- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
geçmiş olsun canım kendine dikkat etDoktor benim rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için vajinal ultrason ile baktı geçen hafta. Bu haftalarda bakılır mi tedirgin oldum. Acaba diyorum sanciydi o da mı tetikledi
Ben gereksiz buluyorum canım 6-8 ay için manuel olandan alıcam bi tane o yüzdenKızlar maşallah bebiklerimiz günden güne büyüyorbenim de Aybalamın hareketleri artık dışarıdan görünüyor çok komik oluyor bi yerde otururken falan bu arada indirim demişken,, sizce anakucağı (evtipi) kaç aya kadar kullanılır? 600 800 TL gibi bir fiyat vermeye değer mi kafamda deli sorular
arkadaşımda kargo gelmiş elime alır almaz foto atıcam sizede canım bu hafta sonu alırım muhtemelenBu arada anne bebek çantası için my valice ürününü konuşuyordunuz.
Bakıp memnun olan var mi? Boyutları falan nasıl? Biseyler almaya başlasam iyi olacak
İnşallah canım sen de öyle, inşallah açılmıştır. Memnunsan oraya devam edersin hiç değilse, özeller ateş pahasıHayırlı haberler alırsın inşallah. Benim muayene yunusemrede canım doktorum orada ama orada da doğumhane ve yenidoğan ünitesi hala açılmamıştı en son gittiğimde bu seferde soracağım eğer açılmadıysa ümitte devam edicem artık
Bana da Pazar günü bakıldı acilde, tedirgin olma. o tetiklemez bence.Doktor benim rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için vajinal ultrason ile baktı geçen hafta. Bu haftalarda bakılır mi tedirgin oldum. Acaba diyorum sanciydi o da mı tetikledi
129 liraya düşmüş trendyolda arkadaşın kaça almıştı canım ve hangi renk? bana boyutu küçük gibi geldi biraz.arkadaşımda kargo gelmiş elime alır almaz foto atıcam sizede canım bu hafta sonu alırım muhtemelen
İnşallah canım. Oğlumda gittiğim doktor devlet kapanınca yunusemreye geçti inşallah açılır doğumhane. özel için özel sağlık sigortam var aslında da doktoruma güvendiğim için devlete gidiyorum bakalım hayırlısıİnşallah canım sen de öyle, inşallah açılmıştır. Memnunsan oraya devam edersin hiç değilse, özeller ateş pahası
Bana da Pazar günü bakıldı acilde, tedirgin olma. o tetiklemez bence.
mor olanı canım 135 tl ye aldı oda valla elime geçmediği için bişey diyemicem ama litre olarak boyutu iyi geldi bana129 liraya düşmüş trendyolda arkadaşın kaça almıştı canım ve hangi renk? bana boyutu küçük gibi geldi biraz.
Trendyolda 129 lira bugün. Gayet uygun sanırım. Ne dersin alayım mı?arkadaşımda kargo gelmiş elime alır almaz foto atıcam sizede canım bu hafta sonu alırım muhtemelen
canım valla arkadaşım bana hediye aldı kargosu ona gitti haliyle ilk yorumu bayıldım ben bile yükseldim dediTrendyolda 129 lira bugün. Gayet uygun sanırım. Ne dersin alayım mı?
