Amin inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Allah yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bebeğin şefaatçi olsun inşallah
Çok saol teşekkürlerGeçmiş olsun canım. Allah sabır versin inşaallah
Amin inşallah, cumlemizin için hakkımızda hayırlısı olsun inşallahAllah sabır versin, hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Amin inşallah, Rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını nasip etsinÇok geçmiş olsun Allah yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bebeğin şefaatçi olsun inşallah
Amin tesekkurlerAllah sabır versin canım
Amin, Rabbim kalanlara sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah cumlemizinkineÇok üzüldüm. Dediğin gibi ömrü o kadarmış. Allah sabır versin canım.
Amin inşallah, bir tane kızım var, o bana guc veriyor Allahtan yoksa cok daha zor olurdu.Geçmiş olsun canım , çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda toparlanirsin maalesef başka birşey soyleyemiyorum
19+5 di, kanamam vardı 10.haftadan beri, erken doğum riskim vardı ama tabi çok erken oldu malesefKac haftalikti canim. Daha onceden bir.riskin var miydi.Rabbim sabir versin hakkinda hayirlisi.olsun insallah
Amin, Allah razı olsunÇok üzüldüm. Rabbim sabır versin sana inşallah. Yerini doldursun tez zamanda .ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm.
Amin, malesef üzücü Rabbim kalanlara sağlık sıhhat uzun ömür versinCanım Allah sabır versin çok üzüldüm
Amin inşallahAllah sabır versin, hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Acını deşmek istemem sadece bir daha hamile kalırsan inşallah bunun bir önlemi var mı?Çok saol teşekkürler
Kendi isteğinle mi canımBen hic vitamin almiyorum aylardir dert etme bence
Bende 10 damla portakal suyuna sıkıyorum canım anlaşılmıyor pekBen D vitamini ekmege damlatip kullaniyorum oyle cok rahat anlasilmiyo
Canım cok gecmis olsun allah sabır versinMerhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Ben bi daha kan baktorıcam doktorlada konuşucam canım inşallah kullanmama gerek yoktur yediklerim yetiyodurBen bikacak kadar da içmedim canım valla gereksiz bulduğum için içmiyorum. Balık ,ceviz yiyorum. Süt kefir peynir yumurta yeşillik et de tüketiyorum. En son tahlillerimde d vitamini hariç bir tane eksik yok o zaman niye her gün içiyorum ben ilaçbazen haftada 3 bile içmiyorum iki ayda 20 kadar decavit içtim. Ha düşük şeyler olsa içerim beslenemesem içerim ama boğazım hep sağlamdı hala sağlam çok şükür
Basın sağolsun, çok üzüldüm, Rabbim sağlıkla tekrar hamile kalmayı kucağına almayı nasip etsin..Sabırlar diliyorum..Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Şuan inanılmaz üzgünüm el doppler konusunu konuşmuştuk içeriyi görebilsek diye.Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Inşallah canım sagolasin. Zayıfım zaten daha 1 kg aldım.i salah gecicidirinşallah geçicidir canım, duacınız..benim bi tanıdığın başına da geldi. doktor beslenmene çok dikkat et demişti ona. kilo bu durumu olumsuz etkilermiş. çok dikkat ediyordu bebiş premature olabilir bu durumdan dolayı demişti. şuan hala gebe inşallah sende o da sorumsuz bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız canım benim
Tamam canım ben sorayım kan ilacı hak getirsin hiç bişey içmiyorum@Meylen cim bende kullanmıyorum vitaminleri şu an.Hiçbisey yiyemedigim donemlerde kullaniyodum.Baş dönmelerim artmıştı gecen haftalarda.Tansiyon dusuklugunden zannediyodum kan degerlerim dusuk cikti.Kan ilacını kullanıyorum şimdi.Degerlerine baktirdiysan sorun yoksa bence kullanmaya gerek yok.Ilk oğlumda da kan ilacı dışında bişey kullanmadım.
Merhaba, benim de sağdaki damarda direnç çıktı, 28.haftada takrar bakılacak geçici olabilirmiş, inşallah geçer aspirin başladımı doktor sanaInşallah canım sagolasin. Zayıfım zaten daha 1 kg aldım.i salah gecicidir
Ben arastirdigim kadariyla yag ile emilimi kolay oluyormis canim istersen soryag ile hic duymadim canim
Doktor hic gerek yok dogal yiyeceklerle al dedi canim.d vitamini oncesinde kullandim duzenli o yuzden 50 falan cikmisti en son o yuzden onu da almiyorm aklima geldikce bi damla falan ama kan ilaci verdi doktor kansizlik olmadigi haldeKendi isteğinle mi canım
Peki d vitamini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?