Amin inşallahinşallah yavrularımızın minik kıyafetlerini koymamız nasip olur.
Çok beğendim güle güle giysin inşallah minişinKızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
Haklısın canım ben zaten özeniyorum senin gbi yapanlara ama tabii herkesin hamileliği de farklıCanım bende iyi ki çalışıyorum bu dönemde dedim sabah 7. 30 da kalkıyorum bazen 8 kahvaltım düzenli öğle yemeğim düzenli akşam yemeğim öyle sadece sabit sandalyede kalmak biraz bel ağrısı yapmaya başladı bide uyku problem oluyo
Hafta içi işe gidince kendimi daha dinç hissediyorum hafta sonu yattığım için kahvaltı sarkıyo yayılıyorum sanki her yerim ağrıyo gibi hissediyorum.
Temizlik ütü çamaşır bende yemek haftada 1 2 yapıyorum annemde kaynanamda yiyoruz çoğu zaman.
Yani evet yorucu ama hamilelikte çalışmak vücut için Bi o kadar iyi kendi adıma.
Valla çok zevkli seçim olmuş hepsiKızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
Ohooo özenme konusunda bende size çok özeniyorumHaklısın canım ben zaten özeniyorum senin gbi yapanlara ama tabii herkesin hamileliği de farklışuan bildiğin vajinam acıyor, eşim gelse de su getirse diye bekliyorum, ayağa kalktığım an acıyor.bence çok yordum kendimi diye böyle ama ne güzel, aldığım tüm kiloları doğurduğun gbi vereceksin tekil gebeliklerde son haftaya kadar gezen, işe gidenler var etrafımda ama gene de çok yorma kendini, hep kendini dinle canım..artık haftalar ilerliyor çünkü
Olsun canım Allah enerjini düşürmesin, kolaygeçsin hep hamileliğin inşOhooo özenme konusunda bende size çok özeniyorumsabah uykudan yataktan kalkarken zulüm resmen şu dönemde
Bulantılı zamanlarımda çalıştım rapor almadıysam şuan çok çok iyiyim kuzum
Tabiki haklısın bende sağlığımı etkileyecek olsaydı ağrım sızım olsaydı ne bilim halsiz olsaydım çıkardım işte umrumda olmazdı ben 1 sen x 2 resmen
Hepsi çok güzeller ya güzel günlerde sağlıkla giydir bebişine inşallahKızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
arastirma yapiyorum canim ben :)) bu ikinci gebeliğim birinci gebeliğimde seker yuklemesi testini yapmadim. burda bi arkadasa sordum sana da sormadim ki noldu simdi :)? sordugum kisi garipsemedi senin garipsemene ne gerek var kiZehranurhifa valla çok merak ettim laf sokmak falan değil niyetim sakın yanlış anlama birşey sorucam:) sen bi sabah kalktın sana 22 haftalık hamilesin mi dediler naptılar:))) kız azcık gir internete araştır oku ne testler yapılıyor ne zaman yapılıyor ne riskler var vs vs :))
İnşallah hayatım hepimizin inşallahOlsun canım Allah enerjini düşürmesin, kolaygeçsin hep hamileliğin inş
ben çocuk baktim buyuttum 3.5 yasinda oldu canim bu ikincisi. şeker yukleme konusunda bilgi sahibi olmayisim hicbirsey bilmediğim manasina gelmez. kaldi ki insanlar burda birseyleri birilerine sorarak öğrenebilir. bilmemek değil öğrenmemek ayip. size sormadiysam lütfen mesajlarima sorularima alintilama yapmayin.bilmiyor ne yapsın kız
ZehranurHifa sende araştır bak ,anne olacaksın yakında çocguna nasıl bakacaksın şaştım haa
Şimdi şöyle doktorun yaşından mıdır profluğundan mıdır bilemiyorum ağzından laf cımbızla alınıyorPeki bu prof olan normal doğuma sevk ediyormu? Önemli olan o. Yani kendi fikrim şu şekilde; doğum deneyimi olan doktor seçmek olurdu. Geçen gün tıp bayramıydı kendi doktorumun paylaştığı fotolara baktım hep sezeryandı ve hastaneye sordum özel olmasına rağmen gebe eğitim hemşiresi yada eğitimleri varmı deyince olumsuz yanıt aldım. O gece kim varsa bodoslamasna doğum mu yapıcam ben diye düşünüyorum Yani önemli olan normal doğum deneyimi olan biri ve ekibi bence
Abla usandım artık yaa sürekli ezme çabasında bikaç arkadaş var birşey yazmaya çekinir oldum. Onlara yazmadığım halde ne bu çaba yeter dayanamıyorum.. Üyelik adımı mı değistireyim kayıplara mı karışayım bilemedim..Hanımlar,
hepiniz hamilesiniz, sağlıklı bir gebelik ve hayırlı doğumlar diliyorum lakin birbirinize karşı iğneleyici ve kırıcı konuşmayın lütfen.
Çok güzeller güle güle kullanın canım. Benim merak ettiğim birsey var yedek body ve altlardan kaçar tane yenidoğan kaçar tane 3 aylık almalıyız acaba?
