İnşallah canım hepimiz sağlıkla vakti zamanında doğuralım gel duam rabbimden bekleyen herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. İlk gün bir şok geçirdim de biraz daha iyim canım sürekli elimi karnıma koyup dua edip konuşuyorum onlarla inşallah beni duyup anlıyorlarCanim benim kiyamam sana .iyi dusun iyi olsun.insallah hep beraber görecez o haftalarida
Aminn canım inşallahEvet cnm, onsuz da olmuyor:)) benşm de hayalim birlikte büyümeleri. O günleri de görürüz inş
Canım güldürdün beni sağolasınKızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
Teşekkürler canımYa çok güzelsiniz canım maşallah
Ayyy aynı benimki bi doğuya bi batıya sürüyo deli karılar gibi eğer bir gün bi oğlum olursa bende her işi öğreticemSüpürgesi açsa da süpürgenin haznesinde ne toz ne saç olur çünkü sopa yutmuş gibi laylay lom supurgeyi gezdiriyor ben supurunce doluyor o hazne.Oglanlarima her işi ogretcem valla bu ne böyle
Maşallah canım benim kocanın kıymetini bilCanım güldürdün beni sağolasın ☺ Benim eşim her işten anlar maşallah ev işlerine hamile değilken bile yardımcıydı şimdi elimi sürmüyorum
Sağol canım biliyorum sağolsun her işe koşarMaşallah canım benim kocanın kıymetini bil
İyi gezmeler benim yerime de gezin artık çok güzel olmuşsunuz
Maşallah iki prenses annesi olacaksın Allah hayırlı uzun ömürler versinEki Görüntüle 2246789
bizde kendimizi dışarı attık hava missssss
küçük prensesimde karnımda kıpır kıpır
Sağol kuzum inşallah sende doğumdan sonra acısını çıkarırsın bol bol gezersinizSağol canım biliyorum sağolsun her işe koşar
İyi gezmeler benim yerime de gezin artık çok güzel olmuşsunuz ☺
Maşallah iki prenses annesi olacaksın Allah hayırlı uzun ömürler versin
İnşallah canım aminnSağol kuzum inşallah sende doğumdan sonra acısını çıkarırsın bol bol gezersiniz
Amin canım benim hepimize hayırlı ömürler versin❤Sağol canım biliyorum sağolsun her işe koşar
İyi gezmeler benim yerime de gezin artık çok güzel olmuşsunuz ☺
Maşallah iki prenses annesi olacaksın Allah hayırlı uzun ömürler versin
Hahahah ay kız hiç gülceğim yoktu:))))) valla benimki seninkinden bikaç tık iyi gibi duruyor:)) ama erkeğin yaptığı temizlikden ne olur başında dikiliorum şunla sil şurayı al vs gibi elinden geleni yapar ama sağolsunKızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
Saol canım, hakikaten büyüdüler, inanamıyorum ben de:)))Masallah ya kocaman olmuş kızlar
Valla benimki de max 1-2 şey kaldırıyor, kızınca ben temizlikçi miyim diyor. Ben de deliriyorum ama yok, tembel öğrenci gibi:)) sanırım yapacak birşey yokKızlar ya bi ortalığı toplayalım dedim kocam beni deli etti hiç mi birşeyden anlamaz bi insan yerdekileri kaldırmadan süpürge açıyo sonra senin çorabın bunun içine kaçtıııı nerededir acabaaaa diye bağırıyor deli etti beni biran önce doğurayımda minnet etmeden kendi temizliğimi kendim yapayım sizin kocalar ne durumda adamın eline hiç birşey yakışmıyor
off sorma kara boğaz açıldı benimde şimdi de Plan yapıyorum eve gidince ne pişirsem diyeBizde bugün temizlik yaptık sonra çayır çimen gezdik havadan herhalde benim de iştahım açıldı pek.
Aslında bu haldeyken ağır misafirlerin gelmek istemesi değil de çağirması daha uygun ama.. düşüneneKızlar ağır misafirim var kv geldi yoruldum sabahtandır yemek yapıyorum
Yapsaydın bi kuru bi pilav oldu bitti:))))Kızlar ağır misafirim var kv geldi yoruldum sabahtandır yemek yapıyorum
Hihi saol canım, ben de çok seviyorum. O büyüdükçe demek ki iyiler diyorum :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşMaşallah canım, cok tatlı duruyor göbuşün. Tam bir hamile göbüsü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?