2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam canım :) çok teşekkür ederim

bu arada bugün aliexpressten anne bebek çantası siparişi verdim lequeen marka. türkiyede 160-180 arası fiyat biçiyorlar bu çantalara benim kuponumda vardı 70 liraya geldi. 1 aya gelir artık
Evet evet çok güzel şeyler var orda. Ben emzik şeyi alicam orda emziği tuturmak için var ya bide isim yazıyorlar 5 dolar falan :)

Evet evet çok güzel şeyler var orda. Ben emzik şeyi alicam orda emziği tuturmak için var ya bide isim yazıyorlar 5 dolar falan :)
ya ben aliexpresse girince çıkamıyorum sepetimd ebir dolu şey var. bak birde keçeden bir organizer var böyle ev içinde bebeğin priması yağları vs elinin önünde olan şeyleri koyuyorsun düzenli ve toplu durmuş oluyorlar. alt değiştirme masası almayacak olanlar için düşünülebilir. sanırım ondan da alacağım

canım allah yardımcın olsun inşallah kalbini ferah tut bol bol dua et.

Ben de günlük en az 8000 adım atıyorum canım :) Kız yoksa sen Cepa Armada mı yapıyorsun :öğlen aralarında ):):)
cepa kentpark yapıyorum canım hava yağışlıysa veya işim varsa avm'de dolaşıyorum bazen de dsi lojmanında yürüyüş parkurunda yürüyorum :)

Merhaba tatlım. Ben doktorumun yönlendirmesiyle prenatest yaptırdım. Bende sadece trizomi 13,18 ve 21 e bakıldı. Almanyaya gidiyor. 12 günde çıktı. Sonuç normal ya da değil diyorlar sadece ama doğruluk oranı için yüzde 90 ya da 99 diyorlardı. Tanıdıklarım da hep yaptırdı bu testi. Ankaraya gönderilen için bir fikrim yok canım bilemiyorum. O ne kadar?

Insallah kozlar benim bebegimde o saglikli bebekler arasina girer bol boo dua ediyorum
Sizlerde bana dua edin lutfen haftaya cuma sonuc cikacak
Mubarek gunun yuzu suyu hurmetine insallah temiz sonuc cikar
sakın ağlayıp bebeğini üzme hiçbir şeyin garantisi yok ki bol bol dua et kalbini ferah tut. sadece bir ihtimal. o ihtimal hepimizde var için rahat olsun canım.

bu arada bugün aliexpressten anne bebek çantası siparişi verdim lequeen marka. türkiyede 160-180 arası fiyat biçiyorlar bu çantalara benim kuponumda vardı 70 liraya geldi. 1 aya gelir artık
Canim aldigin linki atabilir misin kupon hep veriyolar ama hep yuksek miktarlarda kullaniliyo baya bi indirim mus sende nasi bi kupondu

Ben alt değiştirme almayi düşünmüyorum. Bu dediğine de bakicam canım teşekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…