2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende yiyorum canım ama normal sanirım. Şimdi bebeklerimizde bizim yediklerimizden besleniyor ya çok garipsemiyorum bu sebeple. yiyorum tamam mı tıkabasa, bir saat sonra elim ayagim titriyor 24 saattir hiçbirşey yememişim gibi. Çok garip ayni zamanda da tatlı bir durum

Hey yavrum hey sen hiç reçel içmek istedin mi böyle bir yemek olamaz fil gibi olucaz bu gidişle ben ki çikolatanın yarısını yiyip yarısını buzdolabına koyan insandim şimdi gel.gor beni aşk neyledi

Günde normal zamanda yediklerimize ek ekstra 400 500 kalori yetişiyomuş
Ee ben +5000 kalori yiyorum
Asla kapılardan sığmicam canım

Vay arkadaş ne düzceymiş be valla içim sişti

başka bişey demek istemiyorum sonra banlanıyorum
biz o konuyu çoookktaaaan geçtik şekerim. Tavsiyem için şişmesin boşuna ban falan da yeme olur mu?

Hey yavrum hey sen hiç reçel içmek istedin mi böyle bir yemek olamaz fil gibi olucaz bu gidişle ben ki çikolatanın yarısını yiyip yarısını buzdolabına koyan insandim şimdi gel.gor beni aşk neyledi

Sürekli açım evde açım ben diye dolaşıyorum (3 tabak yemek yarım ekmek yedikten Sonra)
Eşime dedim doğumdan sonra spor salonu parası birde diyetisyen parası ayarla kocalık lazım olcak
Birde vinç bulursam tamamdır

Benım gıbı doymuyorum ya yedikçe yiyorum

B
Bende kilodan dolayı catliycam diye taktım ya karnıma dün diyom ki ben anlamam valla oğlun yüzünden oluyor estetik olacam oda diyor ki tmm söz ne istersen yapcam ama kilo aliyom diye oğlumu aç bırakma

B

Bende kilodan dolayı catliycam diye taktım ya karnıma dün diyom ki ben anlamam valla oğlun yüzünden oluyor estetik olacam oda diyor ki tmm söz ne istersen yapcam ama kilo aliyom diye oğlumu aç bırakma

Ey kocalar ey bedavadan baba oluyorlar
Yaparlar kız çocuklarımız gelsin de onlar da estetik diyetisyen lazer spor artık maddi boyutunu onlara havale ederiz

Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Bir çocuk getiriyorsun dünyaya, bakacak/temel ihtiyaçlarını karşılayacak durumun yoksa o çocuğu dünyaya getirmek bana bencillik geliyor biraz. Bugün detaylı ultrasondur, yarın okul masrafıdır vs. Bunlarda biraz kendini sağlama alıp, öyle karar vermelisin çocuk dünyaya getirmeye bence...(yazdığın üzerine genel konuştum arada)

Hey maşallahhhhhhhh. Bir yorum yapmak için erken bence. Allah tamamına erdirsin yemiden maşallah.
Maşallah kuzuya. O ne demekmiş canım baktın mı

kokusunu hatırlamıyorum korkudan görür görmez şoka girdim ben zaten hastaneye gittikten sonrasını hatırlamıyorum çok zordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…