Canım ben lcw dan bir elbise aldım emzirme özelliği var çıtçıtlı iki yanı kolları ve eteği uzun 30 TL’ye düşmüştü mağazada. Birde trendyoldan aldım alt üst emzirme özelliği var onunda 50 lira resmini ekleyeyim onunTesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum
Piyasanın:))) Allah iyiliğini versin:))Benimki temizlik yapma konusunda piyasanın en kötüsü emin olun burda herkez en az 1 tık iyidir
Tesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum ☺
Canım manken fit tabii hamile de olsaBu arada baktıklarım 200 civarı idi pahalı da geldi ayrıca. Takım gibi yapmak da iyi olabilir amaSaye- doğuma giderken de giyilmesi açısından göbek kısmı geniş olması daha iyi olmaz mı veya şişlik hemen İnmezse fln Doğum sonrası
Bir de eşimle konusucam . Yazın yapış yapış sıcağında beni lohusa halimle kapatamaz kimse. O yüzden kp kayın falan istemiyorum evde. Kızımda geldiklerinde dört beş gün kaldılar kış olmasına rağmen nefes alamadım. Mümkünse biraz zaman geçince gelip görsünler ya da gelip görsünler bir iki saat sonra gitsinler.
Ahhh bu kocalar yokmu kocalarrr dünyanın uyanığı bunlarrr benceçözüm alttan almamalıyız yeri geldiği zaman tatlı tatlı sokacağız her konuda bu böyle aman huzur olsun aman bunuda görmeyivereyim hikaye elini versen kolunu ister bunlarBende motorola baktım, ama pahalı geldi 2. El olanlar bile 600 civarı. Zaten eşimin kuzeni geldi 3 otopark bi kahvaltı bi aparatif içecek bir akşam yemeği derken bi telsiz parası hesap ödedik. Bu erkeklerin kadın tarafına ayrı kendi tarafına ayrı davranmalarına gıcık oluyorum.
Ohho oda bişeymi benim eşim eğilemiyorum diye portmantoya 2 ayakkabı kaldırıyor hadi yine iyisin bütün evi ben temizledim diyor, birde herkese evde her işi yapıyorum diyor.
En azından süpürüyor canım bizim halının üstü toz doluyor hapşuruyor sen halıyı süpür ben evi süpürürüm diyorum yine süpürmüyor, allah eşine yardım edenlerden razı olsun.
Yani erken doğum, düşük tehdidimiz var normalde 2-3 saat dışarda dururum ve bugün kuzeni geldi 8 saat gezdirdi bizi, eve bırak beni diyorum yok boğazıda görsünmüş. Yalnız yakalayınca açtım ağzımı yumdum gözümü, söylenen kadın olmayınca erkekler bizi taş sanıyor.
Sende bebeğinle beraber iyi ol canımm☺Selaaam herkeseee herşeyi okudum ama alıntı yapamayacak kadar çok sey biriktiherkesin iyi olmasını diliyorummm sadece
Ben de kendimi asla tutamıyorum şu an yaa ilk defa bu kadar haşin üstüme geliyor bu açlıkYarın şeker yüklemesi var ve ben 3 poğaca yedim az önce tutamıyorum kendimi
Bende yiyorum yiyorum çatlıyorum, 1 saat sonra açlıktan elim ayağım titriyorBen de kendimi asla tutamıyorum şu an yaa ilk defa bu kadar haşin üstüme geliyor bu açlıkpeynir ekmek yememek için direniyorum yaa
Böyle giderse 3 rakamlı kiloyu göreceğim sanırımBen de kendimi asla tutamıyorum şu an yaa ilk defa bu kadar haşin üstüme geliyor bu açlıkpeynir ekmek yememek için direniyorum yaa
Kesinlikle aynı fikirdeyim canım hiç anlamıyorum Doğum yapan kadının yanında ne işleri var
Hahaha kız cok komıksınBen de anlamıyorum. Bebek ilk doğduğunda bir şeye benzemiyo zaten ne anlamı varsa eve dolusmanın :)
Bir de ilk zamanlar sürekli emziriyoruz evde erkek sknti oluyo. Memişkolara özgürlük lutfen
Şimdide vicdan yapıp yoğurt yiyorumBende yiyorum yiyorum çatlıyorum, 1 saat sonra açlıktan elim ayağım titriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?