Canım teşekkürler. İnanki ben bilmiyorum kafama göre hem yeni doğan aldım hemde 3 aylık aldım ucuz olduğu için
Çok daha güzelleri siizn olsun sağol:)Çok beğendim güle güle giysin inşallah minişin
Valla çok zevkli seçim olmuş hepsi
Çok teşekkür ederim:) erkek bebeklere güzel kiyafet bulamam diye dert ediyordum ama bunlarda fena değil
Çok teşekkür ederim sağolunHepsi çok güzeller ya güzel günlerde sağlıkla giydir bebişine inşallah
Ben endometiyozis nedeniyle 10 sene ona gittim gerçekten çok değerli bir hoca. Benim ateşim 4 ay boyunca her adet döneminde çıkıyor antibiyotik veriyorlar geçiyordu, bu sırada 8 kadındoğumcuya gittim, kimseye adetimle birlikte ateşimin çıktığına inandıramıyordum. Bu hocada birkez daha çıkarsa seni ameliyat etmemiz gerekir dedi. Sonunda 4 ay geçtikten sonra bi doktor arkadaşımın önerisi ile şuan takipli olduğum kişide ameliyat deyince 1ay daha beklemek istemedim ve ameliyatımı oldum, içim okadar yara olmuşki ameliyatta 4 tane kan ve kanama durdurucu toz kullandılar. Onuda geçtim tüplerimi apandistimi 1 yumurtalığımı adenomyozisimi aldılar ve eğer çocuğum olmuş olsaydı kalan yumurtalığımıda alacaklardı. Ve ben birden 10yıl takip olduğum kişiyi bırakmak zorunda kaldım. Belki beni ilk ay ameliyat etselerdi tüplerim ve yumurtalığım yerinde olacaktı. Ben kimseyi suçlamıyorum tabiki ameliyat kararı hemen verilebilecrk bir karar değil. O yüzden kimseye ayıp olur deme ben 4 ay bekledim keşke daha önce yapsalardı ameliyatımı.Şimdi şöyle doktorun yaşından mıdır profluğundan mıdır bilemiyorum ağzından laf cımbızla alınıyorBir de vakti gelmeden ileriki aşamalarla ilgili konuşmak istemiyor nedense hastane ile ilgili durumu bile yeni konuşabildik daha öncelerinde sorduğumda konuşmak istememişti. Durum böyle olunca birşeye yönlendirmiyor doğumla ilgili konuşmuyor. Diğer yandan sonradan bulduğum doktor çok yenilikçi ve normal doğuma yönlendiriyor sürekli eğitimlerde kendi de eğitimlere katılıyor hastalarına da eğitimler veriyor normal doğumla ilgili. Bir artısı da benim doğum yapmayı düşündüğüm hastanede çalıştığı için ebesini ekibini de tanıyor tabii. Ya aslında mantıken düşününce bu doktor ağır basıyor ama benim saçma sapan takıntılarım var diğer doktora ayıp edecekmişim gibi düşünüyorum 1 aylık bir tedavi sürecimiz oldu onunla sanki ihanet ediyorum doktora saçmalıyorum biliyorum ama mantık falan uçtu gitti bende
Canım burada yazdıkların herkeze ve yoruma açık ozaman özelden yaz başka kimsenin yorum yapmasını istemiyorsan. Ayrıca beni yanlış anladın ben sadece takıldım biraz konularla ilgisiz geldin bana no problemoarastirma yapiyorum canim ben :)) bu ikinci gebeliğim birinci gebeliğimde seker yuklemesi testini yapmadim. burda bi arkadasa sordum sana da sormadim ki noldu simdi :)? sordugum kisi garipsemedi senin garipsemene ne gerek var ki
Öyle bir şeye ne gerek var ablacım, hepiniz hamilesiniz, biraz hormonlar biraz yanlış anlamalar derken olur böyle şeyler.Abla usandım artık yaa sürekli ezme çabasında bikaç arkadaş var birşey yazmaya çekinir oldum. Onlara yazmadığım halde ne bu çaba yeter dayanamıyorum.. Üyelik adımı mı değistireyim kayıplara mı karışayım bilemedim..
Boşver kız herkez kendi bacağından:) ben diceğimi dedim.yaparsa kendine yapmazsa kendinebilmiyor ne yapsın kız
ZehranurHifa sende araştır bak ,anne olacaksın yakında çocguna nasıl bakacaksın şaştım haa
Allah bağışlasın... ama gördüğüm kadarıyla soru soruyorsun bu da bilmediğin manasına geliyor,tabi bilmemek değil öğrenmemek ayıpben çocuk baktim buyuttum 3.5 yasinda oldu canim bu ikincisi. şeker yukleme konusunda bilgi sahibi olmayisim hicbirsey bilmediğim manasina gelmez. kaldi ki insanlar burda birseyleri birilerine sorarak öğrenebilir. bilmemek değil öğrenmemek ayip. size sormadiysam lütfen mesajlarima sorularima alintilama yapmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?