2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Allah sabır versin, hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Amin inşallah, cumlemizin için hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Çok geçmiş olsun Allah yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar versin bebeğin şefaatçi olsun inşallah
Amin inşallah, Rabbim cümlemize herşeyin hayırlısını nasip etsin

Allah sabır versin canım
Amin tesekkurler

Çok üzüldüm. Dediğin gibi ömrü o kadarmış. Allah sabır versin canım.
Amin, Rabbim kalanlara sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallah cumlemizinkine

Geçmiş olsun canım , çok üzgünüm inşallah en kısa zamanda toparlanirsin maalesef başka birşey soyleyemiyorum
Amin inşallah, bir tane kızım var, o bana guc veriyor Allahtan yoksa cok daha zor olurdu.

Kac haftalikti canim. Daha onceden bir.riskin var miydi.Rabbim sabir versin hakkinda hayirlisi.olsun insallah
19+5 di, kanamam vardı 10.haftadan beri, erken doğum riskim vardı ama tabi çok erken oldu malesef

Çok üzüldüm. Rabbim sabır versin sana inşallah. Yerini doldursun tez zamanda .ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten çok üzüldüm.
Amin, Allah razı olsun

Canım Allah sabır versin çok üzüldüm
Amin, malesef üzücü Rabbim kalanlara sağlık sıhhat uzun ömür versin
Allah sabır versin, hayırlı vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
Amin inşallah

sosmivida canım çok üzüldüm,geçmiş olsun.Allah sabırlar versin.Tekrardan hayırlı,sağlıklı evlatlar versin.Melegini şefaatçin kılsın...

Canım cok gecmis olsun allah sabır versin

Ben bi daha kan baktorıcam doktorlada konuşucam canım inşallah kullanmama gerek yoktur yediklerim yetiyodur

Basın sağolsun, çok üzüldüm, Rabbim sağlıkla tekrar hamile kalmayı kucağına almayı nasip etsin..Sabırlar diliyorum..

Şuan inanılmaz üzgünüm el doppler konusunu konuşmuştuk içeriyi görebilsek diye.
İnşallah meleğin şefaatçin olsun Allah sabır versin sanada eşinede Bi daha yaşatmasın
Sebebi neymiş ki enfeksiyon falan mı acaba

Inşallah canım sagolasin. Zayıfım zaten daha 1 kg aldım.i salah gecicidir

Allah sizlere sabır versin sosmivida . Onu da size şefaatçi kılsın inşallah en hayırlı zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin

@Meylen cim bende kullanmıyorum vitaminleri şu an.Hiçbisey yiyemedigim donemlerde kullaniyodum.Baş dönmelerim artmıştı gecen haftalarda.Tansiyon dusuklugunden zannediyodum kan degerlerim dusuk cikti.Kan ilacını kullanıyorum şimdi.Degerlerine baktirdiysan sorun yoksa bence kullanmaya gerek yok.Ilk oğlumda da kan ilacı dışında bişey kullanmadım.

Tamam canım ben sorayım kan ilacı hak getirsin hiç bişey içmiyorum
Kanlarıma baktırıp öyle devam edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…