Ben bugün ege üniversitesinde detaylı ultrason a girdim. Ücretiz di. Universite hastanesi ucretsiz.45 dakika sürdü iki doktor vardı çok güzel ilgileniyorlarBen kimseye enayi demedim. Durumum olmadığı için giremeyeceğim diyorum. Siz enayi değilsiniz bunu bu şekilde biçenler vicdansız. Neden ücretsizini bulamıyorum? her yer ücretli, çok önemli birşey olduğu söyleniyor ve ücretli? yaptırılması gerekli olan birşeyin ücretsiz seçeneğininde en azindan bir tane olması daha mantıklı değil mi sizcede?
Canım inan siyah beyaz ultrason çıktısını bile çok görüyorlar. Yine de denerim şansımıZaten devlette de riskli gebelik uzmanları yapıyo devletse sigortan varsa bakmak zorunda
Şunu deseydi anlardım takipli hasta değilsiniz kusura bakmayın bunu yapıyorlar artık Malesef
Aynı hastane de mi takibin yapılıyor?
Doktoruna söylesen en azından haftan geçmeden o baksa inisiyatif kullanıp
Haklısın canım. Yeterli değil işte sağlık sektöründe bazı şeyler.oraya gidip gelmekle yaptırmam bile Düzce den, bulunduğum şehirden daha ucuza mal oluyor hale bak :)
izmir deymiş orası. Ben Düzce deyim canım. Burada yok malesef ücretsizi :/Ben bugün ege üniversitesinde detaylı ultrason a girdim. Ücretiz di. Universite hastanesi ucretsiz.45 dakika sürdü iki doktor vardı çok güzel ilgileniyorlar
Benimde tek tesellim doktorum aslında, gercekten cok iyi biri eşim bile her gittiğinde cok iyi bir doktor hic aklimda soru kalmıyor diyor.Bende çok duydum o hastane hakkında oyuzden Türkan Mutafoğlu na gitmeye cesaret edemedim. Ama doktorunuz iyiyse bir sıkıntı olmaz önemli olan dr aslinda ama o hastanede yeni doğan bakım ünitesi de var merak etmeyin.
Mesela canan karatay da yaptırmayın diyor:) ben bu durumda doktorum ne önerirse ona güvenip onu yapıyorum, o yüzden haftaya yaptıracağım canım. 3 baklavaya eş değermiş tahlildeki şeker oranı.Annem sağlık okudu şeker yüklemesini yaptırma diyor bana. Yaptıracak mısın canım? nedir ne değildir bilmiyorum ama
Zaten mideye de baskı yapıyormuş evet ondan da o acı. Ben yerimde duramadım 2 saat ama sonra yorgunluktan bayılmılım zaten. Bazen de, kalp çarptıntısının yanında sağ kulağımda hergün bir nabız atışı oluyor. Doktorum normal dedi. Çok olursa haber ver dedi, bazen kulağım patlayacak gbi atıyor ama gene de susuyorum.Bende dün bilgisayarda çalışırken aynı acıyı hissettim. Mideme de baskı yapiyor sanki oturuş pozisyonumu biraz degistirdim. Baktim olacak gibi değil çalışmayı bırakıp uyudum. Sabaha geçmişti.
Zaten mideye de baskı yapıyormuş evet ondan da o acı. Ben yerimde duramadım 2 saat ama sonra yorgunluktan bayılmılım zaten. Bazen de, kalp çarptıntısının yanında sağ kulağımda hergün bir nabız atışı oluyor. Doktorum normal dedi. Çok olursa haber ver dedi, bazen kulağım patlayacak gbi atıyor ama gene de susuyorum.Bende dün bilgisayarda çalışırken aynı acıyı hissettim. Mideme de baskı yapiyor sanki oturuş pozisyonumu biraz degistirdim. Baktim olacak gibi değil çalışmayı bırakıp uyudum. Sabaha geçmişti.
