Meylen canim amniyosentez haftam ileri ve de bende zaten erken dogum riskim varya dr sularin erken gelmesinden korktu
Zaten rahim agzinda dikis var biliyorsun 14 haftada dikis atildi
Cok agliyom meylen
Tam olarak 19+5 da emin oldum. Ondan sonra hareketleri hep düzenli olduİlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?
Kraft arkadaslarimdan duydum iyi dediler canım. Akşam bı bakayım Trendyol a bakmadım bugünTrendyolda var canim baktin mi acaba nasil kraft baby2go gibi markalar
canım ben şöyle yapıcam altına ince sıfır kol bi zıbın ter emsin diye üstünede uzun kollu ince bi zıbın altada patikli alt giydiririm göbek bağı düşene kadarkızlar merhaba :)) ancak girebildim foruma.Ya kafama çok takılıyor hala netleştiremedim bunu. şimdi bebekelere neler giydireceğiz ?? misal kısa kollu ya da sıfır kollu çıtçıtlı bodyler aldım peki üst giysi olarak neler almak lazım kızlar ?
Allah korktuğun ile karşılaştırmasın, bebegin de sağlıcakla dogsun annesi, onlar bize emanet sadece, içerde neler oluyor, sonrasında neler olur Rabbim bilir, kendini bu kadar üzme daha hicbisi belli degilken bebegini de kendini de üzme lutfen..Kizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi
Tabi berbat gunler aglamaktan gozlerime kan oturdu
Dr Veracity de tuba hanima yonlendirdi
Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim
Kuzum ben cinsiyetle alakalı olarak düşünmüyorum,çünkü benimkinin masallahi varBen ilk 18 + 5 falan di sanırım emin oldum bi anda başladı öncesinde hiç bisey hisetmiyordum. Şimdide çok hareketli bazen taklami atıyor acaba diyorum.
Sende yakın da hissedersin erkekler biraz daha tembel derler .Kızlar daha hareketliymis ne kadar doğru bilmiyorum.
Kizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi
Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim
Benim kasık ağrılarım vardı ya dün gece çok ağrısı sabah zor kalktım. Doktora gittim. Ultrasonda sancı göründükafası aşağıda ve büyük dedi doktor. Beş tane progestan iğne yazdı üç gün arayla vurulucam. Bir hafta da işe gitme dinlen dedi rapor verdi.
Canım Allah korktuğuna uğratmasın. İnşallah bütün sonuçların temiz gelir. Üzme bebeğini ve kendini bol dua et Allah büyük herşey onun elindeKizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
Yani 1 parça bisey giydirmicez demi? 2 parçalı altli üstlü göbek bağı düşene kadar? Buranın havası çok sıcak ve nemli. Biz eşimle asla dayanamıyoruz acayip nemli yapış yapış oluyoruz muhakkak klima kullanmaliyiz ama nasil olacak bilmiyorumcanım ben şöyle yapıcam altına ince sıfır kol bi zıbın ter emsin diye üstünede uzun kollu ince bi zıbın altada patikli alt giydiririm göbek bağı düşene kadar
sonra tuluma geçerim zaten bi tane iç zıbın bide tulum yeter 1 aydan sonrada ufak ufak kısa kollulara geçerim ki çok sıcağa alışmasın
Yani 1 parça bisey giydirmicez demi? 2 parçalı altli üstlü göbek bağı düşene kadar? Buranın havası çok sıcak ve nemli. Biz eşimle asla dayanamıyoruz acayip nemli yapış yapış oluyoruz muhakkak klima kullanmaliyiz ama nasil olacak bilmiyorum
Canım sen bunu diyene kadar hep tulum baktım ben :) ne kadar zekiyim ya. Kac tane altli ustlu takim almak gerekir sence?Canım bebekle klima hakkında bi fikrim yok ama göbek bağı düşene kadar tulum önermiyolar.
Birde onlar derisi incecik bizim kadar ter su olmuyolar ağustos bebeği kardeşim haziran bebeği 2 tane manevi çocuklarım var.
Bende kat kat giyinmesi taraftarı değilim ama mecbur onlar üşüyolarmış çünkü 1 ayı dolunca ufaktan kısa kol giysin şort giysin hava alsın istiyorum
ay ilk kez anne olmak hep cahillik ya :))) sağol canım yaşayarak öğreneceğiz artıkcanım ben şöyle yapıcam altına ince sıfır kol bi zıbın ter emsin diye üstünede uzun kollu ince bi zıbın altada patikli alt giydiririm göbek bağı düşene kadar
sonra tuluma geçerim zaten bi tane iç zıbın bide tulum yeter 1 aydan sonrada ufak ufak kısa kollulara geçerim ki çok sıcağa alışmasın
Zaten en geç 20 güne kadar göbek bağı düşünüyo canım tulum yine bakabilirsin ince olacak şekilde uzun kollu çıt çıtlı badi 5-6 tane yine o kadar alt sıfır kollu kısa kollu iç zıbın iş görür.Canım sen bunu diyene kadar hep tulum baktım ben :) ne kadar zekiyim ya. Kac tane altli ustlu takim almak gerekir sence?
Ben de günlük en az 8000 adım atıyorum canım :) Kız yoksa sen Cepa Armada mı yapıyorsun :öğlen aralarında ):):)Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz? ben haftaiçi öğle arası 40 - 45 dk yürüyorum yoruluyorum 5000 6000 adım atıyorum :)
Aynen valla bende de stres başladı :):) İnşallah güzel haberler alırız canım ya, aklım hep sıpacıklarda :):)Biz aynı donu bile iki kere alacağız canım alışveriş zamanı yaklaştı korktum vallabenim de detaylı cuma olacak inşallah devlet hastanesi sıra bulmak ne mümkün üç hafta dolu demek 1 ay önce ayarlamak lazım. Benim ikiz diye araya sikistiracaklar
İnşallah güzel haberler alırsın, beklemek çok zor biliyorum ancak yavrun için sabredeceksin, kendini çok üzme kuzuna yazık.Kizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
Maşallah sizeee :)
bende bilmezdim de bıdıklar çok etrafımda mesela kardeşime masaj yapıp yağlarla bi iç zıbın giydirip kısa kollu üstünü ince battaniye örtüp öyle yatırıyoduk ağustos sıcağı 20 25 günlüktüay ilk kez anne olmak hep cahillik ya :))) sağol canım yaşayarak öğreneceğiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?