- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Bende 57 le kaldım şuan 67 yim fakat çevreme 10 kilo aldım diyince inanmıyor çünkü sadece karnım çok çıktı onun haricinde pek farkım yokYok canım geçtiğimiz 4 haftadan beri 5 kilo demek istedim
57 ile kaldım zaten en son 61dimbakalım kaç çıkıcak
Açıkçası ben de onu bekledim, Cumayı atlatayım ben de önümüzdeki ay almaya başlayacağım, yoksa çok sıkışacağız :):) Herhaftasonu detaylı ultrasonum var canım onu bekleyeyim diyorum. 6.aydan sonra yavaş yavaş alırım inşallah.
çok ısırıcam çok kötü bileniyorum:):) 30 cm boyuyla diyor ya çok güldüm :):)
Yaa aşk olsun ben şimdi sınıf ayrımı yapıp, maddi gücü olmayan çocuk yapmasın mı dedim? Nasıl böyle bir şey düşünürsünüz? Ben sadece çocuk yapmak büyük sorumluluk, Allah rızkını verir deyip yan gelip yatmamak lazım diyorum. Yapmayın lütfenDediğim gibi dediklerinde bi yere kadar haklısın , Senin kendini geliştirip bir seyleri üstesinden gelme imkanın olmuş ama herkes de bu mümkün olmuyor maalesef dünyaya çocuk getirmekte herkesin hakkı sadece maddi durumu elverişli insanlar getirmeli diye sınıftandirmamalisin .Ve unuttuğun bir şey var hiçbir şeyin garantisi yok . O yüzden şimdiden ölçüp biçmen ve herzaman hayatına bu şekilde devam edecekmiş gibi düşünmen çok yanlış Büyük lokma ye büyük konuşma demiş atalarımız :)
Sen de erkenden bitirmissinBen heyecandan her şeyi geçen ay hallettim şimdi ozeniyorum tekrardan ne alsam ki diye :)) kendime pijama bakayım bari onu son ay alicam bedenime göre :)
heh benimde tahminim 66 67 oldum gibi geliyorBende 57 le kaldım şuan 67 yim fakat çevreme 10 kilo aldım diyince inanmıyor çünkü sadece karnım çok çıktı onun haricinde pek farkım yok
at kız sen geliyorum birazdanHadi foto atalım da birbirimize moral verelimçok zayifsin kız diyelim
Bende detaylidan sonra almaya basladimAçıkçası ben de onu bekledim, Cumayı atlatayım ben de önümüzdeki ay almaya başlayacağım, yoksa çok sıkışacağız :):) Herşeyden 2 tane
İşte sorunda bu herkesin çocuğu biricik insanları maddiyatla onla bunla vurmak ne kadar doğru? Veya yarın kimin ne olcağı belli değilken bişeyleri bu doğru bu yanlış demek ?
Durumu olsun olmasın herkesin evlat sahibi olma hakkı var canım. Yaradan vermiş kimse yargılayamaz böyle şeyleri görünce kayıtsız kalamıyorum basıyolar bana
Rızkı Rabbim vericek kulu kim oluyomuş
Kızlar siz onu ya da beni eleştirirken, aynı şeyi siz de yapıyorsunuz aslında. O da kendi fikrini söylemiş sizin gbi ama basıyolar bana, bu ne biçim konuşmalar dememiş. Sadece Yaradan vermiyor çocuğu, sen korunmuyorsun, akabinde çocuk oluyor.Ben de imkanı hiç olmayan, çocuk doğurmadan önce düşünmeli, planlamasını ona göre yapmalı, çocuk büyük sorumluluktur diyorum ve diyeceğim. Nokta. Bu da benim düşüncem.Yine bir üstten bakma vakıası yine bir en iyi bilirim konuşmaları canım. Durup durup bir patlıyor bu topikte böyle şeyler.
Ay hadi inşallahheh benimde tahminim 66 67 oldum gibi geliyorcumartesi yazıcam arkandayım geliyorum arkadaşım
kolay gelsin canım sağlıklı olsun da kuzular hepsi alınır :)) ikiz kendiliğinden mi oldu kuzum ?Açıkçası ben de onu bekledim, Cumayı atlatayım ben de önümüzdeki ay almaya başlayacağım, yoksa çok sıkışacağız :):) Herşeyden 2 tane
Allah sağlık versin, diğer harcamalar için birikim yapabilirsin. Sen de çalışıyorsun, kenara atmıyor musun hiç? yada bebeğin için bir hesap açmadın mı? Şu an kendimize aldığımız her şey ilerde çocuğumuzun. Düşüncene hep saygı duydum ama işi biraz hakarete vuruyorsun hoş olmuyor. Fikrimi belirttiğim bir konuyu boş ve yersiz bulmak hakarete varır zira.ben seni iğnelemedim önümüzü görebiliyo muyuz ? hayır ilerisi için helede konu bebekse birikim ve maddiyat hazırlıklar çalışmalar düşünceler her ne olursa olsun boş ve büyük konuşmaktır buda gereksiz bişey çünkü bebekler büyüyüp kendi birey olduklarında malesef ipi olmuyo tutasın.
