Canımm çok güzelmiş, alınca güle güle kullan. Bunların yastıkları küçücük oluyor, kılıflarını nerden bulacağız peki :)))Kızlar bundan almayı düşünüyorum bitanede boş odamızı bebeğe göre dizayn edip oraya büyüyen besik alayım diyorum tam takım almayacagım sadece büyüyen besik alıp halısını perdesini falan değiştireceğim
Eki Görüntüle 2246710
Yaaa Allah nazarlardan saklasın hepinizii
Maşallah canım kendini çok yorma yinede. Küçük hamım neler alacak bakalım kendineHarika bir temizlik yaptım biraz dinlenip kızlarımla avm ye gideceğim, bir arkadaşımla buluşacağım. Ve teyzeleri kızım kumbarasını doldurdu kendine birşeyler alacak
İnşallah canım çok tatlılar hepsi birlikteYaaa Allah nazarlardan saklasın hepinizii
Canım ben 28-30 arası hazırlayacağım inşallah o haftaları görürüm de. Erken Doğum riskim var ne olur ne olmaz diye. Ama herşey yolundaysa 33-34 de hazırlarsın benceKizlar hastane cantasini kacinci haftada hazır bulundurmak gerekir. Kendim icin henüz hiç hazırlık yapmadım. Nezaman baslasam bilmiyorum hic canimda istemiyor
Maşallah canım Kızlar büyümüşBugün hava çok güzellbenim de son 1-2 haftam herhalde, sonra çok gezemicem tahminen ama bugünden bi foto paylaşmaK istedim sizlerle. Ben , kızlar, kocam, köpişim ve bir arkımız :) hava güzel, ben de çok mutluyum o yüzden Eki Görüntüle 2246758
Canim benim kiyamam sana .iyi dusun iyi olsun.insallah hep beraber görecez o haftalaridaCanım ben 28-30 arası hazırlayacağım inşallah o haftaları görürüm de. Erken Doğum riskim var ne olur ne olmaz diye. Ama herşey yolundaysa 33-34 de hazırlarsın bence
Maşallah canım Kızlar büyümüşminik köpüşe de yaramış güzel hava
Evet cnm, onsuz da olmuyor:)) benşm de hayalim birlikte büyümeleri. O günleri de görürüz inşCanım ben 28-30 arası hazırlayacağım inşallah o haftaları görürüm de. Erken Doğum riskim var ne olur ne olmaz diye. Ama herşey yolundaysa 33-34 de hazırlarsın bence
Maşallah canım Kızlar büyümüşminik köpüşe de yaramış güzel hava
Bilmem diktirsek mi ki:))Canımm çok güzelmiş, alınca güle güle kullan. Bunların yastıkları küçücük oluyor, kılıflarını nerden bulacağız peki :)))
Masallah ya kocaman olmuş kızlarBugün hava çok güzellbenim de son 1-2 haftam herhalde, sonra çok gezemicem tahminen ama bugünden bi foto paylaşmaK istedim sizlerle. Ben , kızlar, kocam, köpişim ve bir arkımız :) hava güzel, ben de çok mutluyum o yüzden Eki Görüntüle 2246758
Maşallah canım, cok tatlı duruyor göbuşün. Tam bir hamile göbüsü .Bugün hava çok güzellbenim de son 1-2 haftam herhalde, sonra çok gezemicem tahminen ama bugünden bi foto paylaşmaK istedim sizlerle. Ben , kızlar, kocam, köpişim ve bir arkımız :) hava güzel, ben de çok mutluyum o yüzden Eki Görüntüle 2246758
Kızmışın kocana ama yine de bir an önce doğurmayı dileme canım. Bırak pis kalsın birşey olmaz. Yeterki strese girmeKızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
Kızmışın kocana ama yine de bir an önce doğurmayı dileme canım. Bırak pis kalsın birşey olmaz. Yeterki strese girme
Ya çok güzelsiniz canım maşallah
Canım ben ikiz olunca 30. Haftada çantaları tamamlayıp arabamızın bagajına koyacağım inşallah nasipseKizlar hastane cantasini kacinci haftada hazır bulundurmak gerekir. Kendim icin henüz hiç hazırlık yapmadım. Nezaman baslasam bilmiyorum hic canimda istemiyor
Benimki de başta nasıl yapacağını bilmemiyordu ben biraz kuralcıyım sen yanımda dur söyle diyordu şimdi alıştı tam istediğim gibi yapıyor takip etmeme gerek kalmıyor :)Kızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyleKızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
En iyisi bende 30.haftalarda hazirlayim çantamızı.Canım ben ikiz olunca 30. Haftada çantaları tamamlayıp arabamızın bagajına koyacağım inşallah nasipse
Çok şanslısın ben yanında durup söylediğimde cinnet geçiriyor hiç hoşlanmaz hemen sıkılırBenimki de başta nasıl yapacağını bilmemiyordu ben biraz kuralcıyım sen yanımda dur söyle diyordu şimdi alıştı tam istediğim gibi yapıyor takip etmeme gerek kalmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?