- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Canım ben ahşap 60*120 anne yanı beşik aldım Eki Görüntüle 2245105
Ya bence imkandan ziyade tercih diyelim, imkanım var ama o paraya 3 4 aylığına değmez diyorum, tabi eğer uzun süre kullanılıyorsa bilemicem kuzum
Canım park yatağın hangi marka varsa fotoğrafı atar mısın
Kaca aldin canim birde fotografi var mi nettenCanım ben park yatak aldım alırken neye dikkat ettim gerçi bunlar sonradan da ilave ediliyor ama nebilim cibinliği var mı yan cepler çok işe yarıyor cepleri var mı sallanıyor mu? Bide dışının çok naylonsu görüntüsü olmamasına dikkat ettim
Park yatagin nasil canim fotosu var mi birde ne kadarBen buyuyen besik ve dolabini aldim. Ayrica park yatak kullanacagim orta boy olanlarindan. 2. bir besik almayacak.isen park.yatagi buyuk al derim en azindan baya bir.kullanir.
Günaydın, hadi bakalım kızınla hasret gider, detayları bize de yaz :)günaydın kızlar
bugün kontrol günü kızımı görmeye gidiyoreeee
Saryacıma katılıyorum boşverin dünyaya sağlıkla gelsinler de gerisi bir şekilde yoluna girecek :) birbirimizi kırmaya ne gerek var.Kızlar sakin sakin :):)
Hiçbirimiz bir diğerimizden daha iyi anne değil, daha iyi uzman değil, daha iyi insan değil.
Herkes biricik.
Kırmanın, kırılmanın çok da anlamı yok.
Her birimiz fazlaca hassasız, gelin bir olalım, kişisel tartışmalara girmeyelim.
oh süper sağlıklıca gör kızını özlem gider :) ben de cumartesi göreceğim inşallah oğluşumu.günaydın kızlar
bugün kontrol günü kızımı görmeye gidiyoreeee
Noldu kız okuyamadımBiz kimiz de dogumundan yetidkinligine kadar hayatını garantiye alicaz ya rabbi ne büyük konuşmalar bunlar tuylerim diken diken oldu. Tüm kainat doğar büyür ürer. Milyarlarca yıldır olup bittiği gibi. Bebek meselesi de tüm evrende zerre yer tutan bir meseledir. Böyle laflar o kadar sakıncalı ve o kadar ham ki!
Kızlar sakin sakin :):)
Hiçbirimiz bir diğerimizden daha iyi anne değil, daha iyi uzman değil, daha iyi insan değil.
Herkes biricik.
Kırmanın, kırılmanın çok da anlamı yok.
Her birimiz fazlaca hassasız, gelin bir olalım, kişisel tartışmalara girmeyelim.
Yine bir üstten bakma vakıası yine bir en iyi bilirim konuşmaları canım. Durup durup bir patlıyor bu topikte böyle şeyler.Noldu kız okuyamadım
C&a çok güzeldi ya kızıma güzel şeyler almıştım sonra kapandiEvet canım bugün kesinleşti kızım olacak inşallah. Ben mağazada da bulabiliyorum çoğu şeyi bi kaç yerde var burda .Bende beğeniyorum ordaki eşyaları. Burda c&a da var orasida iyi .
Park yatagimi ablam verecek canim ben.almadim henuz getirmedi ama cok buyuk degil 9 ay en.fazla 10 aya kadar kullanabilir. Onu.rahatlikla odadan gerekirse odaya tasimak icin istedim. Ama boyutuna gore fiyati degisiyo canim. Sen once suna.karar ver canim ona.gore al. Mesela ne kadar zamana kadar yatirabilirim besiginde. Kimisi baya buyuk aliyo uzun sure kullanmak icinPark yatagin nasil canim fotosu var mi birde ne kadar
bennnnGünaydın kızlar kimler işe geldi :)
Bende de sol arterde çentik var bakalım inş sorun yasamayizMoralin bozulmasın, benim de ilk gebelikte sağ ana arterde centiklenme vardı, soldaki kan akışı iyiydi bir çok riski var ama sıkı takip ile sorun yaşamazsın ins. bebegim de normal kilosunda dogdu..
Pazartesi ayrıntılı ultrasonumuz vardı kızlar..
5 aylık hamileyim 2. Defa gördüm bebişi şükürler olsun
Herşey yolunda, sağlıklı bi bebeğimiz var.
İlk ultrasonda 13. Haftada %70 kız demişti doktor..
Oğlumuz oluyor
37. Haftaya bir ultrason daha yazdı. Gidip de kız görür müyüz diyorum ama sanmıyorum pek..
2. Evladım da erkek oluyor nasipse..
Boyu 25 cm kilosu 360 gr. Herşey normaldi şükür. Rahim kanalım da uzun erken doğum görünmüyor gibi..
O andan beri tekmeleri azaldı güzel dürttük demek ki
İşte öyle bir şey ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?