2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar az once bi sitede birşey okudum, sizinle paylaşmak istedim. Duygusal hallerımızın bebeğimizi nasıl etkilediğine bir örnek

Bir olayda bebeğin doğumdan sonra annesini emmediği görülmüş. Ne yapılırsa yapılsın bebek anneyi ve memeyi reddediyor ve asla emmiyormuş. Bu konularla yakından ilgilenen doktorunun aklına bir fikir gelmiş. Yeni doğum yapmış bir anneden bebeği emzirmesini rica etmişler. Bebek tanımadığı halde bu yeni anneyi derhal kabullenerek istekli bir şekilde memeyi emmiş. Konuyu araştırmak için doktor bebeğin annesi ile detaylı konuşarak hamilelik dönemin sorgulamış; herhangi bir enfeksiyon veya travma araştırdığında bulamamış. Ancak konu daha derinleştirildiğinde annenin aslında bebeği asla istemediği, gebeliğe hazır olmadığı ve tamamen eşinin zoruyla hamile kaldığı ve tüm hamileliğinden nefret ettiği ortaya çıkmış. Yani bebeğimiz tüm gebelik boyunca reddedilme duygularıyla büyüdüğü için zarar görebileceği düşüncesiyle kendisini istemeyen bu anneden kendini sakınmaya çalışıyor ve reddediyor. Bebekler işte bu kadar detaylı bir bilinçle doğuyor

Bebeklerimiz daha doğmadan anne karninda korkularla tanışmasın, hiç birseyi önemsemeyelim...

Canım asla girmiyorum havuza falan iş yerinde ki wc 3 kişi kullanıyoruz sadece bizim ofise çok giren çıkan olmaz oda çamaşır suyu döküp sifona basıp öyle giriyorum nolur nolmaz diye
Ben çözemedim bu işi geçti diye düşündüm çünkü hiç bi belirtim yok şuan ama artmış epitel ve lokosit çıkıyo sürekli bol miktarda bu verdiği ilaç komple idrar yolu mesaneyi yıkıyomuş inşallah çözüm olur kurtulurum

İnşallah canım sağol

Bir zahmet de yardımcı olsunlar de ...
Senin şikayet etmen lazım .
Eşinde hamilesin yardımcı olsun

Benimde en zorlandığım devit yağ olması kötü hap olsa daha kolay olur du. Bana aslında hap olarak vermişti ama için de jelatin var diye içmedim.ama zorda olsa kullanıcam hepsini.

Beylikdüzü medilife

(Etrafimda birçok kisi en yakinlarimda dahil o hastanede doğum yaptı )çok memnun kaldılar
Nasip olursa bende orda dogum yapmak istiyorum
Benim abimin eşi orda doğum yaptı, 2 çocuğunun da doktoru orda hatta, aşırı mantıklı bi bey. Biz çok memnun kalmıştık. İnşallah senin de içine siner sağlıkla kucağına alırsın bebişini..

Pek karışmak istemedim ama senin gibi düşünüyorum. Çoğı hastane isim yaptığı için reklam ücretlerini masraflara kitliyo gibi.. Acıbademden memnun kalmayan arkadaşlarım var mesela..
Belki şans bilmiyorum ama uçuk rakamlar azıcık fırsatçılık gibi geliyor.

Topuz yaptırsanız 30₺ diyen kuaförün gelin topuzuna 500₺ alması gibi

Bizim ücretsiz olduğu için siz yazdıkça ödenen rakamları görüyorum. Umarım birgün Türkiye’de de sağlık sistemi bu tarz şeyleri ücretsiz yapmaya başlar

Inşallah kısa süre de geçer canım, ilaçlarını kullanınca yine kontrole git bakalım sonuç ne gösterecek.

Benimde en zorlandığım devit yağ olması kötü hap olsa daha kolay olur du. Bana aslında hap olarak vermişti ama için de jelatin var diye içmedim.ama zorda olsa kullanıcam hepsini.
Az kaldı 4 4.5 ay sıkıcas dişimizi canım bebişlerimiz için göbeği küçülmüş diyince aşırı Bi vicdan azabı yaptım inanılmaz
Haftası 24+2 çıktı onda sıkıntı yok ama işte daha iyi gelişsin diye sbretcez

@Meylen Çok sevindim iyi sonuçlar almana.. İdrar enfeksiyonu can sıkmış ama olsun şeker yok ve vitamin konusu da netleşti en azından..

