ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Anladım canım. O halde giremeyeceğim şuan o kadar durumumuz yok borç ödemekten iflah olmadık. Devlet hastanesinde bile ücretli ise yandık ki ne yandık. Allah hayırlı kapılar açsın.Canım olur mu para tuzağı artık çoğu kadın doğumcu kendi yapmıyo yapmasında zaten bizim burdaki ablanın aklını çıkardılar çocuk yaşamaz yaşasa bile makinaya bağlı yaşar vs vs. sonuç perinatoloğa gitti detaylı ultrasona ve kistler kaybolmuş bile 2 tanesi Radyolog yada imkan varsa perinatolog bakmalı çünkü hiç bişey önemli değil bu ayrıntılının önemi çok büyük doğumda neyle karşılaşılcağı bilinmez çünkü.
4 boyutlu renkli ultrason işin cafcaflı kısmı detaylı ultrason yine siyah beyaz 2 boyutlu bakılıyor.
Canım şöyle bişey var düzcedeydin galiba pendik eğitim araştırmada ücretsiz olduğunu net biliyorum. Sadece senin şu durumun var keşke zamanında çevre il ilçe hastanelerinden randevu almaya çalışsaydın. Haklısın herkesin maddi imkanı yeterli değil Allahım herkese fırsat versinAnladım canım. O halde giremeyeceğim şuan o kadar durumumuz yok borç ödemekten iflah olmadık. Devlet hastanesinde bile ücretli ise yandık ki ne yandık. Allah hayırlı kapılar açsın.
Ben kimseye enayi demedim. Durumum olmadığı için giremeyeceğim diyorum. Siz enayi değilsiniz bunu bu şekilde biçenler vicdansız. Neden ücretsizini bulamıyorum? her yer ücretli, çok önemli birşey olduğu söyleniyor ve ücretli? yaptırılması gerekli olan birşeyin ücretsiz seçeneğininde en azindan bir tane olması daha mantıklı değil mi sizcede?Canım para tuzagı demen cok iddialı. Bu kadar insan enayi değil. Tercih senin yaptırma o zaman. İçin nasıl rahat ediyorsa
Evet canım Düzce'deyim. Kocaeli'den geldim. Orada sırf kadın doğuma özel devlet hastaneleri varken, burda normal bir devlet hastanesinde bile sadece iki doktorun olması ve randevu bulamamak beni çok üzüyor. üzerinede bu konular. Haliyle kafamda bir kıyaslama var şehirler arası..Canım şöyle bişey var düzcedeydin galiba pendik eğitim araştırmada ücretsiz olduğunu net biliyorum. Sadece senin şu durumun var keşke zamanında çevre il ilçe hastanelerinden randevu almaya çalışsaydın. Haklısın herkesin maddi imkanı yeterli değil Allahım herkese fırsat versin
Teşekkür ederim canım ekran görüntüsü aldım bunlar da aklımda olsun:))Hahahahha aslında al benden de okadar canım. Ama araştırmalarım sonucunda prego ya da tiny love arasında kaldım. Sana da fikir olsun
Canım sen bulunduğun sehıre yeni tasınmıssın sanırım. Oyle okumustum. Mutlaka ucretsızı de vardır ama haklısın ucretsız olan da bastan savma oluyor. Durumun yoksa bu senin sucun değil. Ona lafım yok. Ben forumu baska okuyanlar da var oyle dusunmesinler dıye yazdım. Belki cevre ıllerde bulabılırdın. Ama o da baya geç su an. Doktorun da seni iyice aydınlatmamıs ki. Sadece yaptır demiş. Onun da hatası.Bşr daha ki kontrolunde soyle iyice baksın. Yaptırmadım de azıcık insansa kendisi bakar. İnşallah hiçbir aksılık olmaz. Saglıkla dogum yaparız hepimiz.Ben kimseye enayi demedim. Durumum olmadığı için giremeyeceğim diyorum. Siz enayi değilsiniz bunu bu şekilde biçenler vicdansız. Neden ücretsizini bulamıyorum? her yer ücretli, çok önemli birşey olduğu söyleniyor ve ücretli? yaptırılması gerekli olan birşeyin ücretsiz seçeneğininde en azindan bir tane olması daha mantıklı değil mi sizcede?
