Bu kadar polemik yaratmana gerek yok arkadaşım az sakin. Bu kaçıncı tartışma. Arkadaşların kötü niyetle birşey dediklerini düşünmüyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı herkesin düşüncesi de kendine.Bir insan bir soru soruyor ve bunu fırsat bilip eziklemeye çalışanlar var? bunun zevk veren yanını anlayamıyorum. Burda anneliğimi sorgulatacak bir soru sorduğumu da düşünmüyorum. Yine bazıları kadar bencil düşünmeyip empati yapmak ve bunu anlamak istiyorum. Bir çocuğum var 3.5 yaşında ona iyi annelik yaptığımı düşünüyorum tıpkı olması gerektiği gibi, ve anneliğin yanı sıra babalıkta yaptım ve eksik yanını gidermeye çalıştım. Burda kimse bu kadar detaya girmek zorunda değil ama beni zorunda bıraktınız. Bazılarınızın kırıcı ithamlarından yola çıkarak yazıyorum sandığınızın aksine acemi bir anne de değildim küçükte olsam çünkü onu çok sevdim haddinden fazla ve onun için en iyisini ben düşündüm burada birşey soruyorsam yine çocuğum için.. bir soru sordum diye cahil cühela muamelesi yapmak yerine güzel zanlarda bulunabilirsiniz çok araştırma yaptım normal doğumdan korktuğum halde araştırmalarımla bu korkuyu yendim bunuda başardım 17 yaşında! Rabbim izniyle, daha o doğmadan nasıl yıkanacağı, nasıl daha güzel emzireceğim yönünde araştırmalar yaptım, ilk zamanlar sütüm gelmedi diye pes etmek yerine tabiri caizse gece gündüz inek gibi sütümü getirecek yeşillikler yedim çaylar içtim neler yapmadım ki bu konu da burda detay verecek hale getirdiyseniz beni kimi bu kadar çabalamaz ya da daha çok çabalar ama mühim olan insanın evladını sevmesi, ona daha iyi bakabilmek ve onu daha iyi yetiştirebilmek için çaba sarfetmesi.. bunlarin arasında bile kıyas yapmak ne kadarda kötü.... Hal böyle iken hanginiz kendinizi üstün görmekten vaz geçmeyipte benim anneliğimi sorguluyorsunuz? git biraz araştırma yap çocuk doğuracaksın tarzında? ( Y Yademimlavitabellamk ) ve Burası bence insanların yararına kurulmuş bir forum. Burayı bu hale çevirmek daha mı güzel? bol eziklemeli? yersiz çabalar sarfeden. Bu çabanız da bana karşı olan herhangi bir nefretin payı varsa lütfen beni gözardı edin ve rahat bırakın.
Mune abla kusura bakma bu kadar yazmak istemezdim ama artık çok ihtiyacım olduğunu hissettim..
evet işte bu kaçıncı tartışma bende bitsin istiyorum artık. birine bir soru sorduğumda cevabimi gayet guzel alip bilgilenebiliyorsam geride bir sorun kaldigini düsünmüyorum. bunda sorgulanacak ya da yadirganacak birşey yok. ben ama sorarak, ama arastirarak, ama da buraya yazipda sorarak öğrenmede herhangi bir terslik olduğunu düşünmüyorum. bazen hem arastiriyorum hem soruyorum ben buyum yapacak bisey yok.. kimseye bir zarari var mi yok o zaman bence bi sorunda yok. inanın bende yazmak istemezdim bu kadaaar uzuuuun ama artık kendimi caresiz hissettim. Dayanamayip kendimi savunmak istediğimde tartisma yaratmis olmuyorum. bu tür stres icinde bırakan mesajların bitmesi tükenmesi dileği ile. Sende bebeğini saglicakla kucagına al insaAllah.Bu kadar polemik yaratmana gerek yok arkadaşım az sakin. Bu kaçıncı tartışma. Arkadaşların kötü niyetle birşey dediklerini düşünmüyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım çocuklarımızı herkesin düşüncesi de kendine.
