Onunla alakası olduğunu sanmıyorum canım benim doktorum her kontrolde parmağıyla da kontrol ediyor ve hep alttan bakıyor burda böyle hep bi sorun olsa bakmazlardı bu şekil.Benim kasiklarimda ağrı var bebek aşağıda biraz. Doktor dedi ki bazen ultrason ölçümünde doğru çıkmayabilir. Açıklık için elle muayene gerekir dedi. Ben de beklemiyordum. Ama.yine de keşke yaptirmasaydin falan diyenler oldu. İşte birinin açıklığı yokken muayene olmuş elle. Akşama suyu gelmiş 35. Haftada falan.
Sağol kuzum
Zorladı şeker yüklemesi canım yalan yok ama iyiyim şimdi çok şükür
Inşallah canım.Canım 3 ile 6 arası çok normal,
2,5 cm ve altı riskli . Benimki de 4,6 cm çıktı erken doğum riskim 34.haftadan önce %0,61cikti
Inşallah hepimizde vaktinde sağlıkla kucağımiza alırız melekelerimizi.
Bende kusmamak için hiç Kalkmadım yerimden canımAy ben ilk hamileliğimde kusmuştum. Bu sebeple tekrar içirmişlerdi. O yüzden şeker yüklemesi benin korkulu rüyam
Neyse ki sen atlattın
Eşim gelip bana söylüyor utanmadan , ev pis, güzel yemekler yap diye. Eşimle arami bozmadan bı çıkıp gitseler bir hafta temizlik yapacağım o kadar pisler ki. Başka sıkıntım yok ama evimin bu kadar hor kullanılıp pis kullanilmasi stres ediyor beni cinlerim tepemdeÇok rahatlatmış ya esin söyleyebilir aslinda
Koç üniversitesi hastanesi canım. Sgk geçerli fiyatı 10bin civarıUyumadım gezzmedim bende canım
Off 10 bin ne ya Allah yardımcın olsun hangi hastane o
Yok geçen sene ikizdi erken doğurdum, kaybettik. Bu senede tek transfer yaptık. Şimdide sıkıntılarım var diye 36ya kadar progesterona devam edicemBen de özellikle sabah uyandığımda idrarimi hiç yapamıyorum. Zaten devamlı idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum. İğne daha iyi ya fitil bazen tuvalete gittiğinde düşüyordu klozetin içine. Hiç olmazsa bunun öyle bir derdi yok. Senin ikiz gebelik miydi canim
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah.Kızlar geldim bekliyorum
Eşim gelip bana söylüyor utanmadan , ev pis, güzel yemekler yap diye. Eşimle arami bozmadan bı çıkıp gitseler bir hafta temizlik yapacağım o kadar pisler ki. Başka sıkıntım yok ama evimin bu kadar hor kullanılıp pis kullanilmasi stres ediyor beni cinlerim tepemde
Evet canım, doğum yaklaştıkça kısalıyormuş.Inşallah canım.
O zaman benimde normal değerde şuan. Ama zamanla kısalıyor sanırım.
bende aynı işyerinde tam 10 yıldır çalışıyorum canımKızlar selamlar,
Ne çok şey konuşmuşsunuz. Polemik de geçmiş, iyi ki yokmuşum kesin banlanirdim yine çenemi tutamadığım için
B bibliyofil_k canım ayrıntılı ultrason girmeyen birkaç kişi kaldık galiba. Senden de güzel ve Haurli sonuçlar bekliyoruz. Bizi habersiz bırakma.
