Eskiden para kazanmak daha kolaydi. O zaman sifirdan baslayip zengin olabilirdin aklinla. Simdi ise maalesef, ne kadar calisirsan calis ya egitimin extra extra olacak ya da ailede tanidikTabi o zaman büyük para gibi görünsede hayat Bi tık daha kolaydır pahalılık bu kadar değildir
Allah yardım etsin herkese
Ben de surekli hemoroid geciriyorum. Ayiprir solemesi, hergun kan icinde ic masasirlarim, ee bir de acisi var. alistim artik :)) bebege bi zarari yok, tek tesellim o.Ben de özellikle sabah uyandığımda idrarimi hiç yapamıyorum. Zaten devamlı idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum. İğne daha iyi ya fitil bazen tuvalete gittiğinde düşüyordu klozetin içine. Hiç olmazsa bunun öyle bir derdi yok. Senin ikiz gebelik miydi canim
izmirin istanbuldan pahalı olması enteresaannİstanbuldayım canım hastane pendikte
bidahaki kontrolümde kesin sorucam çok merak ettimB
bir çok doktor her baktığını söylemiyo canım biz çok cin olup sorarsak ayrı
İdrar yolu enfeksiyonunun erken doğuma etkisi var işte. Keşke olmasa da ben acı çekmeye razıyım.Ben de surekli hemoroid geciriyorum. Ayiprir solemesi, hergun kan icinde ic masasirlarim, ee bir de acisi var. alistim artik :)) bebege bi zarari yok, tek tesellim o.
Yaz ayında değiliz allahtanBende dün şeker yüklememi yaptırdım. Elmalı maden suyu gibiydi içecek. Ben tatlı sevdiğim için mideyle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ama aç olunca insanın içini bayıyor sadece çok susadım
Ama canım işte isim satar doktor satarYok işte öyle diil
Sezeryan için ne kullanabilir ki altın bıçakla mı kesiyo onu da paketleyip eve mi gönderiyo gül suyuyla mı yıkıyolar süt banyosu mu yaptırıyolar bebeye nedir yani :)
Hani üç beş anlarım farkı da bi yerde 2000 biyerde 10000 ise sezeryan bunu anlamam mümkün değil benim
Fırsatçılık ticari kaygı derim buna denetlemeyenleride allaha havale ederim
Ay neyse hadi herkes çok kazıklanmadan doğurur inşallah ne diyim girdi bu bebeler çıkacak
Ohooo canım 5000 ne de var 12000 de 18000deizmirin istanbuldan pahalı olması enteresaann
Kesinlikle katılıyorum canım şimdi nerdeeeeEskiden para kazanmak daha kolaydi. O zaman sifirdan baslayip zengin olabilirdin aklinla. Simdi ise maalesef, ne kadar calisirsan calis ya egitimin extra extra olacak ya da ailede tanidik
Aynen canım benim ilk hamileliğimde yaz dı ama 1 saatlil şekere bakılmıştı allahtan o çok zorlamadı bunda 2 saatlik bakıldı bayağı susadımYaz ayında değiliz allahtan
Daha çok susardık o zaman :)
Sen zaten öp başına koy o hastaneyi şanslısın olduğun yerden dolayı benceAma canım işte isim satar doktor satar
Çocuğumun sağlığı rahatlığımız önemli şahsen benim açımdan böyle
Hele de devlet bu haldeyken çünkü gerçekten hem hijyenik değil hem de insan muamelesi göremiyorsun
Çok rahatlatmış ya esin söyleyebilir aslindaBulaşık topluyorlar tek yemek temizlik yok canım
İkinizede maşallah canım sıkıntı olmadı dimiGünaydın kızlar
Şeker yüklemesi için 2 saat beklemem gerekiyormuş sıvıyı içtim bekliyorum
10.40
11.40
Bi daha kan vericem
Kızım iyi çok şükür
632 gr olmuş
Ben 63.5 kiloyum
Canım benim hastanenin yakını 5 dakika gerisinde doğum 9000Sen zaten öp başına koy o hastaneyi şanslısın olduğun yerden dolayı bence
Tabi ki hepimiz için öyle sağlık hijyen rahatlık
Ama göz göre göre aynı şartlara o kadar para vermekte enayiliğin daniskası :))
Devlet ve özel karşılaştırması yapmıyorum burada umarım anlatabildim. Devlet şu an benim için bir seçenek bile asla değil ama mecbur olan insanlar da keşke aynı şartlara sahip olabilseydi
Aynı şartlara sahip özeller arasındaki statü farkları sözkonusu benim sinir olduğum nokta bu
Neyse bakalım
Sağol kuzumİkinizede maşallah canım sıkıntı olmadı dimi
Ozaman biz doğuma izmirden gelsek yinBeylikdüzü medilife
(Etrafimda birçok kisi en yakinlarimda dahil o hastanede doğum yaptı )çok memnun kaldılar
Nasip olursa bende orda dogum yapmak istiyorum
evet Rabbim herkeze fırsat versin olmayanlarada devlette süper rahat doğum nasip etsin inşallah.İzmirde de Çiğli devlette tek kişilik odada doğum yapıpı tek kişilik odada kalıyormuşsun mesela biraz gelişme var bence devletlerde de aman olsunHastane fiyatları konuşulmuş. Ben de bu uçuk fiyat farklarından çok rahatsizim. Hadi biz bir şekilde ödüyoruz çok şükür ama imkanı olmayanların devlet hastanelerine mecbur olmasına üzülüyorum. Çünkü koşullar malesef kötü çoğunda
Ama özellikle Istanbul'da iyi durumda olan kadın doğum hastaneleri vs var. Gidenlerin gayet memnun olduğu... Ben yine de tercih etmem ama bu acıdan Istanbul bir nebze daha iyi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?