plesenta kireçlenmesi konusunda bilgi sahibi değilim ama bebeğinin gelişimi gayet normal canım. Dilerim sağlık ve hayırla kucağına alırsınHerkeşe merhaba. Uzun zamandır grubu takip ediyorum. 2013 Mart annesiyim ve bir oğlum var. Şimdide bir kıza hamileyim. Doğumu 18 temmuz gibi görünüyorsize bir şey sorayım kızlar plasantada kireçlenme yaşayan var mı acaba? Benim minnoşum kontrolü 21+5 te idi 480 gr ve 27cm idi. Sizce normal mi. Sizin nasıldı? Kireçlenme de bebek beslenme diye okudum
Yogurt corbası yaptım fırına tavuklu patates sürdüm ıspanaklı börek ve havuc tarator yaptım ama bunlar bile yorduYapsaydın bi kuru bi pilav oldu bitti:))))
Amin. Hepimiz sağlıkla görelim Temmuzu. Çarşambadan beri kireçlenme durumuna taktım. Bir an önce geçsin aylarplesenta kireçlenmesi konusunda bilgi sahibi değilim ama bebeğinin gelişimi gayet normal canım. Dilerim sağlık ve hayırla kucağına alırsın
InşaAllah sağlıkla canım. Doktor herhangi bir sorun teşkil edeceğinden bahsetti mi? ya da birşey söyledimi ?Amin. Hepimiz sağlıkla görelim Temmuzu. Çarşambadan beri kireçlenme durumuna taktım. Bir an önce geçsin aylar
Kuzum ne uğraşmışın bu kadar hamilesin senYogurt corbası yaptım fırına tavuklu patates sürdüm ıspanaklı börek ve havuc tarator yaptım ama bunlar bile yordu(
Bebeğin beslenmesini ve gelişmesini engellermiş. Allah korusun erken doğum da olabilirmiş. Ama 3 evreden oluşuyormuş ben 1. Evredeyim. Şu anda 1 sıkıntım yok. Olmasında inş. Kimyasal deterjanlar ve sigara içilen yerler yasakInşaAllah sağlıkla canım. Doktor herhangi bir sorun teşkil edeceğinden bahsetti mi? ya da birşey söyledimi ?
Ozaman bizede yasak olmalı deterjan zararlı olduğunu biliyoruz ama böyle birseye yol açabiliyor demekki uzakda durulmuyor ki yaBebeğin beslenmesini ve gelişmesini engellermiş. Allah korusun erken doğum da olabilirmiş. Ama 3 evreden oluşuyormuş ben 1. Evredeyim. Şu anda 1 sıkıntım yok. Olmasında inş. Kimyasal deterjanlar ve sigara içilen yerler yasak
Valla dayanamıyorum misafir gelince uzandım şimdi canımKuzum ne uğraşmışın bu kadar hamilesin sen
Evet beğendim tesekkur ederim canım
Elhamdülillah ki 1. evre canım. Daha iyi olursunuz inşaAllahBebeğin beslenmesini ve gelişmesini engellermiş. Allah korusun erken doğum da olabilirmiş. Ama 3 evreden oluşuyormuş ben 1. Evredeyim. Şu anda 1 sıkıntım yok. Olmasında inş. Kimyasal deterjanlar ve sigara içilen yerler yasak
Önemli değil canım :)Evet beğendim tesekkur ederim canım
KV misafir değil benim gözümde ne bulursa onu yer vallah hatta illa gelecekse o yapsın getirsin :))))Valla dayanamıyorum misafir gelince uzandım şimdi canım
Ya kesn benimde idrar yolu enfeksiyonu geçmedi. Salı günü belirteceğim. Bu kadar kurtulamadik ya daha ne yapacağız bilmiyorum.Kızlar
Şeker çıkmadı çok şükür
Açlık 81
1 saat sonra 129
2 saat sonra 112
75 grlık yaptılar
Kötü haber idrar yolu enfeksiyonu geçmemiş ilerlemiş ilaç verdi kurtulamamışım yani
Kan 12
d vitamini yerlerde troid yerlerde
Ve doktor dediki vitamini alman şart bebeğin göbek çapı haftasına göre uyumlu olsada düşmüş bu ileriki haftalarda sıkıntı olur yani kısaca öpe öpe o vitaminleri kullanıcaksın dedi
İhmal etme çok çok önemli senin rezervlerin Bitiyo bebeğe de zamanı gelicek yeterli olmicak dedi bilginiz olsun
Canım bi ilaç vermiş bana yarın alıcam yıkicakmış idrar yolunu mesaneyi işe yararsa söylerim canım sizedeYa kesn benimde idrar yolu enfeksiyonu geçmedi. Salı günü belirteceğim. Bu kadar kurtulamadik ya daha ne yapacağız bilmiyorum.
Benimki temizlik yapma konusunda piyasanın en kötüsü emin olun burda herkez en az 1 tık iyidirHahahah ay kız hiç gülceğim yoktu:))))) valla benimki seninkinden bikaç tık iyi gibi duruyor:)) ama erkeğin yaptığı temizlikden ne olur başında dikiliorum şunla sil şurayı al vs gibi elinden geleni yapar ama sağolsun
Ben.haftasonu baktım. Ama içime sinmedi bir şey. Ben 3 parçalı pijama takımı düşünüyorum. Altı kısa kol üstü diz seviyesinde uzun kollu istiyorum. Zaten önden düğmeli veya yandan 2 düğmeli oluyor emzirme için. Bazılarının göğüs kısımlarında açıklık var ama mantıklı gelmedi. Kolları İspanyol olanlar vardı cok gereksiz geldiTesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum ☺
Bende motorola baktım, ama pahalı geldi 2. El olanlar bile 600 civarı. Zaten eşimin kuzeni geldi 3 otopark bi kahvaltı bi aparatif içecek bir akşam yemeği derken bi telsiz parası hesap ödedik. Bu erkeklerin kadın tarafına ayrı kendi tarafına ayrı davranmalarına gıcık oluyorum.Bende biraz baktım ama benim baktigim telden izlenmiyor sanırım. Ben zaten evdeyim ama yinede kameralı daha iyi bazen aşağı iniyorum yada uyurken gidip kontrol ederken rahatsız ederim diye kameralı Babyphone almak daha iyi diye düşündüm.
Avent ve nuk markalarına baktım bende .
Ohho oda bişeymi benim eşim eğilemiyorum diye portmantoya 2 ayakkabı kaldırıyor hadi yine iyisin bütün evi ben temizledim diyor, birde herkese evde her işi yapıyorum diyor.Kızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
En azından süpürüyor canım bizim halının üstü toz doluyor hapşuruyor sen halıyı süpür ben evi süpürürüm diyorum yine süpürmüyor, allah eşine yardım edenlerden razı olsun.Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle
Yani erken doğum, düşük tehdidimiz var normalde 2-3 saat dışarda dururum ve bugün kuzeni geldi 8 saat gezdirdi bizi, eve bırak beni diyorum yok boğazıda görsünmüş. Yalnız yakalayınca açtım ağzımı yumdum gözümü, söylenen kadın olmayınca erkekler bizi taş sanıyor.Kızlar ağır misafirim var kv geldi yoruldum sabahtandır yemek yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?