- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yanlış olan ne biliyor musunuz ? Aslında iyi niyetlisiniz ama konulara çok bodoslama giriş yapıyorsunuz . Karşıda ki ne hisseder ne düşünür imkanı var mı yok mu diye düşünmeden pat pat pat içimden geçenleri soyleyivereyim diyorsunuz. Bu da biz de gerginlik yaratıyor. Bunu daha önce de yaptınız.Benimle kavga eder gibi konuşmanıza hiç gerek yok aslında, niye bu kadar sinirlendiniz? Çocuklarımız akran olacak. Herkes kendi bildiği gibi büyütecek. Hangisi doğru, bunu ise çocuklarımız gösterecek. Boşuna bana yüklenmeyin derim.
Ah ah keşke herkes aynı empatiye sahip olabilse, dünya daha yaşanılır bir yer olur en azından yavrularımız için :)İşte sorunda bu herkesin çocuğu biricik insanları maddiyatla onla bunla vurmak ne kadar doğru? Veya yarın kimin ne olcağı belli değilken bişeyleri bu doğru bu yanlış demek ?
Durumu olsun olmasın herkesin evlat sahibi olma hakkı var canım. Yaradan vermiş kimse yargılayamaz böyle şeyleri görünce kayıtsız kalamıyorum basıyolar bana
Rızkı Rabbim vericek kulu kim oluyomuş
compengciğim Allah seni inandırsın bebeklere çikolata bakıyordum az önce hacı şeriften :):):)Kızlar yine alışveriş krizi tuttu artık en zevkli kısıma geçmek istiyorum ama daha erkennnn :)))
Dediğim gibi dediklerinde bi yere kadar haklısın , Senin kendini geliştirip bir seyleri üstesinden gelme imkanın olmuş ama herkes de bu mümkün olmuyor maalesef dünyaya çocuk getirmekte herkesin hakkı sadece maddi durumu elverişli insanlar getirmeli diye sınıftandirmamalisin .Ve unuttuğun bir şey var hiçbir şeyin garantisi yok . O yüzden şimdiden ölçüp biçmen ve herzaman hayatına bu şekilde devam edecekmiş gibi düşünmen çok yanlış Büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız :)Eskiden gerçekten öyleydik. Sokaklar bizim, dizlerim kan içinde salçalı ekmeklerle büyüdük. Ben de orta halli bir ailenin kızıyım ve ben de devlet üniversitesine gittim. İnanın şu an arkadaşlarımın çocuklarına, yeğenlerime bakıyorum, bizim zamanımızda ki gibi değil hiçbir şey. Sevgi, aile bağı aynı ama maddiyat maalesef çocuk yetiştirmede çok önemli hale geldi. Bizim zamanımızda kaç tane kolej vardı? Şu an devlet okuluna çocuğumu göndermek istemem açıkçası. Keşke eskisi gibi kalsaydık ama maalesef..
Aslında aynı şeyleri farklı ve daha net cümlelerle anlattım ama biraz itici oldu sanırım. Şımarıklıktan değil, yaşanmışlıktan konuşuyorum. Geleceğe daha gerçekçi bakmam belki de bu nedenle. Ayrıca sevgili @Meylen arkadaşım, lütfen alttan alta beni iğneleyip durma. Boş ve yersiz konuştuğumu düşünmüyorum. Yaşça da senden büyüğüm. Hiç gerek yok inan. SevgilerŞimdi yazdiginizla o yazdiginiz arasında dağlar kadar fark görüyorum. Bu dediklerinizi bende onaylıyorum . Küçüklük meselesine gelince de ben küçüğüm arkadaşım. İcimle disimla. Yalnızca çaba gosterebilirim. bunun dışında kazanmak da kaybetmek de elimde irademde değil.
Valla erkende degil canim bir seylerden baslamak lazim. Son zamanlara birakmak zor.olur benceKızlar yine alışveriş krizi tuttu artık en zevkli kısıma geçmek istiyorum ama daha erkennnn :)))
Sabah aç karnına gideceksın sadece önceki akşamdan şekerli şeyler çok tüketme.Bana da 75 ml olandan verdi. Ailemde seker.hastasi var diye. Saat.kactan itibaren bir sey yememek lazim canim. Benim o an bir seyler araya girdi soramadim doktorumda unuttu sanirim
Ah ah keşke herkes aynı empatiye sahip olabilse, dünya daha yaşanılır bir yer olur en azından yavrularımız için :)
Yozlaşıyoruz maalesef, her geçen gün daha da maddeci oluyoruz.
