2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
idrar yolu enfeksiyonuna daha iyi cozum bulmak.icin kültür testi yapmak lazimmis. hangi bakteri.oldugunu bilip ona gore antibiyotik yazmak icin.
Baktırdım 2 hafta önce üreme çıkmadı canım
Şase verdi ağrım geçti yanma geçti meğer geçmemiş şikayetim bitmiş sadece şimdi yine çıktı

Yok kuzum 2 hafta önce şiddetli kasık ağrısı vardı kan geldi idrarımdan öyle gittim kültürde yaptırdım üreme çıkmadı
Bugün tekrar verdim bol miktarda yazıyo sonuçta üstelik belirti de yok doktorum az olduğu durumda ilaç vermedi zaten su iç dedi çoğaldığını görünce bugün Bi ilaç yazdı bakalım nolcak

Canim senin tiroid hamilelikle mi basladi. bende de var tirod duzenli kontrolumu yapiyo doktorum. ama benim hamilelikten oncede vardi hasimato tiroidi. Degerlerim iyi gidiyo ama tiroidden.acikcasi korkuyorum ondan ihmal etmemek.lazim
Canım benim gebelikle hayatıma girdi gebeliğin 10. Haftasında falan başladı benim düşük yüksek değil yükselmesindense düşmesi daha iyi dedi ilaç kullanıyorum ama yükselmedi şimdi tekrar endokrine gidicem bakalım ne dicek

Evet acı çok tüketiyorum ilgisi var mı acaba Bi sıyrılıp deneyeyim canım hiç duymamıştım çok sağol
Bebeğime doğumuma zararı olmasın da başka bişey istemem zaten

Verdim canım 2 hafta önce kültür de üreme çıkmadı tek kullanımlık şase verdi sadece geçti sanmıştım ki geçmemiş meğer artmış mecbur verdi

Geçmiş olsun canım. Gece yatarken suya karıştırıp içmem için bir toz vermiştir sanırım. İşte bende vajinal kültürde mantar çıktı. İdrar kültüründe de o görüldü.

Sağol kuzum randevu aldım salı gününe
İyi yapmışsın canım hayırlı haberler alırsın inşallah
Evet acı çok tüketiyorum ilgisi var mı acaba Bi sıyrılıp deneyeyim canım hiç duymamıştım çok sağol
Bebeğime doğumuma zararı olmasın da başka bişey istemem zaten
Canım su tüketimin nasıl

Verdim canım 2 hafta önce kültür de üreme çıkmadı tek kullanımlık şase verdi sadece geçti sanmıştım ki geçmemiş meğer artmış mecbur verdi
Ben artık iç camasirimi ütülüyorum. Tahareti de tuvaletten sonra elma sirkesi karıştırılmış suyla almaya başladım iki gündür. Elimde hep su şişesi su bardağı. Yine gecmezse doktor hastaneye yaptıracak beni çünkü. Serumla tedavi verecek.

Kendi adıma böyle bir yanlış anlaşılmaya sebep verdiysem üzgünüm . Ancak kastettiğim bu değildi.

Her devlet hastanesi bir değil. Ama saatlerce sıra beklediği halde doktora bir tek soru bile soramadan odadan çıkan, doğumu saatlerce süren ve bu süreçte ailesinden tek kişiyle bile gorusturulmeyen, kalabalık gruplar halinde doğurtulan, doğumdan sonra 6-7 kişilik koğuşlarda tutulan kadınlari dusunerek yorum yaptim.

Bu şartlara mecbur kalan kadınlar adına üzgnlüğümü dile getirdim. Yoksa doktorundan da hastanesinden de memnun kalan devlet hastanesinden hizmet alan kadınlara bir şey demedim. Ben de doktoruma çok güvendiğim için gayet ucuz bir hastanede hizmet görüyorum mesela bugüne kadar.

Demek istediğim herkes eşit hakları hakediyor. Keşke bu kadar uçurum olmasa...

Örneğin Istanbul gibi büyük şehirlerde devlet hastaneleri daha iyi durumda. Çoğunun fiziki şartları yenilendi. Ama ücra yerlerde öyle değil. Bu alanda sknti çok...

Umarım meramımı anlatabilmisimdir :)

Harfi harfine katılıyorum

Asla devlet hastanelerine gidenlerin kararına karışamam. Ne haddimize böyle bir şey
Zaten özeller arasında ki farkları nasıl eleştiriyorsam devlet hastaneleri arasında ki farkları da eleştirdim. Hepsinin eşit fiziksel şartlarda olması ortak isteğimiz ve temennimiz

Herkes yaşadığı şartlara göre seçim ve karar veriyor. Benim çevremde olgunlaşmış şartlarda bir devlet hastanesi maalesef yok
Olanlara ne mutlu

Nasılsın? Sağlığın nasıl?
Aklıma geliyorsun gün içinde dua ediyorum sana.
Lütfen kendine dikkat et
Çok teşekkürler iyi olmaya çalışıyorum, zaten 3.5 yaşında kızım vardı en büyük dayanağım o oldu, hamileligimi öğrendikten 3 gün sonra babam vefat etmişti, şimdide düşük olması beni çok zorluyor ama Allah dayanma gücü veriyor çok şükür

Ben hep iç çamaşırlarını ütülerim canım onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bünyemiz müsait galiba inşallah geçsin gitsin

Hayır ben onu kasdetmedim şahsen Rabbim imkan versin diyorum zaten
Ben devlet hastanesine 3 kere gittim 3ündede kalp krizi geçiyordum nerdeyse birinde kanamam vardı bebeğin yaşıyo dedi alttan muayene etmek istedi 5 kişinin yanında ikincisi ikili test için 8 10 dakika doktordan cevap alamadım çocuk iyi mi değil mi bişey oldu sandım sonra alaycı Bi ses tonuyla hayatta dedi
3. Bu idrar yolu enfeksiyonunda sancın var Açılman olabilir dedi yine alttan muayene etmek istedi
Bebek kğvezlerini gördüm aşırı üzüldüm
Benim çevre hastanelerim bu şekilde
Bunlar benim tecrübelerim en basit örnek sekreterler bile baş hekim tribinde
Durumum olmasa elbette bende devlet hastanesinde yapıcaktım kötülemek öğğ demek için söylemedim
Borcun altına da girsem özelde doğum yaparım dedim bu şahsi görüşüm kimse devlete gitmesin hepsi iğrenç demedim Rabbim imkan versin özele gitsin diyorum her fırsatta

Son düzenleyen: Moderatör:
Gözün aydın canım çok sevindimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…