Geçmiş olsun canım. Ben de vajinal ağrı ve kasık ağrısı yaşıyorum ama rahim ağzı uzunluğu iyi. Bebek aşağıda sadece biraz herhalde ondan. Progestan iğne mi verdi sanaKızlar ben Dr dan geldim. Rahim ağzım 2.2 olmuş yani artık bana hareket yok erken Doğum riski var maalesef. Biri sürü ilaç iğneyle ebe döndüm. Bugün ve yarın bebeklerin akciğerleri için iğne yapılacak bugünki dozu yaptırdım. Özellikle ikiz anneleri en ufak şikayeti dikkate alın kızlar. Ben üç dört gündür vajinal ağrı yaşıyordum annemin zoruyla gittim bugün hastaneye
Bende aldim dayanamadım sizden sonrakızlar bu arada my valice çantam geldi resimde çok küçük görünüyordu çok geniş ve bir sürü gözü var çok sevdim iş yerindeki arkadaşlarım da bayıldı :))
Haklı olabilirsin cnm, kumaşın dokusu çok gzl ama bu viskoz %94 ve %6 elastan.Gecelik seçerken en önemli şey kumaşı heralde temmuz sıcağında terletmemesi. Bi de dikişli mikisli olursak hastalanirsak yandık. Yüzde yüz pamuk bişey olması lazım sanki.
Markası neydi canım nereden aldın güzelmiş ben beğendim bakayım. Bir de şu anki bedenine göre mi aldınHaklı olabilirsin cnm, kumaşın dokusu çok gzl ama bu viskoz %94 ve %6 elastan.
Çünkü gençmişimSinir olmamak elde değil o kadar kalabalığın içinde seni mi bulmuş
Tamam kuzum sorarım tabiki@Meylen yarın rahim uzunluğunu da sorar mısın kaç olursa tehlikeli benimki 3.2 çıktı var mı tehlike dediğimde yok 2.5 alti tehlikeli demişti. Bı de mesela 7 aylıkken daha da mı kısalacak yoksa doğuma kadar 2.5 mu kalması lazım onu da sor not al da unutma nolur. Aslında ücretsiz gidip görünme hakkım var şu an için ama senden gelecek cevap tatmin etmezse öyle gideyim. Şimdi görgüsüz gibi olmasın :)
Hahaha ne güzel yaBenimkide tam tersi hemen doğsa da bende böyle gezsem sen alışveriş yaparken diyor
GuzelmişBenim aldığım bu canım.amazondan aldım bende markası farklı arkadaslarinkinden ama görüntü ve özellik olarak aynı hemen hemen.
Canım kom dan aldım, tekli gecelik 75 tl, sabahlık da 85. Yüzde 50 İndirimde şuan. Ben large aldım ki şuan hala yer var göbişim büyüse de...kumaş esnek zatenMarkası neydi canım nereden aldın güzelmiş ben beğendim bakayım. Bir de şu anki bedenine göre mi aldın
İnşallah canım aminnGörürüz inşallah, az kaldı
İnşallah canım uslu durup zamanında gelecek benim çocuklarım inanıyorum. Allah bize bağışlayacakinşallah görürüz kuzum güzel düşün güzel olsun
İnşallah canım tek duam başından beri rabbim bekleyen herkesin evladıyla birlikte benimkilere de sağlık versinSaye- canım çok geçmiş olsun.İnsaallah senin bebeklerinde hepimizinkilerde zamanında gelirler sağlıcakla.
Sağol canım inşallah herşey yolunda gidecek. Ağrım bir iki gün sürüp ara veriyordu ama özellikle yorulunca ve akşam olunca artıyordu canım. Bana da 25 demişlerdiAh canım çok çok geçmiş olsun, ikiz annesi olmak zormuş gerçekten. benim doktor da 26. Haftadan sonra gezmek yok, oturup dinleneceksin diyordu taa en başından. Benim de ağrım oluyor ama daha çok yorulunca. Cuma kontrolüm var, seninki sürekli bir ağrı mıydı canım?
Saol canım benim, hepimize inş sağlıkla kullanmak nasip olur
İnşallah canımmm :))))))))
Ben ilerde iiyice dolaşamam diye şimdiden aldım canım, sen de nasılsa fikirleri topluyorsun :))) en güzelini alırsınn
Sağol canım inşallah aminnÇok geçmiş olsun canıminşallah zamanında sağlıkla kavuşursun yavrularına
Canım ben baştan beri kullanıyorum hem iğne hem vajinal progestan inşallah şifa olur. Sende dikkat et rabbim hepimize sağ Salim kavuşmak nasip etsin
Geçmiş olsun canım. Ben de vajinal ağrı ve kasık ağrısı yaşıyorum ama rahim ağzı uzunluğu iyi. Bebek aşağıda sadece biraz herhalde ondan. Progestan iğne mi verdi sana
O işin batıl inancı canım:))) ben ilk baslarda turşu yemiştim meselaBenimde oğluşum olacak insallah ama hiç tatlı yiyemiyorum. Acaba benim ki kız mı ki
İnşallah hayırlı haberlerle canımBenim de yarın ayrıntılı ultrasonum var saat 4’te inşallah çok iyi geçer kızlar
Bişey kafaya takıldı mi takılıyor Dr iyi dediyse sorub yoktur canım ama yinede kafada kurmalarimiz asla bitmez@Meylen yarın rahim uzunluğunu da sorar mısın kaç olursa tehlikeli benimki 3.2 çıktı var mı tehlike dediğimde yok 2.5 alti tehlikeli demişti. Bı de mesela 7 aylıkken daha da mı kısalacak yoksa doğuma kadar 2.5 mu kalması lazım onu da sor not al da unutma nolur. Aslında ücretsiz gidip görünme hakkım var şu an için ama senden gelecek cevap tatmin etmezse öyle gideyim. Şimdi görgüsüz gibi olmasın :)
Ben hep tatlı yedim ekşi çok canım istemedi kızım oluyor o tezde curuduO işin batıl inancı canım:))) ben ilk baslarda turşu yemiştim mesela
Zehranurhifa valla çok merak ettim laf sokmak falan değil niyetim sakın yanlış anlama birşey sorucam:) sen bi sabah kalktın sana 22 haftalık hamilesin mi dediler naptılar:))) kız azcık gir internete araştır oku ne testler yapılıyor ne zaman yapılıyor ne riskler var vs vs :))Canım seker yuklemesi ne oluyor? ne işe yariyor yani bilmedigimden soruyorum. Tek bildiğim annemin gereksiz ve zararlı görmesi :)
Tabiki batıl inanç işin şakası:)Ben hep tatlı yedim ekşi çok canım istemedi kızım oluyor o tezde curudu
Ne kadarmış canım sitede bulamadım beyazı iyi aslindaHaklı olabilirsin cnm, kumaşın dokusu çok gzl ama bu viskoz %94 ve %6 elastan.
Öncelikle sağol canım ilgin içinöyle oluyo insan aç bekliyosun bide saatlerce halsizlik çöküyo
hareket etme canım otur bekle yürüme başın falan dönmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?