2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Yasitiz canım diyorum ama ben hamileyim deyip baştan devrilmedim diye anlamiyor hiç sıkıntı çekmediğimi sanıyor gördüğüm kadarıyla, bir yerim agrisa beklerim hemen doktor hastane demem alıştı böyle adam

Ben vitamin ve kan haplarını hiç aksatmayanlardanim:) hatta saatine bile özen gösteriyorum. Bu hafta kan verdim, hamileliğin ilk zamanından çok daha iyi çıktı sonuçlarım. Doktor da inanamadı. Bana kalırsa beslenme ve ilaçlar işe yarıyor arkadasim

Başlicam canım kaçarım yok valla üzüldüm göbek çapı küçülmüş diyince
Düzelir canım inşallah üzülme
Ben kullanıyorum canım. Dr bu bebek in değil sizin için diyor özellikle Doğumdan sonra toparlanmak için
Gözünaydın canım maşallah kuzuna. Ritim bozukluğu için de çocuk kardiyolojiden randevu alıp fetal doppler yaptır kuzum. Usg gibi kolay yapılıyor için rahat olsun
Ben de sistim zaten canım yemek de 2-3 güne bir yapıyorum evi b.k götürdü yok yani kimse ne utanıp yemek yaptı ne bir süpürge açtı sanki benim pisligim
Canım gerçekten görümcenin rahatlığı takdire şayan. Kardeşlerimin eşlerinin peşinde dönerim ben resmen bu ne vurdum duymazlık. Hakkına giriyor hamile halinle çok üzüldüm

Hadi geçmiş olsun canım gözün aydın

Bende aynen senin gibiyim 1 kere bile aksaadim. Bebekten ziayade kendim.icin bazi seyleri icmeye ozen gosteriyorum

Canım hayırlı olsun. 430 gr minnoşun totosunu ısırsaydın. Normal demiş zaten canım. Merak etme. İçin rahat etsin diye gösterirsin yine de. Çok öptüm i, çok sevindim sizin adınıza

Nasıl saatlerin ve neye dikkay ediyosun?

Bende düzenli alıyorum ama giderek düşüyor
Ek olarak ferplex e başladık bide şimdi canım sıkıldı baya

Benim normaldede düşüktür hep yılda iki kez ilaç iğne tedavisiyle toplarız sonra yine düşer ama bu sefer yükseltemedim

Evet bütün devlet hastaneleri tü kaka. Biz devlete gidenler de imkanımız yok diye gidiyoruz. Siz de güzel genelleme yapıyorsunuz ya ne diyim. İmkanım var ya da yok ben size niye özele gidip 10000 lira para veriyorsunuz diyor muyum? Kızımı 100 TLye vip odada prof doç ve uzman doktorun girdiği ameliyatla doğurdum 10000 TL yi yavrumun geleceğine harcadım. Kendi deneyimleriniz ile ilgili konuşun.

Biraz kaprisli olmayı dene sen de :)) şimdi naz yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın. Bebek büyüdü artık eskisi gbi değilim de, hamileliğin sefasını sür

Biraz kaprisli olmayı dene sen de :)) şimdi naz yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın. Bebek büyüdü artık eskisi gbi değilim de, hamileliğin sefasını sür
Dur ben buna baslayayim bak karnım büyüdü artık yerlere eğilip ayakta pek duramıyorum diyim hatta millet gitsin az göz korkutmaya da 5 gün rapor alıp evde yatayim

Canım hayırlı olsun. 430 gr minnoşun totosunu ısırsaydın. Normal demiş zaten canım. Merak etme. İçin rahat etsin diye gösterirsin yine de. Çok öptüm i, çok sevindim sizin adınıza
Aynen saryacım darısı basına insallah kuzucum fetal doppler için randevu aldım kuzum cok hareketliydi masallah ben her ne kadar cok hissedemesem de :))

Kızlar bisey sorucam göğüs ucu şimdiden çatlarmi.
Benim çatlamış biraz da kanamış krem falan kullandım şimdi acımıyor iyileşti gibi doktora gitsem mi acaba
Çatlar canım benimde çatladı döküldü ama normalde benim göğüs ucum çok ufaktı şimdi biraz büyümüş ondan olabilir

Dur ben buna baslayayim bak karnım büyüdü artık yerlere eğilip ayakta pek duramıyorum diyim hatta millet gitsin az göz korkutmaya da 5 gün rapor alıp evde yatayim
Aynen öyle canım, asıl kuzucuklar doğduktan sonra çok yorulucaz, hiç değilse şimdi son kalan günlerde en azından evdeyken keyfini sürelim :))

İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…