Yaşça benden büyük olabilirsin elbette saygım var ama buda benim düşüncem bu sen yada başkası olmuş meselesi değil.
Sevgiler bizden
Evet basıyolar çünkü dün kız 200 tlsinin olmadığını söyleyince benim içime bişey oturdu uzun uzun düşündüm bu cümleler o insanı yaralar. Anne baba olmasın mı hakkı değil mi parası olmayan ? Sen şimdi herşeyi dört dörtlük yapıyosun 5 yaşından sonra yapabilceğinin garantisi mi var hayır yok.Kızlar siz onu ya da beni eleştirirken, aynı şeyi siz de yapıyorsunuz aslında. O da kendi fikrini söylemiş sizin gbi ama basıyolar bana, bu ne biçim konuşmalar dememiş. Sadece Yaradan vermiyor çocuğu, sen korunmuyorsun, akabinde çocuk oluyor.Ben de imkanı hiç olmayan, çocuk doğurmadan önce düşünmeli, planlamasını ona göre yapmalı, çocuk büyük sorumluluktur diyorum ve diyeceğim. Nokta. Bu da benim düşüncem.
Hakkını helal et canım dün gece yazan arkadaşla karıştırdım seni bunu senin yazdığını sanıyordumYaa aşk olsun ben şimdi sınıf ayrımı yapıp, maddi gücü olmayan çocuk yapmasın mı dedim? Nasıl böyle bir şey düşünürsünüz? Ben sadece çocuk yapmak büyük sorumluluk, Allah rızkını verir deyip yan gelip yatmamak lazım diyorum. Yapmayın lütfen
Ben bu konuda farklı düşünüyorum. Bir çocuk getiriyorsun dünyaya, bakacak/temel ihtiyaçlarını karşılayacak durumun yoksa o çocuğu dünyaya getirmek bana bencillik geliyor biraz. Bugün detaylı ultrasondur, yarın okul masrafıdır vs. Bunlarda biraz kendini sağlama alıp, öyle karar vermelisin çocuk dünyaya getirmeye bence...(yazdığın üzerine genel konuştum arada)
Anlatamadım galiba bende aynı şekilde söylüyosam bende boş ve büyük konuşuyorumdur. Bunu hakaret olarak değerlendirmiyorum. Çünkü ileriyi göremiyorum çünkü bilemiyorum ki afaki konuşmak ne kadar doğru ?Allah sağlık versin, diğer harcamalar için birikim yapabilirsin. Sen de çalışıyorsun, kenara atmıyor musun hiç? yada bebeğin için bir hesap açmadın mı? Şu an kendimize aldığımız her şey ilerde çocuğumuzun. Düşüncene hep saygı duydum ama işi biraz hakarete vuruyorsun hoş olmuyor. Fikrimi belirttiğim bir konuyu boş ve yersiz bulmak hakarete varır zira.
Sen tatlı bir kızsın, hafif cadısın da :) İlerinin minnoş annelerine yakışmıyor. Yanaklarından öpüyorum
Sülün gibi olmuşun maşşallah:))Çok zayiflamisim demi ? Bı deri bı kemik kaldım süzüldüm adeta
Ben maddi durumum el verdiğince, hayvan/insan farketmezsizin maddi yardımımı yapan bir insanım her ay(bu aylar biraz duruldum, o da bebeklerim için birikim yapmak için), kısaca maddiyat konusunda yetersiz bir insana üzülmemek, imkanın varsa kayıtsız kalmak mümkün mü.. Ama burada ama ben başka birşeyden bahsettim. Düşüncelerimi yinelemenin de ne bana, ne başkasına faydası var. Herkes bildiğini yapacak zaten. Konuyu kendi açımdan burada kapatıyorum...Evet basıyolar çünkü dün kız 200 tlsinin olmadığını söyleyince benim içime bişey oturdu uzun uzun düşündüm bu cümleler o insanı yaralar. Anne baba olmasın mı hakkı değil mi parası olmayan ? Sen şimdi herşeyi dört dörtlük yapıyosun 5 yaşından sonra yapabilceğinin garantisi mi var hayır yok.
Bende aynı düşüncedeyim büyük sorumluluk ama en çok manevi açıdan maddiyat aklımın ucundan dahi geçmez.
Ben bence kendi odasi olana kadar kullanirim canim yani daha genis bi eve cikana kadar o da 2-3 yas diyebilirim.o sekilde kullanmak icin bi ebatta almam gerekicek buyuklerinden sanirimPark yatagimi ablam verecek canim ben.almadim henuz getirmedi ama cok buyuk degil 9 ay en.fazla 10 aya kadar kullanabilir. Onu.rahatlikla odadan gerekirse odaya tasimak icin istedim. Ama boyutuna gore fiyati degisiyo canim. Sen once suna.karar ver canim ona.gore al. Mesela ne kadar zamana kadar yatirabilirim besiginde. Kimisi baya buyuk aliyo uzun sure kullanmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?