2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba, bende Türkan hanima gidiyorum super bir insan kendisi gercekten, ama aklima takilan avcilar hospitalde doğum yaptırıyor olması bilginiz var mı sikayetci olan cok insan var Avcılar hospitalden.

Ilk dogumumu da Turkan Hanim la Avcilar Hospital de yaptim. Bir sıkıntı yasamadim. Sadece yatis yaptigimiz oda yeni bosaltilmis gibiydi. Ben suni sanci icin dogumhaneye girdigimde esim odayi degistirtmis. Bunun disinda bir sorun olmadi.

Bu arada 2. Doz aşıyı oldum az önce. Bu öncekinden daha çok acitti valla. Ağrısı daha çok olacak dedi ebe hanım günde 3 defa Parol icebilirsin rahatlatır hatta iç yani dedi. Oradan da aile hekimime göründüm boğaz ağrısı için o da grip olmuşsun. Bol bol ılık su ve Parol iç dedi. Başka bişey veremem ısrar etme dedi hatta :)) bende dedim ki bu gecirmiyor ben her ay bu problemi yaşıyorum sürekli nüksediyor. O da doğunca poposunu ısırır intikamını alırsın dedi ilaç vermedi

İşte benim hep kasıklarda olduğu için acı veriyor. Önemli olan başının aşağıda olması değil de doğum kanalina girmemiş olmasıymış. Yoksa daha çok pozisyon degistirecekler.

Teşekkür ederim açıklamalarınızla içimi rahatlattığınız için.
Yine de yaptırma imkanın varsa zorla. Cunku ornegın bebegın kalbinde bir sorun var dıyelım dogmadan ogreneceksın. Diğer turlu bebek dogunca belki de daha da kotulesınce anca farkedılecek. İmkanları zorla canım bence yaptırmak için

İşte benim hep kasıklarda olduğu için acı veriyor. Önemli olan başının aşağıda olması değil de doğum kanalina girmemiş olmasıymış. Yoksa daha çok pozisyon degistirecekler.
Canım bı de kendi kesfettigim bişey soyliycem sana ayiplamayin beni de. Ben hep kasiklarima çakılıyor çok acı çekiyorum diye iki hafta önce baya panik bı haldeydim hatta buraya da yazdım doktora sordum falan bi sorun çıkmadı ama o çakılma dediğim şeyde geçmedi. Meğer gaz çıkartamadım için öyle oluyormus. O acıya rağmen yürüdüm ben yürüyüş gaza çok fayda ediyor sonra rahatladım mesela. Aklında bulunsun.

Sanki gaz varmış hissi de oluyor ama ben yürüyüş yapamıyorum canım. Ağrım oluyor çünkü. Sanki kasiklarimi cimdikleyip aşağı çekiyorlar. Sorun olsa ultrasonda görünürdü zaten.

Sanki gaz varmış hissi de oluyor ama ben yürüyüş yapamıyorum canım. Ağrım oluyor çünkü. Sanki kasiklarimi cimdikleyip aşağı çekiyorlar. Sorun olsa ultrasonda görünürdü zaten.
Aynı kuzum benim de öyle hatta bı defa o çakılma yüzünden ana caddenin ortasında kalakaldim hareket edemedim ama annem o ağrıya rağmen yürü bebek yer değiştirir rahatlarsın dedi bende o gün dediği gibi baya hareket ettim bı baktım ki gazmis meğer aynı çakılma gibi oluyor.

Ilk dogumumu da Turkan Hanim la Avcilar Hospital de yaptim. Bir sıkıntı yasamadim. Sadece yatis yaptigimiz oda yeni bosaltilmis gibiydi. Ben suni sanci icin dogumhaneye girdigimde esim odayi degistirtmis. Bunun disinda bir sorun olmadi.
Teşekkür ederim cevabınız için.
Rabbim inşallah sağlıkla kavuşmak nasip etsin hepimize.

Hahaha her yerinden ısıracam doğsun hayırlısıyla

Kızlar maşallah bebiklerimiz günden güne büyüyor benim de Aybalamın hareketleri artık dışarıdan görünüyor çok komik oluyor bi yerde otururken falan bu arada indirim demişken,, sizce anakucağı (evtipi) kaç aya kadar kullanılır? 600 800 TL gibi bir fiyat vermeye değer mi kafamda deli sorular

Canım su icmenin bebegin suyu ile ilgisi yok diye biliyorum sıkma canini.
Havuc ve havuc suyu su olusumuna yardimci olduğunu okumuştum. Bir dene istersen.

Kızıma 100 liraya sıradan bir şey almıştık. Iki ya da en fazla uc ay kullanmışızdır :)

Ama her bebek farklı oluyor tabi. O yüzden bebeğin karakterini görmeden o tip eşyaları almak istemiyorum.

suyu az olan arkadaş binnurcell
canım öncelikle stres yapma hiç
benim 14. haftamda suyum geldi resmen paçalarımdan aktı acile gittim direk yatış yaptılar 5 gün hastanede yattım iğneler 19 tane serum çok zordu
suyum tamamen bitmiş olsaydı bebeğimi alcaklardı beklemek çok zordu ama çok şükürki tutundu bebeğim
şuan 22 haftalık oldu 8 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
sokağa çıkmam yasak yürümem yasak
bir hafta boyunca havuç suyu içtim
1 hafta sonraki kontrolümde suyum eski seviyesine ulaşmıştı
havuç suyunu dene istersen

Sağ olun kızlar. İnşallah sıkıntısız atlatirim. Şöyle bir 35. Haftaya kadar kalsa oğlum kötü düşünmek istemiyorum

Rabbim korusun seni de bebeğini de
Bu tarz duurmlsr çok yaşanıyor. Doktorunun söylediklerine harfiyen uy, bol bol dinlen. Atlatırsınız inşallah. Dua et

Hayırlı haberler alırsın inşallah. Benim muayene yunusemrede canım doktorum orada ama orada da doğumhane ve yenidoğan ünitesi hala açılmamıştı en son gittiğimde bu seferde soracağım eğer açılmadıysa ümitte devam edicem artık

Doktor benim rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için vajinal ultrason ile baktı geçen hafta. Bu haftalarda bakılır mi tedirgin oldum. Acaba diyorum sanciydi o da mı tetikledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…