2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Geçmiş olsun canım. Ben de vajinal ağrı ve kasık ağrısı yaşıyorum ama rahim ağzı uzunluğu iyi. Bebek aşağıda sadece biraz herhalde ondan. Progestan iğne mi verdi sana

Tamam kuzum sorarım tabiki

Görürüz inşallah, az kaldı
İnşallah canım aminn
inşallah görürüz kuzum güzel düşün güzel olsun
İnşallah canım uslu durup zamanında gelecek benim çocuklarım inanıyorum. Allah bize bağışlayacak
Saye- canım çok geçmiş olsun.İnsaallah senin bebeklerinde hepimizinkilerde zamanında gelirler sağlıcakla.
İnşallah canım tek duam başından beri rabbim bekleyen herkesin evladıyla birlikte benimkilere de sağlık versin
Sağol canım inşallah herşey yolunda gidecek. Ağrım bir iki gün sürüp ara veriyordu ama özellikle yorulunca ve akşam olunca artıyordu canım. Bana da 25 demişlerdi
Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında sağlıkla kavuşursun yavrularına
Sağol canım inşallah aminn

Geçmiş olsun canım. Ben de vajinal ağrı ve kasık ağrısı yaşıyorum ama rahim ağzı uzunluğu iyi. Bebek aşağıda sadece biraz herhalde ondan. Progestan iğne mi verdi sana
Canım ben baştan beri kullanıyorum hem iğne hem vajinal progestan inşallah şifa olur. Sende dikkat et rabbim hepimize sağ Salim kavuşmak nasip etsin

Bişey kafaya takıldı mi takılıyor Dr iyi dediyse sorub yoktur canım ama yinede kafada kurmalarimiz asla bitmez

Canım seker yuklemesi ne oluyor? ne işe yariyor yani bilmedigimden soruyorum. Tek bildiğim annemin gereksiz ve zararlı görmesi :)
Zehranurhifa valla çok merak ettim laf sokmak falan değil niyetim sakın yanlış anlama birşey sorucam:) sen bi sabah kalktın sana 22 haftalık hamilesin mi dediler naptılar:))) kız azcık gir internete araştır oku ne testler yapılıyor ne zaman yapılıyor ne riskler var vs vs :))

öyle oluyo insan aç bekliyosun bide saatlerce halsizlik çöküyo
hareket etme canım otur bekle yürüme başın falan dönmesin
Öncelikle sağol canım ilgin için

Evet dolaştırmadılar zaten oturttukar düşme riskine karşı
Uyumuşum bekleme koltuğunda baya uzanıp :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…