Bugün trendyolda gördüm aynısını canım biraz daha yere yakın olsun istiyordum ben, bi de bu iki yine de sallanabiliyor mu acaba hem aşağı yukarı hem sağa solaBen bundan aldım cok kulanıslı oldugunu duydum bikac ay senı idare eder denildi sallanabılır sabitlenebilir babymall de istersen bir bak uygun fiyat
Seni çok iyi anlıyorum haftamız yakın benimde yukarıdaki bebek göğüs kafesime dayandı ve ciddi ciddi kemiği zorluyor birkaç gündür kaburgalarım sızlıyor, benim bebekler içeriye ve yukarıya doğru büyüdüler sabah eşime de dedim eğer biraz daha yükselirse kız ağzımdan çıkacakKızlar ben artık bel, sırt, hemoroid ağrısı/kanaması vs. Onları geçtim. Dün akşam göğüs kafesime bir sancı girdi, fekaket bişi. Ağlasan fayda yok, yürüsen yok, pozisyon değiştirsen yok. Sanırım üstteki bebiş bi tarafını dayadı kemiğime. Manyak bir acıydı ama kimse de bişi yapamazdı maalesef. En son gözümde yaş, kocamın elini tutup sızmışım yorgunluktan :))
Aamin canım benim. Tek temennimiz. Doktorun bana saydığı heryer ucretliydi, çok araştırdım ücretsiz yaptırabilen bir insan yok. Imkanım olsa çıkarır verirdim? evladım için 206 tl çok mu hayır. Ama çok vicdansızca bi dayatma ücretsiz seçeneklerin olmaması. Vicdanları varsa devlet hastanesinde bakarlar diyorsunuz, şuana kadar bir siyah beyaz ultrason çıktısı vermiş değiller bana kuzum. Hiç sanmıyorum yaniCanım sen bulunduğun sehıre yeni tasınmıssın sanırım. Oyle okumustum. Mutlaka ucretsızı de vardır ama haklısın ucretsız olan da bastan savma oluyor. Durumun yoksa bu senin sucun değil. Ona lafım yok. Ben forumu baska okuyanlar da var oyle dusunmesinler dıye yazdım. Belki cevre ıllerde bulabılırdın. Ama o da baya geç su an. Doktorun da seni iyice aydınlatmamıs ki. Sadece yaptır demiş. Onun da hatası.Bşr daha ki kontrolunde soyle iyice baksın. Yaptırmadım de azıcık insansa kendisi bakar. İnşallah hiçbir aksılık olmaz. Saglıkla dogum yaparız hepimiz.
Doktorun iyi yönlendirmedi sanırım canım bu demek değil yaptırcaksın sorunsuz biticek yada yaptırmicaksın sorun çıkıcak elbette herkes eldeki imkana göre hareket ediyorEvet canım Düzce'deyim. Kocaeli'den geldim. Orada sırf kadın doğuma özel devlet hastaneleri varken, burda normal bir devlet hastanesinde bile sadece iki doktorun olması ve randevu bulamamak beni çok üzüyor. üzerinede bu konular. Haliyle kafamda bir kıyaslama var şehirler arası..
Yani Düzce gibi bir yerde ya durumun olacak ya da olacak. Bunu anladım ben
Zor zamanlar geçirmişsin canım birdaha yaşatmasın rabbim benimkine dr “çok güzel diyemem ama bi süre sonra tekrar bakalım “ dedi havuç suyunu nekadar tükettin şimdi katı meyve sıkacağıyla denedim 4 havuçtan yarım bardak su çıktı havuçlarmı susuzdu makinamı dandik anlamadımsuyu az olan arkadaş binnurcell
canım öncelikle stres yapma hiç
benim 14. haftamda suyum geldi resmen paçalarımdan aktı acile gittim direk yatış yaptılar 5 gün hastanede yattım iğneler 19 tane serum çok zordu
suyum tamamen bitmiş olsaydı bebeğimi alcaklardı beklemek çok zordu ama çok şükürki tutundu bebeğim
şuan 22 haftalık oldu 8 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
sokağa çıkmam yasak yürümem yasak
bir hafta boyunca havuç suyu içtim
1 hafta sonraki kontrolümde suyum eski seviyesine ulaşmıştı
havuç suyunu dene istersen
Amin canım Allah razı olsun. Inan bilsem araştırırdım. Yinede çok araştırma yaptım bir insan evladı bile ben ücretsiz buldum ücretsiz yaptırdım demedi. Ya ücret ödeyip yaptırmışlar ya da yaptırmamışlar bu şekilde.Doktorun iyi yönlendirmedi sanırım canım bu demek değil yaptırcaksın sorunsuz biticek yada yaptırmicaksın sorun çıkıcak elbette herkes eldeki imkana göre hareket ediyor
