2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok üzüldüm. Dediğin gibi ömrü o kadarmış. Allah sabır versin canım.

Bende bıktım canım inanki
Ben bikacak kadar da içmedim canım valla gereksiz bulduğum için içmiyorum. Balık ,ceviz yiyorum. Süt kefir peynir yumurta yeşillik et de tüketiyorum. En son tahlillerimde d vitamini hariç bir tane eksik yok o zaman niye her gün içiyorum ben ilaç bazen haftada 3 bile içmiyorum iki ayda 20 kadar decavit içtim. Ha düşük şeyler olsa içerim beslenemesem içerim ama boğazım hep sağlamdı hala sağlam çok şükür

Geçmiş olsun canım , çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda toparlanirsin maalesef başka birşey soyleyemiyorum

şekerden şüpheleniyo hep
şeker yüklemem normal çıktı ama 28. haftada yine böyle önde olursa 2. şeker yüklemesini isticem dedi
seninki ne diyo ?
Banada seker ihtmalimden bahsetti.daha yukleme yapmadim ama tkluk kan sekeri e eczanede bi baktor dedi baktordim normal dedi haftaya gidince anlatirim dedi ama yulemeye gerek yok dedi anlamadim bende bakalim haftaya gidince anlatcakmis

Canım yatak şuan sendemi, bende az önce bu yataga baktım.odam çok küçük sadece 60 cm boş alanın var. Amazon da ölçüleri 53 yaziyor ama bazen uretici olculeri uymayabiliyor.sana zahmet olmazsa En geniş alanının ölçüsünü bana söyleyebilirmisin.

Kac haftalikti canim. Daha onceden bir.riskin var miydi.Rabbim sabir versin hakkinda hayirlisi.olsun insallah

Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin sana inşallah. Yerini doldursun tez zamanda .ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm.

Tabiki canım ölçüp yazarım sana .

Canım Allah sabır versin çok üzüldüm

Allah sabır versin, hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Ölçtüm canım 53 cm .uzunluk da 107 cm .yazıldığı gibi .bu kullanışlı sallaniyorda. Nevresimi yorgani falanda dahil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…