2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Arkadaşlar herkesin 200 tl verecek gücü olmuyor zehranurhifa arkadaşı geçtim gerçekten kıt kanaat geçinen insanlar var napsinlar bu insanlar paraları yok diye çocuk getirmesinler mi ? Banada mantıksız geldi Devletin ücretli yapması . Yurt dışında hamilelere bebeklere bi okadar imkan tanınırken maalesef bizim ülkede hala durum böyle sağlık güvencesi olmayan hamilelere normalde gebelik takibi ücretsiz oluyor fakat buna her hastane uymuyor muayene bile ücretli oluyor arkadaşımın sağlık güvencesi yok devlete gitmesine rağmen hemen hemen benim kadar ücret ödüyor Allah herkese yardım etsin

Bana da oyle geldi
Ahaha . Benim maddi durum konusuna çok girdik madem ister istemez biz esimle yakin zamanda kayinbabamdan iyi bi kazık yedik borcları odeyecegimiz para gitti bu sebeple falan filan derken sıkıstik yoksa bir sıkinti yoktu elhamdulillah. Bu yuzden zaten biraz sinirlerim bozuk. yoksa bu kadar hesap yapmiyorum simdi bulunduğum hal yuzunden kilı kirk yariyorum canim. Dur da sana ayarladiğım hastane çıkışını göstereyim bu da çok arastirmadan bişey yapmadiğimin kaniti Nasıl ama? pixlrdan birleştirdim ayrı ayrı aldım lcw den yerleri güzel %100 pamuk

Son düzenleme:
Bu arada ben yazana kadar ve siteninde yavasligindan kaynaklanarak arkadaşlar çoktan işi tatlıya bağlamış konuda kapanmış ben uzatmış gibi oldum

evet canım benim de adaletsiz bulduğum nokta devlette bile ücretli olması idi. Yanliş anlaşildim ama tatliya bağladık Elhamdülillah

Yok yavrum ya bildiğimden değil de ben gece yiyince sabah çok acıkmış şekilde uyanmiyorum o yüzden gece yiyorum. Bı de yemeklerden iki saat sonra yiyin deniyor malum geceleri güzel bir meyve tabağı yapıyorum kan şekerim sabaha kadar düzgün kalıyor herhalde çünkü ben gece açlıktan uyanan biriydim hamilelikten önce sen nasıl seviyorsan öyle yap :))
Canim uyumadan once yemek daha mi faydali.Ben cogu zaman gunduz yemeye calisiyorum da. Ona gore davranayim

Güle güle kullan canım Allah guzel gunlerde kullanmayı nasip etsin

Bı de bı de gece yiyince bebisin tekmeleri hızlanıyor daha güzel hissediyorum. O hisse aşığım. Sanki bebeğim çok acıkmış da ben yiyorum diye sevinmiş de tekmeliyormus gibi düşünüyorum mutlu oluyorum vicdanım rahatliyor
Canim uyumadan once yemek daha mi faydali.Ben cogu zaman gunduz yemeye calisiyorum da. Ona gore davranayim

Bende sutumu yatmadan iciyorum acikmamak icinde iyi.oluyo

sakin olsanıza kızlar

Ben gideyım guzelse gel derim sana
kız o mesajlar çok eskide kaldı . Güncel yanlış anlaşılmalar giderildi arkadaş olduk . valla iyikide tatlıya bağladık kalp krizi geçiriyodum az daha yoksa ahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…