Ben bundan aldım cok kulanıslı oldugunu duydum bikac ay senı idare eder denildi sallanabılır sabitlenebilir babymall de istersen bir bak uygun fiyatBen doğru dürüst ne almam gerektiğini bile bilmiyorum canım yaa, anakucağı alacağım tamam ama içine girince hepsinden ayrı birşey çıkıyor matruşka gibi. yok şu özellikli yok bu özelliklinapacağımı bilmiyorum. detaycı değilim böyle şeylerle uğraşmayıda hiç sevmem.. sen karar verdin mi? keşke biri bana en iyisi bebek için şu olur fiyatı da iyi desede alıp kenara koysam
Kızlar son kontrolümde doktor suyumun biraz az olduğunu söyledi ama çok kötü değil dedi bol su içmemi söyledi tekrar kontrol edecek ki son 2 gün az su içtiğimi düşünüyorum şimdi bol su içersem kaç günde düzelir acaba ? birde şeker yüklemesini sordum açlık tokluk kan şekerime bakarak gerek olmadığını söyledi sizde durumlar nasıl
Bu arada Trendyolda indirim var. Titreşimli ev tipi ana kucağı almayı düşünüyor musunuz kızlar ? düşünüyorsanız hangi marka
İç güveysinden halliceNasılsınız kızlar?
Benim ilk hamileliğimde suyum az diye Perinatolojiye sevk edilmiştim. İnternetten araştırıp her gün havuç suyu, hindistan cevizi suyu ve zemzem suyu içmiştim ve suyum artmıştı şükür. %11 den %38 e kadar çıkmıştı. Ama hangisi yaptı bilmiyorum. Doktorum çok büyük ihtimalle hindistan cevizi suyu artırmıştı demişti. İstersen sen bunları içmeye başla. Çok geçmiş olsun.Kızlar son kontrolümde doktor suyumun biraz az olduğunu söyledi ama çok kötü değil dedi bol su içmemi söyledi tekrar kontrol edecek ki son 2 gün az su içtiğimi düşünüyorum şimdi bol su içersem kaç günde düzelir acaba ? birde şeker yüklemesini sordum açlık tokluk kan şekerime bakarak gerek olmadığını söyledi sizde durumlar nasıl
HiTünaydın kızlar. Çalışan anne adaylarına da özellikle selam olsun
Benim ilk hamileliğimde suyum az diye Perinatolojiye sevk edilmiştim. İnternetten araştırıp her gün havuç suyu, hindistan cevizi suyu ve zemzem suyu içmiştim ve suyum artmıştı şükür. %11 den %38 e kadar çıkmıştı. Ama hangisi yaptı bilmiyorum. Doktorum çok büyük ihtimalle hindistan cevizi suyu artırmıştı demişti. İstersen sen bunları içmeye başla. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım havuç suyundan başlıycam
Teşekkür ederim canım deneyeceğimNORMAL İÇTİĞİN SU ÇOK ETKİLEMİYOR BEBEĞİN SUYUNU SABAH AKSAM HAVUÇ SUYU İÇEBİLİRSİN
İnşallah işe yarar hemen başlayacağımCanım arkadaşıma doktoru havuç suyu iç demişti iki günde düzeldi. deneyebilirsin.
Canım çok geçmiş olsun biran önce geçer ağrıların inşallah. Cuma tıp a mı geleceksin. Benimde cuma şeker yüklemem var 1 ay oldu bebişimi görmeyeli özledim vallaİç güveysinden hallice
Benim ilk hamileliğimde suyum az diye Perinatolojiye sevk edilmiştim. İnternetten araştırıp her gün havuç suyu, hindistan cevizi suyu ve zemzem suyu içmiştim ve suyum artmıştı şükür. %11 den %38 e kadar çıkmıştı. Ama hangisi yaptı bilmiyorum. Doktorum çok büyük ihtimalle hindistan cevizi suyu artırmıştı demişti. İstersen sen bunları içmeye başla. Çok geçmiş olsun.
