2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda .Vajina ağrısını sordum doktora normal dedi rahim büyüdüğü için oluyormuş magnezyum iyi gelir dedi .rahim uzunluğunu ölçtü iyidi .
Bebiş cinsiyetini gösterdi sonunda kızım olacak hislerim doğru çıktı:)

Bu da benim hokka burunlu kızım kızlar, herşeyi iyi dedi doktor çok şükür, bir maşallah alırız teyzoşlar babasına benziyor dedi doktor ben de babasına benzettim bana döner mi ki ? tecrubelileri sorunun cevabına bekliyoruz efendim

Çok saçma bi yermiş gerçekten İstanbulda hiç bi devlette para alındığını duymadım şikayet etsen acaba çözüm alabilir misin nasıl Bi devlet hastanesi çözemedim gerçekten Allahım hepimize imkanlar versin canım

Çok geçmiş olsun. Ins hemen geçer ağrılar

Gözün aydın canım kızışlarımız artıyor

Valla oğlum doğduğunda direk bana benziyordu. Şuanda babaya dönmeye başladı. Bunun garantisi yok malesef :) 2.yi kendime benzetirim bari

Maşallah subanallah göstermiş cadı kendini sağlıkla gelsin inşallah canım

Merhaba, bende Türkan hanima gidiyorum super bir insan kendisi gercekten, ama aklima takilan avcilar hospitalde doğum yaptırıyor olması bilginiz var mı sikayetci olan cok insan var Avcılar hospitalden.
Bende çok duydum o hastane hakkında oyuzden Türkan Mutafoğlu na gitmeye cesaret edemedim. Ama doktorunuz iyiyse bir sıkıntı olmaz önemli olan dr aslinda ama o hastanede yeni doğan bakım ünitesi de var merak etmeyin.

Yaa çokk tatlı maşallah minnakhanımefendiye doğsun da ısırsin annesi o burnundan

Bende dün bilgisayarda çalışırken aynı acıyı hissettim. Mideme de baskı yapiyor sanki oturuş pozisyonumu biraz degistirdim. Baktim olacak gibi değil çalışmayı bırakıp uyudum. Sabaha geçmişti.

Çok zor bu forumu kullanmak ya
Konuların başını sonunu yakalayamıyorum hiç

Anakucağı konusu geçmiş ama yakalayamadım bende karar vermeye çalışıyorum
Kızımda fisherprice kullanmıştım sadece öne arkaya sallanıyodu
Nuna bakıyorum ama o da çok yerle bir sanki
Joie de yer kaplayan bişey

Canım suyun rengi filan nasıldı tarif edermisin

Amin canım profmuş doktor. ondan başkasıda yapmiyormuş o hastanede

Para tuzağı diye düşünme canım. Ama tercih senindir istemezsen yaptırma. Doktorlar öneriyor sadece. Yaptırıp yaptırmamak sana kalmış.
Gerekli bir şeyin bir şehirde ucretsiz seçeneğide olmalı. Düzcede para tuzağı canım, hal böyle olunca da isteğime bağlı değil durumuma bağlı oluyor.

Balıkesir şehir hastanesi perinatoloji bölümü ücretsiz yapıyordu.
oraya gidip gelmekle yaptırmam bile Düzce den, bulunduğum şehirden daha ucuza mal oluyor hale bak :)

Annem sağlık okudu şeker yüklemesini yaptırma diyor bana. Yaptıracak mısın canım? nedir ne değildir bilmiyorum ama

Amin canım profmuş doktor. ondan başkasıda yapmiyormuş o hastanede
Zaten devlette de riskli gebelik uzmanları yapıyo devletse sigortan varsa bakmak zorunda
Şunu deseydi anlardım takipli hasta değilsiniz kusura bakmayın bunu yapıyorlar artık Malesef
Aynı hastane de mi takibin yapılıyor?
Doktoruna söylesen en azından haftan geçmeden o baksa inisiyatif kullanıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…