2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende kendim sordum öyle söyledi boyunu. Önceden rahim ağzı kapalı sorun yok diyordu. Bı de karnimdan baktı benim daha hiç alttan muayene olmadım aman olmayim da inşallah ya.

Bende randevu saatim gelmeden gider sorarım eğer yaptır derse yaptırırım Bi dahaki randevum 28. Haftamda nasip olursa yarın 24 oluyorum zamanı geçmesin sağlık ocağından da aradılar çünkü yaptırmicaksan gel kağıt imzala diye
Bakalım ne dicek

Kız elinde bez mı yikiycan?
He çitileye çitileye nolmuş:))) ben değil makine yıkıcak :) böyle cıtcıtlı bezler var içinede ped var onu koyu yosun üstünede yine bişi var kaka için falan filan zahmetli gibi ama çok sağlıklı diyorlar bambudan hazır bezlerde kanserojen falan varya.

Aman boşver ya :)) işin mı yok kendine iş çıkarıyorsun iki dakka boş kalacak uyumak banyo yapmak istiycez belki

Bakalım şimdi kaç olmus. Eğer daha düşük çıkarsa demek ki gebelik ilerledikçe düşüyor demektir. Sen zaten olctureli bir ay oldu diyecektim de iki hafta mi oldu ?
İki hafta oldu kuzum bu idrar yolu enfeksiyonunda sancı çıktı dedi ya devletteki doktor alttan muayene etmek istedi yaptırmayı direk koşarak özele gittim acile oradaki doktor bakmıştı

Yarın bı daha sor kaç mm olmuş . Ayy sana boyuna sor sor diyom da galiba ben yine gidecem yaa . Bı evham yaptım yine.
İki hafta oldu kuzum bu idrar yolu enfeksiyonunda sancı çıktı dedi ya devletteki doktor alttan muayene etmek istedi yaptırmayı direk koşarak özele gittim acile oradaki doktor bakmıştı

Tahmin ediyorum da çok irite oluyorum bu durumdan. Son aylarda alttan bakilacakmis hep inan şimdiden yaşıyorum korkusunu sıkıntısını.
Ben hamilelikten önce çok alttan muayene oldum. Sayısını hatırlamıyorum. Ama bunda üç parmağını sokup baktı. Artık katlanirz sonlara doğru pek uzun sürmüyor zaten. Saniyeler içinde bitiyor.

Tahmin ediyorum da çok irite oluyorum bu durumdan. Son aylarda alttan bakilacakmis hep inan şimdiden yaşıyorum korkusunu sıkıntısını.
Valla bende bu yaşıma kadar hiç olmadım alttan.son ayları bende merak ediyorum napıcam bakalım.kimi doktor da yapmıyormuş ya doğuma kadar

Benim de yarın ayrıntılı ultrasonum var saat 4’te inşallah çok iyi geçer kızlar
Kuzum benim nasıl da heyecanlısın. Hiç merak etme herşey yolunda bak gör. Yazarsın bize yarın.
Hem çocuklu hem çalışan hem ikiz taşıyan hem de çok gezen. Eve daha yeni girdik kızımla :) yarına da Bi dünya iş beni bekliyor. Olsun ya kızımla her şey çok keyifli.

Yanlis anlama ben bugun sana birsey dedigimi sanmiyorum ve acikcasi agrilarim var kendi derdim de kendime yeter o yuzden seninle de ugrasamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…