2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum
Canım ben lcw dan bir elbise aldım emzirme özelliği var çıtçıtlı iki yanı kolları ve eteği uzun 30 TL’ye düşmüştü mağazada. Birde trendyoldan aldım alt üst emzirme özelliği var onunda 50 lira resmini ekleyeyim onun

Üzerine sabahlık alırım dedim. Zaten mümkün mertebe ilk ay erkek kabul etmeyeceğim ben baştan söyledim evde orayı burayı kapatmak in uğraşamayacağım kimse kusura bakmasın

Bu arada baktıklarım 200 civarı idi pahalı da geldi ayrıca. Takım gibi yapmak da iyi olabilir ama Saye- doğuma giderken de giyilmesi açısından göbek kısmı geniş olması daha iyi olmaz mı veya şişlik hemen İnmezse fln Doğum sonrası

Tesettürlü arkadaşlar lohusa geceliği olarak nasıl birsey düşünüyorsunuz ben kapanalı çok uzun zaman olmadı o yüzden kafamda net bişey oluşmadı fikirlerinizi bekliyorum ☺

Kızım kışın doğdu. Uzun kollu normal lohusa geceliği giymiştim.
Göğüs kısmı delik olanlardan almistim
TAVSIYE ETMIYORUM ALMAYIN. Çünkü gerçekten hiç rahat değil asla o delikten emzirmek mümkün olmadı bende. Üst kısmı da açılmadığı için çıkarttım direkt normal altlı üstlü takım giydim. Düğmeli olanları ya da v yaka olanları tavsiye ederim

Biz yazın doğum yapıcaz. Ben sıcaktan aşırı bunalan biriyim, lohusayken nasıl olur bilmiyorum. O yüzden normal askılı bir lohusa gecelik ve sabahlık takımı alicam hastane icin. Askili giyicem. Odaya Abim dayim amcam vs dışında bir erkek geldiğinde sabahligimi giyicem . Ona uygun oyali bir esarp yaptiririm diye dusundum

Bir de yine altlı üstlü ya sortlu ya da kaprili normal bir takım alırım düğmeli. Hastanede rahat edemezsem onu giyerim

Evde de ben lohusa kıyafetleriyle gezmem. Gelen gideni pijamayla karşılamam . Sağlık sorunum olmazsa yatakta da yatmam hiç sevmiyorum o prosedurleri :)

Normalde misafir nasıl karslıyorsam öyle kıyafetler giyerim. Kızımda öyle yapmıştım:) gelenler şaşırıyordu niye yatmıyorsun diye. Sezeryandi zaten agrım sizim yokken niye yatayım ki diyodum:)

Bir de eşimle konusucam . Yazın yapış yapış sıcağında beni lohusa halimle kapatamaz kimse. O yüzden kp kayın falan istemiyorum evde. Kızımda geldiklerinde dört beş gün kaldılar kış olmasına rağmen nefes alamadım. Mümkünse biraz zaman geçince gelip görsünler ya da gelip görsünler bir iki saat sonra gitsinler.

Canım manken fit tabii hamile de olsa Ben xl aldım kendi bedenimden büyük geniş olur inşallah gelince bakayım hoşuma gitmezse iade ederim. Ben o dantelli gecelikleri falan çok sevmiyorum da bakalım ne yapacağız

Kesinlikle aynı fikirdeyim canım hiç anlamıyorum Doğum yapan kadının yanında ne işleri var

Ahhh bu kocalar yokmu kocalarrr dünyanın uyanığı bunlarrr benceçözüm alttan almamalıyız yeri geldiği zaman tatlı tatlı sokacağız her konuda bu böyle aman huzur olsun aman bunuda görmeyivereyim hikaye elini versen kolunu ister bunlar

Ben de kendimi asla tutamıyorum şu an yaa ilk defa bu kadar haşin üstüme geliyor bu açlık peynir ekmek yememek için direniyorum yaa
Bende yiyorum yiyorum çatlıyorum, 1 saat sonra açlıktan elim ayağım titriyor

Kesinlikle aynı fikirdeyim canım hiç anlamıyorum Doğum yapan kadının yanında ne işleri var

Ben de anlamıyorum. Bebek ilk doğduğunda bir şeye benzemiyo zaten ne anlamı varsa eve dolusmanın :)

Bir de ilk zamanlar sürekli emziriyoruz evde erkek sknti oluyo. Memişkolara özgürlük lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…