2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım çok sağol inşallah dayanırlar. Az kaldı ya işte 30 haftayı bir geçsek hayırlısıyla. Canım ne yalan söyleyim iki üç gündür ağrım yoktu neredeyse annemin zoruyla gittim hastaneye iyi ki gitmişim. Haftaya tekrar çağırdı dr da böyle olunca durum

Saye- canım çok geçmiş olsun.İnsaallah senin bebeklerinde hepimizinkilerde zamanında gelirler sağlıcakla.

Hangi çantalar resim atın bende beğenirsem alayım . Mayısta düşünüyorum butun alışverisi

Benim aldığım bu canım.amazondan aldım bende markası farklı arkadaslarinkinden ama görüntü ve özellik olarak aynı hemen hemen.

Eklentiler

• Screenshot_20190313-225653_Amazon Shopping.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 42
Güzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel görünüyor. Compengciğim ikiz için yeterli mi daha büyük bir şey mi almak lazım ne dersin?

Oh maşallah yavruna, darısı doğuma inşallahhhh
Ah inşallah cnm gürebilecek miyiz o günleri acaba diyorum bende kendime o kadar zaman geçecek mi

Sinir olmamak elde değil o kadar kalabalığın içinde seni mi bulmuş

Peki bu prof olan normal doğuma sevk ediyormu? Önemli olan o. Yani kendi fikrim şu şekilde; doğum deneyimi olan doktor seçmek olurdu. Geçen gün tıp bayramıydı kendi doktorumun paylaştığı fotolara baktım hep sezeryandı ve hastaneye sordum özel olmasına rağmen gebe eğitim hemşiresi yada eğitimleri varmı deyince olumsuz yanıt aldım. O gece kim varsa bodoslamasna doğum mu yapıcam ben diye düşünüyorum Yani önemli olan normal doğum deneyimi olan biri ve ekibi bence
Başın sağolsun, rabbim aynı acıyla sınamasın. Sen çok değerli bir annesin, en kısa zaramanda yine yaşarsın inşaaşlah anneliği. Bebeğin sana şefaatçi olsun, benimde 17nisanda bebeklerimin senesi var, acını paylaşıp sanırlar diliyorum.
Ankara da yapan genoks testi 2.600 fiyatı. Prena testin fiyatı ise 4.500 ve nakit fiyatı bu fiyatlar. tüm tarama yaptırmam gerektiği için fiyat artıyor
Bana nedense dahaçok genoks önerdi doktorum bende onu yaptırdım. Memnunum 10 güne çıktı sonuç.
Banada seker ihtmalimden bahsetti.daha yukleme yapmadim ama tkluk kan sekeri e eczanede bi baktor dedi baktordim normal dedi haftaya gidince anlatirim dedi ama yulemeye gerek yok dedi anlamadim bende bakalim haftaya gidince anlatcakmis
Yani bebeğin suyunun fazla olmasının en önemli sebebi annede gizli şeker olması. Benim doktorum şeker yüklemeyi mutlaka yap dedi temiz çıksa dahi şeker yeme meyveyi abartma dedi ve 10gündür kilo almadım. Gebelikte önemli olan ağzına attığın lokmadan sonraki 1. Saatin 140ı geçmemesi. Parmak ucundan bakılsn kanda şeker düşük çıktığı için doktorum damardan bakılan yüklemeyi tercih ediyor

Ah canım çok çok geçmiş olsun, ikiz annesi olmak zormuş gerçekten. benim doktor da 26. Haftadan sonra gezmek yok, oturup dinleneceksin diyordu taa en başından. Benim de ağrım oluyor ama daha çok yorulunca. Cuma kontrolüm var, seninki sürekli bir ağrı mıydı canım?

lavita cım hayırlı olsun çok şirinler.Saglikla kullanmak nasip olsun bebelerine.Sende geceliğine güle güle kullan.
Saol canım benim, hepimize inş sağlıkla kullanmak nasip olur

Şu an o dertten bende de var canım, o odayı boşaltıp bebeklere oda yaparsak o eşyaları nereye koyacağım
lavitabellamk canım güle güle kullanın çok tatlı iki tane beşik
İnşallah canımmm :))))))))
Evet gittim baktım bende ama almaya cesaret edemedim erken diye mayıs gibi alıcam nasipse
Güle güle kullanın inşallah sağlıkla
Ben ilerde iiyice dolaşamam diye şimdiden aldım canım, sen de nasılsa fikirleri topluyorsun :))) en güzelini alırsınn

@Meylen yarın rahim uzunluğunu da sorar mısın kaç olursa tehlikeli benimki 3.2 çıktı var mı tehlike dediğimde yok 2.5 alti tehlikeli demişti. Bı de mesela 7 aylıkken daha da mı kısalacak yoksa doğuma kadar 2.5 mu kalması lazım onu da sor not al da unutma nolur. Aslında ücretsiz gidip görünme hakkım var şu an için ama senden gelecek cevap tatmin etmezse öyle gideyim. Şimdi görgüsüz gibi olmasın :)

S Saryamarya genel olarak memnun kaldım canım ama parmak kemik vs saymayinca aklıma takıldı eksik mi yapıyorlar diye, soldaki de şöyle güzel bir acsaydi bacakları gorseydik doğru düzgün biri kesin evet erkek deseydi iyi olacaktı :)) herkese erkek dedim artık valla ultrasonu görünce bacakları kapatıp oturuyor sıpa

Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla kavuşursun yavrularına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…