2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Geçmiş olsun canim

100-200 bişey arası değer ama beşik fiyatı vermeye hiç gerek yok bence tabi imkan meselesi

Yaa kıyamam bugün daha iyi olursun inşallah canım

Gözün aydın canım

Bebeği besleyen damar mis. Beslemezse gelişme geriliği olabiliyormus internetten baktım 24. Haftaya kadar olabiliyormus takip gerektirir diyo. Bilmiyorum perşembe öğrenicem artık. Inşallah geçici birseydir
inşallah geçicidir canım, duacınız..benim bi tanıdığın başına da geldi. doktor beslenmene çok dikkat et demişti ona. kilo bu durumu olumsuz etkilermiş. çok dikkat ediyordu bebiş premature olabilir bu durumdan dolayı demişti. şuan hala gebe inşallah sende o da sorumsuz bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız canım benim

Kizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Canım ben park yatak aldım alırken neye dikkat ettim gerçi bunlar sonradan da ilave ediliyor ama nebilim cibinliği var mı yan cepler çok işe yarıyor cepleri var mı sallanıyor mu? Bide dışının çok naylonsu görüntüsü olmamasına dikkat ettim

Maşallah kuzuna, Allah bağışlasın, bu sefer kesin dedi mi bari ona göre hazırlıklı olurdun :):) 37. haftada kız demesin de yeniden :)
Günaydın kızlar kimler işe geldi :)
ben ben ben

Kizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Ben buyuyen besik ve dolabini aldim. Ayrica park yatak kullanacagim orta boy olanlarindan. 2. bir besik almayacak.isen park.yatagi buyuk al derim en azindan baya bir.kullanir.

Yani maddiyata güven olmaz bi anda herseyini kaybedebilirsin paradan puldan önce en önemli şey evladını iyi yetiştiren ona kol kanat geren bir ebeveyn olmak
Maalesef bu dedikleriniz günümüzde pek işe yaramıyor. Evladını iyi yetiştirip, kol kanat germek, olması gereken bir şey zaten. Bu bir ayrıcalıkmış gibi gösterilmemeli. Çocuğunun doğumundan, kendi ayakları üstünde durana kadar olan hayatını garanti altına almak senin görevin. Maddiyatının değişiklik gösterecek risklerden uzak duracaksın demek ki. Ya da çocuğun için ayırdığın bütçeye kesinlikle dokunmayacaksın. Daha çok çalışıp, daha çok üreteceksin. Çocuk yetiştirmede duygusallığa yer yok diye düşünenlerdenim. Allah rızkını verir nasılsa deyip, aşkımızın meyvesi seremonilerine girmek bana romantik komediden başka bir şey gibi gelmiyor.

Canım ben ahşap 60*120 anne yanı beşik aldım
100-200 bişey arası değer ama beşik fiyatı vermeye hiç gerek yok bence tabi imkan meselesi
Ya bence imkandan ziyade tercih diyelim, imkanım var ama o paraya 3 4 aylığına değmez diyorum, tabi eğer uzun süre kullanılıyorsa bilemicem kuzum
Canım park yatağın hangi marka varsa fotoğrafı atar mısın

görmene sevindim canım :) rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Vallahi canım benim bizim zamanımız da annelerimiz altımıza bağlayacak bez bile bulamazlarmış . Ama bak açlıktanda ölmedik parasızlıktan da serseri olmadık elhamdülillah devlet okullarında eğitim aldık Ben kreş öğretmeni oldum Ablam Fen öğretmeni Erkek kardeşimde henüz üniversiteye hazırlanıyor .Ve affınız ola sadece örnek olsun diye söylüyorum şuan herşeyi alicak kadar imkanımız var ama hiçbirseyin eskisi gibi tadı yok :) Demem o ki maddiyatın hiçbir şekilde önemi olduğunu sanmıyorum önemli olan aile bağları yetiştirme şekli ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…