- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
aynı dertten muzdaribim canım accayip mide yanması var bende deKızlar bir haftadır miğde yanması refluyle savaşıyorum hiç sanki migdem boğazıma kadar ateş dolu. Hiç birseyin faydası olmuyor. Ogunlerde Sadece Bir iki lokma ekmek yiyorum ama nafile onunla bile miğde çok kötü oluyor.su dahi içemez oldum
Önerisi olan varmı?????????
Acaba gerçekten oğlumun saçlarımı çıkıyor ki?
Bu kadar miğde yanmasına ac kalmaya bi kel gelsin isiracagim onun heryerinden .
Sana ve kuzuna da iyi geceler canımm ❤İyi geceler anneler ve kuzuları
Benim ilk hamileliğimde tek doz oldu.O zaman forumda da cok konusmustuk bazı yerlerde hep tek doz yapıyorlarmış bana da tek doz yaptılar.Simdi de hemsire 2 sene gecmesi gerekıyor tekrar yapmak için 22 ay geçmiş olacak ama yapalım biz dedi.29 nisana gün verdi.Doktora soracağım yıne de.Canım normal aşı takvimini uyguluyor doktor tek doz vuruldum dün bir sonraki 5. doz bir yıl sonra...
Moralin bozulmasın, benim de ilk gebelikte sağ ana arterde centiklenme vardı, soldaki kan akışı iyiydi bir çok riski var ama sıkı takip ile sorun yaşamazsın ins. bebegim de normal kilosunda dogdu..Bugün ayrıntılı ultrason girdik çok şükür bebegim in herşeyi normal. Cinsiyeti de sonu da öğrendik oğluşum olacak Allah nasip ederse. Ama bende sol uterin arter de artış izlendi yazılmış rapora.persembe goturucem sonuçları ama moralim bozuldu baya.
Benim iki sene bile degil 1.5 sene geçti hatta, şöyle soylim ekimde 4. doz zamani geldi hamile olduğumu ogrendim. Bekledim, bebek 5 aylik anca vuruldum 4. Dozu, en sonuncusu da 1 sene sonra.. Gecen oğlumla parkta oynarken ikimize de paslı çivi battı, baya panik oldum araştırdım o simdiye 4 kez tetenoz vurulmus ben de 3 vurulmusum. Tetenoz canlı asi olmadığı icin hem kadın dogumcu hem de sağlık ocağı vurulmamda sakınca olmadığını belirttiler sen de sorup kararını ona göre verirsin canım..Benim ilk hamileliğimde tek doz oldu.O zaman forumda da cok konusmustuk bazı yerlerde hep tek doz yapıyorlarmış bana da tek doz yaptılar.Simdi de hemsire 2 sene gecmesi gerekıyor tekrar yapmak için 22 ay geçmiş olacak ama yapalım biz dedi.29 nisana gün verdi.Doktora soracağım yıne de.
Gözün aydın canım, iki paşa birbirine can yoldaşı olurlarPazartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı kızlar..
5 aylık hamileyim 2. Defa gördüm bebişi şükürler olsun
Herşey yolunda, sağlıklı bi bebeğimiz var.
İlk ultrasonda 13. Haftada %70 kız demişti doktor..
Oğlumuz oluyor
37. Haftaya bir ultrason daha yazdı. Gidip de kız görür müyüz diyorum ama sanmıyorum pek..
2. Evladım da erkek oluyor nasipse..
Boyu 25 cm kilosu 360 gr. Herşey normaldi şükür. Rahim kanalım da uzun erken doğum görünmüyor gibi..
O andan beri tekmeleri azaldı güzel dürttük demek ki
İşte öyle bir şey
Teşekkür ederimm.. Yaşları yakın olduğu için bi erkek kardeş extra keyifli olcak oğlum için..Gözün aydın canım, iki paşa birbirine can yoldaşı olurlar
sizin ikinci de erkek mi? benim de ikinci gebeliğim ve ikincisi de birincisi gibi kızTeşekkür ederimm.. Yaşları yakın olduğu için bi erkek kardeş extra keyifli olcak oğlum için..
İnşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz bebişlerimize..
Evet canım bugün kesinleşti kızım olacak inşallah. Ben mağazada da bulabiliyorum çoğu şeyi bi kaç yerde var burda .Bende beğeniyorum ordaki eşyaları. Burda c&a da var orasida iyi .Seninki kiz Mi kesin mi oldu? Erkek icinde çok güzel şeyler var ama mağazada pek yoktu ama online çok güzel şeyler var hemde organic :) 10lu şey alıcam uzun kollu çıtçıtlı ama altı yok
Evet, nasipse erkek.. Araları yakın mı sizin de?sizin ikinci de erkek mi? benim de ikinci gebeliğim ve ikincisi de birincisi gibi kız
Aamin insaAllah. 3.5 yaşında kızım, ya sizin oğluşunuz kaç yaşında? :)Evet, nasipse erkek.. Araları yakın mı sizin de?
Sağlıkla gelsin kardeşler ☺
Geçen hafta 2 oldu.. Araları 2,5 yaş olacakAamin insaAllah. 3.5 yaşında kızım, ya sizin oğluşunuz kaç yaşında? :)
Canım hic birini görmedim şimdiye kadar. Lcwaikiki yok burda. Baska markalar var ama abimin eşi çok çabuk bozuluyor kumaşları demistiCanım Lc Waikiki bizde Londrada var ama online alımlarda kargo şansımız var.
Onun dışında Primark, M&S, Matalan, H&M benim favoriler. Oğlumda hepsini güvenle kullandık. İnşallah vardır orda..
Cevap yazdım mi valla bilmiyorum. Gözünaydin olsun saglikla al kucağına kızını inşallah:)Evet canım bugün kesinleşti kızım olacak inşallah. Ben mağazada da bulabiliyorum çoğu şeyi bi kaç yerde var burda .Bende beğeniyorum ordaki eşyaları. Burda c&a da var orasida iyi .
Bende o fiyata aldım canım. Bence en güzeli gidip yerinde incelemen. İyisi de var kötüsü de var. Demiri kumaşı kaliteli olanı da var olmayanı da var.Kizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Stres yapma canım inşallah sen kendine dikkat edersen bebiş te sabırla bekler umarimSağ olun kızlar. İnşallah sıkıntısız atlatirim. Şöyle bir 35. Haftaya kadar kalsa oğlumkötü düşünmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?