2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canımm çok güzelmiş, alınca güle güle kullan. Bunların yastıkları küçücük oluyor, kılıflarını nerden bulacağız peki :)))

Kizlar hastane cantasini kacinci haftada hazır bulundurmak gerekir. Kendim icin henüz hiç hazırlık yapmadım. Nezaman baslasam bilmiyorum hic canimda istemiyor

Harika bir temizlik yaptım biraz dinlenip kızlarımla avm ye gideceğim, bir arkadaşımla buluşacağım. Ve teyzeleri kızım kumbarasını doldurdu kendine birşeyler alacak
Maşallah canım kendini çok yorma yinede. Küçük hamım neler alacak bakalım kendine
Yaaa Allah nazarlardan saklasın hepinizii
İnşallah canım çok tatlılar hepsi birlikte inşallah oğluşlar vakti zamanında gelir de birlikte büyürler

Kizlar hastane cantasini kacinci haftada hazır bulundurmak gerekir. Kendim icin henüz hiç hazırlık yapmadım. Nezaman baslasam bilmiyorum hic canimda istemiyor
Canım ben 28-30 arası hazırlayacağım inşallah o haftaları görürüm de. Erken Doğum riskim var ne olur ne olmaz diye. Ama herşey yolundaysa 33-34 de hazırlarsın bence
Maşallah canım Kızlar büyümüş minik köpüşe de yaramış güzel hava

Canim benim kiyamam sana .iyi dusun iyi olsun.insallah hep beraber görecez o haftalarida

Evet cnm, onsuz da olmuyor:)) benşm de hayalim birlikte büyümeleri. O günleri de görürüz inş

Kızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor

Maşallah canım, cok tatlı duruyor göbuşün. Tam bir hamile göbüsü .

Kızmışın kocana ama yine de bir an önce doğurmayı dileme canım. Bırak pis kalsın birşey olmaz. Yeterki strese girme

Canım ben ikiz olunca 30. Haftada çantaları tamamlayıp arabamızın bagajına koyacağım inşallah nasipse

Benimki de başta nasıl yapacağını bilmemiyordu ben biraz kuralcıyım sen yanımda dur söyle diyordu şimdi alıştı tam istediğim gibi yapıyor takip etmeme gerek kalmıyor :)

Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…