Geçmiş olsun canimBu arada 2. Doz aşıyı oldum az önce. Bu öncekinden daha çok acitti valla. Ağrısı daha çok olacak dedi ebe hanım günde 3 defa Parol icebilirsin rahatlatır hatta iç yani dedi. Oradan da aile hekimime göründüm boğaz ağrısı için o da grip olmuşsun. Bol bol ılık su ve Parol iç dedi. Başka bişey veremem ısrar etme dedi hatta :)) bende dedim ki bu gecirmiyor ben her ay bu problemi yaşıyorum sürekli nüksediyor. O da doğunca poposunu ısırır intikamını alırsın dedi ilaç vermedi
100-200 bişey arası değer ama beşik fiyatı vermeye hiç gerek yok bence tabi imkan meselesiKızlar maşallah bebiklerimiz günden güne büyüyorbenim de Aybalamın hareketleri artık dışarıdan görünüyor çok komik oluyor bi yerde otururken falan bu arada indirim demişken,, sizce anakucağı (evtipi) kaç aya kadar kullanılır? 600 800 TL gibi bir fiyat vermeye değer mi kafamda deli sorular
Yaa kıyamam bugün daha iyi olursun inşallah canımKızlar ben artık bel, sırt, hemoroid ağrısı/kanaması vs. Onları geçtim. Dün akşam göğüs kafesime bir sancı girdi, fekaket bişi. Ağlasan fayda yok, yürüsen yok, pozisyon değiştirsen yok. Sanırım üstteki bebiş bi tarafını dayadı kemiğime. Manyak bir acıydı ama kimse de bişi yapamazdı maalesef. En son gözümde yaş, kocamın elini tutup sızmışım yorgunluktan :))
Adı neydi çantanın canımGüle güle kullan canım sağlıkla inşallahhh
Amin inşallah..Teşekkür ederimm.. Yaşları yakın olduğu için bi erkek kardeş extra keyifli olcak oğlum için..
İnşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz bebişlerimize..
Gözün aydın canımBenimde bugün detaylı ultrasonum vardı çok şükür herşey yolunda .Vajina ağrısını sordum doktora normal dedi rahim büyüdüğü için oluyormuş magnezyum iyi gelir dedi .rahim uzunluğunu ölçtü iyidi .
Bebiş cinsiyetini gösterdi sonunda kızım olacak hislerim doğru çıktı:)
My valice bebek bakım çantasıAdı neydi çantanın canım
inşallah geçicidir canım, duacınız..benim bi tanıdığın başına da geldi. doktor beslenmene çok dikkat et demişti ona. kilo bu durumu olumsuz etkilermiş. çok dikkat ediyordu bebiş premature olabilir bu durumdan dolayı demişti. şuan hala gebe inşallah sende o da sorumsuz bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız canım benimBebeği besleyen damar mis. Beslemezse gelişme geriliği olabiliyormus internetten baktım 24. Haftaya kadar olabiliyormus takip gerektirir diyo. Bilmiyorum perşembe öğrenicem artık. Inşallah geçici birseydir
İnşallah canım teşekkür ederim.Stres yapma canım inşallah sen kendine dikkat edersen bebiş te sabırla bekler umarim
Canım ben park yatak aldım alırken neye dikkat ettim gerçi bunlar sonradan da ilave ediliyor ama nebilim cibinliği var mı yan cepler çok işe yarıyor cepleri var mı sallanıyor mu? Bide dışının çok naylonsu görüntüsü olmamasına dikkat ettimKizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Günaydın canım malesef benGünaydın kızlar kimler işe geldi :)
Ben malesefGünaydın kızlar kimler işe geldi :)
Maşallah kuzuna, Allah bağışlasın, bu sefer kesin dedi mi bari ona göre hazırlıklı olurdun :):) 37. haftada kız demesin de yeniden :)Pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı kızlar..
5 aylık hamileyim 2. Defa gördüm bebişi şükürler olsun
Herşey yolunda, sağlıklı bi bebeğimiz var.
İlk ultrasonda 13. Haftada %70 kız demişti doktor..
Oğlumuz oluyor
37. Haftaya bir ultrason daha yazdı. Gidip de kız görür müyüz diyorum ama sanmıyorum pek..
2. Evladım da erkek oluyor nasipse..
Boyu 25 cm kilosu 360 gr. Herşey normaldi şükür. Rahim kanalım da uzun erken doğum görünmüyor gibi..
