- 23 Kasım 2018
- 453
- 709
- 53
- 26
Seninde sadece göbekten var bence seninde çok tatlışolsun çok geçerli bi sebebi var bence çokta tatlı
Ay evet ya gecen cinsiyet için gittiğim doktor 4 aylık diyince çok şaşırdı takibini yapan doktor normal dedimi herseyine baya garipsedi doktor :) Ama ben yapıyla alakalı diye düşünüyorum karın iclerimiz dar kendi doktorumda normal dediBizim göbekler niye büyük acaba suyu mu çok ya da bizim boyumuzla mi alakalı yoksa anadan kıza miras mi
Aynı benimki de öyle :) gören karnın çok büyük diyor.bizim oğlan azıcık büyük çıkıyor ama babası 5 kilo doğmuş normaldir ona çekmesi diye düşünüyorum:) yapıyla alakalı heralde dediğin gibi benim annemin de kocaman olurdu karnı hatırlıyorumAy evet ya gecen cinsiyet için gittiğim doktor 4 aylık diyince çok şaşırdı takibini yapan doktor normal dedimi herseyine baya garipsedi doktor :) Ama ben yapıyla alakalı diye düşünüyorum karın iclerimiz dar kendi doktorumda normal dedi
Siz göbek görmemişiniz:))))Ay evet ya gecen cinsiyet için gittiğim doktor 4 aylık diyince çok şaşırdı takibini yapan doktor normal dedimi herseyine baya garipsedi doktor :) Ama ben yapıyla alakalı diye düşünüyorum karın iclerimiz dar kendi doktorumda normal dedi
Bende 4.5 kilo doğmuşum herhalde benim bebiste bana çekecek benimde biraz büyük çıkıyor ultrasondaAynı benimki de öyle :) gören karnın çok büyük diyor.bizim oğlan azıcık büyük çıkıyor ama babası 5 kilo doğmuş normaldir ona çekmesi diye düşünüyorum:) yapıyla alakalı heralde dediğin gibi benim annemin de kocaman olurdu karnı hatırlıyorum
Ovvv bu kadının karnından benim sülalem çıkarSiz göbek görmemişiniz:))))
Canım ben büyüyen beşik almaktan vazgeçtim park yatak alacağım 500 civarı olanlara bakıyorum hep ben en çok taşıma kapasitesi ve garanti durumu var mı ona bakıyorum. Bazıları 15 kg taşır bazıları 25 kg a kadar taşır yazıyorKizlar besik konusunda kesin karar verdiniz mi.Park yatak alacaklar yada kullananlar var mi.Trendyolda var da.500-600 civari nasil bi fiyat sizce.alirken neye dikkat etmek lazim marka onemli mi?
Sağol canım allah razı olsun. Cümlemiz 8ninşallah.Cevap yazdım mi valla bilmiyorum. Gözünaydin olsun saglikla al kucağına kızını inşallah:)
bu kadının 8 mi 9 mu bebeği olmuştu galiba haberlerden hatırlıyorumSiz göbek görmemişiniz:))))
Sağol canım allah razı olsun.Gözün aydın canım
Ayyy bu nee
[/QUOTE
O bir göbiş:))
Öyle bişey canım :)bu kadının 8 mi 9 mu bebeği olmuştu galiba haberlerden hatırlıyorum
İnşallah canım..Bende de sol arterde çentik var bakalım inş sorun yasamayiz
Tabi bence de öyle mantık olarak. Karnın çok çıkmazsa neden catlayasin ki :)Kizlar ic karin genis oldugunda catlak cok olmazmis oyler derler ne kadar dogru bilemiyorum. Ablam doguma giderken bile pek belli degildi karni ama tosuncuklarda dogurdu yani karinla kiloyla alakali degil bence. Ama hepinizde cok tatlisiniz masallahaslinda karnim bir an once bellide olsun istiyorum her yerde daha cok hurmet gorurum:)
Ben dikkat ettiğim halde 5 kilo aldım, ye gitsin o zaman canım hızlı almıyorsun hamileliğin tadını çıkar ben yesem 10 kilo almıştım şimdiden..4 haftada bir tartılıyorum he dersen ki umrunda mı asla değil hamişim alırım kilo benim hakkım
Ama çok yiyorum gerçekten inanamıyo çevremdekiler
Bana geçen yolda yürürken iki kisi kan vermek ister misiniz diye sordu :) aynı dertten muzdaribizKizlar ic karin genis oldugunda catlak cok olmazmis oyler derler ne kadar dogru bilemiyorum. Ablam doguma giderken bile pek belli degildi karni ama tosuncuklarda dogurdu yani karinla kiloyla alakali degil bence. Ama hepinizde cok tatlisiniz masallahaslinda karnim bir an once bellide olsun istiyorum her yerde daha cok hurmet gorurum:)
22+5iz bugün 650 gram 30 cm olmuş bizim kızGünaydın, hadi bakalım kızınla hasret gider, detayları bize de yaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?