- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
Ehehhe ya baya baya çıkıntı gördük ama topuğunu vs görmüş olamazsın di mi dedim..Maşallah kuzuna, Allah bağışlasın, bu sefer kesin dedi mi bari ona göre hazırlıklı olurdun :):) 37. haftada kız demesin de yeniden :)
ben ben ben
Aminn çok teşekkürlergörmene sevindim canım :) rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Yaa dün düşündüm onu benden süper kaynana olur zaten amazon kıyafetimi giyer beklerim gelinleriCanımm çok tebrik ederim 2 erkek annesi ilerde duble kaynana olucaksın desene
Sağlıkla gelsin minişin inşallah
Yani 1 parça bisey giydirmicez demi? 2 parçalı altli üstlü göbek bağı düşene kadar? Buranın havası çok sıcak ve nemli. Biz eşimle asla dayanamıyoruz acayip nemli yapış yapış oluyoruz muhakkak klima kullanmaliyiz ama nasil olacak bilmiyorum
Ehehhe ya baya baya çıkıntı gördük ama topuğunu vs görmüş olamazsın di mi dedim..
Acaip eğlenceli olur 37 de kız derse
Aminn çok teşekkürler ☺
Yaa dün düşündüm onu benden süper kaynana olur zaten amazon kıyafetimi giyer beklerim gelinleriÇok sağol bitanem öpücükler yolluyoruz sana ve 30cm bıdık kızına
Canım Atlas Mart doğumlu. 10. Gün göbeği düştü. Göbeğine herhangi bir ilaç bakım sürmedik.
Kısakollu iç zıbın üstüne tulum giydi sadece.
Ebemiz iki parça çok tavsiye etmedi göbek bağına lastik gelir vs die ama çok giydiren var. Ben kendi göbek deliğimi elleyemem elleyene de bakamam huyluyum. Ondan tek parça işime geldi
1 yaşına kadar yelek giymedi sırtına bez koyulmadı. Alışsın tere de rüzgara da diye. Şükğr hala iyi tolere ediyo.
Ama sanırım Meylen yazmıştı, temmuz ağustos bebeğine biz zıbın üstüne çorap ve müslin yeter gibi. Belki şort tulum bile giydirebilirim ben. Uzun kol zıbın hiç planlamıyorum 2-3 ay.
Ama tulum seviyorum. Uzun kol ince pamuklu tulum çok pratik geliyo bana
Ay ne zormuş yahuEhehhe ya baya baya çıkıntı gördük ama topuğunu vs görmüş olamazsın di mi dedim..
Acaip eğlenceli olur 37 de kız derse
Aminn çok teşekkürler ☺
Yaa dün düşündüm onu benden süper kaynana olur zaten amazon kıyafetimi giyer beklerim gelinleriÇok sağol bitanem öpücükler yolluyoruz sana ve 30cm bıdık kızına
Canım Atlas Mart doğumlu. 10. Gün göbeği düştü. Göbeğine herhangi bir ilaç bakım sürmedik.
Kısakollu iç zıbın üstüne tulum giydi sadece.
Ebemiz iki parça çok tavsiye etmedi göbek bağına lastik gelir vs die ama çok giydiren var. Ben kendi göbek deliğimi elleyemem elleyene de bakamam huyluyum. Ondan tek parça işime geldi
1 yaşına kadar yelek giymedi sırtına bez koyulmadı. Alışsın tere de rüzgara da diye. Şükğr hala iyi tolere ediyo.
Ama sanırım Meylen yazmıştı, temmuz ağustos bebeğine biz zıbın üstüne çorap ve müslin yeter gibi. Belki şort tulum bile giydirebilirim ben. Uzun kol zıbın hiç planlamıyorum 2-3 ay.
Ama tulum seviyorum. Uzun kol ince pamuklu tulum çok pratik geliyo bana
Ali Expreste dükkanın güvenilir olduğunu nasıl anlıyoruz acabaKizlar sunu buldum AliExpresste hem suluk hemde kuru ve kati gida koyulabilir
Kaç kişi sipariş vermiş,kaç yıldızı var bunlara dikkat edebilirsin. Bide en önemlisi bir çok müşteri zaten ürünün fotosunu koyup yorumluyorAli Expreste dükkanın güvenilir olduğunu nasıl anlıyoruz acaba
Çok teşekkürler bende bakayım hiç alışveriş yapmadım daha önce deKaç kişi sipariş vermiş,kaç yıldızı var bunlara dikkat edebilirsin. Bide en önemlisi bir çok müşteri zaten ürünün fotosunu koyup yorumluyor
Kan tahlillerinde eksikliği çıkmadıysa içme. İnan ihtiyacın yok. Doğumda kaybettiğim 300gr kan benim. Üstelik anemiktim.Kızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Aynenn.. Yüzüstü yatınca emeklerken falan bayılıyorum totoya.. En rahatı o inan.. 1,5 sene mont giymedi mesela astronot tek parça şahane bişi. Beli açıldı pantolonu indi derdi yok. Hooop geçir üstüne miss.. bacak arası açılabilir tulumlar çok kullanışlı oluyo. Alt değiştirirken vs.Ay ne zormuş yahuben cesit cesit alıcam o an karar veririrm ne giydiriceme. Ben tulumlu bebeklere bayilirimmmm :) yiyesim geliyor onlari şapşikler
Unutma değil canım içmek istemiyorum bıktım çünkü napıcağımı şaşırdım =(Kan tahlillerinde eksikliği çıkmadıysa içme. İnan ihtiyacın yok. Doğumda kaybettiğim 300gr kan benim. Üstelik anemiktim.
