2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim benim doktorum ailede seker hastaliginin.olup olmadigini sordu. babam ve abimde var. O zaman mecbur yapacagiz gizli seker var mi yok mu diye. Yoksa yapmayacakti

Ay geçmiş olsun canım inşallah sorunsuz geçer bu süreç

benimde kasık ağrım var bugün
progestan 2 aydır kullanıyorum zaten
sancı mı bu acaba banada iğne falan verir mi gitsem mi doktora ay kararsız kaldım
kontrolümde yarın beklesem mi yarını bilemedim

Merhaba hanımlar bir kaç gündür giremedim forma hasta olanlara çok geçmiş olsun Cumartesi doktora gittik bizde kızım çok iyi maşallah doktorum saolsun detaylı yapar gibi her şeyi en baştan tekrar kontrol etti tabi hanımefendi uzun süre rahatsız edilmekten sıkıldığı için sürekli bana vurdu S Saryamarya canım karın ağrısını da sordum ama hamilelikle ilgili ağrılar dedi geçti dün de işe gelemedim belimin ağrısından 2 3 gündür çok fena gerçekten bunun azalması için yapabileceğimiz bir şeyler var mı son olarak yarın şeker yüklememiz var ve tetonozun 2. dozu vurulacak bizden şimdilik bu kadar

Turkan mutafoglu doktorum. Dogumu avcılar hospital de yaptiriyor.
Muayenehanesi eskiden kiler olan yer var ya simdi mobilyaci sanirim onun arka tarafinda garanti bankasının karsisinda.
Siz kime gidiyorsunuz?
Merhaba, bende Türkan hanima gidiyorum super bir insan kendisi gercekten, ama aklima takilan avcilar hospitalde doğum yaptırıyor olması bilginiz var mı sikayetci olan cok insan var Avcılar hospitalden.

Jokerde de bana o iki markayı önerdiler canım, hatta prego bir tık daha iyi dedi orda çalışan. Ama daha pahalı modeller de var tabii, değer mi değmez mi ben de merak ediyorum...
canım pahalı modellerde en iyisi 4mom aslına bakarsan ama aşırı pahalı gereksiz bence 1500 2000 lerde. tiny loveın pregodan bir artısı taşıma kapasitesinin 18 kg olması. prego 9 kg. yani diğeri daha uzun kullanılabiliyor tabi nekadar mümkün bilmiyorum. onun dışında birbirinden farkı ne anlayamadım ikiside müzikli ve titreşimli

canım çok geçmiş olsun

Sabah aksam taze sikilmis havuc suyu cok faydaliymis ancak yine de icmeden doktoruna sormakta fayda var malum hamileyiz ve her seyi icemiyebiliriz

Canım geçmiş olsun inşallah faydası olur dikkat et yorma kendini nasıl bı ağrıyla başlamıştı

benimde kasık ağrım var bugün
progestan 2 aydır kullanıyorum zaten
sancı mı bu acaba banada iğne falan verir mi gitsem mi doktora ay kararsız kaldım
kontrolümde yarın beklesem mi yarını bilemedim
Benim de 12. Haftalarda kasık ağrım olmuştu progestan hap kullanmıştım. Ağrım geçince bırak dedi Dr.

Canım çok geçmiş olsun biran önce geçer ağrıların inşallah. Cuma tıp a mı geleceksin. Benimde cuma şeker yüklemem var 1 ay oldu bebişimi görmeyeli özledim valla
Sağol canım inşallah geçer, çok konforsuzum :):) Resmen kendime nazar ettim :):) Evet Cuma Eskişehire geleceğim Tıp da Mete Hocayla görüşeceğiz, ayrıntılı usg yapacak, şeker yüklemen nerde olacak ?? Özlenmez mi yavrular, cağnım kuzular
Rutin kontrol.3 haftada bir görüyor doktorum
Çıktık biz 611 gr olmuşuz
oh maşallah :):) 100 gr toto ısırabiliyor muyuz deseydin :):)
Maşallah size :) E siz de kızı çok rahatsız etmişsiniz canım kızcağaz ne yapsın :) Valla kelin melhemi olsa diyorum ağrılar için :)

Çok geçmiş olsun, dinlen sen de iyi olmuş rapor verdiği

Canım geçmiş olsun inşallah faydası olur dikkat et yorma kendini nasıl bı ağrıyla başlamıştı
Şiddetli kasık ağrım oldu böyle böbreklere doğru. Adim atamiyordum ağrıdan. Hala yürümek zor geliyor. Kasiklarimda kasılmalar oluyor.daha üç gün önce kafası yukaridaydi hangi ara bu kadar aşağı indi anlamadım.

Ya bir de bebeğim inanılmaz hareket ediyor. Canım acıyor resmen.son üç gundur böyleydi. Neredeyse yarım saatte bir tekme mı atıyor napıyor artık. Siz bu kadar şiddetli hissediyor musunuz
Canım tekmelerde t shirtüm hareket ediyor. Dışardan çok net görülebiliyor . Kasıklarda olmadığı sürece de acitmiyor benim. Ama geceleri başı aşağıda olduğu için kafa atıyor sanırım kasiklarimda rahatsızlık hissediyorum bazen. Erken doğum riski yok diyor doktorum ama tabi ki sürekli tetikte olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…