Ben kullandım hala da kullanıyorum memnunum :)Aranızda baston bebek arabası kullanan ve memnun kalan var mı?Normal büyük arabamız var.Tasimasi kolay her yere götürebileceğim bi model arastiriyorum.
Tamam canım :) çok teşekkür ederimZaten en geç 20 güne kadar göbek bağı düşünüyo canım tulum yine bakabilirsin ince olacak şekilde uzun kollu çıt çıtlı badi 5-6 tane yine o kadar alt sıfır kollu kısa kollu iç zıbın iş görür.
baktın çok sıcak zaten kısa kola geçebiliyosun ilk 20 gün işte sonrası sıkıntı değil ne giydirirsen olur.
Güle güle kullan kuzum aynen mantıklı zaten zamanın varbu arada bugün aliexpressten anne bebek çantası siparişi verdim lequeen marka. türkiyede 160-180 arası fiyat biçiyorlar bu çantalara benim kuponumda vardı 70 liraya geldi. 1 aya gelir artık
Evet evet çok güzel şeyler var orda. Ben emzik şeyi alicam orda emziği tuturmak için var ya bide isim yazıyorlar 5 dolar falan :)bu arada bugün aliexpressten anne bebek çantası siparişi verdim lequeen marka. türkiyede 160-180 arası fiyat biçiyorlar bu çantalara benim kuponumda vardı 70 liraya geldi. 1 aya gelir artık
canım ben 17. haftamda hisettim. ilk gebelik.İlk gebeliği olan annelere sesleniyorum.
Tam olarak bebek hareketini ne zaman hissettiniz? Arada bişeyler oluyor ama bebek hareketimi emin olamıyorum. Tam olarak ne zaman emin oldunuz?
sağol canım .Güle güle kullan kuzum aynen mantıklı zaten zamanın var
ya ben aliexpresse girince çıkamıyorum sepetimd ebir dolu şey var. bak birde keçeden bir organizer var böyle ev içinde bebeğin priması yağları vs elinin önünde olan şeyleri koyuyorsun düzenli ve toplu durmuş oluyorlar. alt değiştirme masası almayacak olanlar için düşünülebilir. sanırım ondan da alacağımEvet evet çok güzel şeyler var orda. Ben emzik şeyi alicam orda emziği tuturmak için var ya bide isim yazıyorlar 5 dolar falan :)
canım allah yardımcın olsun inşallah kalbini ferah tut bol bol dua et.Kizlar mrb bu ara kafam berbat bi halde ikili testim 2000/1 cikti nt ise 1.7 idi
11haftada tabi
22 haftada ayrintili usg sirasinda ensesinin 7.2 oldugunu 150/1 riskim oldugunu soyledi
Tabi berbat gunler aglamaktan gozlerime kan oturdu
Dr Veracity de tuba hanima yonlendirdi
Ve tuba hanim kanimi dun aldi haftaya cuma cikicakmis sonucum dua edin lutfen sonucum temiz ciksin delirmek uzereyim
cepa kentpark yapıyorum canımBen de günlük en az 8000 adım atıyorum canım :) Kız yoksa sen Cepa Armada mı yapıyorsun :öğlen aralarında ):):)
ahahaha bende o farkı yeni anladım canımCanım sen bunu diyene kadar hep tulum baktım ben :) ne kadar zekiyim ya. Kac tane altli ustlu takim almak gerekir sence?
inşallahInsallah kozlar benim bebegimde o saglikli bebekler arasina girer bol boo dua ediyorum
Sizlerde bana dua edin lutfen haftaya cuma sonuc cikacak
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insallah temiz sonuc cikar
Merhaba tatlım. Ben doktorumun yönlendirmesiyle prenatest yaptırdım. Bende sadece trizomi 13,18 ve 21 e bakıldı. Almanyaya gidiyor. 12 günde çıktı. Sonuç normal ya da değil diyorlar sadece ama doğruluk oranı için yüzde 90 ya da 99 diyorlardı. Tanıdıklarım da hep yaptırdı bu testi. Ankaraya gönderilen için bir fikrim yok canım bilemiyorum. O ne kadar?kızlar merhaba. ben araniza yeni katılımlardanım. kafam fena halde karışık sizlere danışmak istedim. doktorum benden fetal dna istedi. bir haftadır araştırma halindeyim
hangi laboratuar da yaptırsam bir türlü karar veremedim.
doktorum benden ful tarama istedi. yani bütün dna lara bakılacak. bundan önce 4 düşüğüm oldu. 2 sine genetik test yatırabildik ve ikisinde de genetik bozukluk çıkmıştı. o yüzden şimdi adımlarımızı daha sağlam atmak adına full tarama yaptıracağız. bu arada bebeğimiz pgt bebeği. testiniz temiz çıkmasına rağmen yine de bu fetal dna testini yaptırmak istiyoruz.
şimdi sizlere sorum; iki lab. buldum. biri prena test diğeri genoks. prena test aldığı kanları amerikaya göndermiyormuş ce işlemler yurtdışında gerçekleşiyormuş. genoks ise ankara da testleri yapıyormuş. ikisinin arasında da fiyat farkı baya bi var. sizler bu lab. larla çalışıp memnun kaldınız mı? hangisini tavsiye edersiniz? olumlu olumsuz görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
şimdiden çok teşekkür ederim
sakın ağlayıp bebeğini üzme hiçbir şeyin garantisi yok ki bol bol dua et kalbini ferah tut. sadece bir ihtimal. o ihtimal hepimizde var için rahat olsun canım.Insallah kozlar benim bebegimde o saglikli bebekler arasina girer bol boo dua ediyorum
Sizlerde bana dua edin lutfen haftaya cuma sonuc cikacak
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insallah temiz sonuc cikar
Meehaba canm gunlerimiz yani benimde en son gidisimde baya bi onde cikti sanirim seninde o sekilde cikmis.doktorun onde gitmesiyle ilgili birsy dedi mi?
Canim aldigin linki atabilir misin kupon hep veriyolar ama hep yuksek miktarlarda kullaniliyo baya bi indirim mus sende nasi bi kupondubu arada bugün aliexpressten anne bebek çantası siparişi verdim lequeen marka. türkiyede 160-180 arası fiyat biçiyorlar bu çantalara benim kuponumda vardı 70 liraya geldi. 1 aya gelir artık
Ohh iyi bari tek değilmişimbende 10 kilo aldım
aynı canım seninle günümüz
Aminnnnnn aynen canım. Evet spontan ikiz oldular :)
Tabi ki çok zayıfsın, şişko diyenin gözü kördür zaten :)
Ben de 74 üm :):)
Anayım ben ana :):) Maşallah süper
Maşallah size çok tatlısınız çok teşekkürler kuzum
Offfff maşallah kuzucuğa. Kız baya şişko bir kızın olacak ne güzel, pofuduk pofuduk, ısır totosunu :):)
Çok sevindim iyi olmanıza
Ben alt değiştirme almayi düşünmüyorum. Bu dediğine de bakicam canım teşekkürler:)ya ben aliexpresse girince çıkamıyorum sepetimd ebir dolu şey var. bak birde keçeden bir organizer var böyle ev içinde bebeğin priması yağları vs elinin önünde olan şeyleri koyuyorsun düzenli ve toplu durmuş oluyorlar. alt değiştirme masası almayacak olanlar için düşünülebilir. sanırım ondan da alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?