Neticesinde kişiler de düşüncelerini ifade özgürlüğünü kullanıyor, onaylamasak da bununla birlikte yaşamalıyız.
Hep söylüyorum biz farklılıklarımızla güzeliz.
Ortak payda hep bulunur, bulunmalı..
Küçük yaramaz kuzun napıyor sen onu söyle, boş verelim bu tatsız meseleyi
compengciğim Allah seni inandırsın bebeklere çikolata bakıyordum az önce hacı şeriften :):):)
Canım benim de bazen çok oluyor, akşamları özellikle ama zaten o kadar çok ağrım var ki hangi birine yetişim diye bıraktım kendimiKızlar bir haftadır miğde yanması refluyle savaşıyorum hiç sanki migdem boğazıma kadar ateş dolu. Hiç birseyin faydası olmuyor. Ogunlerde Sadece Bir iki lokma ekmek yiyorum ama nafile onunla bile miğde çok kötü oluyor.su dahi içemez oldum
Önerisi olan varmı?????????
Acaba gerçekten oğlumun saçlarımı çıkıyor ki?
Bu kadar miğde yanmasına ac kalmaya bi kel gelsin isiracagim onun heryerinden .
Valla sen iyisin yine ben şimdiden 10 kilo aldımCumartesi görcez bebişim evde tartılmıyorumama bence en az 5 aldım gibi
Sanki onceki gun belli bir saatten sonra hic bir sey yememek lazimdi 8 den.sonra miydi yanlis hatirlamiyo isemSabah aç karnına gideceksın sadece önceki akşamdan şekerli şeyler çok tüketme.
Ben heyecandan her şeyi geçen ay hallettim şimdi ozeniyorum tekrardan ne alsam ki diye :)) kendime pijama bakayım bari onu son ay alicam bedenime göre :)Buyuyen besiklerde.sifonyerine bile gerek kalmiyo sonra bazays
Valla erkende degil canim bir seylerden baslamak lazim. Son zamanlara birakmak zor.olur bence
ben seni iğnelemedim önümüzü görebiliyo muyuz ? hayır ilerisi için helede konu bebekse birikim ve maddiyat hazırlıklar çalışmalar düşünceler her ne olursa olsun boş ve büyük konuşmaktır buda gereksiz bişey çünkü bebekler büyüyüp kendi birey olduklarında malesef ipi olmuyo tutasın.Aslında aynı şeyleri farklı ve daha net cümlelerle anlattım ama biraz itici oldu sanırım. Şımarıklıktan değil, yaşanmışlıktan konuşuyorum. Geleceğe daha gerçekçi bakmam belki de bu nedenle. Ayrıca sevgili @Meylen arkadaşım, lütfen alttan alta beni iğneleyip durma. Boş ve yersiz konuştuğumu düşünmüyorum. Yaşça da senden büyüğüm. Hiç gerek yok inan. Sevgiler
Valla sen iyisin yine ben şimdiden 10 kilo aldım
Haklısınız :) Bu da benim fikrim ve ben de böyle bir insanım diye düşünüp, her şeyi söylemeyi kendimde hak görüyorum. Bir de fikir beyan ederken pek kibar değilim doğrudur :)Yanlış olan ne biliyor musunuz ? Aslında iyi niyetlisiniz ama konulara çok bodoslama giriş yapıyorsunuz . Karşıda ki ne hisseder ne düşünür imkanı var mı yok mu diye düşünmeden pat pat pat içimden geçenleri soyleyivereyim diyorsunuz. Bu da biz de gerginlik yaratıyor. Bunu daha önce de yaptınız.
compengciğim Allah seni inandırsın bebeklere çikolata bakıyordum az önce hacı şeriften :):):)
ay bir de o var dimi hazırlıkla bayağı uzun sürecek anlaşılan :) ayrıntılı ultrasona bir girelim de sağ salim inşallah
Buyuyen besiklerde.sifonyerine bile gerek kalmiyo sonra bazays
Valla erkende degil canim bir seylerden baslamak lazim. Son zamanlara birakmak zor.olur bence
Yok canım geçtiğimiz 4 haftadan beri 5 kilo demek istedim
57 ile kaldım zaten en son 61dimbakalım kaç çıkıcak
:):) 30 cm boyuyla diyor ya çok güldüm :):)hareketleri cılız ve azinat etti bebe 30 cm boyuyla bana kafa tutuyo resmen
Veririz kuzum hey yavrum hey canlı büyütüp dünyaya getiriyoruz insan üretiyoruz onu mu yapamicazDoğumdan sonra hemen veririz dimi ? Yiyelim dimi ? Bişey olmaz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?