Tek bir soru soruyorum İnterneti de devlet mi veriyorHerşeyi devletten beklemiyorum zaten. Her şehirde olupda burada olmamasını yadırgadım ben. Devletten isteyeceğim demedim bezi, arkadaş bebek pahalı birşey diyince durumu olmayanlar için bezi bile devlet veriyor demek istedim. Kurduğum cumleleri daha fazla çarpıtmayın lütfen. Görümcemde vermek istediği için verecek ben alamayacağim için değil. Bir bebeğin ultrasonu için sehirde ücretsiz cektirmemelerini garipsemem çok mu ilginç? Diğer yerlerde var burda yok. Garipsediğim konu bu. Durumu olmalar var ana konu bu. Benimde durumum yok dediğim konu kimi düşünmeden o parayı çıkarır verir, kiminin kılı kırk yarması gerekir verene kadar. Kaldı ki fikrimi istediğim gibi beyan edebilirim siz beni şahsi düşüncelerim ile yargılayamazsınız.
Canım sagol vallahi ben de uzuldum arkadasın bu karsılıgına.Napalım merhametten maraz dogarmısAaa sinirlendim ama
Arkadaşımız oturmuş bebeğin için araştırmış. Bolu' da bir hastane bulmuş. Verdiğiniz cevap bu mu?
Kontroller devletten, doğum devletten, doğunca bez devletten. Iyi güzel de sizin çocuğunuz bu farkında mısınız? Azcik taşın altına el sokacaksınız.
Burdaki tüm onerilere kulak tikayip "beles de beles" diyosunuz anca. Ay şiştim
Arkadaşim ben herseyi devletten beklemiyorum bu nasil bir baskidir anlamadim ben? ne geciyor elinize bu sekilde carpitmalarla haksizlik yapinca. Arastirmişsiniz sagolun tesekkur ederim bende arastirdim zaten arastirmasam kendi kendine ücretsizininde her sehirde oldugu gibi burdada olmasi gerektigi kanisina varmam. Nedir benimle alip veremediğiniz?Tek bir soru soruyorum İnterneti de devlet mi veriyor
Allah rızkını veriyor. Devlet bezini veriyor.Aynen canım biz en iyisi hiç karısmayalımAllah rızkını verirmiş canım biz karışmayalım en iyisi kötü de oluruz şimdi
Seni rahatlatacak bir cümle yok maalesef buradaHerşeyi devletten beklemiyorum zaten. Her şehirde olupda burada olmamasını yadırgadım ben. Devletten isteyeceğim demedim bezi, arkadaş bebek pahalı birşey diyince durumu olmayanlar için bezi bile devlet veriyor demek istedim. Kurduğum cumleleri daha fazla çarpıtmayın lütfen. Görümcemde vermek istediği için verecek ben alamayacağim için değil. Bir bebeğin ultrasonu için sehirde ücretsiz cektirmemelerini garipsemem çok mu ilginç? Diğer yerlerde var burda yok. Garipsediğim konu bu. Durumu olmalar var ana konu bu. Benimde durumum yok dediğim konu kimi düşünmeden o parayı çıkarır verir, kiminin kılı kırk yarması gerekir verene kadar. Kaldı ki fikrimi istediğim gibi beyan edebilirim siz beni şahsi düşüncelerim ile yargılayamazsınız.
Seninki kiz Mi kesin mi oldu? Erkek icinde çok güzel şeyler var ama mağazada pek yoktu ama online çok güzel şeyler var hemde organic :) 10lu şey alıcam uzun kollu çıtçıtlı ama altı yokH&M Iyi bencede bende ordan alıyorum çoğu şeyi. Kızlar için çok güzel şeyler var .:) bugün öğrenince cinsiyetini hemen aldım biseyler.
İnşallah ciddi bişey yokturBebeği besleyen damar mis. Beslemezse gelişme geriliği olabiliyormus internetten baktım 24. Haftaya kadar olabiliyormus takip gerektirir diyo. Bilmiyorum perşembe öğrenicem artık. Inşallah geçici birseydir
Canım kolay olmadi gelmek 11 yıl Türkiye de yasamak zorunda kaldik(severek) 11 yıldan sonra anca gelebildik yani kısacası baska memlekette mülteci olman gerekiyor
Surda insan gibi konusuyoruz.Ne baskısı.Gunlerdır burada yok agladım yok uyuyamadım yok soyle kotu devlet yok boyle kotu doktor dıyıp duruyorsun.Durmus durmus bir gun hastaneye saat 3 bucukta gıdıp ayrıntılı usg ye gırıcem demıssın. Bakmazlar tabi.İnsanıyet namına yol gosterıyoruz yaranamıyoruz.İnternete özlü sözler yazmayı bılıyorsun. Kılı kırk yardıgın parayla İnternet paketimi ödüyorsun. Devlet size daha ne yapsın. İstersen bebeğinin altını alıp bezini de taksın. Hey Allahım actırma benım agzımı.Allah rızkını verirmiş. Allah calısana didinene rızkını verir. Yok oyle yan gelip yatıp Allah rızkını ver devlet bana bak demek.Yemin ederim sinir oldum. Ne halin varsa görArkadaşim ben herseyi devletteb beklemiyorum bu nasil bir baskidir anlamadim ben? ne geciyor elinize bu sekilde carpitmalarla haksizlik yapinca. Arastirmişsiniz sagolun tesekkur ederim bende arastirdim zaten arastirmasam kendi kendine ücretsizininde her sehirde oldugu gibi burdada olmasi gerektigi kanisina varmam. Nedir benimle alip veremediğiniz?