Tamam sakinBir insan bir soru soruyor ve bunu fırsat bilip eziklemeye çalışanlar var? bunun zevk veren yanını anlayamıyorum. Burda anneliğimi sorgulatacak bir soru sorduğumu da düşünmüyorum. Yine bazıları kadar bencil düşünmeyip empati yapmak ve bunu anlamak istiyorum. Bir çocuğum var 3.5 yaşında ona iyi annelik yaptığımı düşünüyorum tıpkı olması gerektiği gibi, ve anneliğin yanı sıra babalıkta yaptım ve eksik yanını gidermeye çalıştım. Burda kimse bu kadar detaya girmek zorunda değil ama beni zorunda bıraktınız. Bazılarınızın kırıcı ithamlarından yola çıkarak yazıyorum sandığınızın aksine acemi bir anne de değildim küçükte olsam çünkü onu çok sevdim haddinden fazla ve onun için en iyisini ben düşündüm burada birşey soruyorsam yine çocuğum için.. bir soru sordum diye cahil cühela muamelesi yapmak yerine güzel zanlarda bulunabilirsiniz çok araştırma yaptım normal doğumdan korktuğum halde araştırmalarımla bu korkuyu yendim bunuda başardım 17 yaşında! Rabbim izniyle, daha o doğmadan nasıl yıkanacağı, nasıl daha güzel emzireceğim yönünde araştırmalar yaptım, ilk zamanlar sütüm gelmedi diye pes etmek yerine tabiri caizse gece gündüz inek gibi sütümü getirecek yeşillikler yedim çaylar içtim neler yapmadım ki bu konu da burda detay verecek hale getirdiyseniz beni kimi bu kadar çabalamaz ya da daha çok çabalar ama mühim olan insanın evladını sevmesi, ona daha iyi bakabilmek ve onu daha iyi yetiştirebilmek için çaba sarfetmesi.. bunlarin arasında bile kıyas yapmak ne kadarda kötü.... Hal böyle iken hanginiz kendinizi üstün görmekten vaz geçmeyipte benim anneliğimi sorguluyorsunuz? git biraz araştırma yap çocuk doğuracaksın tarzında? ( Y Yademimlavitabellamk ) ve Burası bence insanların yararına kurulmuş bir forum. Burayı bu hale çevirmek daha mı güzel? bol eziklemeli? yersiz çabalar sarfeden. Bu çabanız da bana karşı olan herhangi bir nefretin payı varsa lütfen beni gözardı edin ve rahat bırakın.
Mune abla kusura bakma bu kadar yazmak istemezdim ama artık çok ihtiyacım olduğunu hissettim..
Çok çok geçmiş olsun canım gerçekten zor bir süreçten geçmişsin şükür ki Allah bebeğini nasip etmiş hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin.Ben endometiyozis nedeniyle 10 sene ona gittim gerçekten çok değerli bir hoca. Benim ateşim 4 ay boyunca her adet döneminde çıkıyor antibiyotik veriyorlar geçiyordu, bu sırada 8 kadındoğumcuya gittim, kimseye adetimle birlikte ateşimin çıktığına inandıramıyordum. Bu hocada birkez daha çıkarsa seni ameliyat etmemiz gerekir dedi. Sonunda 4 ay geçtikten sonra bi doktor arkadaşımın önerisi ile şuan takipli olduğum kişide ameliyat deyince 1ay daha beklemek istemedim ve ameliyatımı oldum, içim okadar yara olmuşki ameliyatta 4 tane kan ve kanama durdurucu toz kullandılar. Onuda geçtim tüplerimi apandistimi 1 yumurtalığımı adenomyozisimi aldılar ve eğer çocuğum olmuş olsaydı kalan yumurtalığımıda alacaklardı. Ve ben birden 10yıl takip olduğum kişiyi bırakmak zorunda kaldım. Belki beni ilk ay ameliyat etselerdi tüplerim ve yumurtalığım yerinde olacaktı. Ben kimseyi suçlamıyorum tabiki ameliyat kararı hemen verilebilecrk bir karar değil. O yüzden kimseye ayıp olur deme ben 4 ay bekledim keşke daha önce yapsalardı ameliyatımı.
Bence diğer doktoruda bir gör güven oluşturacakmı ısınacakmısın anlarsın, internette herkes mükemmel çünkğ
Kafa karıştırıcı aynen bende çok yorulduğumda oluyor. Ben hafta başından beri gitmediğime pişman oldum o yüzden sana gitme diyemem canım alabiliyorsanız erkene al randevunu için rahat olsunÇok kafa karıştırıcı benim de anlık yürüyünce, ayağa kalkınca oluyor. Bugün çok yoruldum, ayağa kalktığım gbi vajinam acıyor. Randevum haftaya ama erken mi gitsem.
Allah bildiği gibi yapsın o melekleri korusun inşallahAy kızlar vanda ki anneyi gördünüz mü Susucaksın 4 aylık kızsın ya diyip ağzına vurup duruyor atıyor bebeği.Allahım biz burada ne kadar sabırsızlıkla aşkla bekliyoruz birde böyleleri var Allah ıslah etsin
Kesinlikle sana katılıyorum bir şeyim yok diye diye bu raddeye geldim bendeKizlar ben kendimi cok yoranlardanim ama bugunden sonra akillandim. Bugun cok.azda olsa acik kahve renginde lekem geldi 1 kere geldi sadece hemen doktorumu aradim hemen gel dedi. Gittim her sey iyi rahim uzunlugum falan cokiyi. Bebekte iyi. Ama bana direk.sen kendini bu hafta cok mu yordun diye sordu.progestan verdi vajinal yoldan kullanmam icin.Temizligimi her seyimi kendim yapiyorum bundan boyle esimle yaparim. Hic bir sikintim yokken boyle bir sey yasadim.Demekki hic sikinti olmasa dahi hamileyiz sonucta ne olursa olsun dikkat etmemiz gerekiyo. Kendinizi.mumkun oldukca yormayalim derim.