O andan beri tekmeleri azaldı güzel dürttük demek ki
İşte öyle bir şey ♥
ben ben benGünaydın kızlar kimler işe geldi :)
Ben buyuyen besik ve dolabini aldim. Ayrica park yatak kullanacagim orta boy olanlarindan. 2. bir besik almayacak.isen park.yatagi buyuk al derim en azindan baya bir.kullanir.Kizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Ben gezmeye gidecegimGünaydın kızlar kimler işe geldi :)
Maalesef bu dedikleriniz günümüzde pek işe yaramıyor. Evladını iyi yetiştirip, kol kanat germek, olması gereken bir şey zaten. Bu bir ayrıcalıkmış gibi gösterilmemeli. Çocuğunun doğumundan, kendi ayakları üstünde durana kadar olan hayatını garanti altına almak senin görevin. Maddiyatının değişiklik gösterecek risklerden uzak duracaksın demek ki. Ya da çocuğun için ayırdığın bütçeye kesinlikle dokunmayacaksın. Daha çok çalışıp, daha çok üreteceksin. Çocuk yetiştirmede duygusallığa yer yok diye düşünenlerdenim. Allah rızkını verir nasılsa deyip, aşkımızın meyvesi seremonilerine girmek bana romantik komediden başka bir şey gibi gelmiyor.Yani maddiyata güven olmaz bi anda herseyini kaybedebilirsin paradan puldan önce en önemli şey evladını iyi yetiştiren ona kol kanat geren bir ebeveyn olmak
Canım ben ahşap 60*120 anne yanı beşik aldımKizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Ya bence imkandan ziyade tercih diyelim, imkanım var ama o paraya 3 4 aylığına değmez diyorum, tabi eğer uzun süre kullanılıyorsa bilemicem kuzum100-200 bişey arası değer ama beşik fiyatı vermeye hiç gerek yok bence tabi imkan meselesi
Canım park yatağın hangi marka varsa fotoğrafı atar mısınCanım ben park yatak aldım alırken neye dikkat ettim gerçi bunlar sonradan da ilave ediliyor ama nebilim cibinliği var mı yan cepler çok işe yarıyor cepleri var mı sallanıyor mu? Bide dışının çok naylonsu görüntüsü olmamasına dikkat ettim
görmene sevindim canım :) rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahPazartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı kızlar..
5 aylık hamileyim 2. Defa gördüm bebişi şükürler olsun
Herşey yolunda, sağlıklı bi bebeğimiz var.
İlk ultrasonda 13. Haftada %70 kız demişti doktor..
Oğlumuz oluyor
37. Haftaya bir ultrason daha yazdı. Gidip de kız görür müyüz diyorum ama sanmıyorum pek..
2. Evladım da erkek oluyor nasipse..
Boyu 25 cm kilosu 360 gr. Herşey normaldi şükür. Rahim kanalım da uzun erken doğum görünmüyor gibi..
O andan beri tekmeleri azaldı güzel dürttük demek ki
İşte öyle bir şey ♥
Vallahi canım benim bizim zamanımız da annelerimiz altımıza bağlayacak bez bile bulamazlarmış . Ama bak açlıktanda ölmedik parasızlıktan da serseri olmadık elhamdülillah devlet okullarında eğitim aldık Ben kreş öğretmeni oldum Ablam Fen öğretmeni Erkek kardeşimde henüz üniversiteye hazırlanıyor .Ve affınız ola sadece örnek olsun diye söylüyorum şuan herşeyi alicak kadar imkanımız var ama hiçbirseyin eskisi gibi tadı yok :) Demem o ki maddiyatın hiçbir şekilde önemi olduğunu sanmıyorum önemli olan aile bağları yetiştirme şekli ...Maalesef bu dedikleriniz günümüzde pek işe yaramıyor. Evladını iyi yetiştirip, kol kanat germek, olması gereken bir şey zaten. Bu bir ayrıcalıkmış gibi gösterilmemeli. Çocuğunun doğumundan, kendi ayakları üstünde durana kadar olan hayatını garanti altına almak senin görevin. Maddiyatının değişiklik gösterecek risklerden uzak duracaksın demek ki. Ya da çocuğun için ayırdığın bütçeye kesinlikle dokunmayacaksın. Daha çok çalışıp, daha çok üreteceksin. Çocuk yetiştirmede duygusallığa yer yok diye düşünenlerdenim. Allah rızkını verir nasılsa deyip, aşkımızın meyvesi seremonilerine girmek bana romantik komediden başka bir şey gibi gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?