- 16 Temmuz 2016
- 566
- 697
- 103
Canım asla girmiyorum havuza falan iş yerinde ki wc 3 kişi kullanıyoruz sadece bizim ofise çok giren çıkan olmaz oda çamaşır suyu döküp sifona basıp öyle giriyorum nolur nolmaz diyeÇok geçmiş olsun canım, idrar yolu enfeksiyonundan bi türlü kurtulamadın,ne tür bi bakteri oldugu arastiralabiliyormu acaba, kalıci bi çözüm bulsalarda kurtulsan artık.bu kaçıncı ilaç kullanısin. Üzüldüm gerçekten.havuza filan giriyormusun? Yada iş yerindeki wc den mi mikrop kapıyorsun?
İnşallah canım sağol@compeng güzel haberlerini bekliyoruz
@Meylen gözün aydın, inşallah enfeksiyon da bir an önce biter..
Bu arada doğum ücretleri gerçekten uçuk heleki iyi koşulları olan hastanelerde, ben bu parayı çocuklarımın gelecegi için kullanma taraftariyim.. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. Oyle ya da böyle o bebekleri biz doguruyoruz, asıl is bizde doktorlar ebeler sadece yardımcı..
Bir zahmet de yardımcı olsunlar de ...Eşim gelip bana söylüyor utanmadan , ev pis, güzel yemekler yap diye. Eşimle arami bozmadan bı çıkıp gitseler bir hafta temizlik yapacağım o kadar pisler ki. Başka sıkıntım yok ama evimin bu kadar hor kullanılıp pis kullanilmasi stres ediyor beni cinlerim tepemde
Benimde en zorlandığım devit yağ olması kötü hap olsa daha kolay olur du. Bana aslında hap olarak vermişti ama için de jelatin var diye içmedim.ama zorda olsa kullanıcam hepsini.Başla canım bende başlicam hemen
Kan ilacı kullanmıyodum 20 gündür onu da içmeye başlicam
Birde devit zorluyor beni dedim yeni başka damla verdi günlük 1 damla yeterli oluyomuş paralı ama olsun ondan da yırttım endokrine gidicem tekrar hafta içi troid için mecbur vitaminlere devam yani
Benim abimin eşi orda doğum yaptı, 2 çocuğunun da doktoru orda hatta, aşırı mantıklı bi bey. Biz çok memnun kalmıştık. İnşallah senin de içine siner sağlıkla kucağına alırsın bebişini..Beylikdüzü medilife
(Etrafimda birçok kisi en yakinlarimda dahil o hastanede doğum yaptı )çok memnun kaldılar
Nasip olursa bende orda dogum yapmak istiyorum
Hastane fiyatları konuşulmuş. Ben de bu uçuk fiyat farklarından çok rahatsizim. Hadi biz bir şekilde ödüyoruz çok şükür ama imkanı olmayanların devlet hastanelerine mecbur olmasına üzülüyorum. Çünkü koşullar malesef kötü çoğunda
Ama özellikle Istanbul'da iyi durumda olan kadın doğum hastaneleri vs var. Gidenlerin gayet memnun olduğu... Ben yine de tercih etmem ama bu acıdan Istanbul bir nebze daha iyi sanırım
Inşallah kısa süre de geçer canım, ilaçlarını kullanınca yine kontrole git bakalım sonuç ne gösterecek.Canım asla girmiyorum havuza falan iş yerinde ki wc 3 kişi kullanıyoruz sadece bizim ofise çok giren çıkan olmaz oda çamaşır suyu döküp sifona basıp öyle giriyorum nolur nolmaz diye
Ben çözemedim bu işi geçti diye düşündüm çünkü hiç bi belirtim yok şuan ama artmış epitel ve lokosit çıkıyo sürekli bol miktarda bu verdiği ilaç komple idrar yolu mesaneyi yıkıyomuş inşallah çözüm olur kurtulurum
Az kaldı 4 4.5 ay sıkıcas dişimizi canım bebişlerimiz için göbeği küçülmüş diyince aşırı Bi vicdan azabı yaptım inanılmazBenimde en zorlandığım devit yağ olması kötü hap olsa daha kolay olur du. Bana aslında hap olarak vermişti ama için de jelatin var diye içmedim.ama zorda olsa kullanıcam hepsini.
Her ayni veriyorum benn bu testleri kuzum idrar kan idrarda hep var çözemedim öbür ay da çıkarsa vijanal kültür yaptırıcam acaba akıntım da mı bişey var diye düşünmeye başladımInşallah kısa süre de geçer canım, ilaçlarını kullanınca yine kontrole git bakalım sonuç ne gösterecek.
