Teşekkür ederim canım sağolasınMaşallah subanallah göstermiş cadı kendinisağlıkla gelsin inşallah canım
Ne demek yani canım, neyin varmış? Çok geçmiş olsunBugün ayrıntılı ultrason girdik çok şükür bebegim in herşeyi normal. Cinsiyeti de sonu da öğrendik oğluşum olacak Allah nasip ederse. Ama bende sol uterin arter de artış izlendi yazılmış rapora.persembe goturucem sonuçları ama moralim bozuldu baya.
H&M Iyi bencede bende ordan alıyorum çoğu şeyi. Kızlar için çok güzel şeyler var .:) bugün öğrenince cinsiyetini hemen aldım biseyler.Aslında evet ama çoğu ürünlerini sadece online satıyor mağazalarda bulunmuyor. Online sipariş vericem hepsi Organic ve cotton zaten
Onları görümcem verecek. Bu konularda yardım eden oluyor ama varıpda millete 200 tl verde ultrasona gircem diyemem. Bez yardımını da devlet yapiyor.Lütfen beni yanlış anlama ama bence ücreti neyse yapmalısın ultrasonun. Bebek masraflı bisey böyle önemli bir detay için bile ücret ödeyemiyorsun bebek bakımını nasıl yapacaksin? Yani bir sürü masrafı var,beşiği,bebek arabasi,ana kucağı. Bezi,mamasi.
Maalesef bende katılıyorım sanaLütfen beni yanlış anlama ama bence ücreti neyse yapmalısın ultrasonun. Bebek masraflı bisey böyle önemli bir detay için bile ücret ödeyemiyorsun bebek bakımını nasıl yapacaksin? Yani bir sürü masrafı var,beşiği,bebek arabasi,ana kucağı. Bezi,mamasi.
Üşenmedim arastırdım. Duzcede Gunestıp varmıs orada 176 TL miş. Canım cıdden yanlıs anlama ama bir paket bez ne kadar bılıyormusun. Bak yıne devlet beze yardım edıyormus.Bizler mesela beze verecegız belki de her ay o parayı.176 lira 2 paket bez parası. İlla ki bulunur bir yerden.İlla ucretsız yaptırmak isteyenler de boluya gıdıyormus. Bolu duzce arası 45 km ve 25 TL. Git gel 50 tl yapar. 10 TL de sehır ıcınde harcasan 60 TL.Onları görümcem verecek. Bu konularda yardım eden oluyor ama varıpda millete 200 tl verde ultrasona gircem diyemem. Bez yardımını da devlet yapiyor.
Allah çocuğu verdikten sonra rızkınıda veriyor. Kızım babasız büyüdü benim. Herşeyide oldu elhamdülillah. Bu ikinci evliliğim borç ödemekten biraz ucu ucuna geçiniyoruz bu sıralar. Onun dışında bir sorun yok. Ayrıntılı ultrason çok önemli birşey madem bir şehirde en azında bir tanede olsa ücretsiz çektiren yer olmalı, bunu düşünmekte en doğal hakkım. Çünkü hal böyle olunca iş istemekten çıkıp duruma bağlı oluyor.
Benim çamasır suyu gibi kokuyordu. Ve cidden bardaktan bosalırcasına akıyor. Rengi seffaftı. Ama bazen kanama olunca pembe de oluyormus. Ya da bebek Kakasını yapınca yeşilimsi siyahımsı bir renk de oluyormus. Hepimizin bebişi saglıkla ve vaktinde gelsin inşallah.şeffaf bildiğin su gibiydi
Yanlış anlamamam gereken şey nedir? Bunu anlamadım ben. Yani size göre yapmam gereken ney? Ben bir bebek bekliyorum. Ben rızkından şüphe etmiyorum siz mi şüphe ediyorsunuz anlamadım. Yani benim çocuğum oyle böyle doğacak Allah ın izniyle. Tedirgin olunan konu ne? Açlıktan ölüyor muamelesi görüyorum gibi his etmeye başladım. Ben sadece bazı insanlar herkes gibi relax olamayabilir diyorum 200 tl nin az bir miktar olmadığını söyluyorum, ve Düzde de ücretsiz yapan bir yer olmamasından yakındım. Sorun ne tam olarak anlamadım ben.Üşenmedim arastırdım. Duzcede Gunestıp varmıs orada 176 TL miş. Canım cıdden yanlıs anlama ama bir paket bez ne kadar bılıyormusun. Bak yıne devlet beze yardım edıyormus.Bizler mesela beze verecegız belki de her ay o parayı.176 lira 2 paket bez parası. İlla ki bulunur bir yerden.İlla ucretsız yaptırmak isteyenler de boluya gıdıyormus. Bolu duzce arası 45 km ve 25 TL. Git gel 50 tl yapar. 10 TL de sehır ıcınde harcasan 60 TL.
Canım bolu da gıtgel toplam 60 tlye de mal edebilirsin. Sen burada bize durumum yok yaptıramadım uzuluyorum dedın bız de sana secenek arastırdık.Yetmedi devlet niye ucretsız yapmıyor dedin sonra da bezi devlet veriyor dedin.Her seyi de devletten bekleme canımYanlış anlamamam gereken şey nedir? Bunu anlamadım ben. Yani size göre yapmam gereken ney? Ben bir bebek bekliyorum. Ben rızkından şüphe etmiyorum siz mi şüphe ediyorsunuz anlamadım. Yani benim çocuğum oyle böyle doğacak Allah ın izniyle. Yedirgin olunan konu ne? Açlıktan ölüyor muamelesi görüyorum gibi his etmeye başladım. Ben sadece bazı insanlar herkes gibi relax olamayabilir diyorum 200 tl nin az bir miktar olmadığını söyluyorum, ve Düzde de ücretsiz yapan bir yer olmamasından yakındım. Sorun ne tam olarak anlamadım ben.