Hi
Rutin kontrol.3 haftada bir görüyor doktorumHaydi bakalım güzel haberlerle gel, daha çok küçük kuzu, son 2 ay daha belirgin olur bence :):)
Onlar oynuyor sürekli de biz anlamıyoruz :) Hadi bakalım Cumartesi kavuşuyorsunuz. Ben de Cuma günü Eskişehire eski doktoruma gideceğim ayrıntılı usg ye :)
Günaydın, hayırdır rutin kontrol mü başka bir şey mi var?
Maşallah kuzuşunaRutin kontrol.3 haftada bir görüyor doktorum
Çıktık biz 611 gr olmuşuz
Su içmekle bebeğin suyunun az olmasının cok olmasının hiç bir ilgisi yok canım kendini suclama doktorun neden oyle dedı anlamadım.Kızlar son kontrolümde doktor suyumun biraz az olduğunu söyledi ama çok kötü değil dedi bol su içmemi söyledi tekrar kontrol edecek ki son 2 gün az su içtiğimi düşünüyorum şimdi bol su içersem kaç günde düzelir acaba ? birde şeker yüklemesini sordum açlık tokluk kan şekerime bakarak gerek olmadığını söyledi sizde durumlar nasıl
Ben de havuc suyu ve armut suyunu duymustum canım.Teşekkür ederim canım deneyeceğim
Tatlım birincisi ben de hamile kalmadan önce hayatımda duymamıştım, bunu sürekli kontrole gittiğin doktorunun sana söylemesi gerekirdi. Hoş, ben kendi kendime hamilelikte yapılan testler diye en başından internette çok araştırmıştım ama ben biraz araştırmacı bir kişiliğim. Dediğim gibi sen nereden bileceksin yani..Çok haklısınız.. inanın öyle bir yönlendirme yapıldı ki "aaa senin haftan gelmiş geçmeden gitmen lazim, hemen git" vs vs boyle oluncada çok gerekli heralde diye düşündüm, giremedim diye ağladım bile. Annemde aynı şeyi söyledi boşuna ağlama abartmışlar hemen git derken dedi. Sizde içimi extra rahatlattınız, teşekkür ederim.
Teşekkür ederim açıklamalarınızla içimi rahatlattığınız için.Tatlım birincisi ben de hamile kalmadan önce hayatımda duymamıştım, bunu sürekli kontrole gittiğin doktorunun sana söylemesi gerekirdi. Hoş, ben kendi kendime hamilelikte yapılan testler diye en başından internette çok araştırmıştım ama ben biraz araştırmacı bir kişiliğim. Dediğim gibi sen nereden bileceksin yani..
İkincisi bu testler önlem amaçlı. Bi tarafında birşey var mı yok mu sana söylüyor. Testi yaptırmadın diye bebeğin sağlıklı doğmayacak diye birşey yok, allah korusun zaten çoğu da maşallah ayrıntılıdan çok sorunsuz bir şekilde çıkıyor. Bu, kişinin bebeğin sağlığıyla ilgili kafasında soru işareti kalmasın, önlemini alsın diye yaptırdığı birşey kısaca
Maşşallah canımRutin kontrol.3 haftada bir görüyor doktorum
Çıktık biz 611 gr olmuşuz
Jokerde de bana o iki markayı önerdiler canım, hatta prego bir tık daha iyi dedi orda çalışan. Ama daha pahalı modeller de var tabii, değer mi değmez mi ben de merak ediyorum...Hahahahha aslında al benden de okadar canım. Ama araştırmalarım sonucunda prego ya da tiny love arasında kaldım. Sana da fikir olsun
Kanada. Yok burda ondan hiç görmedim duymadım vallaNeredesin yurt dışında mı? C&A da da çok güzel ürünler oluyor var mı orda?
Sağol canımMaşallah kuzuşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?