Amin canım, vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun ins.Canım 2,5 altı risk oluyor. Mayıs’ı bir görsek hayırlısıyla.
Canım çok sağol inşallah dayanırlar. Az kaldı ya işte 30 haftayı bir geçsek hayırlısıyla. Canım ne yalan söyleyim iki üç gündür ağrım yoktu neredeyse annemin zoruyla gittim hastaneye iyi ki gitmişim. Haftaya tekrar çağırdı dr da böyle olunca durumSaye- hiç moralini bozma canım son 3 ay zaten yata yata çok zorlanmadan geçirirsin inşallah. Benim de 3.2 idi baskı yapıyor alt tarafima diye gittiğimde. Ama şimdi bende korktum. Gerçi artık o baskı geçti ama tedirgin oldum yine de.
Amin canım, vaktinde sağlıklı doğumlarımız olsun ins.
Offff sorma bütün sinir sistemim altüst oldu.Allah kahretsin fırsat vermesin böyle canilere.Amin canım gerçekten resmen katliam insanlık dışı iyi ki cehennem var bu pislikler için
Hangi çantalar resim atınbende beğenirsem alayım . Mayısta düşünüyorum butun alışverisi
Aynen canım çok şükürçok şükür canım ne güzel
Ah inşallah cnm gürebilecek miyiz o günleri acaba diyorum bende kendime o kadar zaman geçecek miGüzel günlerde kullanın inşallah, çok güzel görünüyor. Compengciğim ikiz için yeterli mi daha büyük bir şey mi almak lazım ne dersin?
Oh maşallah yavruna, darısı doğuma inşallahhhh
Çok şükür canım, Rabbim ikinizin birden sağlığını daim etsin
Amin canm benim hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşallahMaşallah canım çok sevindim sağlıkla büyüsün kızışın
Sinir olmamak elde değil o kadar kalabalığın içinde seni mi bulmuşBugün otobüsle geldim Allahım işe toplu taşımayla giden herkese yardım etsin gerçekten.
Bi tane abi kardeşim gel böyle otur dedi oturdum Bi kadın başıma dikilip teyzeye yer versene dedi dedim hamileyim ondan yer vermiş olabilirler mi olsun kalk o yaşlı diyodedim ki ne saçmalıyorsun ya istediğime yer veririm teyze oturdu yer vericek kişi ben değilim ayrıca gençler var bu kadar.
Saygılı olmam gerektiğini söyledi hanımefendi bende burnunu herşeye sokmazsan ben saygımı korurum zaten dedim.
Gerildim sabah sabah kızımda vurmaya başladı hemen
Peki bu prof olan normal doğuma sevk ediyormu? Önemli olan o. Yani kendi fikrim şu şekilde; doğum deneyimi olan doktor seçmek olurdu. Geçen gün tıp bayramıydı kendi doktorumun paylaştığı fotolara baktım hep sezeryandı ve hastaneye sordum özel olmasına rağmen gebe eğitim hemşiresi yada eğitimleri varmı deyince olumsuz yanıt aldım. O gece kim varsa bodoslamasna doğum mu yapıcam ben diye düşünüyorum Yani önemli olan normal doğum deneyimi olan biri ve ekibi benceKızlar benim kafam çok karışık ya çıkamıyorum kaç gündür işin içinden belki bir akıl veren aynı süreçten geçmiş olan vardır aramızda. Burda bazı arkadaşlarla konuşmuştuk belki okuyanlar olmuştur. Ben özel muayenehaneye gidiyorum kontroller için, doktorum da Prof burdan bir arkadaş kendi doktorunun da Prof olduğunu çok gerek olmadıkça Doğuma girmediğini söylemişti.
Hafta sonu olduğu için kendi doktorumu arayıp öğrenemedim doğuma girip girmediğini o arada da vakit kaybetmemek için doğum yapmayı düşündüğüm hastanenin doktorlarını araştırdım 1-2 gün bir doktora denk geldim. Sosyal medyada da baya aktif bir doktor yaşça da daha genç ve paylaşımlarından anladığım kadarıyla yenilikçi de bir doktor. Suda doğum yaptırıyor, normal doğumu kolaylaştıracak taktikler veriyor, hastalarına eğitimler düzenliyor vs. Hoşuma gitti yani tarzı ve yaklaşımı. Benim doktorum yaş ve tecrübe olarak daha üstte olduğundan mıdır bilmiyorum pek konuşmuyor anlatmıyor. Tarzını da kestiremiyorum o yüzden yenilikçi mi yoksa daha mı geleneksel.