Bebeği besleyen damar mis. Beslemezse gelişme geriliği olabiliyormus internetten baktım 24. Haftaya kadar olabiliyormus takip gerektirir diyo. Bilmiyorum perşembe öğrenicem artık. Inşallah geçici birseydirNe demek yani canım, neyin varmış? Çok geçmiş olsun
Aaa sinirlendim amaYanlış anlamamam gereken şey nedir? Bunu anlamadım ben. Yani size göre yapmam gereken ney? Ben bir bebek bekliyorum. Ben rızkından şüphe etmiyorum siz mi şüphe ediyorsunuz anlamadım. Yani benim çocuğum oyle böyle doğacak Allah ın izniyle. Tedirgin olunan konu ne? Açlıktan ölüyor muamelesi görüyorum gibi his etmeye başladım. Ben sadece bazı insanlar herkes gibi relax olamayabilir diyorum 200 tl nin az bir miktar olmadığını söyluyorum, ve Düzde de ücretsiz yapan bir yer olmamasından yakındım. Sorun ne tam olarak anlamadım ben.
Yanlış anlamamam gereken şey nedir? Bunu anlamadım ben. Yani size göre yapmam gereken ney? Ben bir bebek bekliyorum. Ben rızkından şüphe etmiyorum siz mi şüphe ediyorsunuz anlamadım. Yani benim çocuğum oyle böyle doğacak Allah ın izniyle. Tedirgin olunan konu ne? Açlıktan ölüyor muamelesi görüyorum gibi his etmeye başladım. Ben sadece bazı insanlar herkes gibi relax olamayabilir diyorum 200 tl nin az bir miktar olmadığını söyluyorum, ve Düzde de ücretsiz yapan bir yer olmamasından yakındım. Sorun ne tam olarak anlamadım ben.
Herşeyi devletten beklemiyorum zaten. Her şehirde olupda burada olmamasını yadırgadım ben. Devletten isteyeceğim demedim bezi, arkadaş bebek pahalı birşey diyince durumu olmayanlar için bezi bile devlet veriyor demek istedim. Kurduğum cumleleri daha fazla çarpıtmayın lütfen. Görümcemde vermek istediği için verecek ben alamayacağim için değil. Bir bebeğin ultrasonu için sehirde ücretsiz cektirmemelerini garipsemem çok mu ilginç? Diğer yerlerde var burda yok. Garipsediğim konu bu. Durumu olmalar var ana konu bu. Benimde durumum yok dediğim konu kimi düşünmeden o parayı çıkarır verir, kiminin kılı kırk yarması gerekir verene kadar. Kaldı ki fikrimi istediğim gibi beyan edebilirim siz beni şahsi düşüncelerim ile yargılayamazsınız.Canım bolu da gıtgel toplam 60 tlye de mal edebilirsin. Sen burada bize durumum yok yaptıramadım uzuluyorum dedın bız de sana secenek arastırdık.Yetmedi devlet niye ucretsız yapmıyor dedin sonra da bezi devlet veriyor dedin.Her seyi de devletten bekleme canım
Herşeyi devletten beklemiyorum zaten. Her şehirde olupda burada olmamasını yadırgadım ben. Devletten isteyeceğim demedim bezi, arkadaş bebek pahalı birşey diyince durumu olmayanlar için bezi bile devlet veriyor demek istedim. Kurduğum cumleleri daha fazla çarpıtmayın lütfen. Görümcemde vermek istediği için verecek ben alamayacağim için değil. Bir bebeğin ultrasonu için sehirde ücretsiz cektirmemelerini garipsemem çok mu ilginç? Diğer yerlerde var burda yok. Garipsediğim konu bu. Durumu olmalar var ana konu bu. Benimde durumum yok dediğim konu kimi düşünmeden o parayı çıkarır verir, kiminin kılı kırk yarması gerekir verene kadar. Kaldı ki fikrimi istediğim gibi beyan edebilirim siz beni şahsi düşüncelerim ile yargılayamazsınız.Canım bolu da gıtgel toplam 60 tlye de mal edebilirsin. Sen burada bize durumum yok yaptıramadım uzuluyorum dedın bız de sana secenek arastırdık.Yetmedi devlet niye ucretsız yapmıyor dedin sonra da bezi devlet veriyor dedin.Her seyi de devletten bekleme canım
Çok geçmiş olsunBenim çamasır suyu gibi kokuyordu. Ve cidden bardaktan bosalırcasına akıyor. Rengi seffaftı. Ama bazen kanama olunca pembe de oluyormus. Ya da bebek Kakasını yapınca yeşilimsi siyahımsı bir renk de oluyormus. Hepimizin bebişi saglıkla ve vaktinde gelsin inşallah.
Canım benim sagol ilk dogumum da gelmişti. Onu anlatıyorum inşallah bunda olmaz :)Çok geçmiş olsun
Allah rızkını verirmiş canım biz karışmayalım en iyisi kötü de oluruz şimdiMaalesef bende katılıyorım sana
Yazmak istemedim ama ne biliyim bi küpen bi yüzüğün vardır kenarda ya da birinden borç harç ben yaptırırdım yani iki elim kanda olsa
Eşitsizlik çok kötü bişey toplumda hele çocuklara bebeklere hiç dayanamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?