2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ay çok sağol rahatladım eşimde çok endişelendi doktora gidelim dedi gitmedim.
Evet lansinoh kremi biliyorum ondan alıp.simdiden evde bulundurayim. Aslında vücut yağı falan kullanıyorum ama göğsüme sürmedim hiç ama bu kremden alıp kullanırım.

Canım bence bu tamamen tercih. Herkes farklı cevap verecektır. Mesela ben suit oda tutmayı bile düşünüyorum çünkü çok gelen giden olacak, o halde görüşemem kimseyle. Ama bir yanda düğün gibi 1/2 gecede olacak biticek. Zaten öyle ya da böyle doğuruyorsun. aradaki fiyat (yoğun bakımdı, sorunlu bir doğum gbi komplikasyonlar yoksa) konfor farkı oluyor sadece. Buna da değer mi diye kendi açından bak. Bir de dediğin gbi bu saatten sonra yeni doktor seçmek zor ama imkansız da değil..

Her ayni veriyorum benn bu testleri kuzum idrar kan idrarda hep var çözemedim öbür ay da çıkarsa vijanal kültür yaptırıcam acaba akıntım da mı bişey var diye düşünmeye başladım
Canım Allahın izniyle bebeğini kucağına al bi sonra güzelce araştırırsın.gecen bi video da izledim.biz türkler genel olarak çok baharatlı ve acılı yiyecekler tukettigimizden dolayı, bi süre sonra bağırsaktaki dayanıklılık yani bağırsak floranız da bulunan saydamlık yok olabiliyormuş.bunun sonucundada bağırsaktaki bakteriler idrar yollarına çok çabuk geçebiliyormuş. Sende aciyi cok seviyordun sanirim.Acıdan kendini sakınmaya çalış biraz.
Inşallah bir an evvel atlatırsın canım.

Evet canim ya ufacik yavrum bile terkedilmenin korkusunu anasinin karninda yasamis.nekadar acı bi durum aslında

Canım daha öncede kilo konusunda biraz çemkirmişti eşin galiba. Yaşı genç mi? Biraz daha sana destek olmasını mı rica etsen acaba. Fizikiyi geçtim, psikolojik olarak da çok zor bi süreç, erkeklere de çok iş düşüyor. Çinkin bile olsak çok güzelsin karıcım demeliler sana ev pis demesi de yanlış diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba çıktım hersey cok güzel dedi 430 gr olmus minnoşum. Yalnız kalp için çok hafif ritm bozuklugu var bu haftalarda normal yine de bi kardiyolojiye görün dedi ama çok normal dedi.birsey görsem söylerim dedi. Sizce de sorun olmaz değil mi? Hepinizden Allah razı olsun hepimiz iyi sonuclar alalım insallah.

Geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla tamamlariz hamilelik donemimizi

Canim senin tiroid hamilelikle mi basladi. bende de var tirod duzenli kontrolumu yapiyo doktorum. ama benim hamilelikten oncede vardi hasimato tiroidi. Degerlerim iyi gidiyo ama tiroidden.acikcasi korkuyorum ondan ihmal etmemek.lazim

Of sen de mi benim gibi enfeksiyon geçiriyorsun? Ağrının falan yok mu canım. Kasıklarda idrar yaparken. Bir şey sorucam lökosit eritrosit bakteri falan kaç çıkmış söyleyebilir misin. Ben iyice kafayı takmış durumdayım enfeksiyona. Ultrasonda sancı çektiğimi anladı doktor bu yüzden.

Emzirirken bile güvenli olan bir krem o yüzden tavsiye ederim ben. Yine aklında şüphe kalırsa doktoruna danışabilirsin..
Kozmetik kremleri pek sürme taraftarı değilim meme ucuna ben. Buna extra güvenmiştim. Çatlağım yokken başlamıştım 13 ay da çatlamadı hiç.

idrar yolu enfeksiyonuna daha iyi cozum bulmak.icin kültür testi yapmak lazimmis. hangi bakteri.oldugunu bilip ona gore antibiyotik yazmak icin.

Ben iciyorum son tahlilde kan iyi dedi doktor fakat genede depolar dolsun diye yazdi canim iciyorum

Ben de sistim zaten canım yemek de 2-3 güne bir yapıyorum evi b.k götürdü yok yani kimse ne utanıp yemek yaptı ne bir süpürge açtı sanki benim pisligim

Vitamin almak önemli kızlar valla ihmal etmeyin. @ meylen B bibliyofil_k sizin de gözleriniz aydın sonuçlar güzel maşallah :)Benim carpintilarim azaldı kansizliktan oluyordu muhtemelen. Bu arada biz de evi tuttuk. Yarın temizlikçiler girecek eve bir hafta taşınma işleriyle meşgul olucaz :)) çocukluğumun geçtiği yerden ayrılıyorum garip bir hüzün de var ama yeni evi coook sevdim :) artık hayırlısı :)

Yaa arkadaşım ben sana inan çok üzülüyorum ya imkanın varsa, en azından temizliğe birini yaptirsan 1 seferlik

Çok tessekkür ederim bende kullanıcam bunu internette de baktım biraz emzirirken de kullanılabilir silmeye bile gerek yokmuş. Inşallah bi daha olmaz şimdiden başlamasi kötü.

Benim çatladi canım. Acıyor da. Doktora gittim nemlendir dedi. Ucunda da böyle beyaz beyaz bir şeyler çıkıyor normalmiş
Sağol canım bende artık düzenli çatlak kremi sürerim.göğüslerime dokunma konusunda biraz hassasım o yüzden hiç bisey sürmedim çok gidiklanirim nasıl emziricem şimdiden düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…