2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?
Ben 18-19. haftada hisseder gibi oluyordum ama emin olamıyordum o zaman. 20. haftada baya baya hissetmeye başladım o zaman dedim daha önce hissettiklerim de oymuş demek diye Ama herkeste farklı oluyor süreç tabii.

Doğumdan sonra bunu sana hatirlatmama gerek kalmaz inşallah herşey yolunda gidince tek dert bize kalan kilolar oluyor kız ben aldiklarimi 1.5 senede anca verdim :)) ama buna rağmen bugün istahimi çok açım ve dur diyemedim
Kız benim inadım inattır bana kilo vermek desinler Ben hallederim
ama grçekten kurt var sanki yiyorum hala açım

Ben 18-19. haftada hisseder gibi oluyordum ama emin olamıyordum o zaman. 20. haftada baya baya hissetmeye başladım o zaman dedim daha önce hissettiklerim de oymuş demek diye Ama herkeste farklı oluyor süreç tabii.

Henüz pek bişey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olsun da birrkaç hafta daha bekleyeyim bakalım.

Benim gbisin sen de, ben hakketen bebek hareketi bu artık diye 23. Haftadan sonra dedim canım.

Tamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)

Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?
erken başlayıncada sıkıntı 18 de net başladı öncesinde pırpırlar vardı da
20de taklalar atan çocuk cumartesi 24 doluyo cılız cılız hareketler
İnşallah birden başlar ve hep öyle devam eder canım

Tamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)
Mutlaka hareket ediyordur canım ben annenin karın yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum hissedip hissetmeme olayının. Çünkü daha 16. haftadayken bile ultrasonda kıpır kıpır oluyor ama hiçbirşey hissetmiyor insan

Kizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi

11haftada tabi

22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi

Tabi berbat gunler aglamaktan gozlerime kan oturdu

Dr Veracity de tuba hanima yonlendirdi

Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim

Ben hamilelik başından beri hiç bir şeyden çekmedim reflüden çektiğim kadar ama şükür ki çaresi varmış. rennie duo şurup doktorum yemeklerden önce iç günde 4 defa içebilirsin dedi. Artık uyuyabiliyorum. Şiddetle tavsiye ederim.

Henüz pek bişey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olsun da birrkaç hafta daha bekleyeyim bakalım.

Ben de sormuştum onu, sanırım onla çok alakası yokmuş ama belli de olmaz tabii:)) belki bana ikiz diye alakası yok demiştir doktorum :) kafan rahat olsun, herkes erken hissedemeyebiliyor canımm

Canım öncelikle korktuklarını yaşatmasın Rabbim. İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Tertemiz sonuçlar alırsın.
Amniyosentez neden yapılmadı onu anlayamadım

Trendyolda var canim baktin mi acaba nasil kraft baby2go gibi markalar

Ben ilk 18 + 5 falan di sanırım emin oldum bi anda başladı öncesinde hiç bisey hisetmiyordum. Şimdide çok hareketli bazen taklami atıyor acaba diyorum.
Sende yakın da hissedersin erkekler biraz daha tembel derler .Kızlar daha hareketliymis ne kadar doğru bilmiyorum.

Buda benim anne yanı besigim. Ben yatağa monte olanlardan istiyordum aslında onu alacaktık. Ama eltimin bu bi kaç ay kullandılar ve yeni isterseniz sizde almayın kullanın dedi bizde bunu kullanıcaz. Sonra hareketlenince park yatak alırız. Zaten oda da yapıcaz.

Eklentiler

• Screenshot_20190311-160131_Amazon Shopping.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 41
Canım öncelikle korktuklarını yaşatmasın Rabbim. İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Tertemiz sonuçlar alırsın.
Amniyosentez neden yapılmadı onu anlayamadım
Meylen canim amniyosentez haftam ileri ve de bende zaten erken dogum riskim varya dr sularin erken gelmesinden korktu
Zaten rahim agzinda dikis var biliyorsun 14 haftada dikis atildi
Cok agliyom meylen

Arkadasim dogana kadar 1 kere hissetmis.Merak etme sagliklidir doktorunda kontrol ediyodur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…