- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
AHhahha ne güzel demi zamaninda kendi aldigin şeyi geri hediye almak :)Biz de öyle çoook hediyeleri geri alıp giydirdik :)) Bi de beğenerek alınca daha hoş oluyo ay bunu çok sevmiştim diyorum :))
Kuzu burda doğumlara doktor girmiyo. Doğumu bırak hamileyken de doktor görmüyosun. İşini bilen bi yetkili kafi aslında rütbesi çok önemli değil.
Suda doğum yaptım ben ve eğer böyle bi imkanın varsa takıl peşine bırakma derim. Tabi o doğumu yaptıran kişinin araştırması tamamen sana kalmış.
Burda onu da araştıramıyosun mesela. Doğuma gittiğinde o an kim varsa hastanede o geliyo karşına. Kapıyı çalıp aaa ben de gelebilir miyim yaa diyen ebe olmuştu bendeGel gel parti var die almıştık içeri. 2 ebe, eşim ve ben’dik odada..
Allah gönlüne göre versin inşallah ama rütbelere çok takılma yine de. Doğumu bebeğin yönlendirecek aslında ve sen yapacaksın , onlar sadece yardımcı.
Öyle mi diyorsun canımKalmaz ki. Senden alır o alacağını. Maksat sen halsiz düşme uzun vadede sıkıntı yaşama yani..
Kan testi isteyebiliyosan zaten şahane.
Asla vicdan azabı duyma bence
Evet doğru söylüyorsun ben de ünvana takılmıyorum aslında. Benim kendi doktorum Prof olmasına rağmen diğerine kaydı aklım. Sancı ve bekleme sırasında daha yardımcı olurmuş daha iyi yönlendirirmiş gibi geldi doğumu kolaylaştırmak açısından. Ama değiştirip sonradan pişman olmaktan korkuyorum.Biz de öyle çoook hediyeleri geri alıp giydirdik :)) Bi de beğenerek alınca daha hoş oluyo ay bunu çok sevmiştim diyorum :))
Kuzu burda doğumlara doktor girmiyo. Doğumu bırak hamileyken de doktor görmüyosun. İşini bilen bi yetkili kafi aslında rütbesi çok önemli değil.
Suda doğum yaptım ben ve eğer böyle bi imkanın varsa takıl peşine bırakma derim. Tabi o doğumu yaptıran kişinin araştırması tamamen sana kalmış.
Burda onu da araştıramıyosun mesela. Doğuma gittiğinde o an kim varsa hastanede o geliyo karşına. Kapıyı çalıp aaa ben de gelebilir miyim yaa diyen ebe olmuştu bendeGel gel parti var die almıştık içeri. 2 ebe, eşim ve ben’dik odada..
Allah gönlüne göre versin inşallah ama rütbelere çok takılma yine de. Doğumu bebeğin yönlendirecek aslında ve sen yapacaksın , onlar sadece yardımcı.
Teşekkür ederim bakacağım mutlakaKesinlikle bakmalisin bebek bakim cantalari 10 dolar falan usb kablolu
Daha ne olsun :)Öyle mi diyorsun canım
Gündüz bir yumurta 3 parmak peynir banko yiyorum öğlen et köfte yanına yoğurt yiyorum akşam sebze yada et yiyorum
Ceviz fındık badem kuru üzüm düzenli yiyorum zaten
Bi balık Bi tavuk tüketmiyorum
Beslenme düzenim bu şekilde
Evet doğru söylüyorsun ben de ünvana takılmıyorum aslında. Benim kendi doktorum Prof olmasına rağmen diğerine kaydı aklım. Sancı ve bekleme sırasında daha yardımcı olurmuş daha iyi yönlendirirmiş gibi geldi doğumu kolaylaştırmak açısından. Ama değiştirip sonradan pişman olmaktan korkuyorum.
Benim sadece decavit vardı canım haftada iki ya da 3 kere gece yatarken içiyorum, eşim de kutuya bakıp bakıp bunu alalı bir ayı geçmedi mi deyip duruyorKızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
şekerden şüpheleniyo hepMeehaba canm gunlerimiz yani benimde en son gidisimde baya bi onde cikti sanirim seninde o sekilde cikmis.doktorun onde gitmesiyle ilgili birsy dedi mi?
Bende bıktım canım inankiBenim sadece decavit vardı canım haftada iki ya da 3 kere gece yatarken içiyorum, eşim de kutuya bakıp bakıp bunu alalı bir ayı geçmedi mi deyip duruyor
Valla kuzum yalan yok 15 gündür almıyorum bakim sprey alırım belki onu kullanırım konuşucam doktorla eşime söylesem beni mahfeder@Meylen canım gerisini boşversen de d vitaminini aksatma çünkü kış aylarındayız güneşten faydalanamıyoruz ve d vitamini depolanmıyor. Yeşil yapraklı sebzeleri de yemelisin
Çok sağol canım valla moral oldun yaDaha ne olsun :)
3 ayda bir torba torba kan takılır bnm yengeme kanı yok baya yok yani 6-7’lerde..
Çubuk kraker yiye yiye çocuk doğurdu midesi bulanıyo diye.
Belki bir öğün yemek yiyodu o da belkiiiii..
Bence gayet iyi besleniyosun ama D vitamini için bişi diyemiyorum belki onu almak gerekir. Ama diğer vitaminler ve kan için bence vicdan azabı çekme asla.
O acaba hissi hep olacak inan. Ama sen içgüdülerine güven hislerin seni yanıltmaz bence..
Sancı süreci için burda verilen kurstan bir iki foto vardı bende aslında atabilirim gruba onları, açılmaya yardımcı doğum sancısı çekerken ne yapılabilir gibi..
Zaten gece uyuyacaksın :)))Sanki onceki gun belli bir saatten sonra hic bir sey yememek lazimdi 8 den.sonra miydi yanlis hatirlamiyo isem
Sprey kolayına gidecekse onu kullan canım. Bu vitaminler en çok da senin için bebek her türlü kendini sağlama alıp senin depoları kullanıyorValla kuzum yalan yok 15 gündür almıyorum bakim sprey alırım belki onu kullanırım konuşucam doktorla eşime söylesem beni mahfeder
Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Çok geçmiş olsun Allah yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bebeğin şefaatçi olsun inşallahMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin inşaallahMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Ankara da yapan genoks testi 2.600 fiyatı. Prena testin fiyatı ise 4.500 ve nakit fiyatı bu fiyatlar. tüm tarama yaptırmam gerektiği için fiyat artıyorMerhaba tatlım. Ben doktorumun yönlendirmesiyle prenatest yaptırdım. Bende sadece trizomi 13,18 ve 21 e bakıldı. Almanyaya gidiyor. 12 günde çıktı. Sonuç normal ya da değil diyorlar sadece ama doğruluk oranı için yüzde 90 ya da 99 diyorlardı. Tanıdıklarım da hep yaptırdı bu testi. Ankaraya gönderilen için bir fikrim yok canım bilemiyorum. O ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?