Daha sonra muayenehaneyi aradım kongrede vs olmadığı sürece doğuma giriyor dedi sekreteri ama o arada da diğer doktor çok aklıma yattı. Aslında hiç aklımda yokken doktor değiştirme fikri girdi aklıma işin içinden çıkamıyorum. Sizce ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız?
Off aşırı uzun yazmışım inşallah okuyan olur
Başın sağolsun, rabbim aynı acıyla sınamasın. Sen çok değerli bir annesin, en kısa zaramanda yine yaşarsın inşaaşlah anneliği. Bebeğin sana şefaatçi olsun, benimde 17nisanda bebeklerimin senesi var, acını paylaşıp sanırlar diliyorum.Merhabalar, pazartesi akşamı aniden suyum geldi ve hiç durmadı, ambulans ile hastaneye gittim, doktor bebeğin hiç suyu kalmadığını söyledi ve suni sanci ile doğum yaptım. Çok üzücü bir olay ama napalim omru bu kadarmis dedik.
Bana nedense dahaçok genoks önerdi doktorum bende onu yaptırdım. Memnunum 10 güne çıktı sonuç.Ankara da yapan genoks testi 2.600 fiyatı. Prena testin fiyatı ise 4.500 ve nakit fiyatı bu fiyatlar. tüm tarama yaptırmam gerektiği için fiyat artıyor
Yani bebeğin suyunun fazla olmasının en önemli sebebi annede gizli şeker olması. Benim doktorum şeker yüklemeyi mutlaka yap dedi temiz çıksa dahi şeker yeme meyveyi abartma dedi ve 10gündür kilo almadım. Gebelikte önemli olan ağzına attığın lokmadan sonraki 1. Saatin 140ı geçmemesi. Parmak ucundan bakılsn kanda şeker düşük çıktığı için doktorum damardan bakılan yüklemeyi tercih ediyorBanada seker ihtmalimden bahsetti.daha yukleme yapmadim ama tkluk kan sekeri e eczanede bi baktor dedi baktordim normal dedi haftaya gidince anlatirim dedi ama yulemeye gerek yok dedi anlamadim bende bakalim haftaya gidince anlatcakmis
Ah canım çok çok geçmiş olsun, ikiz annesi olmak zormuş gerçekten. benim doktor da 26. Haftadan sonra gezmek yok, oturup dinleneceksin diyordu taa en başından. Benim de ağrım oluyor ama daha çok yorulunca. Cuma kontrolüm var, seninki sürekli bir ağrı mıydı canım?Kızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
Saol canım benim, hepimize inş sağlıkla kullanmak nasip olurlavita cım hayırlı olsun çok şirinler.Saglikla kullanmak nasip olsun bebelerine.Sende geceliğine güle güle kullan.
İnşallah canımmm :))))))))Şu an o dertten bende de var canım, o odayı boşaltıp bebeklere oda yaparsak o eşyaları nereye koyacağım
lavitabellamk canım güle güle kullanın çok tatlı iki tane beşik
Ben ilerde iiyice dolaşamam diye şimdiden aldım canım, sen de nasılsa fikirleri topluyorsun :))) en güzelini alırsınnEvet gittim baktım bende ama almaya cesaret edemedim erken diye mayıs gibi alıcam nasipse
Güle güle kullanın inşallah sağlıkla
Gecelik seçerken en önemli şey kumaşı heralde temmuz sıcağında terletmemesi. Bi de dikişli mikisli olursak hastalanirsak yandık. Yüzde yüz pamuk bişey olması lazım sanki.Kızlar nette buldum geceliği. Yakından zarif ve kaliteli geldi bana dantel kısmı. Gerisi zevke kalmış:))
Eki Görüntüle 2246133 Eki Görüntüle 2246134 Eki Görüntüle 2246132
Benimkide tam tersi hemen doğsa da bende böyle gezsem sen alışveriş yaparken diyorDur bi de o yolu deyeyim canım. Yanımızdan kanguruyla çocuklu biri geçince Allahım çocuk ya düşse inşallah bişey olmaz diyo hahahaah
Kızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?