2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
AHhahha ne güzel demi zamaninda kendi aldigin şeyi geri hediye almak :)

Kalmaz ki. Senden alır o alacağını. Maksat sen halsiz düşme uzun vadede sıkıntı yaşama yani..
Kan testi isteyebiliyosan zaten şahane.
Asla vicdan azabı duyma bence
Öyle mi diyorsun canım
Gündüz bir yumurta 3 parmak peynir banko yiyorum öğlen et köfte yanına yoğurt yiyorum akşam sebze yada et yiyorum
Ceviz fındık badem kuru üzüm düzenli yiyorum zaten
Bi balık Bi tavuk tüketmiyorum
Beslenme düzenim bu şekilde

Merhaba, ben şuan 21 haftalık hamileyim. 20. Hafta ayrınlı ultrasonda, sağ uterin arterde yüksek akımlı direnç çıktı. Bazı arkadaşlarda da çıkmış sanırım. Bana aspirin başladı doktorum ve tuzu yasakladı, 28. Haftada tekrar ayrıntılıya giricem düzelme şansı varmış, umarım sağlıkla alırız kucağımıza

Evet doğru söylüyorsun ben de ünvana takılmıyorum aslında. Benim kendi doktorum Prof olmasına rağmen diğerine kaydı aklım. Sancı ve bekleme sırasında daha yardımcı olurmuş daha iyi yönlendirirmiş gibi geldi doğumu kolaylaştırmak açısından. Ama değiştirip sonradan pişman olmaktan korkuyorum.

Daha ne olsun :)
3 ayda bir torba torba kan takılır bnm yengeme kanı yok baya yok yani 6-7’lerde..
Çubuk kraker yiye yiye çocuk doğurdu midesi bulanıyo diye.
Belki bir öğün yemek yiyodu o da belkiiiii..

Bence gayet iyi besleniyosun ama D vitamini için bişi diyemiyorum belki onu almak gerekir. Ama diğer vitaminler ve kan için bence vicdan azabı çekme asla.

O acaba hissi hep olacak inan. Ama sen içgüdülerine güven hislerin seni yanıltmaz bence..
Sancı süreci için burda verilen kurstan bir iki foto vardı bende aslında atabilirim gruba onları, açılmaya yardımcı doğum sancısı çekerken ne yapılabilir gibi..

@Meylen canım gerisini boşversen de d vitaminini aksatma çünkü kış aylarındayız güneşten faydalanamıyoruz ve d vitamini depolanmıyor. Yeşil yapraklı sebzeleri de yemelisin

Kızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Benim sadece decavit vardı canım haftada iki ya da 3 kere gece yatarken içiyorum, eşim de kutuya bakıp bakıp bunu alalı bir ayı geçmedi mi deyip duruyor

Meehaba canm gunlerimiz yani benimde en son gidisimde baya bi onde cikti sanirim seninde o sekilde cikmis.doktorun onde gitmesiyle ilgili birsy dedi mi?
şekerden şüpheleniyo hep
şeker yüklemem normal çıktı ama 28. haftada yine böyle önde olursa 2. şeker yüklemesini isticem dedi
seninki ne diyo ?

@Meylen canım gerisini boşversen de d vitaminini aksatma çünkü kış aylarındayız güneşten faydalanamıyoruz ve d vitamini depolanmıyor. Yeşil yapraklı sebzeleri de yemelisin
Valla kuzum yalan yok 15 gündür almıyorum bakim sprey alırım belki onu kullanırım konuşucam doktorla eşime söylesem beni mahfeder

Çok sağol canım valla moral oldun ya

Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.

Valla kuzum yalan yok 15 gündür almıyorum bakim sprey alırım belki onu kullanırım konuşucam doktorla eşime söylesem beni mahfeder
Sprey kolayına gidecekse onu kullan canım. Bu vitaminler en çok da senin için bebek her türlü kendini sağlama alıp senin depoları kullanıyor

Allah sabır versin çok üzüldüm gerçekten

Çok geçmiş olsun Allah yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bebeğin şefaatçi olsun inşallah

Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin inşaallah

Ankara da yapan genoks testi 2.600 fiyatı. Prena testin fiyatı ise 4.500 ve nakit fiyatı bu fiyatlar. tüm tarama yaptırmam gerektiği için fiyat artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…