Baktırdım 2 hafta önce üreme çıkmadı canımidrar yolu enfeksiyonuna daha iyi cozum bulmak.icin kültür testi yapmak lazimmis. hangi bakteri.oldugunu bilip ona gore antibiyotik yazmak icin.
Yok kuzum 2 hafta önce şiddetli kasık ağrısı vardı kan geldi idrarımdan öyle gittim kültürde yaptırdım üreme çıkmadıOf sen de mi benim gibi enfeksiyon geçiriyorsun? Ağrının falan yok mu canım. Kasıklarda idrar yaparken. Bir şey sorucam lökosit eritrosit bakteri falan kaç çıkmış söyleyebilir misin. Ben iyice kafayı takmış durumdayım enfeksiyona. Ultrasonda sancı çektiğimi anladı doktor bu yüzden.
Canım benim gebelikle hayatıma girdi gebeliğin 10. Haftasında falan başladı benim düşük yüksek değil yükselmesindense düşmesi daha iyi dedi ilaç kullanıyorum ama yükselmedi şimdi tekrar endokrine gidicem bakalım ne dicekCanim senin tiroid hamilelikle mi basladi. bende de var tirod duzenli kontrolumu yapiyo doktorum. ama benim hamilelikten oncede vardi hasimato tiroidi. Degerlerim iyi gidiyo ama tiroidden.acikcasi korkuyorum ondan ihmal etmemek.lazim
Evet acı çok tüketiyorum ilgisi var mı acaba Bi sıyrılıp deneyeyim canım hiç duymamıştım çok sağolCanım Allahın izniyle bebeğini kucağına al bi sonra güzelce araştırırsın.gecen bi video da izledim.biz türkler genel olarak çok baharatlı ve acılı yiyecekler tukettigimizden dolayı, bi süre sonra bağırsaktaki dayanıklılık yani bağırsak floranız da bulunan saydamlık yok olabiliyormuş.bunun sonucundada bağırsaktaki bakteriler idrar yollarına çok çabuk geçebiliyormuş. Sende aciyi cok seviyordun sanirim.Acıdan kendini sakınmaya çalış biraz.
Inşallah bir an evvel atlatırsın canım.
Verdim canım 2 hafta önce kültür de üreme çıkmadı tek kullanımlık şase verdi sadece geçti sanmıştım ki geçmemiş meğer artmış mecbur verdi@Meylen canım idrar kültürü de veriyor musun. Ben ilk hamileliğimde çok çektim o lökositten. Her gittiğimde lökosit çıkıyordu doktorum kültür istiyordu 2 gün sonra da onun sonucu çıkıyordu üreme olmadı diye çıkarsa ilaç da vermiyordu. Tüm hamilelik boyunca çıktı doğumdan sonra anında yok oldu.
Geçmiş olsun canım. Gece yatarken suya karıştırıp içmem için bir toz vermiştir sanırım. İşte bende vajinal kültürde mantar çıktı. İdrar kültüründe de o görüldü.Yok kuzum 2 hafta önce şiddetli kasık ağrısı vardı kan geldi idrarımdan öyle gittim kültürde yaptırdım üreme çıkmadı
Bugün tekrar verdim bol miktarda yazıyo sonuçta üstelik belirti de yok doktorum az olduğu durumda ilaç vermedi zaten su iç dedi çoğaldığını görünce bugün Bi ilaç yazdı bakalım nolcak
İyi yapmışsın canım hayırlı haberler alırsın inşallahSağol kuzum randevu aldım salı gününe
Canım su tüketimin nasılEvet acı çok tüketiyorum ilgisi var mı acaba Bi sıyrılıp deneyeyim canım hiç duymamıştım çok sağol
Bebeğime doğumuma zararı olmasın da başka bişey istemem zaten
Ben artık iç camasirimi ütülüyorum. Tahareti de tuvaletten sonra elma sirkesi karıştırılmış suyla almaya başladım iki gündür. Elimde hep su şişesi su bardağı. Yine gecmezse doktor hastaneye yaptıracak beni çünkü. Serumla tedavi verecek.Verdim canım 2 hafta önce kültür de üreme çıkmadı tek kullanımlık şase verdi sadece geçti sanmıştım ki geçmemiş meğer artmış mecbur verdi
Evet bütün devlet hastaneleri tü kaka. Biz devlete gidenler de imkanımız yok diye gidiyoruz. Siz de güzel genelleme yapıyorsunuz ya ne diyim. İmkanım var ya da yok ben size niye özele gidip 10000 lira para veriyorsunuz diyor muyum? Kızımı 100 TLye vip odada prof doç ve uzman doktorun girdiği ameliyatla doğurdum 10000 TL yi yavrumun geleceğine harcadım. Kendi deneyimleriniz ile ilgili konuşun.
