2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkeşe merhaba. Uzun zamandır grubu takip ediyorum. 2013 Mart annesiyim ve bir oğlum var. Şimdide bir kıza hamileyim. Doğumu 18 temmuz gibi görünüyor size bir şey sorayım kızlar plasantada kireçlenme yaşayan var mı acaba? Benim minnoşum kontrolü 21+5 te idi 480 gr ve 27cm idi. Sizce normal mi. Sizin nasıldı? Kireçlenme de bebek beslenme diye okudum

plesenta kireçlenmesi konusunda bilgi sahibi değilim ama bebeğinin gelişimi gayet normal canım. Dilerim sağlık ve hayırla kucağına alırsın

Amin. Hepimiz sağlıkla görelim Temmuzu. Çarşambadan beri kireçlenme durumuna taktım. Bir an önce geçsin aylar
InşaAllah sağlıkla canım. Doktor herhangi bir sorun teşkil edeceğinden bahsetti mi? ya da birşey söyledimi ?

Tesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum ☺

Bu modeller çok güzel bence :)

InşaAllah sağlıkla canım. Doktor herhangi bir sorun teşkil edeceğinden bahsetti mi? ya da birşey söyledimi ?
Bebeğin beslenmesini ve gelişmesini engellermiş. Allah korusun erken doğum da olabilirmiş. Ama 3 evreden oluşuyormuş ben 1. Evredeyim. Şu anda 1 sıkıntım yok. Olmasında inş. Kimyasal deterjanlar ve sigara içilen yerler yasak

Ozaman bizede yasak olmalı deterjan zararlı olduğunu biliyoruz ama böyle birseye yol açabiliyor demekki uzakda durulmuyor ki ya

Elhamdülillah ki 1. evre canım. Daha iyi olursunuz inşaAllah

Ya kesn benimde idrar yolu enfeksiyonu geçmedi. Salı günü belirteceğim. Bu kadar kurtulamadik ya daha ne yapacağız bilmiyorum.

Benimki temizlik yapma konusunda piyasanın en kötüsü emin olun burda herkez en az 1 tık iyidir

Tesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum ☺
Ben.haftasonu baktım. Ama içime sinmedi bir şey. Ben 3 parçalı pijama takımı düşünüyorum. Altı kısa kol üstü diz seviyesinde uzun kollu istiyorum. Zaten önden düğmeli veya yandan 2 düğmeli oluyor emzirme için. Bazılarının göğüs kısımlarında açıklık var ama mantıklı gelmedi. Kolları İspanyol olanlar vardı cok gereksiz geldi

Bende motorola baktım, ama pahalı geldi 2. El olanlar bile 600 civarı. Zaten eşimin kuzeni geldi 3 otopark bi kahvaltı bi aparatif içecek bir akşam yemeği derken bi telsiz parası hesap ödedik. Bu erkeklerin kadın tarafına ayrı kendi tarafına ayrı davranmalarına gıcık oluyorum.
Ohho oda bişeymi benim eşim eğilemiyorum diye portmantoya 2 ayakkabı kaldırıyor hadi yine iyisin bütün evi ben temizledim diyor, birde herkese evde her işi yapıyorum diyor.
Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle
En azından süpürüyor canım bizim halının üstü toz doluyor hapşuruyor sen halıyı süpür ben evi süpürürüm diyorum yine süpürmüyor, allah eşine yardım edenlerden razı olsun.
Kızlar ağır misafirim var kv geldi yoruldum sabahtandır yemek yapıyorum
Yani erken doğum, düşük tehdidimiz var normalde 2-3 saat dışarda dururum ve bugün kuzeni geldi 8 saat gezdirdi bizi, eve bırak beni diyorum yok boğazıda görsünmüş. Yalnız yakalayınca açtım ağzımı yumdum gözümü, söylenen kadın olmayınca erkekler bizi taş sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…