bence sonucta misal 20 yılda bir kalıyorsunKızlar zaman geçmiyor ya sanki temmuz hiç gelmicekmiş gibi daha koskoca aylar var önümüzde
Canım arkadaşıma doktoru havuç suyu iç demişti iki günde düzeldi. deneyebilirsin.Kızlar son kontrolümde doktor suyumun biraz az olduğunu söyledi ama çok kötü değil dedi bol su içmemi söyledi tekrar kontrol edecek ki son 2 gün az su içtiğimi düşünüyorum şimdi bol su içersem kaç günde düzelir acaba ? birde şeker yüklemesini sordum açlık tokluk kan şekerime bakarak gerek olmadığını söyledi sizde durumlar nasıl
Çok şükür canım . ebeveynliğe giriş telaşeleri :))Nasılsınız kızlar?
Allah razı olsun bende düşündüm bi kadın bulmayı ama çevreyi hiç tanımıyorum bakalım eşim araştıracak inşallah Allahım bi kolaylık verirÖncelikle Allah kolaylık versin, gurbetlik zordur bilirim. ben de bir zamanlar doğuda görev yaptım, psikolojisi de kötüdür oraların bir de ailenden uzakta olmak çok koyar. Eşin seni rahatlatmak istiyor ama bu sefer, senin aklın onda onun aklı sende kalacak. 2 güne bir gelebilecek bir kadın mı bulsan yarım gün, hem evini süpürsün hem de 2 günlük yemek yapsın. Ücret olarak da daha ekonomik olur sen de içini rahat ettirmiş olursun.
yaaakaşları görünmüyor ki
Ben doğru dürüst ne almam gerektiğini bile bilmiyorum canım yaa, anakucağı alacağım tamam ama içine girince hepsinden ayrı birşey çıkıyor matruşka gibi. yok şu özellikli yok bu özellikliBu arada Trendyolda indirim var. Titreşimli ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz kızlar ? düşünüyorsanız hangi marka
aynen canım ayrıntılı ultrason bekleme telaşesi bende de :)Çok şükür canım . ebeveynliğe giriş telaşeleri :))
Hahahahha aslında al benden de okadar canım. Ama araştırmalarım sonucunda prego ya da tiny love arasında kaldım. Sana da fikir olsunBen doğru dürüst ne almam gerektiğini bile bilmiyorum canım yaa, anakucağı alacağım tamam ama içine girince hepsinden ayrı birşey çıkıyor matruşka gibi. yok şu özellikli yok bu özelliklinapacağımı bilmiyorum. detaycı değilim böyle şeylerle uğraşmayıda hiç sevmem.. sen karar verdin mi? keşke biri bana en iyisi bebek için şu olur fiyatı da iyi desede alıp kenara koysam
Benimde o var daha. 21 Mart’a gün verdi perinatolog. Sağ Salim girer çıkarız inş canımaynen canım ayrıntılı ultrason bekleme telaşesi bende de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?