Aynen benimde hiç yoktu ucu ama büyüdü çıktı baya.Çatlar canım benimde çatladı döküldü ama normalde benim göğüs ucum çok ufaktı şimdi biraz büyümüş ondan olabilir
Aslında çok da iyi içiyorsun suyu. Hamilelikle birlikte sanırım daha da açık oluyoruz enfeksiyonaGünde 3 3.5 litre canım onda hiç bi sıkıntı yok çok şükür
Valla çok can sıkıcı. İnşallah son bulurBen hep iç çamaşırlarını ütülerim canım onla alakalı olduğunu düşünmüyorum bünyemiz müsait galiba inşallah geçsin gitsin
Erken doğuma sancıya sebep olması kötü kuzum yoksa umrumda değil yani ki bu kadar sık olmazdı ki 5.5 ayda kurtulamadım gittiAslında çok da iyi içiyorsun suyu. Hamilelikle birlikte sanırım daha da açık oluyoruz enfeksiyona
Amin canım çok sağol bencede gebelikle alakalı öncesinde bilmem bu kadar sık olsun Bi mantar Bi idrar yolu kurtulamadım gitti sıkıntı çıkarmasın da ben razıyım olmasına yoksa sinir bozuyo geçmemesi gerçekten@Meylen benim doktorum idrar yolu enfeksiyonum gecmeyince hamilelikte bazen gecmeyebildigini, ve bunun sebebinin her zaman bilinemeyeceğini söylemişti. Doğumdan sonra büyük oranda geçiyormuş. Benim en son tahlilin temizdi ama ilk 16 hafta enfeksiyon hep vardı açlığa da bağlı olarak ... Inşallah senin de en kısa zamanda geçer. Allah sağlık versin sana da bebeğine de
B bibliyofil_k çok sevindim sorun olmamasına. Kalp ritmi için de bir sorun olacağını zannetmiyorum bu aylarda kalp gelişimi tamamlanmadığı için sanırım böyle seyler zaman zaman görülebiliyor. Randevu alman çok iyi olmuş. Allah sağlık versin ins.
lavitabellamk teşekkürler cevabın için. Ben de senin gibi düşünüyorum konfor ve fiziksel şartlar önemli. Az once esimle de konustuk. Doktoruma soracağım başka hastanede doğum yaptırıp yaptirmadığını. Yaptirmiyorsa hem doktor hem hastane degistiricem. Bu hafta netlestirmis olurum heralde.
İnşallah canım inşallahValla çok can sıkıcı. İnşallah son bulur
Ya canim bende 1 gun senin yaptigin.gibi suya elma sirkesi karistirip taharetlendim ama sonra korktum zararli falan olur diye biraktim. Bende de cok olmasada idrar yolu enfeksiyonu var. Hamilelerde.akinti oldugu icin tahlillerde azda.olsa enfeksiyon cikabiliyomus doktorum soylemisti. Artmaya devam edip.etmedigine baktiriyorum.suanlikBen artık iç camasirimi ütülüyorum. Tahareti de tuvaletten sonra elma sirkesi karıştırılmış suyla almaya başladım iki gündür. Elimde hep su şişesi su bardağı. Yine gecmezse doktor hastaneye yaptıracak beni çünkü. Serumla tedavi verecek.
Canım hayırlısı olsun inş, içinize sinen bi şekilde hallederseniz merak etme. Daha 3-4 ay var doğuma@Meylen benim doktorum idrar yolu enfeksiyonum gecmeyince hamilelikte bazen gecmeyebildigini, ve bunun sebebinin her zaman bilinemeyeceğini söylemişti. Doğumdan sonra büyük oranda geçiyormuş. Benim en son tahlilin temizdi ama ilk 16 hafta enfeksiyon hep vardı açlığa da bağlı olarak ... Inşallah senin de en kısa zamanda geçer. Allah sağlık versin sana da bebeğine de
B bibliyofil_k çok sevindim sorun olmamasına. Kalp ritmi için de bir sorun olacağını zannetmiyorum bu aylarda kalp gelişimi tamamlanmadığı için sanırım böyle seyler zaman zaman görülebiliyor. Randevu alman çok iyi olmuş. Allah sağlık versin ins.
lavitabellamk teşekkürler cevabın için. Ben de senin gibi düşünüyorum konfor ve fiziksel şartlar önemli. Az once esimle de konustuk. Doktoruma soracağım başka hastanede doğum yaptırıp yaptirmadığını. Yaptirmiyorsa hem doktor hem hastane degistiricem. Bu hafta netlestirmis olurum heralde.
