ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Beleş de beleş demedim rica ediyorum hakkıma girmeyin. heryerde ücretsizi var da neden Düzce de yok diyorum üzerine bastığım konu bu.Aaa sinirlendim ama
Arkadaşımız oturmuş bebeğin için araştırmış. Bolu' da bir hastane bulmuş. Verdiğiniz cevap bu mu?
Kontroller devletten, doğum devletten, doğunca bez devletten. Iyi güzel de sizin çocuğunuz bu farkında mısınız? Azcik taşın altına el sokacaksınız.
Burdaki tüm onerilere kulak tikayip "beles de beles" diyosunuz anca. Ay şiştim
İtham değil tavsiye. Neyse artık cevap vermicem.Madem Allaha havale olduk. Bu topicteki herkes de şahit ne olduguna. Benim içim rahat. Allah evlatlarına da sana da saglık versin.Bu da burada bitsin.Daha da bir şey demiyorum.Ben beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum. Sabahtan beri üzerime ithamlarla geliyorsunuz Allah razı olsun diyecek halim yok..
Amin Allah razı olsun. Arkadaşim topik değil Allah şahit olanlara. Helalleşelim gece de uyuyamayacağız yoksa bu huzursuzlukla. Tatlıya bağlayalım olur mu?İtham değil tavsiye. Neyse artık cevap vermicem.Madem Allaha havale olduk. Bu topicteki herkes de şahit ne olduguna. Benim içim rahat. Allah evlatlarına da sana da saglık versin.Bu da burada bitsin.Daha da bir şey demiyorum.
Ben sana kötü dedin demiyorum canım kimin ne yaşantıda olduğunu bilemeyiz hassas konu iki tarafta kötü niyetli değil ama yanlış anlaşılıyor çünkü çok müsaitMesele en güzelini yapmak da değil canım. Mesele burada internette gezip 50 60 TL yol parasından kacmakta sonra da imkanım yok demekte. Gercekten yardıma ihtiyacı olanlara site yonetımı bile yardım edıyor. Ben illa yaptır demedim.Yol gosterdım. Kotu oldum.Saglık olsun.
Amin Allah razı olsun. Arkadaşim topik değil Allah şahit olanlara. Helalleşelim gece de uyuyamayacağız yoksa bu huzursuzlukla. Tatlıya bağlayalım olur mu?
İşte gerek yok ki canım sinirlerinizi germeye herkes bir değil herkesin düşüncesi bir değil yapısı bir değilAmin de canım ya valla durdum durdum dayanamadım ben
Elinde internet var gebelik çizelgeleri var hangi haftada ne testler neler yapılır diye
Burada İstanbulda da herşey güllük gülistanlık değil insanlar haftalar öncesinden randevusunu alıyor detaylı için
Zamanını geçirip ağlayıp sızlayıp bide gelip burda yardım etmeye çalışan insanlara çemkirmek nedir ya
Hayret bişey
Ay neyse banane ya sinirlendim boş yere
Mesela canan karatay da yaptırmayın diyor:) ben bu durumda doktorum ne önerirse ona güvenip onu yapıyorum, o yüzden haftaya yaptıracağım canım. 3 baklavaya eş değermiş tahlildeki şeker oranı.
Ben beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum. Sabahtan beri üzerime ithamlarla geliyorsunuz Allah razı olsun diyecek halim yok..
Bedavacı gibi itham edildiğim için uzüldüm ben. Başka sehirlerde var burda yok sitem ettiğim şey bu. Biz arkadaşimla helalleştik. Uzatmanın alemi var mi?Ya ben o konuyu araştırmadım gerçekten yaptırmayın mı diyor yoksa yöntemine mı karşı çıkıyor?
Şeker yüklemesi çok önemli bence. Benim birçok yakınımda hamilelikte şeker çıktı. Bebeğin ölümüne bile sebep olabiliyor Allah muhafaza.
Burdaki herkes size yol göstermeye çalıştı aslında itham söz konusu değildi.
