2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben bugün ege üniversitesinde detaylı ultrason a girdim. Ücretiz di. Universite hastanesi ucretsiz.45 dakika sürdü iki doktor vardı çok güzel ilgileniyorlar

Canım inan siyah beyaz ultrason çıktısını bile çok görüyorlar. Yine de denerim şansımı

Ben bugün ege üniversitesinde detaylı ultrason a girdim. Ücretiz di. Universite hastanesi ucretsiz.45 dakika sürdü iki doktor vardı çok güzel ilgileniyorlar
izmir deymiş orası. Ben Düzce deyim canım. Burada yok malesef ücretsizi :/

Bende çok duydum o hastane hakkında oyuzden Türkan Mutafoğlu na gitmeye cesaret edemedim. Ama doktorunuz iyiyse bir sıkıntı olmaz önemli olan dr aslinda ama o hastanede yeni doğan bakım ünitesi de var merak etmeyin.
Benimde tek tesellim doktorum aslında, gercekten cok iyi biri eşim bile her gittiğinde cok iyi bir doktor hic aklimda soru kalmıyor diyor.
Inşallah dertsiz sıkıntısız gecer hepimiz için.

Annem sağlık okudu şeker yüklemesini yaptırma diyor bana. Yaptıracak mısın canım? nedir ne değildir bilmiyorum ama
Mesela canan karatay da yaptırmayın diyor:) ben bu durumda doktorum ne önerirse ona güvenip onu yapıyorum, o yüzden haftaya yaptıracağım canım. 3 baklavaya eş değermiş tahlildeki şeker oranı.

Bende dün bilgisayarda çalışırken aynı acıyı hissettim. Mideme de baskı yapiyor sanki oturuş pozisyonumu biraz degistirdim. Baktim olacak gibi değil çalışmayı bırakıp uyudum. Sabaha geçmişti.
Zaten mideye de baskı yapıyormuş evet ondan da o acı. Ben yerimde duramadım 2 saat ama sonra yorgunluktan bayılmılım zaten. Bazen de, kalp çarptıntısının yanında sağ kulağımda hergün bir nabız atışı oluyor. Doktorum normal dedi. Çok olursa haber ver dedi, bazen kulağım patlayacak gbi atıyor ama gene de susuyorum.

Bende dün bilgisayarda çalışırken aynı acıyı hissettim. Mideme de baskı yapiyor sanki oturuş pozisyonumu biraz degistirdim. Baktim olacak gibi değil çalışmayı bırakıp uyudum. Sabaha geçmişti.
Zaten mideye de baskı yapıyormuş evet ondan da o acı. Ben yerimde duramadım 2 saat ama sonra yorgunluktan bayılmılım zaten. Bazen de, kalp çarptıntısının yanında sağ kulağımda hergün bir nabız atışı oluyor. Doktorum normal dedi. Çok olursa haber ver dedi, bazen kulağım patlayacak gbi atıyor ama gene de susuyorum.

Kasiklari ağrıyan var mı kızlar, benim bugün epey ağrıyor sabahtan beri. Perşembe günü de ağrım vardı biraz. Doktor baktı suyun normal, rahim ağzı uzunluğu normal dedi. Sancı midir nedir bu
Normalde ağrır zaten ağrıyabilir yani, anormal bir ağrı olduğu zaman fark etmemen imkansız rahat ol yinede takipte kal. Ben 23. Haftadayım ve on dk da gelen o sancıyı çekiyorum iki haftadır gel git yapıyor. bebek kafasıyla ağaşıdaymış. Ama şimdilik bir durum yok deri. Hayırlısı inşallah vakitli gelsinler.

Kasiklari ağrıyan var mı kızlar, benim bugün epey ağrıyor sabahtan beri. Perşembe günü de ağrım vardı biraz. Doktor baktı suyun normal, rahim ağzı uzunluğu normal dedi. Sancı midir nedir bu
Normalde ağrır zaten ağrıyabilir yani, anormal bir ağrı olduğu zaman fark etmemen imkansız rahat ol yinede takipte kal. Ben 23. Haftadayım ve on dk da gelen o sancıyı çekiyorum iki haftadır gel git yapıyor. bebek kafasıyla ağaşıdaymış. Ama şimdilik bir durum yok deri. Hayırlısı inşallah vakitli gelsinler.

1 bardak sabah 1 bardak akşam içiyodum canım

Maşşallah canım:))) daha çok değişirler bence :)

Benimkinin de kafası aşağıda baskı yapıyor.insallah vaktinde gelirler canım sağ ol.

Çok önemliyse canım bu kadar vicdansız olmasınlarda ücretsizide seçebilelim. Herkesin durumu olamayabiliyor. Allah vicdan merhamet versin.
Lütfen beni yanlış anlama ama bence ücreti neyse yapmalısın ultrasonun. Bebek masraflı bisey böyle önemli bir detay için bile ücret ödeyemiyorsun bebek bakımını nasıl yapacaksin? Yani bir sürü masrafı var,beşiği,bebek arabasi,ana kucağı. Bezi,mamasi.

Valla oğlum doğduğunda direk bana benziyordu. Şuanda babaya dönmeye başladı. Bunun garantisi yok malesef :) 2.yi kendime benzetirim bari
Bende çok şeyapmim o zman Belki döner ya işte kime benzerse benzesin çok seveceğiz de bunlar işin girgiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…