2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bundan aldım cok kulanıslı oldugunu duydum bikac ay senı idare eder denildi sallanabılır sabitlenebilir babymall de istersen bir bak uygun fiyat

Eklentiler

• C92A321C-DB88-4332-8786-9BFFB9805340.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 59

NORMAL İÇTİĞİN SU ÇOK ETKİLEMİYOR BEBEĞİN SUYUNU SABAH AKSAM HAVUÇ SUYU İÇEBİLİRSİN

Bu arada Trendyolda indirim var. Titreşimli ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz kızlar ? düşünüyorsanız hangi marka

Canım yalan dolan normalde 1300 tl olan bebek arabasına 2200 tl yazmışlar 900e düşürmüşler
çokta bi indirim yok yani düzmece

Nasılsınız kızlar?
İç güveysinden hallice
Benim ilk hamileliğimde suyum az diye Perinatolojiye sevk edilmiştim. İnternetten araştırıp her gün havuç suyu, hindistan cevizi suyu ve zemzem suyu içmiştim ve suyum artmıştı şükür. %11 den %38 e kadar çıkmıştı. Ama hangisi yaptı bilmiyorum. Doktorum çok büyük ihtimalle hindistan cevizi suyu artırmıştı demişti. İstersen sen bunları içmeye başla. Çok geçmiş olsun.
Tünaydın kızlar. Çalışan anne adaylarına da özellikle selam olsun
Hi

Canım çok geçmiş olsun biran önce geçer ağrıların inşallah. Cuma tıp a mı geleceksin. Benimde cuma şeker yüklemem var 1 ay oldu bebişimi görmeyeli özledim valla

Rutin kontrol.3 haftada bir görüyor doktorum
Çıktık biz 611 gr olmuşuz

Su içmekle bebeğin suyunun az olmasının cok olmasının hiç bir ilgisi yok canım kendini suclama doktorun neden oyle dedı anlamadım.

Tatlım birincisi ben de hamile kalmadan önce hayatımda duymamıştım, bunu sürekli kontrole gittiğin doktorunun sana söylemesi gerekirdi. Hoş, ben kendi kendime hamilelikte yapılan testler diye en başından internette çok araştırmıştım ama ben biraz araştırmacı bir kişiliğim. Dediğim gibi sen nereden bileceksin yani..
İkincisi bu testler önlem amaçlı. Bi tarafında birşey var mı yok mu sana söylüyor. Testi yaptırmadın diye bebeğin sağlıklı doğmayacak diye birşey yok, allah korusun zaten çoğu da maşallah ayrıntılıdan çok sorunsuz bir şekilde çıkıyor. Bu, kişinin bebeğin sağlığıyla ilgili kafasında soru işareti kalmasın, önlemini alsın diye yaptırdığı birşey kısaca

Teşekkür ederim açıklamalarınızla içimi rahatlattığınız için.

Hahahahha aslında al benden de okadar canım. Ama araştırmalarım sonucunda prego ya da tiny love arasında kaldım. Sana da fikir olsun
Jokerde de bana o iki markayı önerdiler canım, hatta prego bir tık daha iyi dedi orda çalışan. Ama daha pahalı modeller de var tabii, değer mi değmez mi ben de merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…