2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hayatın bir matematiginin olduğunu düşünmek ben tüm sayıları yerine doğru şekilde koyarsam sıkıntı beni bulmaz denklemi doğru kurarsam diye materyalist düşünmek rahmet tokadı yakındır demektir :) Kaza da vardır kaderde imtihanda biz bir hiciz. Yok birikimmis de yok hesaplamaymis da yok onun butcesiymis de. Hepsi tirt. Herkes yalnızca bir zerre.

Biz kimiz de dogumundan yetidkinligine kadar hayatını garantiye alicaz ya rabbi ne büyük konuşmalar bunlar tuylerim diken diken oldu. Tüm kainat doğar büyür ürer. Milyarlarca yıldır olup bittiği gibi. Bebek meselesi de tüm evrende zerre yer tutan bir meseledir. Böyle laflar o kadar sakıncalı ve o kadar ham ki!

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20190313-104518.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 30
Kaca aldin canim birde fotografi var mi netten

Duramicam sanırım. Elbette herkes kendi çocuğuna iyi imkanlar sağlamak ister. Güzel okullarda okusun güzel giyinsin güzel yetişsin iyi kurslarda eğitimini alsın iyi bir geleceği olsun. Bazen naparsak yapalım çocuklarda bir ''birey'' olduğu zaman yollarını kendi çiziyolar. Varlık yokluk meselesi değil bu. Çok zengin her imkanı bulmuş ailelerin çocukları bir hiç oluyo görüyoruz. İmkansızlıktan yazılı defteri silip silip tekrar yazarak arşa çıkan çocuklarda var.
Özel olan bir bebek dünyaya getiricez imkanların doğrultusunda yetiştiricez biraz kader biraz çaba kendileri bir birey olup dünyaya kendi geleceklerine faydalı olurlarsa ne ala.
Boş ve büyük konuşmak yersiz gereksiz.

Saryacıma katılıyorum boşverin dünyaya sağlıkla gelsinler de gerisi bir şekilde yoluna girecek :) birbirimizi kırmaya ne gerek var.

Noldu kız okuyamadım

İşte sorunda bu herkesin çocuğu biricik insanları maddiyatla onla bunla vurmak ne kadar doğru? Veya yarın kimin ne olcağı belli değilken bişeyleri bu doğru bu yanlış demek ?
Durumu olsun olmasın herkesin evlat sahibi olma hakkı var canım. Yaradan vermiş kimse yargılayamaz böyle şeyleri görünce kayıtsız kalamıyorum basıyolar bana
Rızkı Rabbim vericek kulu kim oluyomuş

Evet canım bugün kesinleşti kızım olacak inşallah. Ben mağazada da bulabiliyorum çoğu şeyi bi kaç yerde var burda .Bende beğeniyorum ordaki eşyaları. Burda c&a da var orasida iyi .
C&a çok güzeldi ya kızıma güzel şeyler almıştım sonra kapandi

Park yatagin nasil canim fotosu var mi birde ne kadar
Park yatagimi ablam verecek canim ben.almadim henuz getirmedi ama cok buyuk degil 9 ay en.fazla 10 aya kadar kullanabilir. Onu.rahatlikla odadan gerekirse odaya tasimak icin istedim. Ama boyutuna gore fiyati degisiyo canim. Sen once suna.karar ver canim ona.gore al. Mesela ne kadar zamana kadar yatirabilirim besiginde. Kimisi baya buyuk aliyo uzun sure kullanmak icin

Moralin bozulmasın, benim de ilk gebelikte sağ ana arterde centiklenme vardı, soldaki kan akışı iyiydi bir çok riski var ama sıkı takip ile sorun yaşamazsın ins. bebegim de normal kilosunda dogdu..
Bende de sol arterde çentik var bakalım inş sorun yasamayiz

Canımm çok tebrik ederim 2 erkek annesi ilerde duble kaynana olucaksın desene
Sağlıkla gelsin minişin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…