2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Belki ilk araştırmayı burda yapmak istemiştir yinede laf sokmussun sanki

Çok kafa karıştırıcı benim de anlık yürüyünce, ayağa kalkınca oluyor. Bugün çok yoruldum, ayağa kalktığım gbi vajinam acıyor. Randevum haftaya ama erken mi gitsem.

Şeker yüklemesi yaptıracaklar ve bilmeyenler için anlatayım belki merak eden vardır

Sabah 9 da en geç başlanması gerekiyor teste sabah uygunmuş ilk kan alınması için
9-10 saatlik açlıkla gittim bi gün önceden tatlı vs yemedim. Hareket et dedi . Sabit ve hareketsiz bir gün geçirmekte etkiliyormuş sonucu
İlk gittim kan aldılar
Sonra bi teneke kutuda kola kutusu gibi içecek verdiler elma aromalı ve hafif asitli bişeydi meyveli sodaya benziyodu
75 lik glukozmuş
Onu içince saate baktık bi saat sonra tekrar kan alındı. O arada çarpıntım oldu ve uyku bastırdı uyumuşum koltukta
En son bi saat daha bekleyip kan ve idrar verdim
Sonuçlarımda ben eve gelmeden mailime geldi

Espri kabiliyetine güldüm :)) ben kendime şaşıyorum, bebek konusunda bu kadar alakasız ve cahilken hem ikiz annesi olucam, hem de baya baya şey öğrendim, doğunca da böyle kotarırım inş :))

Espri kabiliyetine güldüm :)) ben kendime şaşıyorum, bebek konusunda bu kadar alakasız ve cahilken hem ikiz annesi olucam, hem de baya baya şey öğrendim, doğunca da böyle kotarırım inş :))
Valla ya kadın doğum doktoru kadar oldum bebek doğunca da çocuk doktoru oluruz artık:)

Ay kızlar vanda ki anneyi gördünüz mü Susucaksın 4 aylık kızsın ya diyip ağzına vurup duruyor atıyor bebeği.Allahım biz burada ne kadar sabırsızlıkla aşkla bekliyoruz birde böyleleri var Allah ıslah etsin

Valla aynen allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. Ben hep evdeyim hiç birsey yapmıyorum hala da miz mizlaniyorum bazen

Gunluk rutinim : 6.30da kalkıyorum hazırlan kahvaltı hazırla aksamdan kalma bulasık veya döküntüleri topla eve ayar ver 1 saat sonra evden cık.
İşe servisle gidiyorum 35 40 dk sürüyor
Ogle arası yuruyus yap
Akşam eve 6da gel
Yemek yap sofrayı kur kaldır vs. Dunden yemek varsa şanslıyım bu saatte oturtabiliyorum.
Yoksa bir saat daha sarkıyor.
Haftasonu da çamaşır ütü temizlik.
Ama ben yine iyiyim hem cocuklu hem calısan hamileler var bir de @Saryamarya gibi. Allah onlara da hepimize de kolaylık versin :)

Allah kolaylık versin canım kolay değil Allah dağına göre kar verirmiş benim yapabilceğim birşey değil inanki

Orda bekleme işi çok sıkıcı dimi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…