İlaç kullanmadım, iyi beslendim, mercimek, kuruyemiş, tahin pekmez vs.
Ne öncesinde ne sonrasında problem yaşamadım. Halen de kanım iyidir mesela. Ki 2 sene emzirdim ☺
İçebilirsen iç, süper bişi.. ama içemezsen de asla dert etme. Ben bi D vitaminini içmeye çalışıyorum haftada 1 belki güneş görüyoruz diye.
İlle de içmek istiyorum ama unutuyorum dersen duvarlara post it ler yapıştırıp hatırlatma alarmları kurabilirsin ☺
Doktorun en iyisini bilir dicem ama bazen onlar da bilmiyo benceUnutma değil canım içmek istemiyorum bıktım çünkü napıcağımı şaşırdım =(
Kesinlikle bakmalisin bebek bakim cantalari 10 dolar falan usb kabloluÇok teşekkürler bende bakayım hiç alışveriş yapmadım daha önce de
Biz 2 yıl önce eşim ingiltereden buraya gelirken erkek yeğenime tek parça tulum tarzi montten getirmişti o zaman büyük geldi diğer sene de küçük geldi hala etiketi üstünde abimin eşi size geri vericem zamaninda fark etmeden aslında oğluna almissin enişte diyorAynenn.. Yüzüstü yatınca emeklerken falan bayılıyorum totoya.. En rahatı o inan.. 1,5 sene mont giymedi mesela astronot tek parça şahane bişi. Beli açıldı pantolonu indi derdi yok. Hooop geçir üstüne miss.. bacak arası açılabilir tulumlar çok kullanışlı oluyo. Alt değiştirirken vs.
Tekrar sorucam cumartesi kan testi bakmasını isticem bakalım canım nolcak d vitamini düşük garantiDoktorun en iyisini bilir dicem ama bazen onlar da bilmiyo bence
Folik asit bırakılır mı diyen bi Türk doktor vardı mesela. Ben 9. Haftada bıraktım ayağa kalkamıyorum içince diye. Burda ebe, iyi ki bırakmışsın ihtiyacın yok demek ki diyetin yetiyor vücuduna. Vücut onu istemiyo demişti.
Yine 13. Haftada izmirde bir doktora ultrasona gittik bebeği aileler görsün die. Kan tahlili vs yapmadan elevit, ferrum vs yazdı bana.. İngiltereye döndüm ilaçları orda bıraktım. İçmedim..
Dik başlılık değil tabi burda sordum, neden ilaca ihtiyacın var beslenemiyor musun dedi bana.
Çorba iç meyve ye salatalık yeşillik bol tüket kuruyemiş yoğurt ye.
Bunlara ulaşamıyorsan vitamin hapı ile açığı kapat demişti.
Kan tahlillerine ve beslenmene güven bence. Bu hafta iş şu bu iyi dengeli beslenemedinse ilaç, ama iyi beslendiğin günlerde bence bence bence gerek yok
Biz de öyle çoook hediyeleri geri alıp giydirdik :)) Bi de beğenerek alınca daha hoş oluyo ay bunu çok sevmiştim diyorum :))Biz 2 yıl önce eşim ingiltereden buraya gelirken erkek yeğenime tek parça tulum tarzi montten getirmişti o zaman büyük geldi diğer sene de küçük geldi hala etiketi üstünde abimin eşi size geri vericem zamaninda fark etmeden aslında oğluna almissin enişte diyor
Kızlar benim kafam çok karışık ya çıkamıyorum kaç gündür işin içinden belki bir akıl veren aynı süreçten geçmiş olan vardır aramızda. Burda bazı arkadaşlarla konuşmuştuk belki okuyanlar olmuştur. Ben özel muayenehaneye gidiyorum kontroller için, doktorum da Prof burdan bir arkadaş kendi doktorunun da Prof olduğunu çok gerek olmadıkça Doğuma girmediğini söylemişti.
Hafta sonu olduğu için kendi doktorumu arayıp öğrenemedim doğuma girip girmediğini o arada da vakit kaybetmemek için doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktorlarını araştırdım 1-2 gün bir doktora denk geldim. Sosyal medyada da baya aktif bir doktor yaşça da daha genç ve paylaşımlarından anladığım kadarıyla yenilikçi de bir doktor. Suda doğum yaptırıyor, normal doğumu kolaylaştıracak taktikler veriyor, hastalarına eğitimler düzenliyor vs. Hoşuma gitti yani tarzı ve yaklaşımı. Benim doktorum yaş ve tecrübe olarak daha üstte olduğundan mıdır bilmiyorum pek konuşmuyor anlatmıyor. Tarzını da kestiremiyorum o yüzden yenilikçi mi yoksa daha mı geleneksel.
Daha sonra muayenehaneyi aradım kongrede vs olmadığı sürece doğuma giriyor dedi sekreteri ama o arada da diğer doktor çok aklıma yattı. Aslında hiç aklımda yokken doktor değiştirme fikri girdi aklıma işin içinden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Off aşırı uzun yazmışım inşallah okuyan olur
Kalmaz ki. Senden alır o alacağını. Maksat sen halsiz düşme uzun vadede sıkıntı yaşama yani..Tekrar sorucam cumartesi kan testi bakmasını isticem bakalım canım nolcak d vitamini düşük garanti
İlaç içmekten nefret ediyorum Normaldede öğüre öğüre içerdim Bi taraftan çocuk kansız kalmasın vitaminsiz kalmasın diye vicdan azabı duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?