2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben gereksiz buluyorum canım 6-8 ay için manuel olandan alıcam bi tane o yüzden

İnşallah canım sen de öyle, inşallah açılmıştır. Memnunsan oraya devam edersin hiç değilse, özeller ateş pahası
Doktor benim rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için vajinal ultrason ile baktı geçen hafta. Bu haftalarda bakılır mi tedirgin oldum. Acaba diyorum sanciydi o da mı tetikledi
Bana da Pazar günü bakıldı acilde, tedirgin olma. o tetiklemez bence.

İnşallah canım sen de öyle, inşallah açılmıştır. Memnunsan oraya devam edersin hiç değilse, özeller ateş pahası

Bana da Pazar günü bakıldı acilde, tedirgin olma. o tetiklemez bence.
İnşallah canım. Oğlumda gittiğim doktor devlet kapanınca yunusemreye geçti inşallah açılır doğumhane. özel için özel sağlık sigortam var aslında da doktoruma güvendiğim için devlete gidiyorum bakalım hayırlısı

Trendyolda 129 lira bugün. Gayet uygun sanırım. Ne dersin alayım mı?
canım valla arkadaşım bana hediye aldı kargosu ona gitti haliyle ilk yorumu bayıldım ben bile yükseldim dedi
bende meraktan çatlıyorum hoşuna gittiyse içine sindiyse alabilirsin benim sindi şahsen

O paraları vermem kesinlikle de mesela 4mom ve chicconun meşhur ana kucağını 800 e buldum letgoda. Tertemiz, garantili vs. Arklarıma da bi danışacağım kimde ne var diye, çok mu gerekli özellikli olması vs. Prego daha iyi demişti çocuk ama neden dedi hatırlamıyorum ama en çok sattığımız tinylove 3ü birarada dedi. Sanırım fiyat/performans uygunluğu sebebiyle

Kızlar ben artık bel, sırt, hemoroid ağrısı/kanaması vs. Onları geçtim. Dün akşam göğüs kafesime bir sancı girdi, fekaket bişi. Ağlasan fayda yok, yürüsen yok, pozisyon değiştirsen yok. Sanırım üstteki bebiş bi tarafını dayadı kemiğime. Manyak bir acıydı ama kimse de bişi yapamazdı maalesef. En son gözümde yaş, kocamın elini tutup sızmışım yorgunluktan :))

Canim birsey söyleyecegim bu bir para tuzağı olmasın? şimdi hatirladimda ben ilk gebeliğimde ozel hastaneye muayene ye gitmiştim. normal muayene ücreti dışında bir ucret odemedim ve doktor uzunnnca muayene etti her yerine detaylıca baktı parmaklarinı falanda saydi tamamen sağlıklı dedi yüzünü falan gördüm 4 boyutlu ve renkliydi. Ayrıntılı ultrason dedikleri bu olmasın zaten?

canım valla arkadaşım bana hediye aldı kargosu ona gitti haliyle ilk yorumu bayıldım ben bile yükseldim dedi
bende meraktan çatlıyorum hoşuna gittiyse içine sindiyse alabilirsin benim sindi şahsen

Evet ya içime sindi sipariş verdim :)
Teşekkür ederim vesile oldun. Sen deyince incelemistim

Zannetmem
Ayrıntılı ultrason 20-45 dk aralığında sürer. Perinatologlar yapar (bazi yerlerde radyologlar da yapiyormus)

Bebeğin tüm organları tek tek incelenir ve bir problem tespit edildiğinde tedavi başlar. Anne karnında tedavi edilemeyecek bir şeyse doğum esnasında bunun için önlem alınır ve gereken yapılır zaman kaybetmeden

Ben ikili üçlü vs hiçbir testi yaptırmadım. Ama ayrıntılı ultrason çok önemli

Canım olur mu para tuzağı artık çoğu kadın doğumcu kendi yapmıyo yapmasında zaten bizim burdaki ablanın aklını çıkardılar çocuk yaşamaz yaşasa bile makinaya bağlı yaşar vs vs. sonuç perinatoloğa gitti detaylı ultrasona ve kistler kaybolmuş bile 2 tanesi Radyolog yada imkan varsa perinatolog bakmalı çünkü hiç bişey önemli değil bu ayrıntılının önemi çok büyük doğumda neyle karşılaşılcağı bilinmez çünkü.
4 boyutlu renkli ultrason işin cafcaflı kısmı detaylı ultrason yine siyah beyaz 2 boyutlu bakılıyor.

Çok önemliyse canım bu kadar vicdansız olmasınlarda ücretsizide seçebilelim. Herkesin durumu olamayabiliyor. Allah vicdan merhamet versin.

Canım para tuzagı demen cok iddialı. Bu kadar insan enayi değil. Tercih senin yaptırma o zaman. İçin nasıl rahat ediyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…