2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
kızlar merhaba. ben araniza yeni katılımlardanım. kafam fena halde karışık sizlere danışmak istedim. doktorum benden fetal dna istedi. bir haftadır araştırma halindeyim
hangi laboratuar da yaptırsam bir türlü karar veremedim.

doktorum benden ful tarama istedi. yani bütün dna lara bakılacak. bundan önce 4 düşüğüm oldu. 2 sine genetik test yatırabildik ve ikisinde de genetik bozukluk çıkmıştı. o yüzden şimdi adımlarımızı daha sağlam atmak adına full tarama yaptıracağız. bu arada bebeğimiz pgt bebeği. testiniz temiz çıkmasına rağmen yine de bu fetal dna testini yaptırmak istiyoruz.

şimdi sizlere sorum; iki lab. buldum. biri prena test diğeri genoks. prena test aldığı kanları amerikaya göndermiyormuş ce işlemler yurtdışında gerçekleşiyormuş. genoks ise ankara da testleri yapıyormuş. ikisinin arasında da fiyat farkı baya bi var. sizler bu lab. larla çalışıp memnun kaldınız mı? hangisini tavsiye edersiniz? olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

şimdiden çok teşekkür ederim

kızlar merhaba :)) ancak girebildim foruma. Ya kafama çok takılıyor hala netleştiremedim bunu. şimdi bebekelere neler giydireceğiz ?? misal kısa kollu ya da sıfır kollu çıtçıtlı bodyler aldım peki üst giysi olarak neler almak lazım kızlar ?

Meylen canim amniyosentez haftam ileri ve de bende zaten erken dogum riskim varya dr sularin erken gelmesinden korktu
Zaten rahim agzinda dikis var biliyorsun 14 haftada dikis atildi
Cok agliyom meylen

evet dkişin var canım amniyosentezde öyle bi risk olduğunu bilmiyodum farkındayım çok zor bi süreç çok haklısın korkuyosun bekliyosun ağlama bol bol dua et bebeğinde etkilenmesin bu durumdan inşallah güzel sonuçlar alırsın Rabbim sağ salim yavrunu sana kavuştursun korktuğunla kalacaksın belkide hiç bi sıkıntı çıkmicak bilemeyiz ki kzum hırpalama kendini

canım ben şöyle yapıcam altına ince sıfır kol bi zıbın ter emsin diye üstünede uzun kollu ince bi zıbın altada patikli alt giydiririm göbek bağı düşene kadar
sonra tuluma geçerim zaten bi tane iç zıbın bide tulum yeter 1 aydan sonrada ufak ufak kısa kollulara geçerim ki çok sıcağa alışmasın

Allah korktuğun ile karşılaştırmasın, bebegin de sağlıcakla dogsun annesi, onlar bize emanet sadece, içerde neler oluyor, sonrasında neler olur Rabbim bilir, kendini bu kadar üzme daha hicbisi belli degilken bebegini de kendini de üzme lutfen..

Kuzum ben cinsiyetle alakalı olarak düşünmüyorum,çünkü benimkinin masallahi var

İnsaallah bebeğin sağlıklıdır canım.Icini ferah tutmaya çalış.Zor durumlar tabiki ama Allah büyük nice sağlıksız denilip sağlıklı doğan bebekler duyuyoruz.

Canım Allah korktuğuna uğratmasın. İnşallah bütün sonuçların temiz gelir. Üzme bebeğini ve kendini bol dua et Allah büyük herşey onun elinde

Yani 1 parça bisey giydirmicez demi? 2 parçalı altli üstlü göbek bağı düşene kadar? Buranın havası çok sıcak ve nemli. Biz eşimle asla dayanamıyoruz acayip nemli yapış yapış oluyoruz muhakkak klima kullanmaliyiz ama nasil olacak bilmiyorum

Canım bebekle klima hakkında bi fikrim yok ama göbek bağı düşene kadar tulum önermiyolar.
Birde onlar derisi incecik bizim kadar ter su olmuyolar ağustos bebeği kardeşim haziran bebeği 2 tane manevi çocuklarım var.
Bende kat kat giyinmesi taraftarı değilim ama mecbur onlar üşüyolarmış çünkü 1 ayı dolunca ufaktan kısa kol giysin şort giysin hava alsın istiyorum

Canım sen bunu diyene kadar hep tulum baktım ben :) ne kadar zekiyim ya. Kac tane altli ustlu takim almak gerekir sence?

ay ilk kez anne olmak hep cahillik ya :))) sağol canım yaşayarak öğreneceğiz artık

Aranızda baston bebek arabası kullanan ve memnun kalan var mı?Normal büyük arabamız var.Tasimasi kolay her yere götürebileceğim bi model arastiriyorum.

Canım sen bunu diyene kadar hep tulum baktım ben :) ne kadar zekiyim ya. Kac tane altli ustlu takim almak gerekir sence?
Zaten en geç 20 güne kadar göbek bağı düşünüyo canım tulum yine bakabilirsin ince olacak şekilde uzun kollu çıt çıtlı badi 5-6 tane yine o kadar alt sıfır kollu kısa kollu iç zıbın iş görür.
baktın çok sıcak zaten kısa kola geçebiliyosun ilk 20 gün işte sonrası sıkıntı değil ne giydirirsen olur.

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz? ben haftaiçi öğle arası 40 - 45 dk yürüyorum yoruluyorum 5000 6000 adım atıyorum :)
Ben de günlük en az 8000 adım atıyorum canım :) Kız yoksa sen Cepa Armada mı yapıyorsun :öğlen aralarında ):):)
Aynen valla bende de stres başladı :):) İnşallah güzel haberler alırız canım ya, aklım hep sıpacıklarda :):)
İnşallah güzel haberler alırsın, beklemek çok zor biliyorum ancak yavrun için sabredeceksin, kendini çok üzme kuzuna yazık.
Maşallah sizeee :)

ay ilk kez anne olmak hep cahillik ya :))) sağol canım yaşayarak öğreneceğiz artık
bende bilmezdim de bıdıklar çok etrafımda mesela kardeşime masaj yapıp yağlarla bi iç zıbın giydirip kısa kollu üstünü ince battaniye örtüp öyle yatırıyoduk ağustos sıcağı 20 25 günlüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…