Yasitiz canım diyorum ama ben hamileyim deyip baştan devrilmedim diye anlamiyor hiç sıkıntı çekmediğimi sanıyor gördüğüm kadarıyla, bir yerim agrisa beklerim hemen doktor hastane demem alıştı böyle adamCanım daha öncede kilo konusunda biraz çemkirmişti eşin galiba. Yaşı genç mi? Biraz daha sana destek olmasını mı rica etsen acaba. Fizikiyi geçtim, psikolojik olarak da çok zor bi süreç, erkeklere de çok iş düşüyor. Çinkin bile olsak çok güzelsin karıcım demelilersana ev pis demesi de yanlış diye düşünüyorum.
Ben vitamin ve kan haplarını hiç aksatmayanlardanim:) hatta saatine bile özen gösteriyorum. Bu hafta kan verdim, hamileliğin ilk zamanından çok daha iyi çıktı sonuçlarım. Doktor da inanamadı. Bana kalırsa beslenme ve ilaçlar işe yarıyor arkadasim@Meylen Çok sevindim iyi sonuçlar almana.. İdrar enfeksiyonu can sıkmış ama olsun şeker yok ve vitamin konusu da netleşti en azından..
Kanı iyi olduğu halde kan hapı kullanan var mı ya? Acaba arada bir iki içsem mi diyorum ben.. Sonra bir işe yarar mı diye şüphe ediyorum. Sonra günler geçiyo amaaaan diyorum
Düzelir canım inşallah üzülmeBaşlicam canım kaçarım yok valla üzüldüm göbek çapı küçülmüş diyince
Ben kullanıyorum canım. Dr bu bebek in değil sizin için diyor özellikle Doğumdan sonra toparlanmak için@Meylen Çok sevindim iyi sonuçlar almana.. İdrar enfeksiyonu can sıkmış ama olsun şeker yok ve vitamin konusu da netleşti en azından..
Kanı iyi olduğu halde kan hapı kullanan var mı ya? Acaba arada bir iki içsem mi diyorum ben.. Sonra bir işe yarar mı diye şüphe ediyorum. Sonra günler geçiyo amaaaan diyorum
Gözünaydın canım maşallah kuzuna. Ritim bozukluğu için de çocuk kardiyolojiden randevu alıp fetal doppler yaptır kuzum. Usg gibi kolay yapılıyor için rahat olsunKızlar merhaba çıktım hersey cok güzel dedi 430 gr olmus minnoşum. Yalnız kalp için çok hafif ritm bozuklugu var bu haftalarda normal yine de bi kardiyolojiye görün dedi ama çok normal dedi.birsey görsem söylerim dedi. Sizce de sorun olmaz değil mi? Hepinizden Allah razı olsun hepimiz iyi sonuclar alalım insallah.
Canım gerçekten görümcenin rahatlığı takdire şayan. Kardeşlerimin eşlerinin peşinde dönerim ben resmen bu ne vurdum duymazlık. Hakkına giriyor hamile halinle çok üzüldümBen de sistim zaten canım yemek de 2-3 güne bir yapıyorum evi b.k götürdü yok yani kimse ne utanıp yemek yaptı ne bir süpürge açtı sanki benim pisligim
Ben de öyleyim ovalamadan sürüyorum. Emzirmek ten gözüm korkmuyor değil açıkçası.Sağol canım bende artık düzenli çatlak kremi sürerim.göğüslerime dokunma konusunda biraz hassasım o yüzden hiç bisey sürmedim çok gidiklanirim nasıl emziricem şimdiden düşünüyorum:)
Sağol kuzum randevu aldım salı gününeGözünaydın canım maşallah kuzuna. Ritim bozukluğu için de çocuk kardiyolojiden randevu alıp fetal doppler yaptır kuzum. Usg gibi kolay yapılıyor için rahat olsun
Hadi geçmiş olsun canım gözün aydınKızlar
Şeker çıkmadı çok şükür
Açlık 81
1 saat sonra 129
2 saat sonra 112
75 grlık yaptılar
Kötü haber idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş ilaç verdi kurtulamamışım yani
Kan 12
d vitamini yerlerde troid yerlerde
Ve doktor dediki vitamini alman şart bebeğin göbek çapı haftasına göre uyumlu olsada düşmüş bu ileriki haftalarda sıkıntı olur yani kısaca öpe öpe o vitaminleri kullanıcaksın dedi
İhmal etme çok çok önemli senin rezervlerin Bitiyo bebeğe de zamanı gelicek yeterli olmicak dedi bilginiz olsun
Canım millet bı gitsin kapı duvar temizletcem bunlar varken en baba temizliğin ömrü 1 günYaa arkadaşım ben sana inan çok üzülüyorum yaimkanın varsa, en azından temizliğe birini yaptirsan 1 seferlik
Bende aynen senin gibiyim 1 kere bile aksaadim. Bebekten ziayade kendim.icin bazi seyleri icmeye ozen gosteriyorumBen vitamin ve kan haplarını hiç aksatmayanlardanim:) hatta saatine bile özen gösteriyorum. Bu hafta kan verdim, hamileliğin ilk zamanından çok daha iyi çıktı sonuçlarım. Doktor da inanamadı. Bana kalırsa beslenme ve ilaçlar işe yarıyor arkadasim
Canım hayırlı olsun. 430 gr minnoşun totosunu ısırsaydın. Normal demiş zaten canım. Merak etme. İçin rahat etsin diye gösterirsin yine de. Çok öptüm i, çok sevindim sizin adınızaKızlar merhaba çıktım hersey cok güzel dedi 430 gr olmus minnoşum. Yalnız kalp için çok hafif ritm bozuklugu var bu haftalarda normal yine de bi kardiyolojiye görün dedi ama çok normal dedi.birsey görsem söylerim dedi. Sizce de sorun olmaz değil mi? Hepinizden Allah razı olsun hepimiz iyi sonuclar alalım insallah.
