Merhaba, bende Türkan hanima gidiyorum super bir insan kendisi gercekten, ama aklima takilan avcilar hospitalde doğum yaptırıyor olması bilginiz var mı sikayetci olan cok insan var Avcılar hospitalden.
İşte benim hep kasıklarda olduğu için acı veriyor. Önemli olan başının aşağıda olması değil de doğum kanalina girmemiş olmasıymış. Yoksa daha çok pozisyon degistirecekler.Canım tekmelerde t shirtüm hareket ediyor. Dışardan çok net görülebiliyor . Kasıklarda olmadığı sürece de acitmiyor benim. Ama geceleri başı aşağıda olduğu için kafa atıyor sanırım kasiklarimda rahatsızlık hissediyorum bazen. Erken doğum riski yok diyor doktorum ama tabi ki sürekli tetikte olmakta fayda var.
Yine de yaptırma imkanın varsa zorla. Cunku ornegın bebegın kalbinde bir sorun var dıyelım dogmadan ogreneceksın. Diğer turlu bebek dogunca belki de daha da kotulesınce anca farkedılecek. İmkanları zorla canım bence yaptırmak içinTeşekkür ederim açıklamalarınızla içimi rahatlattığınız için.
Canım bı de kendi kesfettigim bişey soyliycem sana ayiplamayin beni de. Ben hep kasiklarima çakılıyor çok acı çekiyorum diye iki hafta önce baya panik bı haldeydim hatta buraya da yazdım doktora sordum falan bi sorun çıkmadı ama o çakılma dediğim şeyde geçmedi. Meğer gaz çıkartamadım için öyle oluyormus. O acıya rağmen yürüdüm ben yürüyüş gaza çok fayda ediyor sonra rahatladım mesela. Aklında bulunsun.İşte benim hep kasıklarda olduğu için acı veriyor. Önemli olan başının aşağıda olması değil de doğum kanalina girmemiş olmasıymış. Yoksa daha çok pozisyon degistirecekler.
Sanki gaz varmış hissi de oluyor ama ben yürüyüş yapamıyorum canım. Ağrım oluyor çünkü. Sanki kasiklarimi cimdikleyip aşağı çekiyorlar. Sorun olsa ultrasonda görünürdü zaten.Canım bı de kendi kesfettigim bişey soyliycem sana ayiplamayin beni de. Ben hep kasiklarima çakılıyor çok acı çekiyorum diye iki hafta önce baya panik bı haldeydim hatta buraya da yazdım doktora sordum falan bi sorun çıkmadı ama o çakılma dediğim şeyde geçmedi. Meğer gaz çıkartamadım için öyle oluyormus. O acıya rağmen yürüdüm ben yürüyüş gaza çok fayda ediyor sonra rahatladım mesela. Aklında bulunsun.
Aynı kuzum benim de öyle hatta bı defa o çakılma yüzünden ana caddenin ortasında kalakaldim hareket edemedim ama annem o ağrıya rağmen yürü bebek yer değiştirir rahatlarsın dedi bende o gün dediği gibi baya hareket ettim bı baktım ki gazmis meğer aynı çakılma gibi oluyor.Sanki gaz varmış hissi de oluyor ama ben yürüyüş yapamıyorum canım. Ağrım oluyor çünkü. Sanki kasiklarimi cimdikleyip aşağı çekiyorlar. Sorun olsa ultrasonda görünürdü zaten.
Teşekkür ederim cevabınız için.Ilk dogumumu da Turkan Hanim la Avcilar Hospital de yaptim. Bir sıkıntı yasamadim. Sadece yatis yaptigimiz oda yeni bosaltilmis gibiydi. Ben suni sanci icin dogumhaneye girdigimde esim odayi degistirtmis. Bunun disinda bir sorun olmadi.
Hahaha her yerinden ısıracam doğsun hayırlısıylaSağol canım inşallah geçer, çok konforsuzum :):) Resmen kendime nazar ettim :):) Evet Cuma Eskişehire geleceğim Tıp da Mete Hocayla görüşeceğiz, ayrıntılı usg yapacak, şeker yüklemen nerde olacak ?? Özlenmez mi yavrular, cağnım kuzular
oh maşallah :):) 100 gr toto ısırabiliyor muyuz deseydin :):)
Maşallah size :) E siz de kızı çok rahatsız etmişsiniz canım kızcağaz ne yapsın :) Valla kelin melhemi olsa diyorum ağrılar için :)
Anlamadım canım ama inşallah normale dönerSu içmekle bebeğin suyunun az olmasının cok olmasının hiç bir ilgisi yok canım kendini suclama doktorun neden oyle dedı anlamadım.
Canım su icmenin bebegin suyu ile ilgisi yok diye biliyorum sıkma canini.Kızlar son kontrolümde doktor suyumun biraz az olduğunu söyledi ama çok kötü değil dedi bol su içmemi söyledi tekrar kontrol edecek ki son 2 gün az su içtiğimi düşünüyorum şimdi bol su içersem kaç günde düzelir acaba ? birde şeker yüklemesini sordum açlık tokluk kan şekerime bakarak gerek olmadığını söyledi sizde durumlar nasıl
Kızlar maşallah bebiklerimiz günden güne büyüyorbenim de Aybalamın hareketleri artık dışarıdan görünüyor çok komik oluyor bi yerde otururken falan bu arada indirim demişken,, sizce anakucağı (evtipi) kaç aya kadar kullanılır? 600 800 TL gibi bir fiyat vermeye değer mi kafamda deli sorular
Sağ olun kızlar. İnşallah sıkıntısız atlatirim. Şöyle bir 35. Haftaya kadar kalsa oğlumkötü düşünmek istemiyorum
Hayırlı haberler alırsın inşallah. Benim muayene yunusemrede canım doktorum orada ama orada da doğumhane ve yenidoğan ünitesi hala açılmamıştı en son gittiğimde bu seferde soracağım eğer açılmadıysa ümitte devam edicem artıkSağol canım inşallah geçer, çok konforsuzum :):) Resmen kendime nazar ettim :):) Evet Cuma Eskişehire geleceğim Tıp da Mete Hocayla görüşeceğiz, ayrıntılı usg yapacak, şeker yüklemen nerde olacak ?? Özlenmez mi yavrular, cağnım kuzular
oh maşallah :):) 100 gr toto ısırabiliyor muyuz deseydin :):)
Maşallah size :) E siz de kızı çok rahatsız etmişsiniz canım kızcağaz ne yapsın :) Valla kelin melhemi olsa diyorum ağrılar için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?