Anlamadım canım ama inşallah normale dönere/QUOTE]
Döner canım inşallah. Zaten o su bebegın idrarından olusuyor.Belki de az oldugu sırada idrarın henuz yapmamıştı. Mesela bazen de karın capı yuksek oluyor bebeklerin. O anda cogu zaman çişini yapmamış oldugu için şişkin gözüküyor. Çişini yapınca normale donuyor
O paraları vermem kesinlikle de mesela 4mom ve chicconun meşhur ana kucağını 800 e buldum letgoda. Tertemiz, garantili vs. Arklarıma da bi danışacağım kimde ne var diye, çok mu gerekli özellikli olması vs. Prego daha iyi demişti çocuk ama neden dedi hatırlamıyorum ama en çok sattığımız tinylove 3ü birarada dedi. Sanırım fiyat/performans uygunluğu sebebiylecanım pahalı modellerde en iyisi 4mom aslına bakarsan ama aşırı pahalı gereksiz bence 1500 2000 lerde. tiny loveın pregodan bir artısı taşıma kapasitesinin 18 kg olması. prego 9 kg. yani diğeri daha uzun kullanılabiliyor tabi nekadar mümkün bilmiyorum. onun dışında birbirinden farkı ne anlayamadım ikiside müzikli ve titreşimli
Canim birsey söyleyecegim bu bir para tuzağı olmasın? şimdi hatirladimda ben ilk gebeliğimde ozel hastaneye muayene ye gitmiştim. normal muayene ücreti dışında bir ucret odemedim ve doktor uzunnnca muayene etti her yerine detaylıca baktı parmaklarinı falanda saydi tamamen sağlıklı dedi yüzünü falan gördüm 4 boyutlu ve renkliydi. Ayrıntılı ultrason dedikleri bu olmasın zaten?Yine de yaptırma imkanın varsa zorla. Cunku ornegın bebegın kalbinde bir sorun var dıyelım dogmadan ogreneceksın. Diğer turlu bebek dogunca belki de daha da kotulesınce anca farkedılecek. İmkanları zorla canım bence yaptırmak için
canım valla arkadaşım bana hediye aldı kargosu ona gitti haliyle ilk yorumu bayıldım ben bile yükseldim dedi
bende meraktan çatlıyorum hoşuna gittiyse içine sindiyse alabilirsin benim sindi şahsen
Güle güle kullan canım sağlıkla inşallahhhEvet ya içime sindi sipariş verdim :)
Teşekkür ederim vesile oldun. Sen deyince incelemistim
O zaman H&M yeter sana inşallah, yani baya büyük bebek bölümü var hem de ürünler çok güzel.Kanada. Yok burda ondan hiç görmedim duymadım valla
Canim birsey söyleyecegim bu bir para tuzağı olmasın? şimdi hatirladimda ben ilk gebeliğimde ozel hastaneye muayene ye gitmiştim. normal muayene ücreti dışında bir ucret odemedim ve doktor uzunnnca muayene etti her yerine detaylıca baktı parmaklarinı falanda saydi tamamen sağlıklı dedi yüzünü falan gördüm 4 boyutlu ve renkliydi. Ayrıntılı ultrason dedikleri bu olmasın zaten?
Canim birsey söyleyecegim bu bir para tuzağı olmasın? şimdi hatirladimda ben ilk gebeliğimde ozel hastaneye muayene ye gitmiştim. normal muayene ücreti dışında bir ucret odemedim ve doktor uzunnnca muayene etti her yerine detaylıca baktı parmaklarinı falanda saydi tamamen sağlıklı dedi yüzünü falan gördüm 4 boyutlu ve renkliydi. Ayrıntılı ultrason dedikleri bu olmasın zaten?
Çok önemliyse canım bu kadar vicdansız olmasınlarda ücretsizide seçebilelim. Herkesin durumu olamayabiliyor. Allah vicdan merhamet versin.Zannetmem
Ayrıntılı ultrason 20-45 dk aralığında sürer. Perinatologlar yapar (bazi yerlerde radyologlar da yapiyormus)
Bebeğin tüm organları tek tek incelenir ve bir problem tespit edildiğinde tedavi başlar. Anne karnında tedavi edilemeyecek bir şeyse doğum esnasında bunun için önlem alınır ve gereken yapılır zaman kaybetmeden
Ben ikili üçlü vs hiçbir testi yaptırmadım. Ama ayrıntılı ultrason çok önemli
Canım para tuzagı demen cok iddialı. Bu kadar insan enayi değil. Tercih senin yaptırma o zaman. İçin nasıl rahat ediyorsaCanim birsey söyleyecegim bu bir para tuzağı olmasın? şimdi hatirladimda ben ilk gebeliğimde ozel hastaneye muayene ye gitmiştim. normal muayene ücreti dışında bir ucret odemedim ve doktor uzunnnca muayene etti her yerine detaylıca baktı parmaklarinı falanda saydi tamamen sağlıklı dedi yüzünü falan gördüm 4 boyutlu ve renkliydi. Ayrıntılı ultrason dedikleri bu olmasın zaten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?