2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tabi o zaman büyük para gibi görünsede hayat Bi tık daha kolaydır pahalılık bu kadar değildir
Allah yardım etsin herkese
Eskiden para kazanmak daha kolaydi. O zaman sifirdan baslayip zengin olabilirdin aklinla. Simdi ise maalesef, ne kadar calisirsan calis ya egitimin extra extra olacak ya da ailede tanidik

Ben de surekli hemoroid geciriyorum. Ayiprir solemesi, hergun kan icinde ic masasirlarim, ee bir de acisi var. alistim artik :)) bebege bi zarari yok, tek tesellim o.

Bende dün şeker yüklememi yaptırdım. Elmalı maden suyu gibiydi içecek. Ben tatlı sevdiğim için mideyle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ama aç olunca insanın içini bayıyor sadece çok susadım

Ama canım işte isim satar doktor satar
Çocuğumun sağlığı rahatlığımız önemli şahsen benim açımdan böyle
Hele de devlet bu haldeyken çünkü gerçekten hem hijyenik değil hem de insan muamelesi göremiyorsun

Sen zaten öp başına koy o hastaneyi şanslısın olduğun yerden dolayı bence
Tabi ki hepimiz için öyle sağlık hijyen rahatlık
Ama göz göre göre aynı şartlara o kadar para vermekte enayiliğin daniskası :))

Devlet ve özel karşılaştırması yapmıyorum burada umarım anlatabildim. Devlet şu an benim için bir seçenek bile asla değil ama mecbur olan insanlar da keşke aynı şartlara sahip olabilseydi
Aynı şartlara sahip özeller arasındaki statü farkları sözkonusu benim sinir olduğum nokta bu

Neyse bakalım

Bence fiyatlarin degiskenlik gostermesi kesinlikle hastanenin ismiyle konumuyla alakali.En cokta ismiyle alakali kesinlikle.Ben arkadas tavsiyesiyle basladim bi doktora.tamam iyi doktor falanda 500 lira muayenesi.Hadi vericek durum var kısmiyim bebek bu diyorum ama bazende ne yani normal bi yere gitsem ne degisicek ki diyorumm doktorun anlasmali oldugu hastane acibadem.gittik konustuk 4500-7500 arasi fiyatlar.susleme fotograf neredeyse dogum masrafi kadar.ne bileyim luks falan tamam da gerek var mi bosa para vermeye diye dusunmuyor degilim.Bizim durumumuz sonradan iyilesti memur cevrede buyuduk ordan kalan aliskanlik.bosa para gibi geliyo genede.

Kızlar selamlar,

Ne çok şey konuşmuşsunuz. Polemik de geçmiş, iyi ki yokmuşum kesin banlanirdim yine çenemi tutamadığım için

B bibliyofil_k canım ayrıntılı ultrason girmeyen birkaç kişi kaldık galiba. Senden de güzel ve Haurli sonuçlar bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma.

Benim ayrıntılı ultrason 20 sinde inşallah

Bu arada ben haftaiçi kusa kusa çalıştığım için ofiste çok idare ediyorlar. Ama dün müdürüm "bu şekilde daha fazla devam edebilecek misin?" Dedi. Ben de hic tereddut etmeden "Evet, tabi ki devam edeceğim. Ben burada yıllardır çalışıyorum şimdiye kadar bir gün bile işimi aksatmadım. Şimdi böyle bir duruma düştüm diye isi bırakamam" dedim. O da peki dedi ama çok canım skldi. Yasal olarak beni asla işten çıkartamazlar. Ama bana çıkmam için imada bulundu sanki rahatsız oldum

Şimdiye kadar deli gibi ürettim deli gibi çalıştım. Ar-Ge ve Proje Birimi olduğu için çok yoğunuz, beyin patlatıyoruz, vücut gücü kullanmiyoruz. Bulantılarım olmasa hamile olduğumu bile anlamazlar çünkü başka skntim yok

Bir numaralı calisanken bile gözden cikartilabiliyoruz demek ki vay be Allah kimsenin insafına birakmasin

Canım benim hastanenin yakını 5 dakika gerisinde doğum 9000 bende vermem şahsen canım ya buda benim tercihim mesela
ALLAH herkese fırsat versin dediğin gibi

Hastane fiyatları konuşulmuş. Ben de bu uçuk fiyat farklarından çok rahatsizim. Hadi biz bir şekilde ödüyoruz çok şükür ama imkanı olmayanların devlet hastanelerine mecbur olmasına üzülüyorum. Çünkü koşullar malesef kötü çoğunda

Ama özellikle Istanbul'da iyi durumda olan kadın doğum hastaneleri vs var. Gidenlerin gayet memnun olduğu... Ben yine de tercih etmem ama bu acıdan Istanbul bir nebze daha iyi sanırım

Beylikdüzü medilife

(Etrafimda birçok kisi en yakinlarimda dahil o hastanede doğum yaptı )çok memnun kaldılar
Nasip olursa bende orda dogum yapmak istiyorum
Ozaman biz doğuma izmirden gelsek yin
evet Rabbim herkeze fırsat versin olmayanlarada devlette süper rahat doğum nasip etsin inşallah.İzmirde de Çiğli devlette tek kişilik odada doğum yapıpı tek kişilik odada kalıyormuşsun mesela biraz gelişme var bence devletlerde de aman olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…