Maşşallah sana :))Calısmaya alıstım sanırım ondan canım bir de açıktan adalet okuyorum hobi olarak son donemdeyim:))
siz ne kadara aldınız ? kendi sitesinde 150 şu an. Ben de alsam mı acaba heveslendim siz aldıkçamerhaba kızlar bende bebek çantamı my valice den aldım lacivert rengini internette gördün mağazada inceleyip aldım. annem bile heveslendi bu çok güzelmiş kullanışlı diye. şeker yükleme bende yaptırdım öyle tv de abartıldıgı gibi bişey yok. 50 mg yaptırdım sorun çıktı 100 mg yaptırdım. değerlerim normal düzeyde çıktı. bebeğim kız Allah herkese evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
Valla haftanın 5 günü sabah 8 akşam 5 işteyim, ev bana bakıyor, bir ay misafirim var sanki iki çocuğumu başkası taşıyorYalnız bazılarınız çalışıyor, sizlere ayrıca saygım var çünkü hiç kolay değil. Yorgunluğu ayrı, araştıracak, okuyacak zamanınız daha az. Hamile olup çalışmak bence takdir edilesi...ben bugğn 3 saat dışardaydım, feleğim şaştı
Hahaha al benden o kadarValla aynen allah kolaylık versin çalışan arkadaşlara. Ben hep evdeyim hiç birsey yapmıyorum hala da miz mizlaniyorum bazen
Valla okurken, sen hamileysen ben neyim oldum, utandım kendimdenGunluk rutinim : 6.30da kalkıyorum hazırlan kahvaltı hazırla aksamdan kalma bulasık veya döküntüleri topla eve ayar ver 1 saat sonra evden cık.
İşe servisle gidiyorum 35 40 dk sürüyor
Ogle arası yuruyus yap
Akşam eve 6da gel
Yemek yap sofrayı kur kaldır vs. Dunden yemek varsa şanslıyım bu saatte oturtabiliyorum.
Yoksa bir saat daha sarkıyor.
Haftasonu da çamaşır ütü temizlik.
Ama ben yine iyiyim hem cocuklu hem calısan hamileler var bir de @Saryamarya gibi. Allah onlara da hepimize de kolaylık versin :)
Canım bugün akasyadaki mağazadan aldım direk. Ama mağazadaki son beyaz large bedeni ben aldım:)) Mağazada görüp beğenirsen netten sipariş verebilirsin.Geldimi canim
Benim 9.15 randevum acaba yapmaz mı ki Bi dahaki kontrolde de randevum geç olur 4 haftada bir gidiyorum çünküŞeker yüklemesi yaptıracaklar ve bilmeyenler için anlatayım belki merak eden vardır
Sabah 9 da en geç başlanması gerekiyor teste sabah uygunmuş ilk kan alınması için
9-10 saatlik açlıkla gittim bi gün önceden tatlı vs yemedim. Hareket et dedi . Sabit ve hareketsiz bir gün geçirmekte etkiliyormuş sonucu
İlk gittim kan aldılar
Sonra bi teneke kutuda kola kutusu gibi içecek verdiler elma aromalı ve hafif asitli bişeydi meyveli sodaya benziyodu
75 lik glukozmuş
Onu içince saate baktık bi saat sonra tekrar kan alındı. O arada çarpıntım oldu ve uyku bastırdı uyumuşum koltukta
En son bi saat daha bekleyip kan ve idrar verdim
Sonuçlarımda ben eve gelmeden mailime geldi
Canım bende iyi ki çalışıyorum bu dönemde dedim sabah 7. 30 da kalkıyorum bazen 8 kahvaltım düzenli öğle yemeğim düzenli akşam yemeğim öyle sadece sabit sandalyede kalmak biraz bel ağrısı yapmaya başladı bide uyku problem oluyoYalnız bazılarınız çalışıyor, sizlere ayrıca saygım var çünkü hiç kolay değil. Yorgunluğu ayrı, araştıracak, okuyacak zamanınız daha az. Hamile olup çalışmak bence takdir edilesi...ben bugğn 3 saat dışardaydım, feleğim şaştı
ben 150 liraya aldım ama n11 gitti gidiyorda falan daha uygun oluyor ara ara takip edip en uygun zamanda alabilirsiniz benim alışım biraz acele oldu eşimle olunca. o acelecidir. yoksa nette 135 tl idi.siz ne kadara aldınız ? kendi sitesinde 150 şu an. Ben de alsam mı acaba heveslendim siz aldıkça
Ne güzel 5 mi olduk 6 mı nemerhaba kızlar bende bebek çantamı my valice den aldım lacivert rengini internette gördün mağazada inceleyip aldım. annem bile heveslendi bu çok güzelmiş kullanışlı diye. şeker yükleme bende yaptırdım öyle tv de abartıldıgı gibi bişey yok. 50 mg yaptırdım sorun çıktı 100 mg yaptırdım. değerlerim normal düzeyde çıktı. bebeğim kız Allah herkese evladına sağ salim kavuşmayı nasip etsin.
Zehranurhifa valla çok merak ettim laf sokmak falan değil niyetim sakın yanlış anlama birşey sorucam:) sen bi sabah kalktın sana 22 haftalık hamilesin mi dediler naptılar:))) kız azcık gir internete araştır oku ne testler yapılıyor ne zaman yapılıyor ne riskler var vs vs :))
inşallah yavrularımızın minik kıyafetlerini koymamız nasip olur.Ne güzel 5 mi olduk 6 mı ne
Güle güle kullan inşallah
Oyyyy ne kadar şekerler.bana da hediye geldiKızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
Baya kaliteli duruyor, güle güle giysin oğlun..Kızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
Teşekkürler canım:) siz iyisiniz etrafinizda dolu insan var hediye getirecek. Benim kendi ailem dışında kimse yok. Gerçi onlarda besik ve diğer bütün ihtiyaçlarını alacaklar hediye olarakOyyyy ne kadar şekerler.bana da hediye geldi
Teşekkür ederiz. Çok daha iyileri sizin olsun :)Baya kaliteli duruyor, güle güle giysin oğlun..
Çok güzeller güle güle kullanın canım. Benim merak ettiğim birsey var yedek body ve altlardan kaçar tane yenidoğan kaçar tane 3 aylık almalıyız acaba?Kızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
Zaten o bir anne Bi tanesini büyütmüş yapmayın arkadaşım nolur yabilmiyor ne yapsın kız
ZehranurHifa sende araştır bak ,anne olacaksın yakında çocguna nasıl bakacaksın şaştım haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?