2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Beleş de beleş demedim rica ediyorum hakkıma girmeyin. heryerde ücretsizi var da neden Düzce de yok diyorum üzerine bastığım konu bu.

Ben beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum. Sabahtan beri üzerime ithamlarla geliyorsunuz Allah razı olsun diyecek halim yok..
İtham değil tavsiye. Neyse artık cevap vermicem.Madem Allaha havale olduk. Bu topicteki herkes de şahit ne olduguna. Benim içim rahat. Allah evlatlarına da sana da saglık versin.Bu da burada bitsin.Daha da bir şey demiyorum.

İtham değil tavsiye. Neyse artık cevap vermicem.Madem Allaha havale olduk. Bu topicteki herkes de şahit ne olduguna. Benim içim rahat. Allah evlatlarına da sana da saglık versin.Bu da burada bitsin.Daha da bir şey demiyorum.
Amin Allah razı olsun. Arkadaşim topik değil Allah şahit olanlara. Helalleşelim gece de uyuyamayacağız yoksa bu huzursuzlukla. Tatlıya bağlayalım olur mu?

Ben sana kötü dedin demiyorum canım kimin ne yaşantıda olduğunu bilemeyiz hassas konu iki tarafta kötü niyetli değil ama yanlış anlaşılıyor çünkü çok müsait

İşte gerek yok ki canım sinirlerinizi germeye herkes bir değil herkesin düşüncesi bir değil yapısı bir değil
O yüzden dedim ya yanlış anlaşılmaya çok müsait boşverin

Mesela canan karatay da yaptırmayın diyor:) ben bu durumda doktorum ne önerirse ona güvenip onu yapıyorum, o yüzden haftaya yaptıracağım canım. 3 baklavaya eş değermiş tahlildeki şeker oranı.

Ya ben o konuyu araştırmadım gerçekten yaptırmayın mı diyor yoksa yöntemine mı karşı çıkıyor?

Şeker yüklemesi çok önemli bence. Benim birçok yakınımda hamilelikte şeker çıktı. Bebeğin ölümüne bile sebep olabiliyor Allah muhafaza.

Ben beddua etmiyorum Allah a havale ediyorum. Sabahtan beri üzerime ithamlarla geliyorsunuz Allah razı olsun diyecek halim yok..

Burdaki herkes size yol göstermeye çalıştı aslında itham söz konusu değildi.

Allah razi olsun demeliydiniz evet. Ahirette karsilasma umuduyla bazi ifadeler kullanmissiniz ya belki siz zararlı çıkarsınız o yüzden diyorum yani

Bedavacı gibi itham edildiğim için uzüldüm ben. Başka sehirlerde var burda yok sitem ettiğim şey bu. Biz arkadaşimla helalleştik. Uzatmanın alemi var mi?

Öyle de demeseydin keşke çünkü onlarda sana yardımcı olmaya çalıştı canım ama bak yine söylüyorum konu hassas birbirinizin dediği o yüzden batar.
Eminim seninde bizimde herşey önceliğimiz çocuklarımız onların demek istediği şu bu çok önemli bul buluştur yaptır imkanını zorla çocuğun için hani olurda Allah korusun bişey varsa önlem alınsın diye.
Dilencilik değil haşa Allahım düşürmesin

Tamam arkadasım benden yana helal olsun Allah iyilik versin sana da
Bende helal ediyorum canım. Yanlış anlaşıldım sadece. neyse sikıntı yok, bundan sonra daha güzel şeyler paylaşmak ve birlikte mutlu olmak dileği ile. Dün gece bizde eşimle bolu meselesini konuştuk, izin alabilirse gideceğiz inşaAllah.

Can
Canan Karatay kandan bakın diyor. Ama doktorun da ailen de var mı diye soruyor. Benim sülalemde şeker hastalığı hiç yok mesela kandan bişeye baktı. Aşırı tatlı yediğimi söylemiştim doktora Adını unuttum. H1ac miydi neydi böyle biseydi . Sonra bana dedi ki hiç riskin yok istediğin kadar tatlı yiyebilirsin.

Ben helal ettim canım Allah biliyor içimi. Şeker yuklemesi konusu bir proftam dınlemiştim. Beynimiz şekerle çalısıyor.Bebeği de besleyen seker zaten dedi. Tabi basit seker den bahsetmiyor burada. Ama ben seker yuklemesinin zararlı oldugunu dusunmuyorum. Hiç seker kullanmayan tamamen canan karatayın dediği gibi beslenen varsa onların yaptırmasına zaten gerek yok. Ama ben kullanıyorum doktorum yaptır derse yaptırırım

Bak ne guzel aklın yolu bir siz de dusunmussunuz benim dediğimi. İnşallah Allah hayır kapısı acar sana da gider içini rahatlatırsın olmazsa da inşallah saglıkla bebeğini kucagina alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…