2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bence toplamda benimde 10 kiloya dayandı gibi hissediyorum yiyorum zaten valla umrumda değil kilo aç gezmekten iyidir
Acıkcan şekerin düşücek tansiyonun düşücek sonra şeker yemek zorunda kalıcaksın şeker çocuğa zarar vericek falan en mantıklısı yemek :)))))))

kolay gelsin canım sağlıklı olsun da kuzular hepsi alınır :)) ikiz kendiliğinden mi oldu kuzum ?
Aminnnnnn aynen canım. Evet spontan ikiz oldular :)
Çok zayiflamisim demi ? Bı deri bı kemik kaldım süzüldüm adeta
Tabi ki çok zayıfsın, şişko diyenin gözü kördür zaten :)
Maşallah ikizlerle gayet incesin ben 75leri gördüm sonumuz nasıl olacak kimbilir
Ben de 74 üm :):)
Eki Görüntüle 2245163
Anlık analık fotosu
Göbeklik kilolar ben
Anayım ben ana :):) Maşallah süper
Buda ben ve hala cinsiyeti belirsiz bebişimden olsun şişiyoruz bakalım 18 haftalığız bu arada :)
Maşallah size çok tatlısınız
22+5iz bugün 650 gram 30 cm olmuş bizim kız
24+2 göründü ultrasonda
çok şükür herşeyimiz iyi çıktı
Offfff maşallah kuzucuğa. Kız baya şişko bir kızın olacak ne güzel, pofuduk pofuduk, ısır totosunu :):)
Çok sevindim iyi olmanıza

bende sepet beşik düşünüyorum
beğendiğin bi model olursa resim paylaşırmısın canım fikir sahibi olalım

Açıkçası ben de onu bekledim, Cumayı atlatayım ben de önümüzdeki ay almaya başlayacağım, yoksa çok sıkışacağız :):) Her şeyden 2 tane
Biz aynı donu bile iki kere alacağız canım alışveriş zamanı yaklaştı korktum valla benim de detaylı cuma olacak inşallah devlet hastanesi sıra bulmak ne mümkün üç hafta dolu demek 1 ay önce ayarlamak lazım. Benim ikiz diye araya sikistiracaklar

Bana da 75 ml olandan verdi. Ailemde seker.hastasi var diye. Saat.kactan itibaren bir sey yememek lazim canim. Benim o an bir seyler araya girdi soramadim doktorumda unuttu sanirim
bana şu kadar saat önce yeme falan dememişti
bende 75lik yaptırdım
sabah aç karnına gittim saat 9da 10da bide 11de kan alındı öğleden sonrada sonuçlar çıktı

İlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?

bende sepet beşik düşünüyorum
beğendiğin bi model olursa resim paylaşırmısın canım fikir sahibi olalım
Canım çilekteki modeller hoşuma gitti gidip yerindede gördüm internet sitesinden bakabilirsin ama piyasada daha uygunlarınıda gördüm
zaten modeller hep aynı iş mobilyasında bitiyor sanırım karar verirsem atarım ama

4 haftada bir tartılıyorum he dersen ki umrunda mı asla değil hamişim alırım kilo benim hakkım
Ama çok yiyorum gerçekten inanamıyo çevremdekiler
Doğumdan sonra bunu sana hatirlatmama gerek kalmaz inşallah herşey yolunda gidince tek dert bize kalan kilolar oluyor kız ben aldiklarimi 1.5 senede anca verdim :)) ama buna rağmen bugün istahimi çok açım ve dur diyemedim

30lu haftalara gelseydik bian önce ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…