Su bardağıylamı canım bide nasıl sıkıyordun1 bardak sabah 1 bardak akşam içiyodum canım
Kızlar iki tarafa da tarafsız bakıyorum şuan.
Bence bu konu uzadıkça yanlış yerlere çekilir çok müsait çünkü.
İki tarafta kendince haklı.
O yüzden kalp kırmayalım
Allah herkesin gönlüne göre versin herkese fırsat versin bütün bebekler melek en güzelini hakediyor. İNŞALLAH herkesin imkanı olur en güzelini yapar.
Peki Ne kadar sürdü suyun normal seviyeye ulaşmasışeffaf bildiğin su gibiydi
Amin de canım ya valla durdum durdum dayanamadım benKızlar iki tarafa da tarafsız bakıyorum şuan.
O yüzden kalp kırmayalım
Allah herkesin gönlüne göre versin herkese fırsat versin bütün bebekler melek en güzelini hakediyor. İNŞALLAH herkesin imkanı olur en güzelini yapar.
Ben sinirlerim bozulduğu için ağladım neden heryerde var da düzce de yok ? bu kadar yapılması önemli olan birşey için neden ücretsiz seçeneği yok. Arka buldunuz üzerime geliyorsunuz. Daha fazla uzatmak istemiyorum ama ahiret te yüzleştirilmek için Allah a yalvaracağıma emin olun. Bu şekilde düsünüp bu şekilde üzerime geldiğiniz için sizi Allah a havale ediyorum.Surda insan gibi konusuyoruz.Ne baskısı.Gunlerdır burada yok agladım yok uyuyamadım yok soyle kotu devlet yok boyle kotu doktor dıyıp duruyorsun.Durmus durmus bir gun hastaneye saat 3 bucukta gıdıp ayrıntılı usg ye gırıcem demıssın. Bakmazlar tabi.İnsanıyet namına yol gosterıyoruz yaranamıyoruz.İnternete özlü sözler yazmayı bılıyorsun. Kılı kırk yardıgın parayla İnternet paketimi ödüyorsun. Devlet size daha ne yapsın. İstersen bebeğinin altını alıp bezini de taksın. Hey Allahım actırma benım agzımı.Allah rızkını verirmiş. Allah calısana didinene rızkını verir. Yok oyle yan gelip yatıp Allah rızkını ver devlet bana bak demek.Yemin ederim sinir oldum. Ne halin varsa gör
Cok cok dogru yazmissin canim. Ayrica herkes hamile cok kirilgan oluyo insan ondan uzatmamak lazimKızlar iki tarafa da tarafsız bakıyorum şuan.
O yüzden kalp kırmayalım
Canım bir fikir beyanı yaptım ve dilenci muamelesi gördüm. Dökülen göz yaşlarimın hesabını sorsun Rabbim. Bende kalp kırma taraftarı değilim böyle olmasına üzüldüm ama yapacak bişey yok. Allah a bırakıyorum.Kızlar iki tarafa da tarafsız bakıyorum şuan.
O yüzden kalp kırmayalım
Ay yok artık pes.Bi de beddua et tam olsun.Ben sinirlerim bozulduğu için ağladım neden heryerde var da düzce de yok ? bu kadar yapılması önemli olan birşey için neden ücretsiz seçeneği yok. Arka buldunuz üzerime geliyorsunuz. Daha fazla uzatmak istemiyorum ama ahiret te yüzleştirilmek için Allah a yalvaracağıma emin olun. Bu şekilde düsünüp bu şekilde üzerime geldiğiniz için sizi Allah a havale ediyorum.
Ben beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum. Sabahtan beri üzerime ithamlarla geliyorsunuz Allah razı olsun diyecek halim yok..Ay yok artık pes.Bi de beddua et tam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?