Elbette kimse için mümkün değil sadece anne olma fikri bile müthiş bişey değil mi maddiyatla ölçmeyelim. Zira yarın bi gün kimin ne olcağı belli değil. Nasip herşey .Ben maddi durumum el verdiğince, hayvan/insan farketmezsizin maddi yardımımı yapan bir insanım her ay(bu aylar biraz duruldum, o da bebeklerim için birikim yapmak için), kısaca maddiyat konusunda yetersiz bir insana üzülmemek, imkanın varsa kayıtsız kalmak mümkün mü.. Ama burada ama ben başka birşeyden bahsettim. Düşüncelerimi yinelemenin de ne bana, ne başkasına faydası var. Herkes bildiğini yapacak zaten. Konuyu kendi açımdan burada kapatıyorum...
Canim zayifsin sadece karnin baya cikmis. benim.karnim pek cikmadi gelisimide gayet iyi ama. sanirim ic.karnim genis:)Çok zayiflamisim demi ? Bı deri bı kemik kaldım süzüldüm adeta
maşallah kız ne kilosu göbüşün var onunda sebebi çok güzelÇok zayiflamisim demi ? Bı deri bı kemik kaldım süzüldüm adeta
Çoğu gitti azı kaldı canım benim, tabi senin yükün daha ağır haliyle sıkıntılarında bizlerden fazladır.Allah yardımcın olsun.gavisconu dün aldim ilk defa denedim ama fayda etmedi.Canım benim de bazen çok oluyor, akşamları özellikle ama zaten o kadar çok ağrım var ki hangi birine yetişim diye bıraktım kendimiyalnız gaviscon acaip bi tablet, çiğnemesini hiç sevmemekle beraber alınca hemen geçiriyordu bende. Doktoruna sor istersen...
Baska yerlere neden çektiniz durup dururken anlamadımBukadar maddiyatı düşünmek ne kadar doğru? Herşeyin en iyisini çocuğa sunmak ne kadar doğru? Daha çocuk istemeden sunmaklar ne kadar doğru? İmkanımız sonsuz olsada bukadar da çocuğu mala mülke iyiye boğmak onun çabalamasını köreltmek gibi geliyor bana bırakın birazda zorluk görsün hiçbişey olmaz doğuda kalem bulamayan çocuklar bugün sınavlarda birinci cıkanlar unutmayın
tövbeler olsun seninde bişeyin yok leblebi yutmuş gibisin
Maşallah ikizlerle gayet incesin ben 75leri gördüm sonumuz nasıl olacak kimbilir
Durumumuz kötü değildi, ben en iyi fransız lisesini kazanıp okudum, abim lise sınavında türkiye 8. Oldu liseyi bitirdi daha sonra amerikanın en iyi 6. Üniversitesini kazandı, orada okudu. Aynı zamanda köyden çobanın sınavlarda birinci çıktığını da biliyoruz tabiki. Kısaca bu çocuğun kendisinde biter. Ben imkanım olsada çocuklarıma her istediğini almayı, vermeyi düşünmüyorum açıkçası, amacım şımarık bireyler yetiştirmek değil. Ama ben burda kimsenin çocuğa en iyi imkanları, 4 4 lük okulları sunmalıyız yazdığını da hatırlamıyorum.Bukadar maddiyatı düşünmek ne kadar doğru? Herşeyin en iyisini çocuğa sunmak ne kadar doğru? Daha çocuk istemeden sunmaklar ne kadar doğru? İmkanımız sonsuz olsada bukadar da çocuğu mala mülke iyiye boğmak onun çabalamasını köreltmek gibi geliyor bana bırakın birazda zorluk görsün hiçbişey olmaz doğuda kalem bulamayan çocuklar bugün sınavlarda birinci cıkanlar unutmayın
Bak seni yerimmaşallah kız ne kilosu göbüşün var onunda sebebi çok güzel
benim karnım fena boyum kısa belki ondandırCanim zayifsin sadece karnin baya cikmis. benim.karnim pek cikmadi gelisimide gayet iyi ama. sanirim ic.karnim genis:)
Hani hiç popon yok ki ne kilosu
Allahhhhh valla o hiç yokHani hiç popon yok ki ne kilosu
Farkındaysan ben kimseye cevap olarak yazmadım dolayısıyla birşeyi çarpıttığımda yok kendi kendime düşündüm yazdım kimsenin çocuğuna ne sağlayıp ne sağlamayacağı beni alakadar etmez umrumda da değil hepimizin düşünmesi için yazdım kendim de dahil herşeyi bu kadar ince eleyip dokumak herşeyin en en iyisini sunmak ne kadar doğru diye okuduğunuzu iyi anlayıp öyle yorum yapın.bu okuduğunu anlamak da ilerde çocuğunuzu yetiştirirken lazım olucaktırBaska yerlere neden çektiniz durup dururken anlamadım
Doğuda kalem bulamayan milyonlarca cocuktan sadece 1veya 2 cocuk çıkıyor
Lütfen çarpıtmayın
Durumu olan tabiki sonuna kadar herşeyi yapıcak bunun bi sınırı olmamalı kimseyide ilgilendirmez ayrica
Olmayaninda allah yardımcısı olsun kendi bütcesine göre bişeyler yapar elbet
Neden herkez üstüne alınmaya çalışmış anlamadım ben yazdıklarınızı hiç üstüme alınmadım mesela siz nerden böyle bir kanıya vardınızDurumumuz kötü değildi, ben en iyi fransız lisesini kazanıp okudum, abim lise sınavında türkiye 8. Oldu liseyi bitirdi daha sonra amerikanın en iyi 6. Üniversitesini kazandı, orada okudu. Aynı zamanda köyden çobanın sınavlarda birinci çıktığını da biliyoruz tabiki. Kısaca bu çocuğun kendisinde biter. Ben imkanım olsada çocuklarıma her istediğini almayı, vermeyi düşünmüyorum açıkçası, amacım şımarık bireyler yetiştirmek değil. Ama ben burda kimsenin çocuğa en iyi imkanları, 4 4 lük okulları sunmalıyız yazdığını da hatırlamıyorum.
Aynen senin göbekten gitmiş hiç 67 gibi durmuyosun bilekler incecik maşallahBuda ben ve hala cinsiyeti belirsiz bebişimden olsun şişiyoruz bakalım
Aynen ama göbekte 7-8 aylık gibi oldu mübarekAynen senin göbekten gitmiş hiç 67 gibi durmuyosun bilekler incecik maşallah
olsun çok geçerli bi sebebi var bence çokta tatlıAynen ama göbekte 7-8 aylık gibi oldu mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?