Allah razi olsun demeliydiniz evet. Ahirette karsilasma umuduyla bazi ifadeler kullanmissiniz ya belki siz zararlı çıkarsınız o yüzden diyorum yani
Öyle de demeseydin keşke çünkü onlarda sana yardımcı olmaya çalıştı canım ama bak yine söylüyorum konu hassas birbirinizin dediği o yüzden batar.Canım bir fikir beyanı yaptım ve dilenci muamelesi gördüm. Dökülen göz yaşlarimın hesabını sorsun Rabbim. Bende kalp kırma taraftarı değilim böyle olmasına üzüldüm ama yapacak bişey yok. Allah a bırakıyorum.
Bende helal ediyorum canım. Yanlış anlaşıldım sadece. neyse sikıntı yok, bundan sonra daha güzel şeyler paylaşmak ve birlikte mutlu olmak dileği ile. Dün gece bizde eşimle bolu meselesini konuştuk, izin alabilirse gideceğiz inşaAllah.Tamam arkadasım benden yana helal olsun Allah iyilik versin sana da
Canan Karatay kandan bakın diyor. Ama doktorun da ailen de var mı diye soruyor. Benim sülalemde şeker hastalığı hiç yok mesela kandan bişeye baktı. Aşırı tatlı yediğimi söylemiştim doktora Adını unuttum. H1ac miydi neydi böyle biseydi . Sonra bana dedi ki hiç riskin yok istediğin kadar tatlı yiyebilirsin.Ya ben o konuyu araştırmadım gerçekten yaptırmayın mı diyor yoksa yöntemine mı karşı çıkıyor?
Şeker yüklemesi çok önemli bence. Benim birçok yakınımda hamilelikte şeker çıktı. Bebeğin ölümüne bile sebep olabiliyor Allah muhafaza.
Allah razi olsun demeliydiniz evet. Ahirette karsilasma umuduyla bazi ifadeler kullanmissiniz ya belki siz zararlı çıkarsınız o yüzden diyorum yani
Ben helal ettim canım Allah biliyor içimi. Şeker yuklemesi konusu bir proftam dınlemiştim. Beynimiz şekerle çalısıyor.Bebeği de besleyen seker zaten dedi. Tabi basit seker den bahsetmiyor burada. Ama ben seker yuklemesinin zararlı oldugunu dusunmuyorum. Hiç seker kullanmayan tamamen canan karatayın dediği gibi beslenen varsa onların yaptırmasına zaten gerek yok. Ama ben kullanıyorum doktorum yaptır derse yaptırırımYa ben o konuyu araştırmadım gerçekten yaptırmayın mı diyor yoksa yöntemine mı karşı çıkıyor?
Bak ne guzel aklın yolu bir siz de dusunmussunuz benim dediğimi. İnşallah Allah hayır kapısı acar sana da gider içini rahatlatırsın olmazsa da inşallah saglıkla bebeğini kucagina alırsın.Bende helal ediyorum canım. Yanlış anlaşıldım sadece. neyse sikıntı yok, bundan sonra daha güzel şeyler paylaşmak ve birlikte mutlu olmak dileği ile. Dün gece bizde eşimle bolu meselesini konuştuk, izin alabilirse gideceğiz inşaAllah.
Bende de ayni canım takribi 15 dk dırSite siz de de yavaş mı yoksa sadece bende mi böyle ?
Bende de oyle canım. Hatta bazen oppss sorun var falan diyorSite siz de de yavaş mı yoksa sadece bende mi böyle ?
Sagol canim insallah yoktur.Evet internette de sol a yatin yaziyor.bakalim doktor ne diyecekİnşallah ciddi bişey yoktur
Sol tarafa yatmamızı gerektiren damar sanırım bu
Ben bi ara topluca yeni usül ban falan yedik sandım. Malum konulardanBende de oyle canım. Hatta bazen oppss sorun var falan diyor
Bana da oyle geldiBen bi ara topluca yeni usül ban falan yedik sandım. Malum konulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?