2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Elbette kimse için mümkün değil sadece anne olma fikri bile müthiş bişey değil mi maddiyatla ölçmeyelim. Zira yarın bi gün kimin ne olcağı belli değil. Nasip herşey .

Çoğu gitti azı kaldı canım benim, tabi senin yükün daha ağır haliyle sıkıntılarında bizlerden fazladır.Allah yardımcın olsun.gavisconu dün aldim ilk defa denedim ama fayda etmedi. cok az fayda etti ama çok kısa sürdü.cok iğrenç bi durummuş gerçekten.

Bu gecede sürekli kalçaların ağrısı, artik nasıl yatacağımi da bilemez oldum.saga yatsam sağ kalca sola yatsam sol.sirt üstü hiç yatamıyorum kalbim sıkışıyor zaten iyide degil.Boyle giderse ayakta uyumaya baslayacagim

Baska yerlere neden çektiniz durup dururken anlamadım
Doğuda kalem bulamayan milyonlarca cocuktan sadece 1veya 2 cocuk çıkıyor
Lütfen çarpıtmayın

Durumu olan tabiki sonuna kadar herşeyi yapıcak bunun bi sınırı olmamalı kimseyide ilgilendirmez ayrica

Olmayaninda allah yardımcısı olsun kendi bütcesine göre bişeyler yapar elbet

Durumumuz kötü değildi, ben en iyi fransız lisesini kazanıp okudum, abim lise sınavında türkiye 8. Oldu liseyi bitirdi daha sonra amerikanın en iyi 6. Üniversitesini kazandı, orada okudu. Aynı zamanda köyden çobanın sınavlarda birinci çıktığını da biliyoruz tabiki. Kısaca bu çocuğun kendisinde biter. Ben imkanım olsada çocuklarıma her istediğini almayı, vermeyi düşünmüyorum açıkçası, amacım şımarık bireyler yetiştirmek değil. Ama ben burda kimsenin çocuğa en iyi imkanları, 4 4 lük okulları sunmalıyız yazdığını da hatırlamıyorum.

Farkındaysan ben kimseye cevap olarak yazmadım dolayısıyla birşeyi çarpıttığımda yok kendi kendime düşündüm yazdım kimsenin çocuğuna ne sağlayıp ne sağlamayacağı beni alakadar etmez umrumda da değil hepimizin düşünmesi için yazdım kendim de dahil herşeyi bu kadar ince eleyip dokumak herşeyin en en iyisini sunmak ne kadar doğru diye okuduğunuzu iyi anlayıp öyle yorum yapın.bu okuduğunu anlamak da ilerde çocuğunuzu yetiştirirken lazım olucaktır

Neden herkez üstüne alınmaya çalışmış anlamadım ben yazdıklarınızı hiç üstüme alınmadım mesela siz nerden böyle bir kanıya vardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…