Ben 18-19. haftada hisseder gibi oluyordum ama emin olamıyordum o zaman. 20. haftada baya baya hissetmeye başladım o zaman dedim daha önce hissettiklerim de oymuş demek diyeİlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?
Benim gbisin sen de, ben hakketen bebek hareketi bu artık diye 23. Haftadan sonra dedim canım.İlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?
Kız benim inadım inattır bana kilo vermek desinlerDoğumdan sonra bunu sana hatirlatmama gerek kalmaz inşallah herşey yolunda gidince tek dert bize kalan kilolar oluyor kız ben aldiklarimi 1.5 senede anca verdim :)) ama buna rağmen bugün istahimi çok açım ve dur diyemedim
Ben 18-19. haftada hisseder gibi oluyordum ama emin olamıyordum o zaman. 20. haftada baya baya hissetmeye başladım o zaman dedim daha önce hissettiklerim de oymuş demek diyeAma herkeste farklı oluyor süreç tabii.
Benim gbisin sen de, ben hakketen bebek hareketi bu artık diye 23. Haftadan sonra dedim canım.
erken başlayıncada sıkıntı 18 de net başladı öncesinde pırpırlar vardı daİlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Mutlaka hareket ediyordur canım ben annenin karın yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum hissedip hissetmeme olayının. Çünkü daha 16. haftadayken bile ultrasonda kıpır kıpır oluyor ama hiçbirşey hissetmiyor insanTamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)
Ben hamilelik başından beri hiç bir şeyden çekmedim reflüden çektiğim kadar ama şükür ki çaresi varmış. rennie duo şurup doktorum yemeklerden önce iç günde 4 defa içebilirsin dedi. Artık uyuyabiliyorum. Şiddetle tavsiye ederim.Kızlar bir haftadır miğde yanması refluyle savaşıyorum hiç sanki migdem boğazıma kadar ateş dolu. Hiç birseyin faydası olmuyor. Ogunlerde Sadece Bir iki lokma ekmek yiyorum ama nafile onunla bile miğde çok kötü oluyor.su dahi içemez oldum
Önerisi olan varmı?????????
Acaba gerçekten oğlumun saçlarımı çıkıyor ki?
Bu kadar miğde yanmasına ac kalmaya bi kel gelsin isiracagim onun heryerinden .
Ben de sormuştum onu, sanırım onla çok alakası yokmuş ama belli de olmaz tabii:)) belki bana ikiz diye alakası yok demiştir doktorum :) kafan rahat olsun, herkes erken hissedemeyebiliyor canımmHenüz pek bişey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olsun da birrkaç hafta daha bekleyeyim bakalım.
Tamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)
Kizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi
Tabi berbat gunler aglamaktan gozlerime kan oturdu
Dr Veracity de tuba hanima yonlendirdi
Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim
Trendyolda var canim baktin mi acaba nasil kraft baby2go gibi markalarCanım ben büyüyen beşik almaktan vazgeçtim park yatak alacağım 500 civarı olanlara bakıyorum hep ben en çok taşıma kapasitesi ve garanti durumu var mı ona bakıyorum. Bazıları 15 kg taşır bazıları 25 kg a kadar taşır yazıyor
Bende havalar duzelse çıkıcam da çok kötü.Valla bende öyle boyuna aliyoz nereye gidecek böyle bilmiyom. Azıcık enerji toplayim da yürüyüşe cikcam birazdan
Ben ilk 18 + 5 falan di sanırım emin oldum bi anda başladı öncesinde hiç bisey hisetmiyordum. Şimdide çok hareketli bazen taklami atıyor acaba diyorum.İlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
ben her hafta görüyorum kızımıGözün aydın canım bana daha çok var ya zaman geçmiyor: (
keşke bende yürüyebilsem ama yasak yürümemKızlar yürüyüş yapıyor musunuz? ben haftaiçi öğle arası 40 - 45 dk yürüyorum yoruluyorum 5000 6000 adım atıyorum :)
ben 20. haftada tam olarak hissettim canımİlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Ben 18. haftamdan itibaren net hissettim canim tekme atar gibiİlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Meylen canim amniyosentez haftam ileri ve de bende zaten erken dogum riskim varya dr sularin erken gelmesinden korktuCanım öncelikle korktuklarını yaşatmasın Rabbim. İnşallah sağlıklıdır bebeğin. Tertemiz sonuçlar alırsın.
Amniyosentez neden yapılmadı onu anlayamadım
Arkadasim dogana kadar 1 kere hissetmis.Merak etme sagliklidir doktorunda kontrol ediyodur zatenHenüz pek bişey hissetmiyorum inşallah sağlıklı olsun da birrkaç hafta daha bekleyeyim bakalım.
Tamam canım sağol birkaç hafta daha bekleyeyim benim bebek sakin mi olacak ne ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?