Allah korusun canım korkularımız bitmiyor ki. Bu rahim ağzı en korktuğum şeydi başıma geldi rabbim beterinden saklasınErken doğuma sancıya sebep olması kötü kuzum yoksa umrumda değil yani ki bu kadar sık olmazdı ki 5.5 ayda kurtulamadım gitti
Amin canım çok sağol bencede gebelikle alakalı öncesinde bilmem bu kadar sık olsun Bi mantar Bi idrar yolu kurtulamadım gitti sıkıntı çıkarmasın da ben razıyım olmasına yoksa sinir bozuyo geçmemesi gerçekten
Neyse biraz daha sabret canım Allah sabır versin böyle zor gerçektenEşim gelip bana söylüyor utanmadan , ev pis, güzel yemekler yap diye. Eşimle arami bozmadan bı çıkıp gitseler bir hafta temizlik yapacağım o kadar pisler ki. Başka sıkıntım yok ama evimin bu kadar hor kullanılıp pis kullanilmasi stres ediyor beni cinlerim tepemde
Canım güzel bilgilerle gelmişsin şeker cikmadigina sevindim diğerlerini de destekleyerek halledersinKızlar
Şeker çıkmadı çok şükür
Açlık 81
1 saat sonra 129
2 saat sonra 112
75 grlık yaptılar
Kötü haber idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş ilaç verdi kurtulamamışım yani
Kan 12
d vitamini yerlerde troid yerlerde
Ve doktor dediki vitamini alman şart bebeğin göbek çapı haftasına göre uyumlu olsada düşmüş bu ileriki haftalarda sıkıntı olur yani kısaca öpe öpe o vitaminleri kullanıcaksın dedi
İhmal etme çok çok önemli senin rezervlerin Bitiyo bebeğe de zamanı gelicek yeterli olmicak dedi bilginiz olsun
Onu içmek neysede bekleme işi şimdiden can sıkıcı Dr ok derse sağlık ocağında yaptirsam keşkeSağol kuzum
Zorladı şeker yüklemesi canım yalan yok ama iyiyim şimdi çok şükür
Canım mutlaka özel odası da vardır belki ekstra ücretli sormusmuydun başka bı Dr la şansını dene olmadı hangisi içine siniyorsa ben ilk dogumumu burda doğurmak istemem dediğim yerde yaptım Dr yakınımızda bütün süreçleri onunla takip etmiştik ve özel oda ayarladı sağolsunSize bir sey danismak istiyorum. Siz olsanız benim yerimde ne yapardınız bana fikir verin.
Suana kadar takip olduğum hastane özel ama devlet destekli bir hastane. Çok uygun fiyatı. Dolayısıyla aşırı aşırı aşırı kalabalik. Her yer vıcık vıcık insan, en kötüsü de odalar 2 kişilik. Yanı benim doğum yapmak istediğim fiziksel koşullara asla uygun değil. Doktorum ise doçent ve kendisini çok seviyorum çok güveniyorum. Doktorla ilgili bir skntim yok. Zaten o hastaneye de doktorumdan dolayi gidiyorum. Şimdiye kadar defalarca bulantılardan dolayı beni serviste yatırdı iki doğum parasından daha çok para harcadık bu süreçte. Başka özel hastaneyle baş edemezdik, fiyatı uygun bir hastane olmasına rağmen serum takviyeleri, hastane yatisları, doçent parası vs 15 bin gitmiştir rahat rahat.
Şimdi doğum için hastane kararı vermem lazim
Istanbul da orta hallı bir özel hastanede doğum yapabilirim, borç harç bir şekilde hallederiz. Sonuçta insan hayatında kaç kere doğuruyor ki? Iyi imkanlar ve fiziksel koşulları önemsiyorum. Bir yandan da bu bahsettiğim özel ama çok iyi olmayan hastanedeki doktorumu da bırakasım yok
Başka doktora da güvenirim elbet ama bu saatten sonra yeni doktor yeni hastane vs zor olur gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum sizce?
Kafam karışık. Siz olsanız ne yapardınız?
Canım mutlaka özel odası da vardır belki ekstra ücretli sormusmuydun başka bı Dr la şansını dene olmadı hangisi içine siniyorsa ben ilk dogumumu burda doğurmak istemem dediğim yerde yaptım Dr yakınımızda bütün süreçleri onunla takip etmiştik ve özel oda ayarladı sağolsun
Enfeksiyon geçmiyorsa eşinin de bi idrar tahlili vermesi iyi olur sanki bazen erkeklerde bizimki gibi belirti vermeyebiliyor..İnşallah canım sağol
Amin canım inşallah sağlıkla gelsin bebişlerAllah korusun canım korkularımız bitmiyor ki. Bu rahim ağzı en korktuğum şeydi başıma geldi rabbim beterinden saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?