2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canim benim kiyamam sana .iyi dusun iyi olsun.insallah hep beraber görecez o haftalarida
İnşallah canım hepimiz sağlıkla vakti zamanında doğuralım gel duam rabbimden bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. İlk gün bir şok geçirdim de biraz daha iyim canım sürekli elimi karnıma koyup dua edip konuşuyorum onlarla inşallah beni duyup anlıyorlar
Evet cnm, onsuz da olmuyor:)) benşm de hayalim birlikte büyümeleri. O günleri de görürüz inş
Aminn canım inşallah
Canım güldürdün beni sağolasın Benim eşim her işten anlar maşallah ev işlerine hamile değilken bile yardımcıydı şimdi elimi sürmüyorum
Ya çok güzelsiniz canım maşallah
Teşekkürler canım

Süpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle
Ayyy aynı benimki bi doğuya bi batıya sürüyo deli karılar gibi eğer bir gün bi oğlum olursa bende her işi öğreticem

Maşallah canım benim kocanın kıymetini bil
Sağol canım biliyorum sağolsun her işe koşar
İyi gezmeler benim yerime de gezin artık çok güzel olmuşsunuz
Eki Görüntüle 2246789
bizde kendimizi dışarı attık hava missssss
küçük prensesimde karnımda kıpır kıpır
Maşallah iki prenses annesi olacaksın Allah hayırlı uzun ömürler versin

Sağol canım biliyorum sağolsun her işe koşar

İyi gezmeler benim yerime de gezin artık çok güzel olmuşsunuz ☺

Maşallah iki prenses annesi olacaksın Allah hayırlı uzun ömürler versin
Amin canım benim hepimize hayırlı ömürler versin❤

Hahahah ay kız hiç gülceğim yoktu:))))) valla benimki seninkinden bikaç tık iyi gibi duruyor:)) ama erkeğin yaptığı temizlikden ne olur başında dikiliorum şunla sil şurayı al vs gibi elinden geleni yapar ama sağolsun

Masallah ya kocaman olmuş kızlar
Saol canım, hakikaten büyüdüler, inanamıyorum ben de:)))
Valla benimki de max 1-2 şey kaldırıyor, kızınca ben temizlikçi miyim diyor. Ben de deliriyorum ama yok, tembel öğrenci gibi:)) sanırım yapacak birşey yok

Daha bir saat olmadı karnımı doyuralı. Ama içim bayılmaya başladı yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…