2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tek bir soru soruyorum İnterneti de devlet mi veriyor

Canım sagol vallahi ben de uzuldum arkadasın bu karsılıgına.Napalım merhametten maraz dogarmıs

Tek bir soru soruyorum İnterneti de devlet mi veriyor
Arkadaşim ben herseyi devletten beklemiyorum bu nasil bir baskidir anlamadim ben? ne geciyor elinize bu sekilde carpitmalarla haksizlik yapinca. Arastirmişsiniz sagolun tesekkur ederim bende arastirdim zaten arastirmasam kendi kendine ücretsizininde her sehirde oldugu gibi burdada olmasi gerektigi kanisina varmam. Nedir benimle alip veremediğiniz?

Seni rahatlatacak bir cümle yok maalesef burada
Çocuğu yaparken tıbbi gerekliliklerini düşünmeliyiz
Keyfimden 11 yıl ara vermedim endişelerin vardı ki düşündüğüm şey detaylı ultrasyon ücreti değildi
Yaşadığın şehirde devlet seçeneğin yoksa özelde yaptıracak gücün olmalı bebek dünyayı getirmek için
Burada devlet imkanlarını eleştirmek maalesef senin derdine derman olmayacaktır.

Burada güzel bi uyum yakaladı herkes ki sana yardımcı olmaya çalışan birine yüksek perdeden yazman sinir bozmaktan başka bi işe yaramaz

H&M Iyi bencede bende ordan alıyorum çoğu şeyi. Kızlar için çok güzel şeyler var .:) bugün öğrenince cinsiyetini hemen aldım biseyler.
Seninki kiz Mi kesin mi oldu? Erkek icinde çok güzel şeyler var ama mağazada pek yoktu ama online çok güzel şeyler var hemde organic :) 10lu şey alıcam uzun kollu çıtçıtlı ama altı yok

Bebeği besleyen damar mis. Beslemezse gelişme geriliği olabiliyormus internetten baktım 24. Haftaya kadar olabiliyormus takip gerektirir diyo. Bilmiyorum perşembe öğrenicem artık. Inşallah geçici birseydir
İnşallah ciddi bişey yoktur
Sol tarafa yatmamızı gerektiren damar sanırım bu

Surda insan gibi konusuyoruz.Ne baskısı.Gunlerdır burada yok agladım yok uyuyamadım yok soyle kotu devlet yok boyle kotu doktor dıyıp duruyorsun.Durmus durmus bir gun hastaneye saat 3 bucukta gıdıp ayrıntılı usg ye gırıcem demıssın. Bakmazlar tabi.İnsanıyet namına yol gosterıyoruz yaranamıyoruz.İnternete özlü sözler yazmayı bılıyorsun. Kılı kırk yardıgın parayla İnternet paketimi ödüyorsun. Devlet size daha ne yapsın. İstersen bebeğinin altını alıp bezini de taksın. Hey Allahım actırma benım agzımı.Allah rızkını verirmiş. Allah calısana didinene rızkını verir. Yok oyle yan gelip yatıp Allah rızkını ver devlet bana bak demek.Yemin ederim sinir oldum. Ne halin varsa gör

Kızlar iki tarafa da tarafsız bakıyorum şuan.
Bence bu konu uzadıkça yanlış yerlere çekilir çok müsait çünkü.
İki tarafta kendince haklı.
O yüzden kalp kırmayalım
Allah herkesin gönlüne göre versin herkese fırsat versin bütün bebekler melek en güzelini hakediyor. İNŞALLAH herkesin imkanı olur en güzelini yapar.

Mesele en güzelini yapmak da değil canım. Mesele burada internette gezip 50 60 TL yol parasından kacmakta sonra da imkanım yok demekte. Gercekten yardıma ihtiyacı olanlara site yonetımı bile yardım edıyor. Ben illa yaptır demedim.Yol gosterdım. Kotu oldum.Saglık olsun.

Amin de canım ya valla durdum durdum dayanamadım ben
Elinde internet var gebelik çizelgeleri var hangi haftada ne testler neler yapılır diye
Burada İstanbulda da herşey güllük gülistanlık değil insanlar haftalar öncesinden randevusunu alıyor detaylı için
Zamanını geçirip ağlayıp sızlayıp bide gelip burda yardım etmeye çalışan insanlara çemkirmek nedir ya
Hayret bişey

Ay neyse banane ya sinirlendim boş yere

Ben sinirlerim bozulduğu için ağladım neden heryerde var da düzce de yok ? bu kadar yapılması önemli olan birşey için neden ücretsiz seçeneği yok. Arka buldunuz üzerime geliyorsunuz. Daha fazla uzatmak istemiyorum ama ahiret te yüzleştirilmek için Allah a yalvaracağıma emin olun. Bu şekilde düsünüp bu şekilde üzerime geldiğiniz için sizi Allah a havale ediyorum.

Cok cok dogru yazmissin canim. Ayrica herkes hamile cok kirilgan oluyo insan ondan uzatmamak lazim

Canım bir fikir beyanı yaptım ve dilenci muamelesi gördüm. Dökülen göz yaşlarimın hesabını sorsun Rabbim. Bende kalp kırma taraftarı değilim böyle olmasına üzüldüm ama yapacak bişey yok. Allah a bırakıyorum.

Ay yok artık pes.Bi de beddua et tam olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…