ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Bende yiyorum canım ama normal sanirım. Şimdi bebeklerimizde bizim yediklerimizden besleniyor ya çok garipsemiyorum bu sebeple. yiyorum tamam mı tıkabasa, bir saat sonra elim ayagim titriyor 24 saattir hiçbirşey yememişim gibi. Çok garip ayni zamanda da tatlı bir durumKızlar midem de fil var sanki asla doymuyorum.
Tabak tabak yemek yemeye başladım. Durduramıyorum kendimi
Doğuma 1000 kilo olarak gidicem haberiniz olsun
vinç operatörü tanıdığı olan var mı çünkü beni evden alıp hastaneye götürmesi lazım
Neyse sonuç güzel boşver emeğine yazık silme tabikiAy bi saatte yazdım valla gitmeside 10 dk yi buldu mesajları bi okudum çoktan iki taraf anlaşmış geride silmeye kıyamadım
Hey yavrum heyKızlar midem de fil var sanki asla doymuyorum.
vinç operatörü tanıdığı olan var mı çünkü beni evden alıp hastaneye götürmesi lazım
Günde normal zamanda yediklerimize ek ekstra 400 500 kalori yetişiyomuşBende yiyorum canım ama normal sanirım. Şimdi bebeklerimizde bizim yediklerimizden besleniyor ya çok garipsemiyorum bu sebeple. yiyorum tamam mı tıkabasa, bir saat sonra elim ayagim titriyor 24 saattir hiçbirşey yememişim gibi. Çok garip ayni zamanda da tatlı bir durum
biz o konuyu çoookktaaaan geçtik şekerim. Tavsiyem için şişmesin boşuna ban falan da yeme olur mu?Vay arkadaş ne düzceymiş be valla içim sişti
başka bişey demek istemiyorum sonra banlanıyorum
Hey yavrum heysen hiç reçel içmek istedin mi böyle bir yemek olamaz fil gibi olucaz bu gidişle ben ki çikolatanın yarısını yiyip yarısını buzdolabına koyan insandim şimdi gel.gor beni aşk neyledi
Gezi için davet edilmeniz gerekiyor ve mal varlığınız olması gerekiyor :)Tabiiii kolay olmayacak:) biz sadece gezi için gelecegız .
Benım gıbı doymuyorum ya yedikçe yiyorumKızlar midem de fil var sanki asla doymuyorum.
Allah korusun kız, hafazanAllahGünde normal zamanda yediklerimize ek ekstra 400 500 kalori yetişiyomuş
Ee ben +5000 kalori yiyorum
Asla kapılardan sığmicam canım
Tamam sen davet et gelelım , mal varlığı da var ama Türkiyede geçerli mi:)))Gezi için davet edilmeniz gerekiyor ve mal varlığınız olması gerekiyor :)
Gelsin löp löp etlerBenım gıbı doymuyorum ya yedikçe yiyorum
Feda olsun kızıma anası 250 kg olsun sorun yokAllah korusun kız, hafazanAllah
Gelsin löp löp etler
1 gr et 1000 ayıbı örtermiş felsefesi çok mantıklı bence
Bende kilodan dolayı catliycam diye taktım ya karnıma dün diyom ki ben anlamam valla oğlun yüzünden oluyor estetik olacamSürekli açım evde açım ben diye dolaşıyorum (3 tabak yemek yarım ekmek yedikten Sonra)
Eşime dedim doğumdan sonra spor salonu parası birde diyetisyen parası ayarla kocalık lazım olcak
Birde vinç bulursam tamamdır
B
Bende kilodan dolayı catliycam diye taktım ya karnıma dün diyom ki ben anlamam valla oğlun yüzünden oluyor estetik olacamoda diyor ki tmm söz ne istersen yapcam ama kilo aliyom diye oğlumu aç bırakma
Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Bir çocuk getiriyorsun dünyaya, bakacak/temel ihtiyaçlarını karşılayacak durumun yoksa o çocuğu dünyaya getirmek bana bencillik geliyor biraz. Bugün detaylı ultrasondur, yarın okul masrafıdır vs. Bunlarda biraz kendini sağlama alıp, öyle karar vermelisin çocuk dünyaya getirmeye bence...(yazdığın üzerine genel konuştum arada)Arkadaşlar herkesin 200 tl verecek gücü olmuyor zehranurhifa arkadaşı geçtim gerçekten kıt kanaat geçinen insanlar var napsinlar bu insanlar paraları yok diye çocuk getirmesinler mi ? Banada mantıksız geldi Devletin ücretli yapması . Yurt dışında hamilelere bebeklere bi okadar imkan tanınırken maalesef bizim ülkede hala durum böyle sağlık güvencesi olmayan hamilelere normalde gebelik takibi ücretsiz oluyor fakat buna her hastane uymuyor muayene bile ücretli oluyor arkadaşımın sağlık güvencesi yok devlete gitmesine rağmen hemen hemen benim kadar ücret ödüyor Allah herkese yardım etsin
Hey maşallahhhhhhhh. Bir yorum yapmak için erken bence. Allah tamamına erdirsin yemiden maşallah.Eki Görüntüle 2244928
Bu da benim hokka burunlu kızım kızlar,herşeyi iyi dedi doktor çok şükür, bir maşallah alırız teyzoşlar babasına benziyor dedi doktor ben de babasına benzettim bana döner mi ki ? tecrubelileri sorunun cevabına bekliyoruz efendim
Maşallah kuzuya. O ne demekmiş canım baktın mıBugün ayrıntılı ultrason girdik çok şükür bebegim in herşeyi normal. Cinsiyeti de sonu da öğrendik oğluşum olacak Allah nasip ederse. Ama bende sol uterin arter de artış izlendi yazılmış rapora.persembe goturucem sonuçları ama moralim bozuldu baya.
kokusunu hatırlamıyorum korkudan görür görmez şoka girdim ben zaten hastaneye gittikten sonrasını hatırlamıyorum çok zorduBenim çamasır suyu gibi kokuyordu. Ve cidden bardaktan bosalırcasına akıyor. Rengi seffaftı. Ama bazen kanama olunca pembe de oluyormus. Ya da bebek Kakasını yapınca yeşilimsi siyahımsı bir renk de oluyormus. Hepimizin bebişi saglıkla ve vaktinde gelsin inşallah.
su bardağıyla canımSu bardağıylamı canım bide nasıl sıkıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?