2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yok canım geçtiğimiz 4 haftadan beri 5 kilo demek istedim
57 ile kaldım zaten en son 61dim bakalım kaç çıkıcak
Bende 57 le kaldım şuan 67 yim fakat çevreme 10 kilo aldım diyince inanmıyor çünkü sadece karnım çok çıktı onun haricinde pek farkım yok

Yaa aşk olsun ben şimdi sınıf ayrımı yapıp, maddi gücü olmayan çocuk yapmasın mı dedim? Nasıl böyle bir şey düşünürsünüz? Ben sadece çocuk yapmak büyük sorumluluk, Allah rızkını verir deyip yan gelip yatmamak lazım diyorum. Yapmayın lütfen

Yine bir üstten bakma vakıası yine bir en iyi bilirim konuşmaları canım. Durup durup bir patlıyor bu topikte böyle şeyler.
Kızlar siz onu ya da beni eleştirirken, aynı şeyi siz de yapıyorsunuz aslında. O da kendi fikrini söylemiş sizin gbi ama basıyolar bana, bu ne biçim konuşmalar dememiş. Sadece Yaradan vermiyor çocuğu, sen korunmuyorsun, akabinde çocuk oluyor.Ben de imkanı hiç olmayan, çocuk doğurmadan önce düşünmeli, planlamasını ona göre yapmalı, çocuk büyük sorumluluktur diyorum ve diyeceğim. Nokta. Bu da benim düşüncem.

Allah sağlık versin, diğer harcamalar için birikim yapabilirsin. Sen de çalışıyorsun, kenara atmıyor musun hiç? yada bebeğin için bir hesap açmadın mı? Şu an kendimize aldığımız her şey ilerde çocuğumuzun. Düşüncene hep saygı duydum ama işi biraz hakarete vuruyorsun hoş olmuyor. Fikrimi belirttiğim bir konuyu boş ve yersiz bulmak hakarete varır zira.
Sen tatlı bir kızsın, hafif cadısın da :) İlerinin minnoş annelerine yakışmıyor. Yanaklarından öpüyorum

Evet basıyolar çünkü dün kız 200 tlsinin olmadığını söyleyince benim içime bişey oturdu uzun uzun düşündüm bu cümleler o insanı yaralar. Anne baba olmasın mı hakkı değil mi parası olmayan ? Sen şimdi herşeyi dört dörtlük yapıyosun 5 yaşından sonra yapabilceğinin garantisi mi var hayır yok.
Bende aynı düşüncedeyim büyük sorumluluk ama en çok manevi açıdan maddiyat aklımın ucundan dahi geçmez.

Hakkını helal et canım dün gece yazan arkadaşla karıştırdım seni bunu senin yazdığını sanıyordum

Bukadar maddiyatı düşünmek ne kadar doğru? Herşeyin en iyisini çocuğa sunmak ne kadar doğru? Daha çocuk istemeden sunmaklar ne kadar doğru? İmkanımız sonsuz olsada bukadar da çocuğu mala mülke iyiye boğmak onun çabalamasını köreltmek gibi geliyor bana bırakın birazda zorluk görsün hiçbişey olmaz doğuda kalem bulamayan çocuklar bugün sınavlarda birinci cıkanlar unutmayın

Anlatamadım galiba bende aynı şekilde söylüyosam bende boş ve büyük konuşuyorumdur. Bunu hakaret olarak değerlendirmiyorum. Çünkü ileriyi göremiyorum çünkü bilemiyorum ki afaki konuşmak ne kadar doğru ?
Sana en basitinden bişey sölim mi geçen gün muahbbetini yaptık belki gördün belki görmedin aylık 4000 tl başkasının borcunu ödüyorum ben bu devirde ne kadar iyi para dimi çocuğum için geleceği için. O mantıkla gidersem borcum varken çocuk yapmamış olmam gerekir.
Hayır birikim yapamıyorum şuan bu yapmicağım anlamına gelmez ama imkanım var yok diye asla düşünmedim düşünmemde.
Yaş 32 ilk annelik deneyimini yaşicaksın nasipse neden bekledin birikim için bişeyleri oturtmak için.Çocuğun için dimi
Yaşım 26 ilk annelik deneyimimi yaşicam nasipse neden beklemedim erken anne olup çocuğumu büyütmek için.
Bence ikiside geçerli bi sebep :)

Ben maddi durumum el verdiğince, hayvan/insan farketmezsizin maddi yardımımı yapan bir insanım her ay(bu aylar biraz duruldum, o da bebeklerim için birikim yapmak için), kısaca maddiyat konusunda yetersiz bir insana üzülmemek, imkanın varsa kayıtsız kalmak mümkün mü.. Ama burada ama ben başka birşeyden bahsettim. Düşüncelerimi yinelemenin de ne bana, ne başkasına faydası var. Herkes bildiğini yapacak zaten. Konuyu kendi açımdan burada kapatıyorum...

Ben bence kendi odasi olana kadar kullanirim canim yani daha genis bi eve cikana kadar o da 2-3 yas diyebilirim.o sekilde kullanmak icin bi ebatta almam gerekicek buyuklerinden sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…