Bencede biz ne kadar mutlu huzurlu bi hamilelik geçirirsek bebeklerimiz de o kadar mutlu huzurlu olacaktır. Bunu etrafimizda bi cok kiside de goruyoruz aslinda stresli bi hamilelik gecirdiginde bebek dogduktan sonra cok huzursuz oluyor.Kizlar az once bi sitede birşey okudum, sizinle paylaşmak istedim. Duygusal hallerımızın bebeğimizi nasıl etkilediğine bir örnek
Bir olayda bebeğin doğumdan sonra annesini emmediği görülmüş. Ne yapılırsa yapılsın bebek anneyi ve memeyi reddediyor ve asla emmiyormuş. Bu konularla yakından ilgilenen doktorunun aklına bir fikir gelmiş. Yeni doğum yapmış bir anneden bebeği emzirmesini rica etmişler. Bebek tanımadığı halde bu yeni anneyi derhal kabullenerek istekli bir şekilde memeyi emmiş. Konuyu araştırmak için doktor bebeğin annesi ile detaylı konuşarak hamilelik dönemin sorgulamış; herhangi bir enfeksiyon veya travma araştırdığında bulamamış. Ancak konu daha derinleştirildiğinde annenin aslında bebeği asla istemediği, gebeliğe hazır olmadığı ve tamamen eşinin zoruyla hamile kaldığı ve tüm hamileliğinden nefret ettiği ortaya çıkmış. Yani bebeğimiz tüm gebelik boyunca reddedilme duygularıyla büyüdüğü için zarar görebileceği düşüncesiyle kendisini istemeyen bu anneden kendini sakınmaya çalışıyor ve reddediyor. Bebekler işte bu kadar detaylı bir bilinçle doğuyor
Bebeklerimiz daha doğmadan anne karninda korkularla tanışmasın, hiç birseyi önemsemeyelim...
Sağol canım benim@Meylen Çok sevindim iyi sonuçlar almana.. İdrar enfeksiyonu can sıkmış ama olsun şeker yok ve vitamin konusu da netleşti en azından..
Kanı iyi olduğu halde kan hapı kullanan var mı ya? Acaba arada bir iki içsem mi diyorum ben.. Sonra bir işe yarar mı diye şüphe ediyorum. Sonra günler geçiyo amaaaan diyorum
Benim 11 cıktı hala vermedi bir ay sonra düşerse veririz dedi .@Meylen Çok sevindim iyi sonuçlar almana.. İdrar enfeksiyonu can sıkmış ama olsun şeker yok ve vitamin konusu da netleşti en azından..
Kanı iyi olduğu halde kan hapı kullanan var mı ya? Acaba arada bir iki içsem mi diyorum ben.. Sonra bir işe yarar mı diye şüphe ediyorum. Sonra günler geçiyo amaaaan diyorum
Sağol canım benim
Canımm kanımm benimde çok düşük değil 16 olması gerekirken 12 küsür ama ileriki haftalarda toplaması zor oluyomuş tabi en en iyisini doktorun bilir
Gerek yok sanırım haklısın. D vitamini, magnezyum ve omega hapları içiyorum. Sabah öğle akşam.. Kan içip bi de onun yan etkileriyle uğraşcam di mi.. aranma karamel aranmaBenim 11 cıktı hala vermedi bir ay sonra düşerse veririz dedi .
Ilk başlarda 15 çıkmıştı seninki baya yüksekmiş normalde 12 çıkıyor demişti.
Inşallah gerek kalmaz bi hap daha artacak yoksa :)
O zaman içme canım neden dert ediyorsun kendine dediği gibi 1 hap 1 haptır eksik kalsınYok ki
Doktor yok kan testi falan da 3 aylıkken yapıldı gerek görmediler bişeye. Ama Türkşye gerek görmüştü. Kanım da 12 aslında fena değil.. Ama kan hapı içince saçlarım daha hızlı uzamıştı güzelleşmişti falan. Ondan içiyim diyom aslında
Gerek yok sanırım haklısın. D vitamini, magnezyum ve omega hapları içiyorum. Sabah öğle akşam.. Kan içip bi de onun yan etkileriyle uğraşcam di mi.. aranma karamel aranma
Ah yavrum ya nasıl içim yandiKizlar az once bi sitede birşey okudum, sizinle paylaşmak istedim. Duygusal hallerımızın bebeğimizi nasıl etkilediğine bir örnek
Bir olayda bebeğin doğumdan sonra annesini emmediği görülmüş. Ne yapılırsa yapılsın bebek anneyi ve memeyi reddediyor ve asla emmiyormuş. Bu konularla yakından ilgilenen doktorunun aklına bir fikir gelmiş. Yeni doğum yapmış bir anneden bebeği emzirmesini rica etmişler. Bebek tanımadığı halde bu yeni anneyi derhal kabullenerek istekli bir şekilde memeyi emmiş. Konuyu araştırmak için doktor bebeğin annesi ile detaylı konuşarak hamilelik dönemin sorgulamış; herhangi bir enfeksiyon veya travma araştırdığında bulamamış. Ancak konu daha derinleştirildiğinde annenin aslında bebeği asla istemediği, gebeliğe hazır olmadığı ve tamamen eşinin zoruyla hamile kaldığı ve tüm hamileliğinden nefret ettiği ortaya çıkmış. Yani bebeğimiz tüm gebelik boyunca reddedilme duygularıyla büyüdüğü için zarar görebileceği düşüncesiyle kendisini istemeyen bu anneden kendini sakınmaya çalışıyor ve reddediyor. Bebekler işte bu kadar detaylı bir bilinçle doğuyor
Bebeklerimiz daha doğmadan anne karninda korkularla tanışmasın, hiç birseyi önemsemeyelim...
Inşallah hissediyordur. Yani sevilmediğini hisediyorsa sevildiğini de hiseder .Ah yavrum ya nasıl içim yandipeki aşırı sevgiyi de hissedeler mi? :)
Çatlayabilir canım. İlk gebeliğimde ben 6. Aydan itibaren meme ucu kremi kullanmaya başlamıştım.Kızlar bisey sorucam göğüs ucu şimdiden çatlarmi.
Benim çatlamış biraz da kanamış krem falan kullandım şimdi acımıyor iyileşti gibi doktora gitsem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?