2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
@Meylen benim doktorum idrar yolu enfeksiyonum gecmeyince hamilelikte bazen gecmeyebildigini, ve bunun sebebinin her zaman bilinemeyeceğini söylemişti. Doğumdan sonra büyük oranda geçiyormuş. Benim en son tahlilin temizdi ama ilk 16 hafta enfeksiyon hep vardı açlığa da bağlı olarak ... Inşallah senin de en kısa zamanda geçer. Allah sağlık versin sana da bebeğine de

B bibliyofil_k çok sevindim sorun olmamasına. Kalp ritmi için de bir sorun olacağını zannetmiyorum bu aylarda kalp gelişimi tamamlanmadığı için sanırım böyle seyler zaman zaman görülebiliyor. Randevu alman çok iyi olmuş. Allah sağlık versin ins.

lavitabellamk teşekkürler cevabın için. Ben de senin gibi düşünüyorum konfor ve fiziksel şartlar önemli. Az once esimle de konustuk. Doktoruma soracağım başka hastanede doğum yaptırıp yaptirmadığını. Yaptirmiyorsa hem doktor hem hastane degistiricem. Bu hafta netlestirmis olurum heralde.

Amin canım çok sağol bencede gebelikle alakalı öncesinde bilmem bu kadar sık olsun Bi mantar Bi idrar yolu kurtulamadım gitti sıkıntı çıkarmasın da ben razıyım olmasına yoksa sinir bozuyo geçmemesi gerçekten

Ya canim bende 1 gun senin yaptigin.gibi suya elma sirkesi karistirip taharetlendim ama sonra korktum zararli falan olur diye biraktim. Bende de cok olmasada idrar yolu enfeksiyonu var. Hamilelerde.akinti oldugu icin tahlillerde azda.olsa enfeksiyon cikabiliyomus doktorum soylemisti. Artmaya devam edip.etmedigine baktiriyorum.suanlik

Canım hayırlısı olsun inş, içinize sinen bi şekilde hallederseniz merak etme. Daha 3-4 ay var doğuma

Erken doğuma sancıya sebep olması kötü kuzum yoksa umrumda değil yani ki bu kadar sık olmazdı ki 5.5 ayda kurtulamadım gitti
Allah korusun canım korkularımız bitmiyor ki. Bu rahim ağzı en korktuğum şeydi başıma geldi rabbim beterinden saklasın

Hakikaten insanın canını skyor.
Benim de taaa başından beri vajinal akıntım var. Yesil renkte hem de. Hamurumsu kivamda. Naparsam yapayım geçmedi. Ilaç da kullandım fitil de kullandım. Isyerinde bile iç çamaşırı değiştiriyorum ya o derece manyağa bağladım. Yok gecmiyo

Neyse biraz daha sabret canım Allah sabır versin böyle zor gerçekten

Canım güzel bilgilerle gelmişsin şeker cikmadigina sevindim diğerlerini de destekleyerek halledersin

Canım mutlaka özel odası da vardır belki ekstra ücretli sormusmuydun başka bı Dr la şansını dene olmadı hangisi içine siniyorsa ben ilk dogumumu burda doğurmak istemem dediğim yerde yaptım Dr yakınımızda bütün süreçleri onunla takip etmiştik ve özel oda ayarladı sağolsun

Evet vip oda var. Ama onun da garantisi yokmuş.. Mesela benimki sezeryan olmasina ragmen rezervasyon yaptıramıyorum. O gun bos olursa yerlestiriyorlarmis. Diğer odalar da iki kişilik
Bu hafta doktorumla görüsucem dediğin gibi. Karar veririz artik ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…