2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ne demek yani canım, neyin varmış? Çok geçmiş olsun

Aslında evet ama çoğu ürünlerini sadece online satıyor mağazalarda bulunmuyor. Online sipariş vericem hepsi Organic ve cotton zaten
H&M Iyi bencede bende ordan alıyorum çoğu şeyi. Kızlar için çok güzel şeyler var .:) bugün öğrenince cinsiyetini hemen aldım biseyler.

Onları görümcem verecek. Bu konularda yardım eden oluyor ama varıpda millete 200 tl verde ultrasona gircem diyemem. Bez yardımını da devlet yapiyor.
Allah çocuğu verdikten sonra rızkınıda veriyor. Kızım babasız büyüdü benim. Herşeyide oldu elhamdülillah. Bu ikinci evliliğim borç ödemekten biraz ucu ucuna geçiniyoruz bu sıralar. Onun dışında bir sorun yok. Ayrıntılı ultrason çok önemli birşey madem bir şehirde en azında bir tanede olsa ücretsiz çektiren yer olmalı, bunu düşünmekte en doğal hakkım. Çünkü hal böyle olunca iş istemekten çıkıp duruma bağlı oluyor.

Hastane terliği nasıl bir şey düşünüyorsunuz ? Ortopedik konforlu bir şey istiyorum ben var mı tavsiyeniz ?

Maalesef bende katılıyorım sana
Yazmak istemedim ama ne biliyim bi küpen bi yüzüğün vardır kenarda ya da birinden borç harç ben yaptırırdım yani iki elim kanda olsa

Eşitsizlik çok kötü bişey toplumda hele çocuklara bebeklere hiç dayanamıyorum ben

Üşenmedim arastırdım. Duzcede Gunestıp varmıs orada 176 TL miş. Canım cıdden yanlıs anlama ama bir paket bez ne kadar bılıyormusun. Bak yıne devlet beze yardım edıyormus.Bizler mesela beze verecegız belki de her ay o parayı.176 lira 2 paket bez parası. İlla ki bulunur bir yerden.İlla ucretsız yaptırmak isteyenler de boluya gıdıyormus. Bolu duzce arası 45 km ve 25 TL. Git gel 50 tl yapar. 10 TL de sehır ıcınde harcasan 60 TL.

Son düzenleme:
şeffaf bildiğin su gibiydi
Benim çamasır suyu gibi kokuyordu. Ve cidden bardaktan bosalırcasına akıyor. Rengi seffaftı. Ama bazen kanama olunca pembe de oluyormus. Ya da bebek Kakasını yapınca yeşilimsi siyahımsı bir renk de oluyormus. Hepimizin bebişi saglıkla ve vaktinde gelsin inşallah.

Yanlış anlamamam gereken şey nedir? Bunu anlamadım ben. Yani size göre yapmam gereken ney? Ben bir bebek bekliyorum. Ben rızkından şüphe etmiyorum siz mi şüphe ediyorsunuz anlamadım. Yani benim çocuğum oyle böyle doğacak Allah ın izniyle. Tedirgin olunan konu ne? Açlıktan ölüyor muamelesi görüyorum gibi his etmeye başladım. Ben sadece bazı insanlar herkes gibi relax olamayabilir diyorum 200 tl nin az bir miktar olmadığını söyluyorum, ve Düzde de ücretsiz yapan bir yer olmamasından yakındım. Sorun ne tam olarak anlamadım ben.

Canım bolu da gıtgel toplam 60 tlye de mal edebilirsin. Sen burada bize durumum yok yaptıramadım uzuluyorum dedın bız de sana secenek arastırdık.Yetmedi devlet niye ucretsız yapmıyor dedin sonra da bezi devlet veriyor dedin.Her seyi de devletten bekleme canım

Aaa sinirlendim ama
Arkadaşımız oturmuş bebeğin için araştırmış. Bolu' da bir hastane bulmuş. Verdiğiniz cevap bu mu?

Kontroller devletten, doğum devletten, doğunca bez devletten. Iyi güzel de sizin çocuğunuz bu farkında mısınız?

Burdaki tüm onerilere kulak tikayip "beles de beles" diyosunuz.

Aaa sinirlendim ama
Arkadaşımız oturmuş bebeğin için araştırmış. Bolu' da bir hastane bulmuş. Verdiğiniz cevap bu mu?

Kontroller devletten, doğum devletten, doğunca bez devletten. Iyi güzel de sizin çocuğunuz bu farkında mısınız? Azcik taşın altına el sokacaksınız.

Burdaki tüm onerilere kulak tikayip "beles de beles" diyosunuz anca. Ay şiştim

Herşeyi devletten beklemiyorum zaten. Her şehirde olupda burada olmamasını yadırgadım ben. Devletten isteyeceğim demedim bezi, arkadaş bebek pahalı birşey diyince durumu olmayanlar için bezi bile devlet veriyor demek istedim. Kurduğum cumleleri daha fazla çarpıtmayın lütfen. Görümcemde vermek istediği için verecek ben alamayacağim için değil. Bir bebeğin ultrasonu için sehirde ücretsiz cektirmemelerini garipsemem çok mu ilginç? Diğer yerlerde var burda yok. Garipsediğim konu bu. Durumu olmalar var ana konu bu. Benimde durumum yok dediğim konu kimi düşünmeden o parayı çıkarır verir, kiminin kılı kırk yarması gerekir verene kadar. Kaldı ki fikrimi istediğim gibi beyan edebilirim siz beni şahsi düşüncelerim ile yargılayamazsınız.

Herşeyi devletten beklemiyorum zaten. Her şehirde olupda burada olmamasını yadırgadım ben. Devletten isteyeceğim demedim bezi, arkadaş bebek pahalı birşey diyince durumu olmayanlar için bezi bile devlet veriyor demek istedim. Kurduğum cumleleri daha fazla çarpıtmayın lütfen. Görümcemde vermek istediği için verecek ben alamayacağim için değil. Bir bebeğin ultrasonu için sehirde ücretsiz cektirmemelerini garipsemem çok mu ilginç? Diğer yerlerde var burda yok. Garipsediğim konu bu. Durumu olmalar var ana konu bu. Benimde durumum yok dediğim konu kimi düşünmeden o parayı çıkarır verir, kiminin kılı kırk yarması gerekir verene kadar. Kaldı ki fikrimi istediğim gibi beyan edebilirim siz beni şahsi düşüncelerim ile yargılayamazsınız.

Çok geçmiş olsun

Allah rızkını verirmiş canım biz karışmayalım en iyisi kötü de oluruz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…