Kanı iyi olduğu halde kan hapı kullanan var mı ya? Acaba arada bir iki içsem mi diyorum ben.. Sonra bir işe yarar mı diye şüphe ediyorum. Sonra günler geçiyo amaaaan diyorum

Inşallah kısa süre de geçer canım, ilaçlarını kullanınca yine kontrole git bakalım sonuç ne gösterecek.
Her ayni veriyorum benn bu testleri kuzum idrar kan idrarda hep var çözemedim öbür ay da çıkarsa vijanal kültür yaptırıcam acaba akıntım da mı bişey var diye düşünmeye başladım

Bencede biz ne kadar mutlu huzurlu bi hamilelik geçirirsek bebeklerimiz de o kadar mutlu huzurlu olacaktır. Bunu etrafimizda bi cok kiside de goruyoruz aslinda stresli bi hamilelik gecirdiginde bebek dogduktan sonra cok huzursuz oluyor.
Yazdığını okurken de tüylerim diken diken oldu küçücük bi bebek bile herşeyin farkında.

Sağol canım benim
Canımm kanımm benimde çok düşük değil 16 olması gerekirken 12 küsür ama ileriki haftalarda toplaması zor oluyomuş tabi en en iyisini doktorun bilir

Benim 11 cıktı hala vermedi bir ay sonra düşerse veririz dedi .
Ilk başlarda 15 çıkmıştı seninki baya yüksekmiş normalde 12 çıkıyor demişti.
Inşallah gerek kalmaz bi hap daha artacak yoksa :)

Sağol canım benim
Canımm kanımm benimde çok düşük değil 16 olması gerekirken 12 küsür ama ileriki haftalarda toplaması zor oluyomuş tabi en en iyisini doktorun bilir

Yok ki
Doktor yok kan testi falan da 3 aylıkken yapıldı gerek görmediler bişeye. Ama Türkşye gerek görmüştü. Kanım da 12 aslında fena değil.. Ama kan hapı içince saçlarım daha hızlı uzamıştı güzelleşmişti falan. Ondan içiyim diyom aslında

Benim 11 cıktı hala vermedi bir ay sonra düşerse veririz dedi .
Ilk başlarda 15 çıkmıştı seninki baya yüksekmiş normalde 12 çıkıyor demişti.
Inşallah gerek kalmaz bi hap daha artacak yoksa :)
Gerek yok sanırım haklısın. D vitamini, magnezyum ve omega hapları içiyorum. Sabah öğle akşam.. Kan içip bi de onun yan etkileriyle uğraşcam di mi.. aranma karamel aranma

O zaman içme canım neden dert ediyorsun kendine dediği gibi 1 hap 1 haptır eksik kalsın

Ah yavrum ya nasıl içim yandi peki aşırı sevgiyi de hissedeler mi? :)

Kızlar bisey sorucam göğüs ucu şimdiden çatlarmi.
Benim çatlamış biraz da kanamış krem falan kullandım şimdi acımıyor iyileşti gibi doktora gitsem mi acaba

@Meylen canım idrar kültürü de veriyor musun. Ben ilk hamileliğimde çok çektim o lökositten. Her gittiğimde lökosit çıkıyordu doktorum kültür istiyordu 2 gün sonra da onun sonucu çıkıyordu üreme olmadı diye çıkarsa ilaç da vermiyordu. Tüm hamilelik boyunca çıktı doğumdan sonra anında yok oldu.

Kızlar bisey sorucam göğüs ucu şimdiden çatlarmi.
Benim çatlamış biraz da kanamış krem falan kullandım şimdi acımıyor iyileşti gibi doktora gitsem mi acaba
Çatlayabilir canım. İlk gebeliğimde ben 6. Aydan itibaren meme ucu kremi kullanmaya başlamıştım.
Lansinoh lanolin içeren kremi biliyosundur. Eğer nemlendirici kullanmıyorsan arada bir kullanabilirsin bunu. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…