Güzel günlerde kullansın bebeğin hepsi çok güzel canımKızlar bunları online almıştım 50% indirimle hepsi 54 dolar tuttu :) çok şekerler ya nasıl sarıldımdoğmamış bebeğimi özledim
canım benimde 9daydı randevumBenim 9.15 randevum acaba yapmaz mı ki Bi dahaki kontrolde de randevum geç olur 4 haftada bir gidiyorum çünkü
evet kırildım ama yinede muhim olan bundan sonrası tamam mı canim. Dilerim bi daha aramızda bu şekilde muhabbetler geçmez, Daha yumusak sekilde birbirimize faydalı olarak gül gibi gecinip gider bebeklerimizi de saglıkla kucağimıza alırız insaAllah. tek temennim bu inan.Tamam sakinkimse kimseyi ezmeye çalışmıyor sen öyle anlamışsın
Valla artık bir kelime yasmaya korkar olduk ha:))) kımseyı de eleştirmeye gelmiyor patlamaya hazır bomba gibi
Kırdıysam soryZehranurHifa
Heh tamam canım iyi ki söyledin ama doktorumla daha ben şeker yüklemeaini konuşmadım bakalım ne dicek o önemlicanım benimde 9daydı randevum
çeyrek kala falan hastanede olmuştum
doktorun sekreteri doktor gelene kadar zaman kaybetmeyelim hemen siz verin kanınızı dedi direk verdim ben kan
sonra şekerimi içtim
sonra tekrar kan verdim falan baya bekliyosun
o yüzden biran önce doktorunu beklemeden başlat işlemlerini
hmm konuşmadıysan ona bişey diyemem canımHeh tamam canım iyi ki söyledin ama doktorumla daha ben şeker yüklemeaini konuşmadım bakalım ne dicek o önemli
Hamilelikte en ufak seye alınıyoruz haklısınevet kırildım ama yinede muhim olan bundan sonrası tamam mı canim. Dilerim bi daha aramızda bu şekilde muhabbetler geçmez, Daha yumusak sekilde birbirimize faydalı olarak gül gibi gecinip gider bebeklerimizi de saglıkla kucağimıza alırız insaAllah. tek temennim bu inan.
Valla cnım baslarda benim doktorda birşey sölemiyordu sonra söylemeye başladı uzunluğu iyi ağzı kapalı falan diye.ultrason dan bakılabiliyor benim doktor hep öyle baktı alttan da bakılıyormuş ama ben alttan istemem şahsen. Kimide idrara sıkışık gel öyle bakalım diyormuş kiminde sıkışık olmadan net gözükmüyor heraldekızlar bu rahim ağzı kısalığı muhabbeti ne ya
erken doğuma neden oluyo falan araştırdım biraz ama
buna nasıl bakıyo doktor alttan mı yoksa ultrasonda mı görünüyo
bana şimdiye kadar doktorum bununla ilgili hiçbişey söylemedi
şu kadar cm falan diye
sormam gerekiyo mu bidahaki kontrolümde sorayım
Bana bugun ultrasondan bakti canimkızlar bu rahim ağzı kısalığı muhabbeti ne ya
erken doğuma neden oluyo falan araştırdım biraz ama
buna nasıl bakıyo doktor alttan mı yoksa ultrasonda mı görünüyo
bana şimdiye kadar doktorum bununla ilgili hiçbişey söylemedi
şu kadar cm falan diye
sormam gerekiyo mu bidahaki kontrolümde sorayım
çok ufak şeylere değil. söz konusu annelik ya hani en büyük konuHamilelikte en ufak seye alınıyoruz haklısın
Amin inşallah
Ağrının yırtıktan kaynaklandığı nasıl anlaşıldı canim?Benim de 2.5 aydır sağ kasığımda yırtık var ve azıcık bile olsa düzelmediKasik ağrısı hiçbir şeye benzemiyormuş. Ağrı çeken herkese sabır diliyorum, çok zor.
Kızlar ya bende bir soru sordum cvp vermediniz aranızda duyan yada kullanan olmadı mı şu yıkanan bebek bezlerini? Sağlık açısından daha iyi olduğu söyleniyor üstelik ekonomik de anladığım kadarıyla sık değiştirmek gerekiyormuş tek dez avantajı bu.sizden kullanan araştıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?