Benim ayrıntılı ultrason 20 sinde inşallah
Bu arada ben haftaiçi kusa kusa çalıştığım için ofiste çok idare ediyorlar. Ama dün müdürüm "bu şekilde daha fazla devam edebilecek misin?" Dedi. Ben de hic tereddut etmeden "Evet, tabi ki devam edeceğim. Ben burada yıllardır çalışıyorum şimdiye kadar bir gün bile işimi aksatmadım. Şimdi böyle bir duruma düştüm diye isi bırakamam" dedim. O da peki dedi ama çok canım skldi. Yasal olarak beni asla işten çıkartamazlar. Ama bana çıkmam için imada bulundu sanki rahatsız oldum
Şimdiye kadar deli gibi ürettim deli gibi çalıştım. Ar-Ge ve Proje Birimi olduğu için çok yoğunuz, beyin patlatıyoruz, vücut gücü kullanmiyoruz. Bulantılarım olmasa hamile olduğumu bile anlamazlar çünkü başka skntim yok
Bir numaralı calisanken bile gözden cikartilabiliyoruz demek ki vay be Allah kimsenin insafına birakmasin
Kızlar
Şeker çıkmadı çok şükür
Açlık 81
1 saat sonra 129
2 saat sonra 112
75 grlık yaptılar
Kötü haber idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş ilaç verdi kurtulamamışım yani
Kan 12
d vitamini yerlerde troid yerlerde
Ve doktor dediki vitamini alman şart bebeğin göbek çapı haftasına göre uyumlu olsada düşmüş bu ileriki haftalarda sıkıntı olur yani kısaca öpe öpe o vitaminleri kullanıcaksın dedi
İhmal etme çok çok önemli senin rezervlerin Bitiyo bebeğe de zamanı gelicek yeterli olmicak dedi bilginiz olsun
Geçmiş olsun canım şeker çıkmamış. Vitamin konusunda da konuşmuştuk daha önce bence de içmelisin. Bebeğin ve kendin içinKızlar
Şeker çıkmadı çok şükür
Açlık 81
1 saat sonra 129
2 saat sonra 112
75 grlık yaptılar
Kötü haber idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş ilaç verdi kurtulamamışım yani
Kan 12
Ve doktor dediki vitamini alman şart bebeğin göbek çapı haftasına göre uyumlu olsada düşmüş bu ileriki haftalarda sıkıntı olur yani kısaca öpe öpe o vitaminleri kullanıcaksın dedi
İhmal etme çok çok önemli senin rezervlerin Bitiyo bebeğe de zamanı gelicek yeterli olmicak dedi bilginiz olsun
Çok geçmiş olsun canım, idrar yolu enfeksiyonundan bi türlü kurtulamadın,ne tür bi bakteri oldugu arastiralabiliyormu acaba, kalıci bi çözüm bulsalarda kurtulsan artık.bu kaçıncı ilaç kullanısin. Üzüldüm gerçekten.havuza filan giriyormusun? Yada iş yerindeki wc den mi mikrop kapıyorsun?Kızlar
Şeker çıkmadı çok şükür
Açlık 81
1 saat sonra 129
2 saat sonra 112
75 grlık yaptılar
Kan 12
Kesinlikle esin cook hatali gerci bunu demek bi ise yaramaz esine iyice bilenmene sebep olcam ama gercekten bu sozler soylenmez.Sen hamile esine ki sanirim sizin ikiz ev pis temizle guzel yemek yap denmez.Ki calisiyosunuz.Esimin ailesi geldi bize ben evdeyim ustelik.temizlik yapmama resmen engel oldu esim neden kendini yoruyosun onlar yapar diye.ama evde oldugum icin kendimi iyi hissettigim icin yapmak istedim icime sinmedi.her gelen misafir icin ayni seyi soyler elimden alir supurgeyi kizar.cok cook hatali esinizEşim gelip bana söylüyor utanmadan , ev pis, güzel yemekler yap diye. Eşimle arami bozmadan bı çıkıp gitseler bir hafta temizlik yapacağım o kadar pisler ki. Başka sıkıntım yok ama evimin bu kadar hor kullanılıp pis kullanilmasi stres ediyor beni cinlerim tepemde
Başla canım bende başlicam hemenŞükür şeker çıkmamış .
Enfeksiyon zaten korkulu rüyamız oldu gecsede bi süre sonra tekrarlıyor.
Kan iyi aslında benim 11 cıktı ilaç vermedi bi ay daha beslenmeme dikkat et dedi .
Ama diğer vitaminleri bende almaya başladım tekrar ne kadar içmek istemesemde zorluyorum kendimi .
Inşallah seninde düzelir hemen.
Başlicam canım kaçarım yok valla üzüldüm göbek çapı küçülmüş diyinceGeçmiş olsun canım şeker çıkmamış. Vitamin konusunda da konuşmuştuk daha önce bence de içmelisin. Bebeğin ve kendin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?