Çok saçma bi yermiş gerçekten İstanbulda hiç bi devlette para alındığını duymadım şikayet etsen acaba çözüm alabilir misin nasıl Bi devlet hastanesi çözemedim gerçekten Allahım hepimize imkanlar versin canımAmin canım Allah razı olsun. Inan bilsem araştırırdım. Yinede çok araştırma yaptım bir insan evladı bile ben ücretsiz buldum ücretsiz yaptırdım demedi. Ya ücret ödeyip yaptırmışlar ya da yaptırmamışlar bu şekilde.
Çok geçmiş olsun. Ins hemen geçer ağrılarBenim kasık ağrılarım vardı ya dün gece çok ağrısı sabah zor kalktım. Doktora gittim. Ultrasonda sancı göründükafası aşağıda ve büyük dedi doktor. Beş tane progestan iğne yazdı üç gün arayla vurulucam. Bir hafta da işe gitme dinlen dedi rapor verdi.
Gözün aydın canım kızışlarımız artıyorBenimde bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda .Vajina ağrısını sordum doktora normal dedi rahim büyüdüğü için oluyormuş magnezyum iyi gelir dedi .rahim uzunluğunu ölçtü iyidi .
Bebiş cinsiyetini gösterdi sonunda kızım olacak hislerim doğru çıktı:)
Valla oğlum doğduğunda direk bana benziyordu. Şuanda babaya dönmeye başladı. Bunun garantisi yok malesef :) 2.yi kendime benzetirim bariEki Görüntüle 2244928
Bu da benim hokka burunlu kızım kızlar,herşeyi iyi dedi doktor çok şükür, bir maşallah alırız teyzoşlar babasına benziyor dedi doktor ben de babasına benzettim bana döner mi ki ? tecrubelileri sorunun cevabına bekliyoruz efendim
Maşallah subanallah göstermiş cadı kendiniEki Görüntüle 2244928
Bu da benim hokka burunlu kızım kızlar,herşeyi iyi dedi doktor çok şükür, bir maşallah alırız teyzoşlar babasına benziyor dedi doktor ben de babasına benzettim bana döner mi ki ? tecrubelileri sorunun cevabına bekliyoruz efendim
Sağol canım. Evet bu yıl kız senesi diyorlar:)Gözün aydın canım kızışlarımız artıyor
Bende çok duydum o hastane hakkında oyuzden Türkan Mutafoğlu na gitmeye cesaret edemedim. Ama doktorunuz iyiyse bir sıkıntı olmaz önemli olan dr aslinda ama o hastanede yeni doğan bakım ünitesi de var merak etmeyin.Merhaba, bende Türkan hanima gidiyorum super bir insan kendisi gercekten, ama aklima takilan avcilar hospitalde doğum yaptırıyor olması bilginiz var mı sikayetci olan cok insan var Avcılar hospitalden.
Saga sola var ama asagı yukarı yok .biraz yüksek evet .Bugün trendyolda gördüm aynısını canım biraz daha yere yakın olsun istiyordum ben, bi de bu iki yine de sallanabiliyor mu acaba hem aşağı yukarı hem sağa sola
Yaa çokk tatlı maşallah minnakhanımefendiye doğsun da ısırsin annesi o burnundanEki Görüntüle 2244928
Bende dün bilgisayarda çalışırken aynı acıyı hissettim. Mideme de baskı yapiyor sanki oturuş pozisyonumu biraz degistirdim. Baktim olacak gibi değil çalışmayı bırakıp uyudum. Sabaha geçmişti.Kızlar ben artık bel, sırt, hemoroid ağrısı/kanaması vs. Onları geçtim. Dün akşam göğüs kafesime bir sancı girdi, fekaket bişi. Ağlasan fayda yok, yürüsen yok, pozisyon değiştirsen yok. Sanırım üstteki bebiş bi tarafını dayadı kemiğime. Manyak bir acıydı ama kimse de bişi yapamazdı maalesef. En son gözümde yaş, kocamın elini tutup sızmışım yorgunluktan :))
Canım suyun rengi filan nasıldı tarif edermisinsuyu az olan arkadaş binnurcell
canım öncelikle stres yapma hiç
benim 14. haftamda suyum geldi resmen paçalarımdan aktı acile gittim direk yatış yaptılar 5 gün hastanede yattım iğneler 19 tane serum çok zordu
suyum tamamen bitmiş olsaydı bebeğimi alcaklardı beklemek çok zordu ama çok şükürki tutundu bebeğim
şuan 22 haftalık oldu 8 haftadır yatıyorum hiç kalkmadan
sokağa çıkmam yasak yürümem yasak
bir hafta boyunca havuç suyu içtim
1 hafta sonraki kontrolümde suyum eski seviyesine ulaşmıştı
havuç suyunu dene istersen
Amin canım profmuş doktor. ondan başkasıda yapmiyormuş o hastanedeÇok saçma bi yermiş gerçekten İstanbulda hiç bi devlette para alındığını duymadım şikayet etsen acaba çözüm alabilir misin nasıl Bi devlet hastanesi çözemedim gerçekten Allahım hepimize imkanlar versin canım
Gerekli bir şeyin bir şehirde ucretsiz seçeneğide olmalı. Düzcede para tuzağı canım, hal böyle olunca da isteğime bağlı değil durumuma bağlı oluyor.Para tuzağı diye düşünme canım. Ama tercih senindir istemezsen yaptırma. Doktorlar öneriyor sadece. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış.
oraya gidip gelmekle yaptırmam bile Düzce den, bulunduğum şehirden daha ucuza mal oluyor hale bak :)Balıkesir şehir hastanesi perinatoloji bölümü ücretsiz yapıyordu.
Annem sağlık okudu şeker yüklemesini yaptırma diyor bana. Yaptıracak mısın canım? nedir ne değildir bilmiyorum amaCanım ben devlette nasıl oluyor bilmiyorum ama düzenli takibini yapan bir doktor var mı? Telefonla ulaşabiliyorsan aç sor, ne yapabilirim diye. Yönlendirsin seni. Eğer o da olmazsa alternatif bir yol söylesin. Bu detaylı 23. Haftaya kadar da bakılıyor diye hatırlıyorum. Bundan sonra da hiçbirşey atlamasın doktorun, sen de kendin araştırmalarını yap. Mesela bizim haftalarda tetenoz aşısı ve şeker yükleme testleri oluyor gibi...
Zaten devlette de riskli gebelik uzmanları yapıyo devletse sigortan varsa bakmak zorundaAmin canım profmuş doktor. ondan başkasıda yapmiyormuş o hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?