Nasıl saatlerin ve neye dikkay ediyosun?Ben vitamin ve kan haplarını hiç aksatmayanlardanim:) hatta saatine bile özen gösteriyorum. Bu hafta kan verdim, hamileliğin ilk zamanından çok daha iyi çıktı sonuçlarım. Doktor da inanamadı. Bana kalırsa beslenme ve ilaçlar işe yarıyor arkadasim
Biraz kaprisli olmayı dene sen de :)) şimdi naz yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın. Bebek büyüdü artık eskisi gbi değilim de, hamileliğin sefasını sürYasitiz canım diyorum ama ben hamileyim deyip baştan devrilmedim diye anlamiyor hiç sıkıntı çekmediğimi sanıyor gördüğüm kadarıyla, bir yerim agrisa beklerim hemen doktor hastane demem alıştı böyle adam
Dur ben buna baslayayim bak karnım büyüdü artık yerlere eğilip ayakta pek duramıyorum diyimBiraz kaprisli olmayı dene sen de :)) şimdi naz yapmayacaksın da ne zaman yapacaksın. Bebek büyüdü artık eskisi gbi değilim de, hamileliğin sefasını sür
Demi ya? Vallahi bende çıkarıp öpüp yerine koyasım geliyorInşallah hissediyordur. Yani sevilmediğini hisediyorsa sevildiğini de hiseder .
Bizimkiler o zaman sevgi pıtırcıği olur şimdiden deli oluyoruz onlara.
Çıkarıp sevesimiz geliyor:)
Çok teşekkür ederim muhakkak bir göz aticamHissetmezmi annesi, bizim salgıladigimiz hormon onlara huzur veriyor.
Bak sitenin adresini ekliyorum belki bi ara okumak istersin
http://www.hamilelikte.info/bebeginiz-anne-karninda-her-seyi-kaydediyor/
Aynen saryacım darısı basına insallah kuzucum fetal doppler için randevu aldım kuzum cok hareketliydi masallah ben her ne kadar cok hissedemesem de :))Canım hayırlı olsun. 430 gr minnoşun totosunu ısırsaydın. Normal demiş zaten canım. Merak etme. İçin rahat etsin diye gösterirsin yine de. Çok öptüm i, çok sevindim sizin adınıza
Çatlar canım benimde çatladı döküldü ama normalde benim göğüs ucum çok ufaktı şimdi biraz büyümüş ondan olabilirKızlar bisey sorucam göğüs ucu şimdiden çatlarmi.
Benim çatlamış biraz da kanamış krem falan kullandım şimdi acımıyor iyileşti gibi doktora gitsem mi acaba
Aynen öyle canım, asıl kuzucuklar doğduktan sonra çok yorulucaz, hiç değilse şimdi son kalan günlerde en azından evdeyken keyfini sürelim :))Dur ben buna baslayayim bak karnım büyüdü artık yerlere eğilip ayakta pek duramıyorum diyimhatta millet gitsin az göz korkutmaya da 5 gün rapor alıp evde yatayim
Sağol canım Allah razı olsunHadi geçmiş olsun canım gözün aydın
İnşallah canımDüzelir canım inşallah üzülme
Ben kullanıyorum canım. Dr bu bebek in değil sizin için diyor özellikle Doğumdan sonra toparlanmak için
Gözünaydın canım maşallah kuzuna. Ritim bozukluğu için de çocuk kardiyolojiden randevu alıp fetal doppler yaptır kuzum. Usg gibi kolay yapılıyor için rahat olsun
Canım gerçekten görümcenin rahatlığı takdire şayan. Kardeşlerimin eşlerinin peşinde dönerim ben resmen bu ne vurdum duymazlık. Hakkına giriyor hamile halinle çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?