Normalde ağrır zaten ağrıyabilir yani, anormal bir ağrı olduğu zaman fark etmemen imkansız rahat ol yinede takipte kal. Ben 23. Haftadayım ve on dk da gelen o sancıyı çekiyorum iki haftadır gel git yapıyor. bebek kafasıyla ağaşıdaymış. Ama şimdilik bir durum yok deri. Hayırlısı inşallah vakitli gelsinler.Kasiklari ağrıyan var mı kızlar, benim bugün epey ağrıyor sabahtan beri. Perşembe günü de ağrım vardı biraz. Doktor baktı suyun normal, rahim ağzı uzunluğu normal dedi. Sancı midir nedir bu
Normalde ağrır zaten ağrıyabilir yani, anormal bir ağrı olduğu zaman fark etmemen imkansız rahat ol yinede takipte kal. Ben 23. Haftadayım ve on dk da gelen o sancıyı çekiyorum iki haftadır gel git yapıyor. bebek kafasıyla ağaşıdaymış. Ama şimdilik bir durum yok deri. Hayırlısı inşallah vakitli gelsinler.Kasiklari ağrıyan var mı kızlar, benim bugün epey ağrıyor sabahtan beri. Perşembe günü de ağrım vardı biraz. Doktor baktı suyun normal, rahim ağzı uzunluğu normal dedi. Sancı midir nedir bu
Biliyorum canım ikiliye devlette girdim vermiyordu zorla aldım diyebilirim Malesef sağlık konusunda hala 50 yıl gerideyizCanım inan siyah beyaz ultrason çıktısını bile çok görüyorlar. Yine de denerim şansımı
1 bardak sabah 1 bardak akşam içiyodum canımZor zamanlar geçirmişsin canım birdaha yaşatmasın rabbim benimkine dr “çok güzel diyemem ama bi süre sonra tekrar bakalım “ dedi havuç suyunu nekadar tükettin şimdi katı meyve sıkacağıyla denedim 4 havuçtan yarım bardak su çıktı havuçlarmı susuzdu makinamı dandik anlamadım
şeffaf bildiğin su gibiydiCanım suyun rengi filan nasıldı tarif edermisin
Maşşallah canım:))) daha çok değişirler bence :)Eki Görüntüle 2244928
Bu da benim hokka burunlu kızım kızlar,herşeyi iyi dedi doktor çok şükür, bir maşallah alırız teyzoşlar babasına benziyor dedi doktor ben de babasına benzettim bana döner mi ki ? tecrubelileri sorunun cevabına bekliyoruz efendim
Aslında evet ama çoğu ürünlerini sadece online satıyor mağazalarda bulunmuyor. Online sipariş vericem hepsi Organic ve cotton zatenO zaman H&M yeter sana inşallah, yani baya büyük bebek bölümü var hem de ürünler çok güzel.
Benimkinin de kafası aşağıda baskı yapıyor.insallah vaktinde gelirler canım sağ ol.Normalde ağrır zaten ağrıyabilir yani, anormal bir ağrı olduğu zaman fark etmemen imkansız rahat ol yinede takipte kal. Ben 23. Haftadayım ve on dk da gelen o sancıyı çekiyorum iki haftadır gel git yapıyor. bebek kafasıyla ağaşıdaymış. Ama şimdilik bir durum yok deri. Hayırlısı inşallah vakitli gelsinler.
Kıstıracagim o burnunu bi gelsinYaa çokk tatlı maşallah minnakhanımefendiye doğsun da ısırsin annesi o burnundan
Lütfen beni yanlış anlama ama bence ücreti neyse yapmalısın ultrasonun. Bebek masraflı bisey böyle önemli bir detay için bile ücret ödeyemiyorsun bebek bakımını nasıl yapacaksin? Yani bir sürü masrafı var,beşiği,bebek arabasi,ana kucağı. Bezi,mamasi.Çok önemliyse canım bu kadar vicdansız olmasınlarda ücretsizide seçebilelim. Herkesin durumu olamayabiliyor. Allah vicdan merhamet versin.
Bende çok şeyapmim o zman Belki dönerValla oğlum doğduğunda direk bana benziyordu. Şuanda babaya dönmeye başladı. Bunun garantisi yok malesef :) 2.yi kendime benzetirim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?