- 17 Kasım 2018
- 609
- 583
- 18
Ben hic vitamin almiyorum aylardir dert etme benceKızlar ben bi konuda vicdan azabı duyuyorum yaklaşık 15 gündür hiç bi vitamini kan ilacını düzenli içmiyorum.
Bıktım çünkü içesim gelmiyo napmalıyım sıkıldım gerçekten.
Ben siparis sayisina gore siraliyorm en cok siparis olanlardan aliyorm genelde.zaten kargo gelmesede iade suresi icinde basvurursan kesin parani veri veriyolarAli Expreste dükkanın güvenilir olduğunu nasıl anlıyoruz acaba
Çok üzüldüm. Dediğin gibi ömrü o kadarmış. Allah sabır versin canım.Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Ben bikacak kadar da içmedim canım valla gereksiz bulduğum için içmiyorum. Balık ,ceviz yiyorum. Süt kefir peynir yumurta yeşillik et de tüketiyorum. En son tahlillerimde d vitamini hariç bir tane eksik yok o zaman niye her gün içiyorum ben ilaçBende bıktım canım inanki
Teşekkür ederim buna da dikkat edeyimBen siparis sayisina gore siraliyorm en cok siparis olanlardan aliyorm genelde.zaten kargo gelmesede iade suresi icinde basvurursan kesin parani veri veriyolar
Geçmiş olsun canım , çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda toparlanirsin maalesef başka birşey soyleyemiyorumMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Banada seker ihtmalimden bahsetti.daha yukleme yapmadim ama tkluk kan sekeri e eczanede bi baktor dedi baktordim normal dedi haftaya gidince anlatirim dedi ama yulemeye gerek yok dedi anlamadim bende bakalim haftaya gidince anlatcakmisşekerden şüpheleniyo hep
şeker yüklemem normal çıktı ama 28. haftada yine böyle önde olursa 2. şeker yüklemesini isticem dedi
seninki ne diyo ?
Canım yatak şuan sendemi, bende az önce bu yataga baktım.odam çok küçük sadece 60 cm boş alanın var. Amazon da ölçüleri 53 yaziyor ama bazen uretici olculeri uymayabiliyor.sana zahmet olmazsa En geniş alanının ölçüsünü bana söyleyebilirmisin.Buda benim anne yanı besigim. Ben yatağa monte olanlardan istiyordum aslında onu alacaktık. Ama eltimin bu bi kaç ay kullandılar ve yeni isterseniz sizde almayın kullanın dedi bizde bunu kullanıcaz. Sonra hareketlenince park yatak alırız. Zaten oda da yapıcaz.
Kac haftalikti canim. Daha onceden bir.riskin var miydi.Rabbim sabir versin hakkinda hayirlisi.olsun insallahMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin sana inşallah. Yerini doldursun tez zamanda .ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm.Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Ben D vitamini ekmege damlatip kullaniyorum oyle cok rahat anlasilmiyoValla kuzum yalan yok 15 gündür almıyorum bakim sprey alırım belki onu kullanırım konuşucam doktorla eşime söylesem beni mahfeder
Tabiki canım ölçüp yazarım sana .Canım yatak şuan sendemi, bende az önce bu yataga baktım.odam çok küçük sadece 60 cm boş alanın var. Amazon da ölçüleri 53 yaziyor ama bazen uretici olculeri uymayabiliyor.sana zahmet olmazsa En geniş alanının ölçüsünü bana söyleyebilirmisin.
D vitamini emilmesi icin yağ ile alinmasi gerekiyorms zeytinyagia damlatmak gibiBen D vitamini ekmege damlatip kullaniyorum oyle cok rahat anlasilmiyo
Canım Allah sabır versin çok üzüldümMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Allah sabır versin, hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Ölçtüm canım 53 cm .uzunluk da 107 cm .yazıldığı gibi .bu kullanışlı sallaniyorda. Nevresimi yorgani falanda dahil .Canım yatak şuan sendemi, bende az önce bu yataga baktım.odam çok küçük sadece 60 cm boş alanın var. Amazon da ölçüleri 53 yaziyor ama bazen uretici olculeri uymayabiliyor.sana zahmet olmazsa En geniş alanının ölçüsünü bana söyleyebilirmisin.
benim doktorum da eczaneci de ya ekmege ya suya damlat dediD vitamini emilmesi icin yağ ile alinmasi gerekiyorms zeytinyagia damlatmak gibi
Ben kullandım hala da kullanıyorum memnunum :)
Teşekkürler, Allah kimseye yasatmasinAllah sabır versin çok üzüldüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?