2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben uzun sure kendi odamda yatirmayi dusunmuyorum bir.sure sonra.odasina gecirecegim icin buyuyen besik tercih ettim. Ve dolapta cok lazim oluyo bebeklerin esyalari cok.oluyo ondan almisken oyle almak istedim.Buyuk Park yataklarda cokta ucuz olmuyo. Yengem 4 yil once 680 e.almisti ama baya buyuktu uzun sure.kullanmak icin

Görüşüne katılıyorum

Bir de kızlar bir fikir ayrılığı çıkıp iki insan konuşurken tartışırken neden şikayet ediyosunuz yönetime ? ben onu anlamıyorum benim olayımda aynı şey oldu
onlar konuşup anlaştılar ikiside ban yemiş
forumu sürekli takip edip her mesajı kontrol etmeleri imkansız birileri şikayet ediyor. O insanlar etmiyosa başkasına noluyo anlamıyorum.
(hdou4225 ve zehranurhifa için söylüyorum )

Eskiden gerçekten öyleydik. Sokaklar bizim, dizlerim kan içinde salçalı ekmeklerle büyüdük. Ben de orta halli bir ailenin kızıyım ve ben de devlet üniversitesine gittim. İnanın şu an arkadaşlarımın çocuklarına, yeğenlerime bakıyorum, bizim zamanımızda ki gibi değil hiçbir şey. Sevgi, aile bağı aynı ama maddiyat maalesef çocuk yetiştirmede çok önemli hale geldi. Bizim zamanımızda kaç tane kolej vardı? Şu an devlet okuluna çocuğumu göndermek istemem açıkçası. Keşke eskisi gibi kalsaydık ama maalesef..

Haklısın canım bende devlette yaptırdım önceden randevu alman gerekiyordu sanırım devlet hastaneleri ücret almıyor ayrıca düşük gelirli de olsak üst seviyede olsak hepimiz için evlat en kıymetli varlık hepimiz elimizden geldiğince sağlıklı karakterli bireyler yetiştirmek isteriz en önemlisi de budur

Bende seninle aynı düşüncedeyim canım 10 ay 1 sene benimle kalsın sonra odasına geçiricem büyüyen beşik alıcam 3 kapılı gardrop ve şifonyer
nasip olurda ikinci çocuk olursa rahat rahat kullansınlar diye.
Sadece park yatak yerine sepet beşik düşünüyorum kendi odama o kadar.

Cumartesi şeker yükleme testini yaptıracagım,75 gramlik olani
Bana da 75 ml olandan verdi. Ailemde seker.hastasi var diye. Saat.kactan itibaren bir sey yememek lazim canim. Benim o an bir seyler araya girdi soramadim doktorumda unuttu sanirim

Rea
Kaca aldin canim birde fotografi var mi netten
Resmini attım canım ben 500 e aldım ama şuan 360 TL hepsiburda da ben bunun lacivertini aldım gelince kurduk çokda güzel duruyor ve sağlam yorumları okursan alanlarda aynısını yazmış

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20190313-104518.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 28

Ben henüz 32 yaşındayım. Eşekler gibi çalışıyorum. Eşim de öyle. Daha iyi olalım, kendimizi yetiştirelim diye uğraşıyoruz. Çocuk yapmaya 6 yıl sonra karar verdik. Çünkü geleceğimizi anca garanti altına aldık ve bir yerlere geldik. Ben anne babasını trafik kazasında kaybetmiş biriyim ve kaderi en kötü tecrübe edenlerdenim. Demem o ki, sizin Allah Korusun dediğiniz şeyleri ben yaşamış bulunmaktayım. Söylediğim hiçbir şeyi de sakıncalı bulmuyorum. Önce istediğin hayat için mücadele edeceksin, daha sonrasında sonucunu Allah'a bırakacaksın diye düşünenlerdenim. Çocuğumun hayatını maddi açıdan rahat edeceği şekilde şekillendirmek bizim elimizde. Kendinizi bu kadar küçümsemeyin derim arkadaşım. Allah gönlüne göre versin

Şimdi yazdiginizla o yazdiginiz arasında dağlar kadar fark görüyorum. Bu dediklerinizi bende onaylıyorum . Küçüklük meselesine gelince de ben küçüğüm arkadaşım. İcimle disimla. Yalnızca çaba gosterebilirim. bunun dışında kazanmak da kaybetmek de elimde irademde değil.

Başın sağ olsun bu arada.

3. Bir eleştiri de bebek yetiştirirken duygusallığa yer olmadığını düşünmek. Siz bir robot üretin emredin yapsın o zaman. Bebegin duygudan başka neye ihtiyacı var ki ?
Benimle kavga eder gibi konuşmanıza hiç gerek yok aslında, niye bu kadar sinirlendiniz? Çocuklarımız akran olacak. Herkes kendi bildiği gibi büyütecek. Hangisi doğru, bunu ise çocuklarımız gösterecek. Boşuna bana yüklenmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…