Canım bence toplamda benimde 10 kiloya dayandı gibi hissediyorumBen dikkat ettiğim halde 5 kilo aldım, ye gitsin o zaman canım hızlı almıyorsun hamileliğin tadını çıkar ben yesem 10 kilo almıştım şimdiden..
Yarasın tabi kuzucuğaBende dün doktorda tartıldım şoka girdim çıktım:) bi ayda 3 kilo almışım. Toplam 7 kilocuk almışım:)
Yarasın kızıma ne yapayım:)
Acıkcan şekerin düşücek tansiyonun düşücek sonra şeker yemek zorunda kalıcaksın şeker çocuğa zarar vericek falan en mantıklısı yemek :)))))))Canım bence toplamda benimde 10 kiloya dayandı gibi hissediyorumyiyorum zaten valla umrumda değil kilo aç gezmekten iyidir
Aminnnnnn aynen canım. Evet spontan ikiz oldular :)kolay gelsin canım sağlıklı olsun da kuzular hepsi alınır :)) ikiz kendiliğinden mi oldu kuzum ?
Tabi ki çok zayıfsın, şişko diyenin gözü kördür zaten :)Çok zayiflamisim demi ? Bı deri bı kemik kaldım süzüldüm adeta
Ben de 74 üm :):)Maşallah ikizlerle gayet incesin ben 75leri gördüm sonumuz nasıl olacak kimbilir
Anayım ben ana :):) Maşallah süper
Maşallah size çok tatlısınızBuda ben ve hala cinsiyeti belirsiz bebişimden olsun şişiyoruz bakalım18 haftalığız bu arada :)
Offfff maşallah kuzucuğa. Kız baya şişko bir kızın olacak ne güzel, pofuduk pofuduk, ısır totosunu :):)22+5iz bugün 650 gram 30 cm olmuş bizim kız
24+2 göründü ultrasonda
çok şükür herşeyimiz iyi çıktı
Valla bende öyle boyuna aliyoz nereye gidecek böyle bilmiyom. Azıcık enerji toplayim da yürüyüşe cikcam birazdanBende dün doktorda tartıldım şoka girdim çıktım:) bi ayda 3 kilo almışım. Toplam 7 kilocuk almışım:)
Yarasın kızıma ne yapayım:)
Gözün aydın canım bana daha çok var ya zaman geçmiyor: (22+5iz bugün 650 gram 30 cm olmuş bizim kız
24+2 göründü ultrasonda
çok şükür herşeyimiz iyi çıktı
bende sepet beşik düşünüyorumBende seninle aynı düşüncedeyim canım 10 ay 1 sene benimle kalsın sonra odasına geçiricem büyüyen beşik alıcam 3 kapılı gardrop ve şifonyer
nasip olurda ikinci çocuk olursa rahat rahat kullansınlar diye.
Sadece park yatak yerine sepet beşik düşünüyorum kendi odama o kadar.
Biz aynı donu bile iki kere alacağız canım alışveriş zamanı yaklaştı korktum vallaAçıkçası ben de onu bekledim, Cumayı atlatayım ben de önümüzdeki ay almaya başlayacağım, yoksa çok sıkışacağız :):) Herşeyden 2 tane
bana şu kadar saat önce yeme falan dememiştiBana da 75 ml olandan verdi. Ailemde seker.hastasi var diye. Saat.kactan itibaren bir sey yememek lazim canim. Benim o an bir seyler araya girdi soramadim doktorumda unuttu sanirim
Ben günde yarım saat yürüyorum canım birde müzik açıp dans ediyorum bol bol en iyi spor:)))Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz? ben haftaiçi öğle arası 40 - 45 dk yürüyorum yoruluyorum 5000 6000 adım atıyorum :)
bende hava iyi olduğu sürece yürüyorum ama öyle tempolu falan değil normal ona rağmen şimdiden ağırlaştım :))Ben günde yarım saat yürüyorum canım birde müzik açıp dans ediyorum bol bol en iyi spor:)))
Ben tempolu yarım saat yapıyorum ama artık sanki saatini biliyor gibi bir dkka daha fazla yürütmüyor:) zorluyor.bende hava iyi olduğu sürece yürüyorum ama öyle tempolu falan değil normal ona rağmen şimdiden ağırlaştım :))
bencedeAcıkcan şekerin düşücek tansiyonun düşücek sonra şeker yemek zorunda kalıcaksın şeker çocuğa zarar vericek falan en mantıklısı yemek :)))))))
Canım çilekteki modeller hoşuma gitti gidip yerindede gördüm internet sitesinden bakabilirsin ama piyasada daha uygunlarınıda gördümbende sepet beşik düşünüyorum
beğendiğin bi model olursa resim paylaşırmısın canım fikir sahibi olalım
bende 10 kilo aldımValla sen iyisin yine ben şimdiden 10 kilo aldım
Doğumdan sonra bunu sana hatirlatmama gerek kalmaz inşallah herşey yolunda gidince tek dert bize kalan kilolar oluyor kız ben aldiklarimi 1.5 senede anca verdim :)) ama buna rağmen bugün istahimi çok açım ve dur diyemedim4 haftada bir tartılıyorum he dersen ki umrunda mı asla değil hamişim alırım kilo benim hakkım
Ama çok yiyorum gerçekten inanamıyo çevremdekiler
30lu haftalara gelseydik bian önce yaAh ah keşke herkes aynı empatiye sahip olabilse, dünya daha yaşanılır bir yer olur en azından yavrularımız için :)
Yozlaşıyoruz maalesef, her geçen gün daha da maddeci oluyoruz.
Neticesinde kişiler de düşüncelerini ifade özgürlüğünü kullanıyor, onaylamasak da bununla birlikte yaşamalıyız.
Hep söylüyorum biz farklılıklarımızla güzeliz.
Ortak payda hep bulunur, bulunmalı..
Küçük yaramaz kuzun napıyor sen onu söyle, boş verelim bu tatsız meseleyi
compengciğim Allah seni inandırsın bebeklere çikolata bakıyordum az önce hacı şeriften :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?