2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
merhaba kızlar bende bebek çantamı my valice den aldım lacivert rengini internette gördün mağazada inceleyip aldım. annem bile heveslendi bu çok güzelmiş kullanışlı diye. şeker yükleme bende yaptırdım öyle tv de abartıldıgı gibi bişey yok. 50 mg yaptırdım sorun çıktı 100 mg yaptırdım. değerlerim normal düzeyde çıktı. bebeğim kız Allah herkese evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

siz ne kadara aldınız ? kendi sitesinde 150 şu an. Ben de alsam mı acaba heveslendim siz aldıkça

Valla haftanın 5 günü sabah 8 akşam 5 işteyim, ev bana bakıyor, bir ay misafirim var sanki iki çocuğumu başkası taşıyor

Valla aynen allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. Ben hep evdeyim hiç birsey yapmıyorum hala da miz mizlaniyorum bazen
Hahaha al benden o kadar
Valla okurken, sen hamileysen ben neyim oldum, utandım kendimden bravo
Canım bugün akasyadaki mağazadan aldım direk. Ama mağazadaki son beyaz large bedeni ben aldım:)) Mağazada görüp beğenirsen netten sipariş verebilirsin.

Kizlar ben kendimi cok yoranlardanim ama bugunden sonra akillandim. Bugun cok.azda olsa acik kahve renginde lekem geldi 1 kere geldi sadece hemen doktorumu aradim hemen gel dedi. Gittim her sey iyi rahim uzunlugum falan cokiyi. Bebekte iyi. Ama bana direk.sen kendini bu hafta cok mu yordun diye sordu.progestan verdi vajinal yoldan kullanmam icin.Temizligimi her seyimi kendim yapiyorum bundan boyle esimle yaparim. Hic bir sikintim yokken boyle bir sey yasadim.Demekki hic sikinti olmasa dahi hamileyiz sonucta ne olursa olsun dikkat etmemiz gerekiyo. Kendinizi.mumkun oldukca yormayalim derim.

Benim 9.15 randevum acaba yapmaz mı ki Bi dahaki kontrolde de randevum geç olur 4 haftada bir gidiyorum çünkü

Canım bende iyi ki çalışıyorum bu dönemde dedim sabah 7. 30 da kalkıyorum bazen 8 kahvaltım düzenli öğle yemeğim düzenli akşam yemeğim öyle sadece sabit sandalyede kalmak biraz bel ağrısı yapmaya başladı bide uyku problem oluyo
Hafta içi işe gidince kendimi daha dinç hissediyorum hafta sonu yattığım için kahvaltı sarkıyo yayılıyorum sanki her yerim ağrıyo gibi hissediyorum.
Temizlik ütü çamaşır bende yemek haftada 1 2 yapıyorum annemde kaynanamda yiyoruz çoğu zaman.
Yani evet yorucu ama hamilelikte çalışmak vücut için Bi o kadar iyi kendi adıma.

siz ne kadara aldınız ? kendi sitesinde 150 şu an. Ben de alsam mı acaba heveslendim siz aldıkça
ben 150 liraya aldım ama n11 gitti gidiyorda falan daha uygun oluyor ara ara takip edip en uygun zamanda alabilirsiniz benim alışım biraz acele oldu eşimle olunca. o acelecidir. yoksa nette 135 tl idi.

Ne güzel 5 mi olduk 6 mı ne
Güle güle kullan inşallah

bilmiyor ne yapsın kız
ZehranurHifa sende araştır bak ,anne olacaksın yakında çocguna nasıl bakacaksın şaştım haa

Kızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldım doğmamış bebeğimi özledim
Çok güzeller güle güle kullanın canım. Benim merak ettiğim birsey var yedek body ve altlardan kaçar tane yenidoğan kaçar tane 3 aylık almalıyız acaba?

bilmiyor ne yapsın kız
ZehranurHifa sende araştır bak ,anne olacaksın yakında çocguna nasıl bakacaksın şaştım haa
Zaten o bir anne Bi tanesini büyütmüş yapmayın arkadaşım nolur ya
Herkes bakar gül gibi çocuğuna bilmiyo olabilir araştırmayı sevmiyo belki sorarak öğrenmeyi istiyo demeyin öyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…