Amin insallah, çok teşekkürlersosmivida çok üzüldüm gerçekten, burada hep bizlere yardımcı olmaya çalıştın, inşallah Allah en yakın zamanda yüzünü tekrar güldürür. Dediğin gbi herşeyde bir hayır vardır, kendine iyi bak
Harfi harfine katılıyorumKendi adıma böyle bir yanlış anlaşılmaya sebep verdiysem üzgünüm . Ancak kastettiğim bu değildi.
Her devlet hastanesi bir değil. Ama saatlerce sıra beklediği halde doktora bir tek soru bile soramadan odadan çıkan, doğumu saatlerce süren ve bu süreçte ailesinden tek kişiyle bile gorusturulmeyen, kalabalık gruplar halinde doğurtulan, doğumdan sonra 6-7 kişilik koğuşlarda tutulan kadınlari dusunerek yorum yaptim.
Bu şartlara mecbur kalan kadınlar adına üzgnlüğümü dile getirdim. Yoksa doktorundan da hastanesinden de memnun kalan devlet hastanesinden hizmet alan kadınlara bir şey demedim. Ben de doktoruma çok güvendiğim için gayet ucuz bir hastanede hizmet görüyorum mesela bugüne kadar.
Demek istediğim herkes eşit hakları hakediyor. Keşke bu kadar uçurum olmasa...
Örneğin Istanbul gibi büyük şehirlerde devlet hastaneleri daha iyi durumda. Çoğunun fiziki şartları yenilendi. Ama ücra yerlerde öyle değil. Bu alanda sknti çok...
Umarım meramımı anlatabilmisimdir :)
Amin insallah, cok teşekkürlersosmivida şuan okudum ve şok yaşadım.
Rabbim sana Hayrli saglikli bir omur versin. Yasadigin tramva icin cok uzuldum ne diyeceğimi bilemiyorum. En kısa zamanda sağlıklı bir yavrun olur yüzün güler ins.
Kendine dikkat et
Amin insallah, cok teşekkürler
Çok teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum, zaten 3.5 yaşında kızım vardı en büyük dayanağım o oldu, hamileligimi öğrendikten 3 gün sonra babam vefat etmişti, şimdide düşük olması beni çok zorluyor ama Allah dayanma gücü veriyor çok şükürNasılsın? Sağlığın nasıl?
Aklıma geliyorsun gün içinde dua ediyorum sana.
Lütfen kendine dikkat et
Günde 3 3.5 litre canım onda hiç bi sıkıntı yok çok şükürİyi yapmışsın canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Canım su tüketimin nasıl
Günde 3 3. 5 litre canım onda hiç bi sıkıntı yok çok şükürİyi yapmışsın canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Canım su tüketimin nasıl
Ben hep iç çamaşırlarını ütülerim canım onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bünyemiz müsait galiba inşallah geçsin gitsinBen artık iç camasirimi ütülüyorum. Tahareti de tuvaletten sonra elma sirkesi karıştırılmış suyla almaya başladım iki gündür. Elimde hep su şişesi su bardağı. Yine gecmezse doktor hastaneye yaptıracak beni çünkü. Serumla tedavi verecek.
Hayır ben onu kasdetmedim şahsen Rabbim imkan versin diyorum zatenEvet bütün devlet hastaneleri tü kaka. Biz devlete gidenler de imkanımız yok diye gidiyoruz. Siz de güzel genelleme yapıyorsunuz ya ne diyim. İmkanım var ya da yok ben size niye özele gidip 10000 lira para veriyorsunuz diyor muyum? Kızımı 100 TLye vip odada prof doç ve uzman doktorun girdiği ameliyatla doğurdum 10000 TL yi yavrumun geleceğine harcadım. Kendi deneyimleriniz ile ilgili konuşun.
Gözün aydın canım çok sevindimmmmKızlar merhaba çıktım hersey cok güzel dedi 430 gr olmus minnoşum. Yalnız kalp için çok hafif ritm bozuklugu var bu haftalarda normal yine de bi kardiyolojiye görün dedi ama çok normal dedi.birsey görsem söylerim dedi. Sizce de sorun olmaz değil mi? Hepinizden Allah razı olsun hepimiz iyi sonuclar alalım insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?