1 ay öncesi araştırsaydın keşke ki Bi imkan Bi hastane bulunurdu demek istediğim erken davranmaman birazcık hata olmuş devlette gün bulmak sıkıntı
İnşallah sorunsuz sıkıntısız bebişini kucağına alırsın geçer gider böylece
Haha ama dayanılmaz bir acı değil mi? Gerçi benim 2 saat falan sürdü belki o yüzden delirdim. Gece gece eşime nette araştırma yaptırdım nasıl geçer diye ama nafile:) bebiş yer değiştirmedikçe geçmiyor sanırım, bir de büyüyorlar dediğin gibi. Gelmeden suyumuzu çıkaracak bu minik yaramazlarSeni çok iyi anlıyorum haftamız yakın benimde yukarıdaki bebek göğüs kafesime dayandı ve ciddi ciddi kemiği zorluyor birkaç gündür kaburgalarım sızlıyor, benim bebekler içeriye ve yukarıya doğru büyüdüler sabah eşime de dedim eğer biraz daha yükselirse kız ağzımdan çıkacak
Senin 2 kız mıydı canım, bir kız bir oğlan mıSeni çok iyi anlıyorum haftamız yakın benimde yukarıdaki bebek göğüs kafesime dayandı ve ciddi ciddi kemiği zorluyor birkaç gündür kaburgalarım sızlıyor, benim bebekler içeriye ve yukarıya doğru büyüdüler sabah eşime de dedim eğer biraz daha yükselirse kız ağzımdan çıkacak
Para tuzağı diye düşünme canım. Ama tercih senindir istemezsen yaptırma. Doktorlar öneriyor sadece. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış.Canim birsey söyleyecegim bu bir para tuzağı olmasın? şimdi hatirladimda ben ilk gebeliğimde ozel hastaneye muayene ye gitmiştim. normal muayene ücreti dışında bir ucret odemedim ve doktor uzunnnca muayene etti her yerine detaylıca baktı parmaklarinı falanda saydi tamamen sağlıklı dedi yüzünü falan gördüm 4 boyutlu ve renkliydi. Ayrıntılı ultrason dedikleri bu olmasın zaten?
Canım ben devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama düzenli takibini yapan bir doktor var mı? Telefonla ulaşabiliyorsan aç sor, ne yapabilirim diye. Yönlendirsin seni. Eğer o da olmazsa alternatif bir yol söylesin. Bu detaylı 23. Haftaya kadar da bakılıyor diye hatırlıyorum. Bundan sonra da hiçbirşey atlamasın doktorun, sen de kendin araştırmalarını yap. Mesela bizim haftalarda tetenoz aşısı ve şeker yükleme testleri oluyor gibi...Amin canım Allah razı olsun. Inan bilsem araştırırdım. Yinede çok araştırma yaptım bir insan evladı bile ben ücretsiz buldum ücretsiz yaptırdım demedi. Ya ücret ödeyip yaptırmışlar ya da yaptırmamışlar bu şekilde.
Balıkesir şehir hastanesi perinatoloji bölümü ücretsiz yapıyordu.Amin canım Allah razı olsun. Inan bilsem araştırırdım. Yinede çok araştırma yaptım bir insan evladı bile ben ücretsiz buldum ücretsiz yaptırdım demedi. Ya ücret ödeyip yaptırmışlar ya da yaptırmamışlar bu şekilde.
Kalite konusunda bi bilgim yok, ancak bebek 18 kilo olduğunda neredeyse 3 yaşına gelir bağlasan durmaz orda 9 kilo ana kucağı için ideal sonra zaten hareketleniyor bu bebislercanım pahalı modellerde en iyisi 4mom aslına bakarsan ama aşırı pahalı gereksiz bence 1500 2000 lerde. tiny loveın pregodan bir artısı taşıma kapasitesinin 18 kg olması. prego 9 kg. yani diğeri daha uzun kullanılabiliyor tabi nekadar mümkün bilmiyorum. onun dışında birbirinden farkı ne anlayamadım ikiside müzikli ve titreşimli
Benim 1 kız 1 oğlan canım hep aynı pozisyonda kalırlarsa ciddi sorun olur ama Allahtan yer değiştiriyorlar, benim için yalnızca sağa Yada sola yatmakta sıkıntı olmaya başladı kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum kalp çarpıntısından sırt üstü yatmakta mümkün değil neyse ki bebişleri doğunca hepsi unutulacakSenin 2 kız mıydı canım, bir kız bir oğlan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?